!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαχαιριές σε πιτ μπουλ
Re: Μαχαιριές σε πιτ μπουλ
Στα γερμανικά αυτές οι ράτσες λέγονται Κampfhunde. Δηλαδή σκύλοι μάχης.
Ordem e Progresso.
Είναι πολλά τα λεφτά. Κάποιοι κονομάνε πάρα πολλά από την αφύσικη αυτή κυνοφιλία.Cavaliere έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:30 Ο κόσμος είναι ανώμαλος. Ζει ο άλλος σε δυάρι, και παίρνει σκυλί ποιμενικό. Αφού δεν έχεις πράιτα, ρε Μήτρο. Οι ποιμενικοί είναι για να φυλάν κοπάδια, όχι να κοιτούν τηλεόραση και να σεργιανίζουν στο Πασαλιμάνι.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:35 Το πρόκειται για "οξύθυμο άτομο" τεκμηριώνεται με το πετούσε μαχαίρια σε στόχο στο μπαλκόνι του(δεν θυμάμαι να απαγορεύεται από τον νόμο);
Για όνομα του Θεού!

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ρε φίλε εισαι σοβαρός ή με δουλεύεις? Ξέρεις πολλά φυσιολογικά άτομα να πετάνε μαχαίρια σε στοχους στα μπαλκόνια τους ή στα σπίτια τους μεσα? Εγώ μικρός ειχα στοχους και πετουσα βελάκια απ οσο θυμαμαι, όχι μαχαιρια! Σοβαρευτείτε δηλαδή, γαμώ το κερατό μου που θα με τρελάνετε απογευματιάτικα. Σε λιγο θα βγω κι εγω ο τρελος που αυτό το "μαχαίρια σε στοχους", μονο εγω το πρόσεξα απο δω μεσα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:35Το πρόκειται για "οξύθυμο άτομο" τεκμηριώνεται με το πετούσε μαχαίρια σε στόχο στο μπαλκόνι του(δεν θυμάμαι να απαγορεύεται από τον νόμο);vantono έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:29Δικαίως είναι κατηγορούμενος ο άλλος, φοσίλαρε. Εκτός κι αν σου ξέφυγε κι αυτο, μεσα απ το αρθρο:foscilis έγραψε: 20 Απρ 2019, 14:46
Όταν η ιδιοκτήτρια του πιτ μπουλ βρέθηκε εκεί, του είπε να μαζέψει το σκυλί του μέχρι να δέσει το δικό της, για να μην τσακωθούν
Η καριολα κυκλοφορουσε φονια αλυτο χωρις φιμωτρο και ειναι αυτη εξω κι ο αλλος κατηγορουμενος.Δεν μπορώ να ξέρω τι μέρος του λόγους ήταν η πιτμπουλού, αν γνώριζε απο σκυλιά μαχητικής ράτσας ή απλως ηταν μια καγκούρισσα που εβγαλε βόλτα το σκυλί του κάγκουρα γκόμενου, αλλά ο δράστης απ οτι διαβάζω μιλάμε για φουλ κουνημένο άτομο που οπλοφορούσε κιόλας. Μπουζούριασμα και πούλο, ένας παρανοικός λιγότερος! Αν εφτασε στο σημείο να μην φοβηθεί έναν άλυτο εκπαιδευμένο φονιά οπως λετε, με 4 πόδια και κοφτερά σαγονια, και να τον κατασφάξει με τόση εν ψυχρώ άνεση, φανταστείτε τί θα μπορούσε να κάνει σε εναν οποιοδήποτε άνθρωπο (που είτε τον στραβοκοιτούσε, είτε εκαναν εναν εντονο διάλογο για παρκινγκ).Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, πρόκειται για ιδιαίτερα οξύθυμο άτομο. Μάλιστα συνήθιζε να βγαίνει στο μπαλκόνι και να καρφώνει μαχαίρια σε στόχους.
Ο δράστης έχει ένα μικρό κανίς και το έβγαζε βόλτα στον συγκεκριμένο χώρο. Όταν η ιδιοκτήτρια του πιτ μπουλ βρέθηκε εκεί, του είπε να μαζέψει το σκυλί του μέχρι να δέσει το δικό της, για να μην τσακωθούν. Όλα δείχνουν ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο, αφού ο δράστης είχε μαζί του ένα μεγάλο στρατιωτικό μαχαίρι.
Κατά τα λοιπά, μπουζούριασμα στα όρια της ισόβιας στο μαλάκα φονιά, στείρωση στην ηλίθια πιτμπουλού που κυκλοφορεί ενα σκυλί μαχητικής ράτσας χωρις λουρί και φήμωτρο και ζηταει απο τους αλλους να περιμενουν να το δεσει, και RIP στο σκυλάκι που έγινε Ιφιγένεια στα χέρια του παρανοικού φονιά, πριν γινει καποιος άλλος ανθρωπος, στη θεση του σκυλιού. Και συνεχίζουμε το Σάββατό μας.
Για όνομα του Θεού!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 20 Απρ 2019, 17:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
fagano3
Otto Weininger έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:36Θα διάβασε ο Φοσιλις ότι τα Κάνε Κόρσο είναι ρατσα μάχης από την αρχαία Ρώμη και θα φαντάζεται ότι κυκλοφορούν με περικεφαλαία και σπαθί για να σφάξουν κόσμο.enterprise-psi έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:33 Σήμερα έμαθα ότι τα pitbull είναι σκύλοι μαχης![]()
Διαβιβαστεί είναι τα Γκέκας και βατράχια τα λαμπραντόρ;![]()

To πιο γνωστο αμσταφ του κοσμου.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:38Είναι πολλά τα λεφτά. Κάποιοι κονομάνε πάρα πολλά από την αφύσικη αυτή κυνοφιλία.
Ναι. Και τα ζώα υποφέρουν από ηλίθια αφεντικά.
Ordem e Progresso.
- Μαυροβασίλης
παλιό αλλά ταιριάζειGherschaagk έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:23Μαυροβασίλης έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:21 γι'αυτό (+ τα παραπάνω) κράτα ένα στρατιωτικό μαχαίρι πάνω σου καλού-κακού, γκερσυ ;)![]()
Θέλω ένα κρητικό με αφιέρωση.
κι όσοι στη μέση άρματα σαν άνδρες δεν φορούσι
σα σκύλοι μπρος στα πόδια μου πέφτουν και προσκυνούσι
μα δεν θα βγαίνεις ούτε για τσιγάρα αξαρμάτωτη, ειδικά σε πάρκο που μπορεί να σε στραβοκοιτάξει κανένας 666σκύλος666
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Ότι τα πιτ μπουλ δηλαδή δεν είναι σκυλιά για κυνομαχίες. Είναι τσοπανόσκυλα ή για να φέρνουν τα πουλιά ξέρω γωOtto Weininger έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:36Θα διάβασε ο Φοσιλις ότι τα Κάνε Κόρσο είναι ρατσα μάχης από την αρχαία Ρώμη και θα φαντάζεται ότι κυκλοφορούν με περικεφαλαία και σπαθί για να σφάξουν κόσμο.enterprise-psi έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:33 Σήμερα έμαθα ότι τα pitbull είναι σκύλοι μαχης![]()
Οι μαρτυρίες αυτές έχουν σχεδόν μηδενική αξία, αν υπάρχουν όντως. Ο aljawn μπορεί να μας επιβεβαιώσει το πόσο σοβαρά μπορούν να ληφθούν τέτοιου είδους μαρτυρίες.Feindflug έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:37Ε καλά δεν είναι και ισοδύναμο με το πλέξιμο, ούτε φαντάζομαι να είχε μόλις επιστρέψει από άσκηση εφέδρων.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:35Το πρόκειται για "οξύθυμο άτομο" τεκμηριώνεται με το πετούσε μαχαίρια σε στόχο στο μπαλκόνι του(δεν θυμάμαι να απαγορεύεται από τον νόμο);vantono έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:29
Δικαίως είναι κατηγορούμενος ο άλλος, φοσίλαρε. Εκτός κι αν σου ξέφυγε κι αυτο, μεσα απ το αρθρο:
Δεν μπορώ να ξέρω τι μέρος του λόγους ήταν η πιτμπουλού, αν γνώριζε απο σκυλιά μαχητικής ράτσας ή απλως ηταν μια καγκούρισσα που εβγαλε βόλτα το σκυλί του κάγκουρα γκόμενου, αλλά ο δράστης απ οτι διαβάζω μιλάμε για φουλ κουνημένο άτομο που οπλοφορούσε κιόλας. Μπουζούριασμα και πούλο, ένας παρανοικός λιγότερος! Αν εφτασε στο σημείο να μην φοβηθεί έναν άλυτο εκπαιδευμένο φονιά οπως λετε, με 4 πόδια και κοφτερά σαγονια, και να τον κατασφάξει με τόση εν ψυχρώ άνεση, φανταστείτε τί θα μπορούσε να κάνει σε εναν οποιοδήποτε άνθρωπο (που είτε τον στραβοκοιτούσε, είτε εκαναν εναν εντονο διάλογο για παρκινγκ).
Κατά τα λοιπά, μπουζούριασμα στα όρια της ισόβιας στο μαλάκα φονιά, στείρωση στην ηλίθια πιτμπουλού που κυκλοφορεί ενα σκυλί μαχητικής ράτσας χωρις λουρί και φήμωτρο και ζηταει απο τους αλλους να περιμενουν να το δεσει, και RIP στο σκυλάκι που έγινε Ιφιγένεια στα χέρια του παρανοικού φονιά, πριν γινει καποιος άλλος ανθρωπος, στη θεση του σκυλιού. Και συνεχίζουμε το Σάββατό μας.
Για όνομα του Θεού!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ο νομος 4039/2012 ειναι ανωμαλος που επετρεψε 2 ζωα συντροφιας ανα διαμερισμα.Cavaliere έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:30 Ο κόσμος είναι ανώμαλος. Ζει ο άλλος σε δυάρι, και παίρνει σκυλί ποιμενικό. Αφού δεν έχεις πράιτα, ρε Μήτρο. Οι ποιμενικοί είναι για να φυλάν κοπάδια, όχι να κοιτούν τηλεόραση και να σεργιανίζουν στο Πασαλιμάνι.
Περυσι που προσπαθησαν να βαλουν ορια με τα τετραγωνικα ξεσηκωθηκε ολο το χιπσταριο στο Παγκρατι.
Ηλιθιε εντερπραϊζ εννοω dogfight οχι ανθρωπινη μαχη.
- Μαυροβασίλης
καζουαλ ο οπλισμός με το φρέντο
μες την αλητεία οι πχορουμίτες
μες την αλητεία οι πχορουμίτες
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Τι μέρος του λόγου είναι ο τύπος; Δικηγόρος με εξειδίκευση στο κυνικό δίκαιο;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:40Οι μαρτυρίες αυτές έχουν σχεδόν μηδενική αξία, αν υπάρχουν όντως. Ο aljawn μπορεί να μας επιβεβαιώσει το πόσο σοβαρά μπορούν να ληφθούν τέτοιου είδους μαρτυρίες.Feindflug έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:37Ε καλά δεν είναι και ισοδύναμο με το πλέξιμο, ούτε φαντάζομαι να είχε μόλις επιστρέψει από άσκηση εφέδρων.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:35
Το πρόκειται για "οξύθυμο άτομο" τεκμηριώνεται με το πετούσε μαχαίρια σε στόχο στο μπαλκόνι του(δεν θυμάμαι να απαγορεύεται από τον νόμο);
Για όνομα του Θεού!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
χτυπάς το σκυλί στη μύτη του, στη μουσούδα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μα δεν καπνίζω αφού.Μαυροβασίλης έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:40παλιό αλλά ταιριάζειGherschaagk έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:23Μαυροβασίλης έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:21 γι'αυτό (+ τα παραπάνω) κράτα ένα στρατιωτικό μαχαίρι πάνω σου καλού-κακού, γκερσυ ;)![]()
Θέλω ένα κρητικό με αφιέρωση.
κι όσοι στη μέση άρματα σαν άνδρες δεν φορούσι
σα σκύλοι μπρος στα πόδια μου πέφτουν και προσκυνούσι
μα δεν θα βγαίνεις ούτε για τσιγάρα αξαρμάτωτη, ειδικά σε πάρκο που μπορεί να σε στραβοκοιτάξει κανένας 666σκύλος666
Να μην πάρω το χεηρσπρέη καλύτερα; Πιο αποτελεσματικό θα είναι στα χέρια μου. Άσε που θα έχει και μια κάποια πρακτικότητα σε μέρες με πολλή υγρασία.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Otto Weininger
Τα πιτ μπουλ είναι μια γενική κατηγορία με διάφορες ρατσες μέσα.Σαμψών έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:40Ότι τα πιτ μπουλ δηλαδή δεν είναι σκυλιά για κυνομαχίες. Είναι τσοπανόσκυλα ή για να φέρνουν τα πουλιά ξέρω γωOtto Weininger έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:36Θα διάβασε ο Φοσιλις ότι τα Κάνε Κόρσο είναι ρατσα μάχης από την αρχαία Ρώμη και θα φαντάζεται ότι κυκλοφορούν με περικεφαλαία και σπαθί για να σφάξουν κόσμο.enterprise-psi έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:33 Σήμερα έμαθα ότι τα pitbull είναι σκύλοι μαχης![]()
![]()
Αλλά εδώ τα πήρατε όλα σβάρνα. Πιτ μπουλ, λυκόσκυλο, κάνε Κόρσο, Ροτβαιλερ κλπ
Ένας αχταρμάς
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 287 Απαντήσεις
- 7634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian