!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
Για Μένιο υποψιάζομαι (χωρίς να κόβω οτιδήποτε βέβαια), αλλά δεν μπορώ να κατονομάσω εδώ, καθότι συμμετέχουσα. 
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Sid Vicious
Ο πιο εύκολος γύρος μέχρι στιγμής
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- NovaLacertae
aLiCat έγραψε: 01 Δεκ 2024, 01:55NovaLacertae έγραψε: 01 Δεκ 2024, 01:34
Καλά, αυτό με τα κτητικο-ιδιοκτησιακά {μου πήρες το κομμάτι, εγώ το έβαλα πρώτος κλπ...}, λες και δεν υπάρχει αλλού κόσμος παρά μόνο στο Phorum μοιάζει με φαρσοκωμωδία... πολλά από τα κομμάτια που συζητάτε τα έχω δει σε άλλα φόρουμ άπειρες φορές, προ αμνειμονεύτων χρόνων, μάλιστα το κομμάτι που πήρε την πρώτη θέση στον τελευταίο γύρο εκτός των άλλων το είχε ποστάρει και ένας από τους παίκτες σε ενα άλλο φορουμ δύο φορές και είχα υποθέσει πως θα το είχε βαλει αυτός.
![]()
Σε εναν γυρο που ο Παλαιοελλαδιτης μπορει να εχει βαλει μεχρι και 4 τραγουδια ο κουβας ειναι σιγουρος αλλα θα την κανω την προσπαθεια σε αντιθεση με τον γατο. Σε καθε γνωστο χρηστη θα αντιστοιχησω εως 2 τραγουδια:
Παλαιο-> Ειτε το βραζιλιανικο ειτε τον Παριο.
Μενιος-> Δατς νοτ μαη νεημ ( επικη δηλωση)
Ο τυπος που εβαλε το μοντυπαηθονικο στον προηγουμενο -> Την τρολια-διασκευη απο το καναλακι του μενιου με τα 16 βιουζ.
Μπιστης-> ειτε το 2ο κατα σειρα ειτε αυτο του βικ τσεσνατ.
Σιντ-> Θεωρω οτι εχει βαλει το 12αρι μου το τζιπστερικο τον σκυλιων σε ροδες.
Παλαιο-> Ειτε το βραζιλιανικο ειτε τον Παριο.
Μενιος-> Δατς νοτ μαη νεημ ( επικη δηλωση)
Ο τυπος που εβαλε το μοντυπαηθονικο στον προηγουμενο -> Την τρολια-διασκευη απο το καναλακι του μενιου με τα 16 βιουζ.
Μπιστης-> ειτε το 2ο κατα σειρα ειτε αυτο του βικ τσεσνατ.
Σιντ-> Θεωρω οτι εχει βαλει το 12αρι μου το τζιπστερικο τον σκυλιων σε ροδες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Πώς το κατάλαβες πριν την ανεβάσει ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Sid Vicious
Πανεύκολο που δίνω το 12άρι μου. Πολλά τραγούδια που είναι για 5 και κάτω, φοβάμαι πως αναγκαστικά κάποια θα πάρουν μεγαλύτερη βαθμολογία από όσο θα έπρεπε
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- NovaLacertae
Στις έξι και κάτι εμφανίστηκε η λίστα στη σελίδα (πλατφόρμα) του παιχνιδιού
στο θρεντ του παιχνιδιού στο Phorum εμφανίστηκε στις 7.27
Όταν είναι η ώρα να ανέβει ο γύρος ή να βγει η βαθμολογία μέσα σε λίγα λεπτά το σύστημα την εμφανίζει στην πλατφόρμα, αργότερα εμφανίζεται και στο θρεντ του παιχνιδιού και μπορεί να έχει αρκετή καθυστέρηση σχετικά
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
NovaLacertae έγραψε: 01 Δεκ 2024, 11:58Στις έξι και κάτι εμφανίστηκε η λίστα στη σελίδα (πλατφόρμα) του παιχνιδιού
στο θρεντ του παιχνιδιού στο Phorum εμφανίστηκε στις 7.27
Όταν είναι η ώρα να ανέβει ο γύρος ή να βγει η βαθμολογία μέσα σε λίγα λεπτά το σύστημα την εμφανίζει στην πλατφόρμα, αργότερα εμφανίζεται και στο θρεντ του παιχνιδιού και μπορεί να έχει αρκετή καθυστέρηση σχετικά

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- NovaLacertae
Υποθέτω ότι ο αλγόριθμος έχει αποκλείσει τα πμ μεταξύ μαςaLiCat έγραψε: 01 Δεκ 2024, 08:28 Για Μένιο υποψιάζομαι (χωρίς να κόβω οτιδήποτε βέβαια), αλλά δεν μπορώ να κατονομάσω εδώ, καθότι συμμετέχουσα.![]()
Εννοάω ότι σε πμ μπορείς να αποκαλύψεις ποιο έβαλε ο Άνδρο 
Απλώς δεν κάνουμε τέτοια
Απλώς δεν κάνουμε τέτοια
Ε ναι.Μπίστης έγραψε: 01 Δεκ 2024, 13:40 Εννοάω ότι σε πμ μπορείς να αποκαλύψεις ποιο έβαλε ο Άνδρο
Απλώς δεν κάνουμε τέτοια![]()
Αλλά πες αρχίζει κάποιος από αυτό το φαινομενικά "ανώδυνο" σχόλιο, μετά εύκολα καταλήγει σε... "δοσοληψίες κάτω από το τραπέζι".
Δεν θα το επέτρεπα αυτό στον εαυτό μου.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση