!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
bluerose

Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Να το ριξουμε στις προφητείες
Έχουν καποιο νόημα παράλληλα δλδ με αυτά που γινονται
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

Ειναι κάτι βδομάδες που σκέφτομαι να μπω σαν επισκέπτης στο ανελεύθερο, και δεν το κάνω. :D

Θέλω να δω τι μπούρδες γράφει ο κράχτης Αρίστος στο ανελεύθερο, και παρέσυρε με τις ηλιθιότητες του τον ΓΓ :lol:

Μαςς έκλεψε το καλύτερο παιδί.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
The Great Leader

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Great Leader »

Chilloutbuddy έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:19 την έχει γραμμένη στα παπάκια του ο κόσμος την πολιτική ή μου φαίνεται;
Εξαρτάται. Λείπουν και κάποια δυνατά μέλη στον τομέα αυτό που ξεκίναγαν νήμα με πομπώδη/επικό τίτλο and let the hell cut loose. Αντίστοιχα στα διεθνή, είτε μας αρέσει είτε όχι, ο Πίθηκας βοηθούσε στο να ξεκινάει μια κουβέντα, είτε συμφωνούσες είτε θεωρούσες ότι λέει απίστευτες κοτσάνες. Θα στρώσει σιγά σιγά το πράγμα.

Ίσως φταίει πάντως και η κατάσταση του καθενός. Π.χ., στα φοιτητικά μου χρόνια ήμουν πιο δραστήριος. Τώρα,κάτι η δουλειά, κάτι τα χόμπι, περισσότερο χαζεύω και αραιά γράφω. Έφυγε και λίγο η πρότερη κάψα(πριν κλείσει ακόμα το παλιό πχόρουμ).
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Chilloutbuddy έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:19 την έχει γραμμένη στα παπάκια του ο κόσμος την πολιτική ή μου φαίνεται;
Τσίπρας ρουλζ και με την επικείμενη ένωση του παλαιού ΠΑΣΟΚ με το νέο δεν έχει κάτι να ασχοληθεί κανείς, όλα πάνε ρολόι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:42 Ειναι κάτι βδομάδες που σκέφτομαι να μπω σαν επισκέπτης στο ανελεύθερο, και δεν το κάνω. :D

Θέλω να δω τι μπούρδες γράφει ο κράχτης Αρίστος στο ανελεύθερο, και παρέσυρε με τις ηλιθιότητες του τον ΓΓ :lol:

Βρες το νήμα με τον μπετατζή, αυτά μόνο μας λείπουν και φυσικά ο Διάδοχος.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Γαληνός έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:41 ...
Υγ. διαφωνώ με την πιστοποίηση παλιών χρηστών και την νεκρανάσταση του παλιού. Το παλιό πάει. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά, όσο δύσκολο κι αν είναι
Πρακτικά αυτό ακριβώς γίνεται μαν μου (ίσα ίσα, πιο εύκολο είναι, πάντα ήτανε) και πάμε εξαιρετικά καλά μέχρι στιγμής κατά την γνώμη μου.
Στα υπόλοιπα νομίζω έχεις ισορροπημένη στάση και επαναλαμβάνω πως δεν έχουμε (συλλογικά και παγκοσμίως) ανακαλύψει ακόμη την δυναμική που μας προσφέρει η πλατφόρμα των φόρα.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Παιδιά τελικά νομίζω ότι βρήκα τον μοναδικό λόγο που δεν μας τιμά με την παρουσία του ο Διάδοχος, σοβαρά όμως τώρα, δεν πρέπει να αντέχει το ελεύθερο!

.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

enterprise-psi έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:15
vantono έγραψε: 08 Μάιος 2018, 12:40
ο κλινό ένα φεγγάρι στις αρχές του νεου πχορουμ που ήταν συντονιστής,ειχε παρέμβει σε κατι ποστς μου σε ενα νημα που εγραφα από κινητό και μη τονισμένα,και με έκραξε για αυτο το λογο όχι απαντώντας στο ποστ μου με παράθεση,αλλα απαντούσε με έντιτ στο δικό μου ποστ, σαν να φαινόταν ότι το γράφω εγώ. :lol: Δεν ξερω αν αυτο ήταν λόγος ή αφορμη να του βάλουν χέρι, παντως εγώ δεν είχα διαμαρτυρηθεί καν. Δεν θα το 'κανα ποτε.
Είναι η συμπεριφορά άλλων εδώ μέσα :lol:
Σας ζήτησε να τον κάνετε "συντονιστή ορθού λόγου";
Γιατί από ό,τι ξέρω δεν το έκανε. Και όταν λέτε ορθού λόγου ή θα διορθώνει λάθη ή ο τίτλος ήταν δούλεμα επειδή γράφει με πολυτονικό.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Juno έγραψε: 08 Μάιος 2018, 17:11 Και όταν λέτε ορθού λόγου ή θα διορθώνει λάθη ή ο τίτλος ήταν δούλεμα επειδή γράφει με πολυτονικό.
Μπορεί να διορθώσει λάθη με Quote, απαγορεύεται να κάνεις edit ποστ αλλουνού.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

enterprise-psi έγραψε: 08 Μάιος 2018, 17:15
Juno έγραψε: 08 Μάιος 2018, 17:11 Και όταν λέτε ορθού λόγου ή θα διορθώνει λάθη ή ο τίτλος ήταν δούλεμα επειδή γράφει με πολυτονικό.
Μπορεί να διορθώσει λάθη με Quote, απαγορεύεται να κάνεις edit ποστ αλλουνού.
Πιστεύεις ότι θα αρέσει στον άλλον να βλέπει το post του διορθωμένο έστω και σε quote;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:42 Ειναι κάτι βδομάδες που σκέφτομαι να μπω σαν επισκέπτης στο ανελεύθερο, και δεν το κάνω. :D

είπα να μην το γράψω, αλλά μ έβαλες σε πειρασμό.:
Spoiler
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

sys3x έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:59 Παιδιά τελικά νομίζω ότι βρήκα τον μοναδικό λόγο που δεν μας τιμά με την παρουσία του ο Διάδοχος, σοβαρά όμως τώρα, δεν πρέπει να αντέχει το ελεύθερο!
Εγω νομιζω οτι γραφει εδω ο Διαδοχος ως Γιωργης που σατιριζει τους λαζοντοιτς.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

μαρτυριάρη...
αφήστε το παιδί να παίξει!
θα μεγαλώσει και θα μάθει να βγάζει τις κάλτσες του!
σιγά σιγά!
Άβαταρ μέλους
sys3x

fagano3 έγραψε: 08 Μάιος 2018, 17:21
sys3x έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:59 Παιδιά τελικά νομίζω ότι βρήκα τον μοναδικό λόγο που δεν μας τιμά με την παρουσία του ο Διάδοχος, σοβαρά όμως τώρα, δεν πρέπει να αντέχει το ελεύθερο!
Εγω νομιζω οτι γραφει εδω ο Διαδοχος ως Γιωργης που σατιριζει τους λαζοντοιτς.
Ναι αλλά είναι ον/οφ δεν τον έχουμε αποκλειστικά ή σχεδόν δικό μας. Θα περιμένω λίγο ακόμη να ωριμάσει και μετά (εντάξει οκ δεν έχω πολύ χρόνο τελευταία, έχει πέσει πολύ δουλειά) θα βάλω μπρος το υπερόπλο.

.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:00 Δηλαδή ο Κλινό δεν ήθελε να είναι συντονιστής μας λέει, αλλά παρεξηγήθηκε που τον διώξανε.
Αστειότητες.
Θεωρώ ότι δεν το επεδίωξε να γίνει συντονιστής, πιστεύω ότι του έγινε η πρόταση και δέχτηκε, βάζω και το κεφάλι μου στην καρμανιόλα για αυτό. Από την άλλη φυσικά και θα παρεξηγιόμουν αν με έδιωχναν... δεν ψώνισες πακέτο, ήξερες ποιος είμαι και που βάζω χέρι... Στην αγραμματοσύνη και τα αγγλικά!
Θέμα ημερών ήταν να γίνει διπλωματικό επεισόδιο.
the end
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”