!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γερμανία vs Ιαπωνία
- Μαυροβασίλης
Re: Γερμανία vs Ιαπωνία
σαν το μπριτις εντζινηρινγκ- ηρωισμός, παπατζιλίκι, ποτέ δεν εφαρμόστηκε πραγματικά, πολλά θύματα κτλ
και συντριβή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας κοίτα τι έπρεπε να κάνουν τα λιμά για να ζμπρώξουν τους κουβάδες
και συντριβή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας κοίτα τι έπρεπε να κάνουν τα λιμά για να ζμπρώξουν τους κουβάδες
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ωραίο νήμα αυτό πάντως, θα το κοιτάμε σε 20 χρόνια και θα νοσταλγούμε την εποχή που υπήρχαν μεγάλοι γερμανοί και ιταλοί και ιάπωνες και αμερικάνοι κατασκευαστές αυτοκινήτων.
Πλάκα κάνω, δεν θα νοσταλγούμε, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα είναι κινέζικα.
το ταχύτερο αυτόνομο στον κόσμο, γιατί σιγά μην οδηγούμε μόνοι μας τότε
Πλάκα κάνω, δεν θα νοσταλγούμε, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα είναι κινέζικα.
το ταχύτερο αυτόνομο στον κόσμο, γιατί σιγά μην οδηγούμε μόνοι μας τότε
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
talaipwros
- Ελβετός Τραπεζίτης
- Ελβετός Τραπεζίτης
- Ελβετός Τραπεζίτης
Είχα μια «δουλίτσα» στην αντιπροσωπεία...

Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
-
talaipwros
Το ειδα, το συζητησα, καθησα, και σηκωθηκα και εφυγα διοτι το να καθησεις σαν ανθρωπος ηταν αγωνας.
με την 850i χανει το λογο υπαρξης.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Ελβετός Τραπεζίτης
Μπήκα μ'εσα και δοκίμασα την θέση του οδηγου. Δεν ειχα πρόβλημα. Ισως λόγω σωματοτυπου αισθάνθηκα πολύ βολικά.
Το θέμα ειναι οτι τελευταία δεν οδηγώ τις χιλιάδες μίλια που οδηγούσα κάθε μήνα.
«Ζαχάρωνα» την κοκκινοβυσσινί 650 αριστερά.
Την επομένη που ξαναπηγα ε'ιχε «φυγει»
Το θέμα ειναι οτι τελευταία δεν οδηγώ τις χιλιάδες μίλια που οδηγούσα κάθε μήνα.
«Ζαχάρωνα» την κοκκινοβυσσινί 650 αριστερά.
Την επομένη που ξαναπηγα ε'ιχε «φυγει»Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
-
talaipwros
πολυ δυσκολα θα προτεινα μεταχειρισμενη μεγαλη BMWΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 01 Σεπ 2018, 22:39 Μπήκα μ'εσα και δοκίμασα την θέση του οδηγου. Δεν ειχα πρόβλημα. Ισως λόγω σωματοτυπου αισθάνθηκα πολύ βολικά.
«Ζαχάρωνα» την κοκκινοβυσσινί 650 αριστερά.Την επομένη που ξαναπηγα ε'ιχε «φυγει»
στην Αγγλια εχει 3 χρονια unlimited miles εγγυηση. Λιγο πριν το αμαξι καλο να εχει φυγει. Σημερα ειχα το Δευτερο σερβις στα 39500 μιλια( σε 11 μηνες). Ολα καλα ειπαν. στο προηγουμενο service ειχαν βρει μια μικρη διαρροη λαδιου στο κιβωτιο που την εφτιαξαν. Τωρα την προηγουμενη βδομαδα μου εβγαλε οτι engine coolant is low οποτε το αφησα σπιτι και περιμενα το service μηπως βρουν καμια διαρροη. Τιποτα ειπαν. Ελπιζω να μην λενε μαλακιες και να καναν βιαστικη δουλεια
Θλιψη τα λαστιχα θελουν αλλαγη 320λιρες εκαστο ( πανω κατω , μια μικρη διαφορα τα μπρος με τα πισω) runflat Michellin Primacy 3
So far so good αλλα καθε βλαβη εκτος εγγυησης ειναι ο θανατος της μαιμους, οποτε μεταχειρισμενο δεν θα το συνιστουσα
- Ελβετός Τραπεζίτης
Και οι δυο στην φωτογραφία ειναι 650 μοντέλο 2015.talaipwros έγραψε: 01 Σεπ 2018, 22:48πολυ δυσκολα θα προτεινα μεταχειρισμενη μεγαλη BMWΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 01 Σεπ 2018, 22:39 Μπήκα μ'εσα και δοκίμασα την θέση του οδηγου. Δεν ειχα πρόβλημα. Ισως λόγω σωματοτυπου αισθάνθηκα πολύ βολικά.
«Ζαχάρωνα» την κοκκινοβυσσινί 650 αριστερά.Την επομένη που ξαναπηγα ε'ιχε «φυγει»
στην Αγγλια εχει 3 χρονια unlimited miles εγγυηση. Λιγο πριν το αμαξι καλο να εχει φυγει. Σημερα ειχα το Δευτερο σερβις στα 39500 μιλια( σε 11 μηνες). Ολα καλα ειπαν. στο προηγουμενο service ειχαν βρει μια μικρη διαρροη λαδιου στο κιβωτιο που την εφτιαξαν. Τωρα την προηγουμενη βδομαδα μου εβγαλε οτι engine coolant is low οποτε το αφησα σπιτι και περιμενα το service μηπως βρουν καμια διαρροη. Τιποτα ειπαν. Ελπιζω να μην λενε μαλακιες και να καναν βιαστικη δουλεια
Θλιψη τα λαστιχα θελουν αλλαγη 320λιρες εκαστο ( πανω κατω , μια μικρη διαφορα τα μπρος με τα πισω) runflat Michellin Primacy 3
So far so good αλλα καθε βλαβη εκτος εγγυησης ειναι ο θανατος της μαιμους, οποτε μεταχειρισμενο δεν θα το συνιστουσα
Στην κοκκινοβυσσινί μου άρεσε το χρώμα και είχε σχετικά λιγα μίλια περίπου 35000. Η τιμ'η της ηταν στα $45.000 αλλά με το (προαιρετικό) πακέτο θα ανέβαινε στα $51000 συν Φόρους στα ~56000.
Η άσπρη είχε λιγα περισσότερα μίλια αλλά επειδή ειναι ανοιχτή άρχικη τιμή στα $50.000.
Πάντοτε αγοράζω το προαιρετικό πακέτο στην ασφάλιση για γρατζουνίσματα και βαθουλώματα (γύρω στα $1200 εφ' όρου όσο το εχω)
και πάντοτε αγοράζω το πακέτο ασφάλισης για τα ελαστικά και τις ζάντες. Γύρω στα $900-1000 οσο ειναι δικό μου το αυτοκίνητο. Σε όλα τα αυτοκίνητα που αγόρασα υπήρξε φορά που κάτι συνέβει με λάστιχο ή ζάντα. Ειναι το πλέον χρήσιμο πακέτο ασφάλισης. .
Η αρχική εγγύηση στα μηχανικά και ηλεκτρικά καλύπτει 4 έτη και 60.000 μίλια, οπότε έχει περιθώριο.
Εαν κάτι δεν μου αρέσει ειναι οτι έχει μειωθεί η σταμάτησε η παραγωγή στις 650,. Ο κίνδυνος ειναι να αγορασεις 650αρα και μετα 3 χρόνια να μην υποστηρίζεται απο τον κατασκευαστή.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Μαυροβασίλης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις