απολυτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
- καβουροδεινοσαυράκι
-
Ορέστης 35
Re: Highlights της ημερας μας
Η ομορφια και το βλεμμα που επικοινωνει χαρακτηρα και σεξουαλικοτητα.Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 22:31Να είναι άκρως γοητευτική και σε πλανεύει η ομορφιά της ,να την χαζεύεις όντως είναι ανάσα. Το έχω βιώσει και εγώ με εκπληκτικά όμορφους αντρες ή που έχουν μια ματιά, αυρα, φωνή καθηλωτική.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 22:25Σου ειπα οτι δεν το βλεπω σαν αρνητικο και το θεωρω απιθανο να της αρεσα ή να της θυμιζα καποιον. Νιωθω τυχερος που εχω διασταυρωσει το δρομο μου με γυναικες πλανευτρες και γοησσες, εστω και για μια στιγμη. Για κατι τετοιες ανασες ζω.Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 22:11
Από ποιες;
Άρα μπορεί να της άρεσες. Ή να της θύμιζες κάποιον. Γιατί το μυαλό σου πάει στο αρνητικό ως προς τις γυναίκες; Σου αρέσει να τις βλέπεις ως πονηρές;
Όχι ρε φίλε, κυρία με τη τσαντουλα της ήταν κανονικά.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 22:33τύπισσα μήπως ήταν χεβιμεταλάς μακρυμάλλης τύπος και σε έκανε καμάκι;
Έχω και μια άλλη τη συναντάω κάποια πρωινά όταν πάω για δουλειά και με ρωτάει πάντα η Σοφία είσαι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- καβουροδεινοσαυράκι
Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 22:41Όχι ρε φίλε, κυρία με τη τσαντουλα της ήταν κανονικά.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 22:33τύπισσα μήπως ήταν χεβιμεταλάς μακρυμάλλης τύπος και σε έκανε καμάκι;
Έχω και μια άλλη τη συναντάω κάποια πρωινά όταν πάω για δουλειά και με ρωτάει πάντα η Σοφία είσαι;![]()
α αυτή είναι ο αγις καμουφλαρισμένος που σε παρακολουθεί
αν σου πει την Ελένη θα ήθελα παρακαλώ, μην κάνεις το λάθος και απαντήσεις ποιά Ελένη;
Κι αν μου πει Εύα;καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 22:45Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 22:41Όχι ρε φίλε, κυρία με τη τσαντουλα της ήταν κανονικά.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 22:33
τύπισσα μήπως ήταν χεβιμεταλάς μακρυμάλλης τύπος και σε έκανε καμάκι;
Έχω και μια άλλη τη συναντάω κάποια πρωινά όταν πάω για δουλειά και με ρωτάει πάντα η Σοφία είσαι;![]()
αν σου πει την Ελένη θα ήθελα παρακαλώ, μην κάνεις το λάθος και απαντήσεις ποιά Ελένη;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- καβουροδεινοσαυράκι
Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 23:11Κι αν μου πει Εύα;καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 22:45Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 22:41
Όχι ρε φίλε, κυρία με τη τσαντουλα της ήταν κανονικά.
μια και ειπες Ευα, στο φωτιστικό ανέβηκες τελικά;
Nope. Αύριο, δεν βρίσκω πενσα.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 23:21Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 23:11Κι αν μου πει Εύα;καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 22:45
μια και ειπες Ευα, στο φωτιστικό ανέβηκες τελικά;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τις τσαχπινογαργαλιαρες.
- καβουροδεινοσαυράκι
Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 23:23Nope. Αύριο, δεν βρίσκω πενσα.
3 σελιδες ποστ δεν εκανε ο συσ να σου εξηγει οτι δεν χρειαζεται πενσα;
Παρεξηγηθηκες τριχωτε αντρακλα; Ε νταη;
Σημερα σε κοβω νηφαλιο..τι συνεβη; Τελειωσε το τσιπουρο;
Σε αγνώστους; Όχι
Ο enaon θέλει να πειραματιστεί πάνω μου ,ούτε μια τσίχλα δεν πρόσφερε. Σου λέει θα μας αφήσει χρόνους αυτή ας μην χαλαλισω την τσιχλίτσα μου.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 23:30
3 σελιδες ποστ δεν εκανε ο συσ να σου εξηγει οτι δεν χρειαζεται πενσα;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ποτε δεν μενω απο τσιπουρο γλυκια μουPedro έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 23:30Παρεξηγηθηκες τριχωτε αντρακλα; Ε νταη;
Σημερα σε κοβω νηφαλιο..τι συνεβη; Τελειωσε το τσιπουρο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-