Γιάννης έγραψε: 01 Οκτ 2020, 09:57Μεχ... κουραφέξαλα.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2020, 07:56Κι η αγάπη κύριε; τι απέγινε η αγάπη;Γιάννης έγραψε: 30 Σεπ 2020, 16:28
Ε, ήμουν μικρός και δεν ήξερα...
Τώρα πια, 22 χρόνια μετά, ξέρω.
Υπάρχει λόγος που η λέξη είναι σύΖΥΓΟΣ. Η ορολογία είναι ακριβέστατη, περιγράφει δύο ανθρώπους οι οποίοι είναι δεμένοι μαζί και τραβάνε τα ίδια ζόρια. Η ουσία του γάμου δηλαδή. Όλα τα υπόλοιπα (έρωτες, αγάπες, σεξ, φιλία κτλ) είναι εκφάνσεις του θεσμού που έκαναν την εμφάνιση τους σχετικά πρόσφατα, κάπου στον 20ο αιώνα. Τρίχες δηλαδή. Το μόνο που μετράει είναι η κοινή επιβίωση μέσω της οικονομικής ένωσης.
Η "αγάπη" είναι μια ψευδαίσθηση που διαρκεί όσο υπάρχει χρήμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕΤΑΞΎ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΩΝ ΣΥΖΗΓΩΝ ..
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕΤΑΞΎ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΩΝ ΣΥΖΗΓΩΝ ..
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
μια γενικοτερη μαντεψια.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:26Τότε αυτό που λέει και η Σέσιλ. Γιατί παραμένεις;
Όχι εσύ προσωπικά. Γενικά μιλάω.
επειδη βολευει. κατα βαση οικονομικα, αλλα και κοινωνικα. και που να τρεχεις τωρα σε τετοια ηλικια να γκομενιζεις, κλπ.
σε σπανιες περιπτωσεις, για τα παιδια. κρινουν οτι αν χωρισουν αυτο θα ειναι κακο για τα παιδια. μπορει και να εχουν δικιο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Cecily Anne
Koυραφέξαλα.Ασέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:37
μια γενικοτερη μαντεψια.
επειδη βολευει. κατα βαση οικονομικα, αλλα και κοινωνικα. και που να τρεχεις τωρα σε τετοια ηλικια να γκομενιζεις, κλπ.
σε σπανιες περιπτωσεις, για τα παιδια. κρινουν οτι αν χωρισουν αυτο θα ειναι κακο για τα παιδια. μπορει και να εχουν δικιο.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
μην τους χαλας την φαντασιωσηΑσέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:37μια γενικοτερη μαντεψια.
σε σπανιες περιπτωσεις, για τα παιδια. κρινουν οτι αν χωρισουν αυτο θα ειναι κακο για τα παιδια. μπορει και να εχουν δικιο.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Η ερώτηση είναι ξεκάθαρη. Είστε παντρεμένοι και γκρινιάζετε ότι σας τρώνε τα λεφτά, βαριέστε, κακό σεξ κλπ. Γιατί δε χωρίζετε;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
μίζερες μαλακίες σε μορφή σοφίας
γω προσωπικα, δε γκρινιαζω. ουτε μου συμβαινει κατι απο αυτα που λες. αντε ισως λιγο το να βαριεμαι.Cecily Anne έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:40 Η ερώτηση είναι ξεκάθαρη. Είστε παντρεμένοι και γκρινιάζετε ότι σας τρώνε τα λεφτά, βαριέστε, κακό σεξ κλπ. Γιατί δε χωρίζετε;
βλεπω ομως τα ζευγαρια που γκρινιαζουν αλλα δε χωριζουν, και κρινω οτι το κανουν για τους λογους που ειπα παραπανω. οι λογοι ισχυουν για αντρες και για γυναικες.
- Cecily Anne
Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που δε χωρίζει, γιατί βαριέται να γκομενίσει πχ;Ασέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:45γω προσωπικα, δε γκρινιαζω. ουτε μου συμβαινει κατι απο αυτα που λες. αντε ισως λιγο το να βαριεμαι.Cecily Anne έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:40 Η ερώτηση είναι ξεκάθαρη. Είστε παντρεμένοι και γκρινιάζετε ότι σας τρώνε τα λεφτά, βαριέστε, κακό σεξ κλπ. Γιατί δε χωρίζετε;
βλεπω ομως τα ζευγαρια που γκρινιαζουν αλλα δε χωριζουν, και κρινω οτι το κανουν για τους λογους που ειπα παραπανω. οι λογοι ισχυουν για αντρες και για γυναικες.
-
Γιάννης
Δεν έχω λόγο να χωρίσω.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:26Τότε αυτό που λέει και η Σέσιλ. Γιατί παραμένεις;
Όχι εσύ προσωπικά. Γενικά μιλάω.
Αφενός μεν έχω αρκετή εμπιστοσύνη στην κοινή μας ικανότητα να παράγουμε και να διαχειριζόμαστε χρήμα.
Αφετέρου δε, αυτή τη στιγμή το κόστος ενδεχόμενου χωρισμού είναι πολλαπλάσιο από το κόστος παραμονής.
Απλά πράγματα, σχέση που στηρίζεται σε συμπαγή θεμέλια, όχι σε συναισθηματικές ψευδαισθήσεις. Άλλωστε και η ηλικία μας δεν επιτρέπει τέτοιες πολυτέλειες.
Μονο με γκόμενες/ους στο εξής.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Γιάννης
Σαφέστατα. Υπάρχω.Cecily Anne έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:48Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που δε χωρίζει, γιατί βαριέται να γκομενίσει πχ;Ασέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:45γω προσωπικα, δε γκρινιαζω. ουτε μου συμβαινει κατι απο αυτα που λες. αντε ισως λιγο το να βαριεμαι.Cecily Anne έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:40 Η ερώτηση είναι ξεκάθαρη. Είστε παντρεμένοι και γκρινιάζετε ότι σας τρώνε τα λεφτά, βαριέστε, κακό σεξ κλπ. Γιατί δε χωρίζετε;
- Cecily Anne
Πόσο κάνει ένα διαζύγιο συναινετικό δηλαδή που είναι πολλαπλάσιο του κόστους παραμονής;Γιάννης έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:49
Δεν έχω λόγο να χωρίσω.
Αφενός μεν έχω αρκετή εμπιστοσύνη στην κοινή μας ικανότητα να παράγουμε και να διαχειριζόμαστε χρήμα.
Αφετέρου δε, αυτή τη στιγμή το κόστος ενδεχόμενου χωρισμού είναι πολλαπλάσιο από το κόστος παραμονής.
Απλά πράγματα, σχέση που στηρίζεται σε συμπαγή θεμέλια, όχι σε συναισθηματικές ψευδαισθήσεις. Άλλωστε και η ηλικία μας δεν επιτρέπει τέτοιες πολυτέλειες.
αμα εχει να γκομενισει 20 χρονια και στο μεταξυ εχει παρει και 20 κιλα, ξερει οτι δεν θα εχει καμμια τυχη, και καθεται κει που ειναι προκειμενου να μην μεινει στον ασσο. ετσι κι αλλιως, αν εχει διαθεση και ικανοτητα να γκομενισει, το κανει και εντος γαμου.Cecily Anne έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:48Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που δε χωρίζει, γιατί βαριέται να γκομενίσει πχ;Ασέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:45γω προσωπικα, δε γκρινιαζω. ουτε μου συμβαινει κατι απο αυτα που λες. αντε ισως λιγο το να βαριεμαι.Cecily Anne έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:40 Η ερώτηση είναι ξεκάθαρη. Είστε παντρεμένοι και γκρινιάζετε ότι σας τρώνε τα λεφτά, βαριέστε, κακό σεξ κλπ. Γιατί δε χωρίζετε;
Γιάννης έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:49Δεν έχω λόγο να χωρίσω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση