μίστερ μαξ έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:48Μπαμπα, δεν εχει μπαταρια και θελω να παιξω φιδάκι.
Γεια σου ρε Μάξαρε!!!
Τους πήζεις αλύπητα ή βάζεις και συναίσθημα ρε;
μίστερ μαξ έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:48Μπαμπα, δεν εχει μπαταρια και θελω να παιξω φιδάκι.
Και εγώ είμαι της ίδιας πολιτικής προέλευσης. Λυπάμαι μεν για την αποτυχία του ποταμιου και την έλλειψη κάποιου περισσότερου φιλελεύθερου και κεντρώου κόμματος, αλλά παράλληλα θεωρώ λανθασμένη την απόχη και επιβεβλημένη τη συμμετοχή στη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών.elchav έγραψε: 19 Ιουν 2019, 01:24 Όσο απεχθής κι αν είναι ο εσμός των συριζαιικων μποτ που ρυπαίνουν το νήμα αλλά και η διακυβέρνηση των κλόουν που κατέλυσε κάθε έννοια κράτους δικαίου, τάσσομαι με Nero.
Οι κεντρώοι φιλελε δεν μπορούν να ψηφίσουν το κόμμα που χρωστάει κερατιατικα, θα βάλει τα δικά του παιδιά μετακλητους στα υπουργεία, γλωσσοφιλιεται ήδη με Μαρινάκη και πολλά άλλα ακόμα κι αν επιστρέψει η κανονικοτητα.
Ένας Συρίγος, ένας Χατζηδάκης, ένας Δένδιας και μια Κεραμεως δε φέρνουν την άνοιξη.
Ελλείψει Ποταμιού ή/και Κοινωνίας Αξιών, απέχουμε.
Παρόλα αυτά, Κυριάκο, καλή επιτυχία και προσπάθησε να μη χωσεις και τα τρίτα σου ξαδέρφια
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Ιουν 2019, 12:59 Ελπίζω να μην απολύσουν και το Μητσοτακέικο
https://twitter.com/AFP/status/1141005803106775041
Kαταλαβαίνω τη θέση σου φίλε, αλλά δεν θα νομιμοποιήσω εγώ με τη ψήφο μου τα ρουσφέτια των κεφαλογιανναίων και των βαρβιτσιώτηδων. Απλά, δεν μπορώPhilip Mortimer έγραψε: 19 Ιουν 2019, 12:55Και εγώ είμαι της ίδιας πολιτικής προέλευσης. Λυπάμαι μεν για την αποτυχία του ποταμιου και την έλλειψη κάποιου περισσότερου φιλελεύθερου και κεντρώου κόμματος, αλλά παράλληλα θεωρώ λανθασμένη την απόχη και επιβεβλημένη τη συμμετοχή στη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών.elchav έγραψε: 19 Ιουν 2019, 01:24 Όσο απεχθής κι αν είναι ο εσμός των συριζαιικων μποτ που ρυπαίνουν το νήμα αλλά και η διακυβέρνηση των κλόουν που κατέλυσε κάθε έννοια κράτους δικαίου, τάσσομαι με Nero.
Οι κεντρώοι φιλελε δεν μπορούν να ψηφίσουν το κόμμα που χρωστάει κερατιατικα, θα βάλει τα δικά του παιδιά μετακλητους στα υπουργεία, γλωσσοφιλιεται ήδη με Μαρινάκη και πολλά άλλα ακόμα κι αν επιστρέψει η κανονικοτητα.
Ένας Συρίγος, ένας Χατζηδάκης, ένας Δένδιας και μια Κεραμεως δε φέρνουν την άνοιξη.
Παρόλα αυτά, Κυριάκο, καλή επιτυχία και προσπάθησε να μη χωσεις και τα τρίτα σου ξαδέρφια
Εν προκειμένω η ΝΔ με τις οποίες παθογένειες της είναι σημαντικό να ψηφιστεί προκειμένου να ενισχυθεί η σταθερότητα στη χώρα και να αποφευχθεί το σενάριο της απλής αναλογικής που θα οδηγήσει σε άνοδο προβληματικών δυνάμεων όπως η Χρυσή Αυγή (η οποιου κομματος την αντικαταστήσει) και ο Βαρουφάκης
Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να βλέπουμε ποιο είναι το καλό της χωρας. Αυτή τη στιγμή προέχουν επείγοντα ζητήματα με προεξάρχουσα την απλή αναλογικήelchav έγραψε: 19 Ιουν 2019, 13:47Kαταλαβαίνω τη θέση σου φίλε, αλλά δεν θα νομιμοποιήσω εγώ με τη ψήφο μου τα ρουσφέτια των κεφαλογιανναίων και των βαρβιτσιώτηδων. Απλά, δεν μπορώPhilip Mortimer έγραψε: 19 Ιουν 2019, 12:55Και εγώ είμαι της ίδιας πολιτικής προέλευσης. Λυπάμαι μεν για την αποτυχία του ποταμιου και την έλλειψη κάποιου περισσότερου φιλελεύθερου και κεντρώου κόμματος, αλλά παράλληλα θεωρώ λανθασμένη την απόχη και επιβεβλημένη τη συμμετοχή στη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών.elchav έγραψε: 19 Ιουν 2019, 01:24 Όσο απεχθής κι αν είναι ο εσμός των συριζαιικων μποτ που ρυπαίνουν το νήμα αλλά και η διακυβέρνηση των κλόουν που κατέλυσε κάθε έννοια κράτους δικαίου, τάσσομαι με Nero.
Εν προκειμένω η ΝΔ με τις οποίες παθογένειες της είναι σημαντικό να ψηφιστεί προκειμένου να ενισχυθεί η σταθερότητα στη χώρα και να αποφευχθεί το σενάριο της απλής αναλογικής που θα οδηγήσει σε άνοδο προβληματικών δυνάμεων όπως η Χρυσή Αυγή (η οποιου κομματος την αντικαταστήσει) και ο Βαρουφάκης
καλά, τη ρπβχ μην ξεχάσειςelchav έγραψε: 19 Ιουν 2019, 13:47Kαταλαβαίνω τη θέση σου φίλε, αλλά δεν θα νομιμοποιήσω εγώ με τη ψήφο μου τα ρουσφέτια των κεφαλογιανναίων και των βαρβιτσιώτηδων. Απλά, δεν μπορώPhilip Mortimer έγραψε: 19 Ιουν 2019, 12:55Και εγώ είμαι της ίδιας πολιτικής προέλευσης. Λυπάμαι μεν για την αποτυχία του ποταμιου και την έλλειψη κάποιου περισσότερου φιλελεύθερου και κεντρώου κόμματος, αλλά παράλληλα θεωρώ λανθασμένη την απόχη και επιβεβλημένη τη συμμετοχή στη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών.elchav έγραψε: 19 Ιουν 2019, 01:24 Όσο απεχθής κι αν είναι ο εσμός των συριζαιικων μποτ που ρυπαίνουν το νήμα αλλά και η διακυβέρνηση των κλόουν που κατέλυσε κάθε έννοια κράτους δικαίου, τάσσομαι με Nero.
χαιρετίζω την καταδίκη των πρακτικών του δον μπουχέAsevastos έγραψε: 19 Ιουν 2019, 15:06 Ψηφίζουμε Κούλη Μητσοτάκη και την κουστωδία του για να επιστρέψουμε στις χρυσές εποχές του κινηματογράφου.
Γιούνκερ: Παραποιημένα τα ελληνικά στοιχεία την περίοδο 2004-2009
https://www.google.com/amp/s/www.newsbe ... 2009%3famp
εεεε....Μαυροβασίλης έγραψε: 19 Ιουν 2019, 15:09χαιρετίζω την καταδίκη των πρακτικών του δον μπουχέAsevastos έγραψε: 19 Ιουν 2019, 15:06 Ψηφίζουμε Κούλη Μητσοτάκη και την κουστωδία του για να επιστρέψουμε στις χρυσές εποχές του κινηματογράφου.
Γιούνκερ: Παραποιημένα τα ελληνικά στοιχεία την περίοδο 2004-2009
https://www.google.com/amp/s/www.newsbe ... 2009%3famp
[ελπίζω και των παραφυάδων του / τρίτης συνιστώσας]
Με πρωτο και καλυτερο εσεναΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2019, 13:53 .το νήμα αυτό έχει στόχο να θέσει όλους προ των ευθυνών των
Από την καταπληκτική ανάλυση της άθενς βόις που εσπάμαρε ο πατησιώτης, το λινκ του οποίου είναι αυτό viewtopic.php?f=29&t=367&sid=8ef7050290 ... 75#p717037Λένε Κυριάκο και όχι ΝΔ, όπως οι άλλοι, από την απέναντι πλευρά, λέγανε Σημίτη και όχι ΠΑΣΟΚ