!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Check in και χρεωση
Re: Check in και χρεωση
Εκεί που κάθεσαι σε αυτή την φωτό έχεις πιάσει την καλύτερη θέση. Μουσικούλα ακούς ή σε ενοχλεί;Ορέστης 35 έγραψε: 24 Αύγ 2019, 22:14Τα έχω πολλά χρόνια και δεν είναι ακριβά.Papa John έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:55Βλέπω μας περισσεύουν και λεφτά για ΒανςΟρέστης 35 έγραψε: 24 Αύγ 2019, 19:41 Αν δεν είχα τραβήξει όσα τράβηξα φετος θα βόλταρα στις θάλασσες από τον Ιούνιο.
![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Όχι άκουγα τον άνεμοNaida έγραψε: 24 Αύγ 2019, 22:16Εκεί που κάθεσαι σε αυτή την φωτό έχεις πιάσει την καλύτερη θέση. Μουσικούλα ακούς ή σε ενοχλεί;
Γενικά ομως ακούς μουσική ή σε ενοχλεί;Ορέστης 35 έγραψε: 24 Αύγ 2019, 22:22Όχι άκουγα τον άνεμοNaida έγραψε: 24 Αύγ 2019, 22:16Εκεί που κάθεσαι σε αυτή την φωτό έχεις πιάσει την καλύτερη θέση. Μουσικούλα ακούς ή σε ενοχλεί;Ωραία ήταν
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Ακούω αλλά σε ήπια ένταση και όχι από ακουστικά.Naida έγραψε: 24 Αύγ 2019, 22:23Γενικά ομως ακούς μουσική ή σε ενοχλεί;Ορέστης 35 έγραψε: 24 Αύγ 2019, 22:22Όχι άκουγα τον άνεμοNaida έγραψε: 24 Αύγ 2019, 22:16
Εκεί που κάθεσαι σε αυτή την φωτό έχεις πιάσει την καλύτερη θέση. Μουσικούλα ακούς ή σε ενοχλεί;Ωραία ήταν
-
Ορέστης 35
Δεν είναι και για πυροτεχνήματα το δωμάτιο αλλά το βασικό
προβλημα είναι το τζιτζίκι απέξω.
προβλημα είναι το τζιτζίκι απέξω.
- Υπερκουλτουριάρης
Δασκαλε καλα να περασεις ρε αδερφε!!!! Θα διαβαζω το νημα σου με ενδιαφερον!
Καλα τα Vans απο ανεση btw; Εγω πηρα κατι converse one star και εμεινα πολυ ικανοποιημενος,αλλα μου αρεσει το στυλ αυτο γενικα!
Καλα τα Vans απο ανεση btw; Εγω πηρα κατι converse one star και εμεινα πολυ ικανοποιημενος,αλλα μου αρεσει το στυλ αυτο γενικα!
-
Ορέστης 35
Έβαλα ωτασπιδες για να κοιμηθώ.Αντηχει το τζιτζίκι στο δωμάτιο. Από αύριο ψάχνω άλλη πανσιόν.
-
- Casper -
Τρέλανέ μας Ορεστάκο
Θάλασσα, ηλιοβασίλεμα, πλοίο, τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Βάλε και καμιά φώτο από το νησί.
Τελικά κοιμήθηκες.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
Ορέστης 35
Κοιμήθηκα με ωτασπιδες μετά από ώρα. Είχα πρόβλημα και με το αιρκον γιατί έκανε τον αέρα δύσκολο να αναπνευσω και το έκλεισα και άνοιξα τα παραθυρα. Δεν ξέρω τι να τους πω στη ρεσεψιον θα με ρωτήσουν πόσες μέρες θα μείνω.
Ζητα ενα δωματιο χωρις τζιτζικια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση