Spiros252 έγραψε: 14 Μάιος 2018, 22:38
Ενημερωτικά αναφέρω ότι ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έχει ενημερωθεί για τον τρόπο που θα μπορούσε, αν το ήθελε, να ενεργοποιήσει ξανά το λογαριασμό του, ως πιστοποιημένο μέλος που ήταν, και να συνδεθεί ξανά στο phorum.com.gr πριν την οικειοθελή αποχώρησή του.
Ο τρόπος αυτός δεν ήταν φυσικά να μπει εδώ ως επισκέπτης και να το ζητήσει.
Οπότε πολύ πιθανόν ο επισκέπτης
Να μην είναι ο αληθινός GG
ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 14 Μάιος 2018, 23:22
"Τα βραδια πηγαινεις σε hot spot και κανεις σεξ με παρανομους μεταναστες"
Το σεξ δεν ειναι παραβατικη συμπεριφορα
Αρα η φραση μου επιτρεπεταΙ στο παρων φορουμ και δεν παραβιαζει κανεναν κανονα.Σωστα;
Αλλωστε δεν ειναι δυνατον να ζητουνται αποδειξεις για οτιδηποτε γραφουν τα μελη
Το παραπανω σχολιο δηλαδη θελεις να μου πεις οτι επιτρεπεται εδω μεσα
Δεν θα πιάσουμε συζήτηση για όλα τα είδη υβριστικών ή μη σχολίων με ή χωρίς σεξουαλικό χαρακτήρα ή όποιο άλλο χαρακτήρα. Αυτή τη στιγμή κάνεις μία καταγγελία για συγκεριμένα σχόλια, οπότε θα συζητήσουμε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πάνω σε αυτά.
Οπότε ξαναρωτάω:
1. Ποιά σχόλια είναι αυτά
2. Ποιόν κανόνα παραβαίνουν
Α δεν θες να πιασουμε συζητηση τελικα
Που ειδες το υβριστικο;Τι ιδιατερο εχει το σεξ και το ξεχωριζεις ετσι;
Παρακολουθησες την αντιδραση του Chainis στο σχολιο μου για Φυλης-Σαπφους κτλ;
Αυτες τις αντιδρασεις θελεις εσυ εδω μεσα;
Αμα θες να κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου μην μπαινεις σε μια συζητηση.
Εχω γραψει κοντα στις 10 φορες ποια ειναι τα συγκεκριμενα σχολια και συνεχιζεις και με ρωτας για ποια σχολια μιλαω
Με δουλευεις;
Cecily Anne έγραψε: 14 Μάιος 2018, 23:27
1. Ποιά σχόλια είναι αυτά
2. Ποιόν κανόνα παραβαίνουν
Όλα τα σχόλια του σαλίβερου, και μερικά άλλα που δεν λένε ξεκάθαρα οτι ο γιάννης τα παίρνει απο το λιντλ. Αφήνουν υπόνοια και αυτό δεν είναι επαγγελματικό.
Δεν παραβαίνουν κάποιον κανόνα, απλά θέλει να το κάνει ξεκάθαρο, τα παίρνει.
Πάντως Σπύρο αν τα καταφέρει και ξαναμπεί δίνω την θέση μου ως συντονιστής στην κρυφή ενότητα με τα γκομενάκια από εδώ από Θεσσαλονίκη, φαίνεται να το χει ανάγκη περισσότερο από μένα ρε, κάθε μέρα με πουκάμισο κυκλοφορεί ο άνθρωπος, δείξε λίγο κατανόηση.
Επισκέπτης έγραψε: 14 Μάιος 2018, 23:32
Εχω γραψει κοντα στις 10 φορες ποια ειναι τα συγκεκριμενα σχολια και συνεχιζεις και με ρωτας για ποια σχολια μιλαω
Με δουλευεις;
Μα δε θα συζητήσουμε τα άσχετα υποθετικά ποστ, αλλά τα συγκεκριμένα στα οποία θεωρείς ότι υπάρχει θέμα και για τα οποία έχεις μπει εδώ σαν επισκέπτης. Θα μας τα καταδείξεις, θα μας αναλύσεις ποιός κανόνας παραβιάζεται, μιας και δεν έχει διαπιστωθεί αυτό ήδη από κάποιον άλλον χρήστη/συντονιστή/διαχειριστή του συγκεκριμένου φόρουμ, ώστε να αφαιρεθούν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 14 Μάιος 2018, 11:35Αγαπητοι Χριστω αδελφοι ενδιαφερουσες οι τοποθετησεις σας αλλα δυστυχως δεν μπορει να γινει διαλογος σε ενα φορουμ στο οποιο ο διαχειριστης επιτρεπει στον Σαλιβερο να γραφει οτι ειμαι ο Αριστος,οτι βρηκα δουλιτσα κτλ κτλ.
Οποτε αν και θα ηθελα να απαντησω σε οτι γραψατε αυτο δεν μπορει να γινει.
Δεν θα ειχα προβλημα να γραφτει οτιδηποτε για εμενα το οποιο ομως στηριζεται σε μια πραγματικη βαση και εχω αποδειξει οτι συζηταω για τα παντα.
Με το μυνημα μου ηθελα απλα να ξεκαθαρισω την οπτικη της διαχειρισης δηλαδη το γιατι επιτρεπει τετοια σχολια ακομη και μετα απο επισημανση μου.
Spiros252 έγραψε: 14 Μάιος 2018, 22:38
Ενημερωτικά αναφέρω ότι ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έχει ενημερωθεί για τον τρόπο που θα μπορούσε, αν το ήθελε, να ενεργοποιήσει ξανά το λογαριασμό του, ως πιστοποιημένο μέλος που ήταν, και να συνδεθεί ξανά στο phorum.com.gr πριν την οικειοθελή αποχώρησή του.
Ο τρόπος αυτός δεν ήταν φυσικά να μπει εδώ ως επισκέπτης και να το ζητήσει.
Οπότε πολύ πιθανόν ο επισκέπτης
Να μην είναι ο αληθινός GG
Πολύ πιθανό αυτό... δεν τον έχω δει ποτέ να εκφράζεται έτσι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 14 Μάιος 2018, 23:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 14 Μάιος 2018, 23:28
Δεν θυμαμαι καν πως γινεται η επανενεργοποιηση αν αυτο ειναι που σας καιει
Φανταζομαι για να λεει οτι με εχει ενημερωσει αρα με εει ενημερωσει δεν το αμφισβητω
στα σοβαρά τώρα, τα απο πάνω ηταν δωρεάν δοκιμή κλπ. Πές ρε αλήθεια, δεν σου λείψαμε;
Επισκέπτης έγραψε: 14 Μάιος 2018, 23:32
Με δουλευεις;
Μα δε θα συζητήσουμε τα άσχετα υποθετικά ποστ, αλλά τα συγκεκριμένα στα οποία θεωρείς ότι υπάρχει θέμα και για τα οποία έχεις μπει εδώ σαν επισκέπτης. Θα μας τα καταδείξεις, θα μας αναλύσεις ποιός κανόνας παραβιάζεται, μιας και δεν έχει διαπιστωθεί αυτό ήδη από κάποιον άλλον χρήστη/συντονιστή/διαχειριστή του συγκεκριμένου φόρουμ, ώστε να αφαιρεθούν.
Όχι.
Αν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία εδώ είμαστε ε.
(:
Περιεργο παντως
Οταν εγραφα οτι ο Ηρακλειτος ειναι υποτακτικος του Μπεου ποιον κανονα παραβιαζα και σβηνοταν τα σχολαι στο λεπτο;
Ισως ημουν σε αλλο φορουμ που ισχυαν αλλοι κανονες
ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 14 Μάιος 2018, 23:28
Δεν θυμαμαι καν πως γινεται η επανενεργοποιηση αν αυτο ειναι που σας καιει
Φανταζομαι για να λεει οτι με εχει ενημερωσει αρα με εει ενημερωσει δεν το αμφισβητω
Κάτσε ρε μαν, είσαι σίγουρος ότι είναι αυτός, ο Σπύρος εννοώ, μπορεί να είναι κάποιος άλλος και να το παίζει, δεν θα ήταν φρόνιμο πρώτα να τον πιστοποιήσεις κάπως ξέρω γω;
Δεν τον παρακολουθείς, το προσπάθησε, έβαλε συγκεκριμένα κουίζ αλλά ο άκαρδος δεν του δίνει σημασία, που και που του πετάει καμιά κουβέντα για να τον κρατάει ζεστό.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 14 Μάιος 2018, 23:38
Περιεργο παντως
Οταν εγραφα οτι ο Ηρακλειτος ειναι υποτακτικος του Μπεου ποιον κανονα παραβιαζα και σβηνοταν τα σχολαι στο λεπτο;
Ισως ημουν σε αλλο φορουμ που ισχυαν αλλοι κανονες
Δεν γνωρίζω τι έγραφες στον Ηράκλειτο, που και πότε διαγράφηκε και για ποιό λόγο και σε ποιό φόρουμ (εδώ; στο παλιό; στο ελεύθερο; κλπ) και δε θα μπω και σε διαδικασία να ασχοληθώ αυτή τη στιγμή με τα ποστ του καθενός, που δεν έχω γνώση επί του θέματος. Ένα ένα να τα λύνουμε, να φεύγουν. Ξεκινάμε με τα δικά σου συγκεριμένα, οπότε αν θες, όποτε θέλεις, με ενημερώνεις και ευχαρίστως θα κοιτάξω το αίτημά σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 14 Μάιος 2018, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”