!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Να το ριξουμε στις προφητείες
Έχουν καποιο νόημα παράλληλα δλδ με αυτά που γινονται
Έχουν καποιο νόημα παράλληλα δλδ με αυτά που γινονται
- Ελβετός Τραπεζίτης
Ειναι κάτι βδομάδες που σκέφτομαι να μπω σαν επισκέπτης στο ανελεύθερο, και δεν το κάνω.
Θέλω να δω τι μπούρδες γράφει ο κράχτης Αρίστος στο ανελεύθερο, και παρέσυρε με τις ηλιθιότητες του τον ΓΓ
Μαςς έκλεψε το καλύτερο παιδί.
Θέλω να δω τι μπούρδες γράφει ο κράχτης Αρίστος στο ανελεύθερο, και παρέσυρε με τις ηλιθιότητες του τον ΓΓ
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- The Great Leader
Εξαρτάται. Λείπουν και κάποια δυνατά μέλη στον τομέα αυτό που ξεκίναγαν νήμα με πομπώδη/επικό τίτλο and let the hell cut loose. Αντίστοιχα στα διεθνή, είτε μας αρέσει είτε όχι, ο Πίθηκας βοηθούσε στο να ξεκινάει μια κουβέντα, είτε συμφωνούσες είτε θεωρούσες ότι λέει απίστευτες κοτσάνες. Θα στρώσει σιγά σιγά το πράγμα.Chilloutbuddy έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:19 την έχει γραμμένη στα παπάκια του ο κόσμος την πολιτική ή μου φαίνεται;
Ίσως φταίει πάντως και η κατάσταση του καθενός. Π.χ., στα φοιτητικά μου χρόνια ήμουν πιο δραστήριος. Τώρα,κάτι η δουλειά, κάτι τα χόμπι, περισσότερο χαζεύω και αραιά γράφω. Έφυγε και λίγο η πρότερη κάψα(πριν κλείσει ακόμα το παλιό πχόρουμ).
Τσίπρας ρουλζ και με την επικείμενη ένωση του παλαιού ΠΑΣΟΚ με το νέο δεν έχει κάτι να ασχοληθεί κανείς, όλα πάνε ρολόι.Chilloutbuddy έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:19 την έχει γραμμένη στα παπάκια του ο κόσμος την πολιτική ή μου φαίνεται;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Βρες το νήμα με τον μπετατζή, αυτά μόνο μας λείπουν και φυσικά ο Διάδοχος.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:42 Ειναι κάτι βδομάδες που σκέφτομαι να μπω σαν επισκέπτης στο ανελεύθερο, και δεν το κάνω.![]()
Θέλω να δω τι μπούρδες γράφει ο κράχτης Αρίστος στο ανελεύθερο, και παρέσυρε με τις ηλιθιότητες του τον ΓΓ![]()
.
.
Πρακτικά αυτό ακριβώς γίνεται μαν μου (ίσα ίσα, πιο εύκολο είναι, πάντα ήτανε) και πάμε εξαιρετικά καλά μέχρι στιγμής κατά την γνώμη μου.Γαληνός έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:41 ...
Υγ. διαφωνώ με την πιστοποίηση παλιών χρηστών και την νεκρανάσταση του παλιού. Το παλιό πάει. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά, όσο δύσκολο κι αν είναι
Στα υπόλοιπα νομίζω έχεις ισορροπημένη στάση και επαναλαμβάνω πως δεν έχουμε (συλλογικά και παγκοσμίως) ανακαλύψει ακόμη την δυναμική που μας προσφέρει η πλατφόρμα των φόρα.
.
.
Παιδιά τελικά νομίζω ότι βρήκα τον μοναδικό λόγο που δεν μας τιμά με την παρουσία του ο Διάδοχος, σοβαρά όμως τώρα, δεν πρέπει να αντέχει το ελεύθερο!
.
.
Σας ζήτησε να τον κάνετε "συντονιστή ορθού λόγου";enterprise-psi έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:15Είναι η συμπεριφορά άλλων εδώ μέσαvantono έγραψε: 08 Μάιος 2018, 12:40
ο κλινό ένα φεγγάρι στις αρχές του νεου πχορουμ που ήταν συντονιστής,ειχε παρέμβει σε κατι ποστς μου σε ενα νημα που εγραφα από κινητό και μη τονισμένα,και με έκραξε για αυτο το λογο όχι απαντώντας στο ποστ μου με παράθεση,αλλα απαντούσε με έντιτ στο δικό μου ποστ, σαν να φαινόταν ότι το γράφω εγώ.Δεν ξερω αν αυτο ήταν λόγος ή αφορμη να του βάλουν χέρι, παντως εγώ δεν είχα διαμαρτυρηθεί καν. Δεν θα το 'κανα ποτε.
![]()
Γιατί από ό,τι ξέρω δεν το έκανε. Και όταν λέτε ορθού λόγου ή θα διορθώνει λάθη ή ο τίτλος ήταν δούλεμα επειδή γράφει με πολυτονικό.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μπορεί να διορθώσει λάθη με Quote, απαγορεύεται να κάνεις edit ποστ αλλουνού.Juno έγραψε: 08 Μάιος 2018, 17:11 Και όταν λέτε ορθού λόγου ή θα διορθώνει λάθη ή ο τίτλος ήταν δούλεμα επειδή γράφει με πολυτονικό.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Πιστεύεις ότι θα αρέσει στον άλλον να βλέπει το post του διορθωμένο έστω και σε quote;enterprise-psi έγραψε: 08 Μάιος 2018, 17:15Μπορεί να διορθώσει λάθη με Quote, απαγορεύεται να κάνεις edit ποστ αλλουνού.Juno έγραψε: 08 Μάιος 2018, 17:11 Και όταν λέτε ορθού λόγου ή θα διορθώνει λάθη ή ο τίτλος ήταν δούλεμα επειδή γράφει με πολυτονικό.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
είπα να μην το γράψω, αλλά μ έβαλες σε πειρασμό.:Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:42 Ειναι κάτι βδομάδες που σκέφτομαι να μπω σαν επισκέπτης στο ανελεύθερο, και δεν το κάνω.![]()
Θέλω να δω τι μπούρδες γράφει ο κράχτης Αρίστος στο ανελεύθερο, και παρέσυρε με τις ηλιθιότητες του τον ΓΓ![]()
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
fagano3
Εγω νομιζω οτι γραφει εδω ο Διαδοχος ως Γιωργης που σατιριζει τους λαζοντοιτς.sys3x έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:59 Παιδιά τελικά νομίζω ότι βρήκα τον μοναδικό λόγο που δεν μας τιμά με την παρουσία του ο Διάδοχος, σοβαρά όμως τώρα, δεν πρέπει να αντέχει το ελεύθερο!
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
μαρτυριάρη...
αφήστε το παιδί να παίξει!
θα μεγαλώσει και θα μάθει να βγάζει τις κάλτσες του!
σιγά σιγά!
αφήστε το παιδί να παίξει!
θα μεγαλώσει και θα μάθει να βγάζει τις κάλτσες του!
σιγά σιγά!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Ναι αλλά είναι ον/οφ δεν τον έχουμε αποκλειστικά ή σχεδόν δικό μας. Θα περιμένω λίγο ακόμη να ωριμάσει και μετά (εντάξει οκ δεν έχω πολύ χρόνο τελευταία, έχει πέσει πολύ δουλειά) θα βάλω μπρος το υπερόπλο.fagano3 έγραψε: 08 Μάιος 2018, 17:21Εγω νομιζω οτι γραφει εδω ο Διαδοχος ως Γιωργης που σατιριζει τους λαζοντοιτς.sys3x έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:59 Παιδιά τελικά νομίζω ότι βρήκα τον μοναδικό λόγο που δεν μας τιμά με την παρουσία του ο Διάδοχος, σοβαρά όμως τώρα, δεν πρέπει να αντέχει το ελεύθερο!
.
.
Θεωρώ ότι δεν το επεδίωξε να γίνει συντονιστής, πιστεύω ότι του έγινε η πρόταση και δέχτηκε, βάζω και το κεφάλι μου στην καρμανιόλα για αυτό. Από την άλλη φυσικά και θα παρεξηγιόμουν αν με έδιωχναν... δεν ψώνισες πακέτο, ήξερες ποιος είμαι και που βάζω χέρι... Στην αγραμματοσύνη και τα αγγλικά!Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:00 Δηλαδή ο Κλινό δεν ήθελε να είναι συντονιστής μας λέει, αλλά παρεξηγήθηκε που τον διώξανε.
Αστειότητες.
Θέμα ημερών ήταν να γίνει διπλωματικό επεισόδιο.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 69 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-