!!! DEVELOPMENT MODE !!!

GNTM

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Nero

Re: GNTM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

πως θα σηκωθεί τώρα ο τύπος να πάει στη δουλειά αύριο; Εγώ θα άλλαζα χώρα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

vantono έγραψε: 20 Δεκ 2019, 00:03 Ε ρε Δάσκαλο που θέλετε ορισμένες!
κοινος τοπος στον ελληνιαρικο αιδοιοδουλικο βουρκο :102:

εγω θα την εξωθουσα να κλισει το γονι μπροστα μου :c020:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Nero έγραψε: 20 Δεκ 2019, 00:05 πως θα σηκωθεί τώρα ο τύπος να πάει στη δουλειά αύριο; Εγώ θα άλλαζα χώρα
στοιχημα οτι θα το αντιμετωπισει με τον κλασσικο κλαψιαρικο τροπο,μαντεψε ποιον :003:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Namrail έγραψε: 19 Δεκ 2019, 23:29
vantono έγραψε: 19 Δεκ 2019, 23:17 Βάλε δορυφορική, καμιά κοσμοτε/βονταφον τβ,καμια νετφλιξιά κτλ. Η τβ παντως δεν μπορεις να πεις οτι ειναι και στη χειροτερη φαση της,πλεον. Η μακραν χειρότερη περιοδος τβ κατα την αποψη μου, εκει που ανοιγες το κουτί και κυριολεκτικα δεν εβλεπες τιποτα και το ξανάκλεινες, νομιζες οτι αργοπέθαινε, ηταν 2010-'14-αρχές '15. Απο αρχες μνημονίου μέχρι όλη τη Σαμαρική περίοδο. Ουσιαστικα μέχρι λίγο πριν το πρώτο σαρβάιβορ.
Έχω συνδρομή στο νετφλιξ αλλά δεν την χρησιμοποιώ πολύ στην τωρινή φαση. Πιο πολύ χρησιμοποιώ τη συνδρομή στο crunchyroll για κάνα ανιμακι της προκοπης.

Τώρα τελευταία δε, δεν βλέπω ούτε ανιμε, το έχω γυρίσει και προτιμώ τα webcomics. Αλλά αυτή η φάση δεν είναι για τις καθημερινές, όταν γυρνάω σπίτι για ξεκούραση.

Είναι για το σκ, που θα κάτσω να λιώσω με μια καλή σειρά ή με το εκάστοτε shonen που μου έχει τραβήξει την προσοχη.

Τις καθημερινές θέλω κάτι καλό αλλά όχι εθιστικό. Μια ποιοτική πολιτική εκπομπή σε νορμάλ ώρα, ένα καλό ντοκιμαντέρ, ένα ριάλιτυ τύπου μάστερ σεφ. Αλλα δε βρίσκω τιποτα.

Βρίσκω μόνο αρλεκιν για νοικοκυρές με απωθημενα ή γελοίες ελλ σειρές χωρίς ειρμό.
Δευτερα-Πεμπτη "Ολγα Τρεμη στις 10" εχει παντα επικαιρο θεμα στην ετ1. Χτες ειχε τον προυπολογισμο του κρατους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paul25 την 20 Δεκ 2019, 00:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Nero έγραψε: 20 Δεκ 2019, 00:05 πως θα σηκωθεί τώρα ο τύπος να πάει στη δουλειά αύριο; Εγώ θα άλλαζα χώρα
Εμένα μετά απ'αυτο, το πιθανότερο να μη με άφηνε ο εγωισμός μου να επιτρέψω να με χωρίσει πριν απο μενα. Θα το θεωρούσα ντε φακτο πλέον οτι με ετοιμάζει για βρούβες, και το πιθανότερο να την έστελνα/της άδειαζα τη γωνιά μόνος μου. Ηταν σίγουρα βαρύ, αλλα κι αυτος τρομερά ηλίθιος που το τόλμησε απέναντι σε ανερχόμενη μοντελοκαριερίστρια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

vantono έγραψε: 20 Δεκ 2019, 00:15
Εμένα μετά απ'αυτο, το πιθανότερο να μη με άφηνε ο εγωισμός μου να επιτρέψω να με χωρίσει πριν απο μενα. Θα το θεωρούσα ντε φακτο πλέον οτι με ετοιμάζει για βρούβες, και το πιθανότερο να την έστελνα/της άδειαζα τη γωνιά μόνος μου. Ηταν σίγουρα βαρύ, αλλα κι αυτος τρομερά ηλίθιος που το τόλμησε απέναντι σε ανερχόμενη μοντελοκαριερίστρια.
Καλά, ηλίθιος έμοιαζε έτσι κι αλλιώς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
paul25

hellegennes έγραψε: 20 Δεκ 2019, 00:18
vantono έγραψε: 20 Δεκ 2019, 00:15
Καλά, ηλίθιος έμοιαζε έτσι κι αλλιώς.
Εμ! Τα λεω εγω σε προηγουμενο ποστ, αλλα με ακουει κανεις; Αμα ειναι ηλιθιος....ηδη μαλλον πηρε πουλο.

Νέος σύντροφος για την Κάτια Ταραμπάνκο μετά τον χωρισμό;

https://www.govastileto.gr/lifestyle/ne ... n-xorismo/

Παει για αλλον επιχειρηματια η Καρεν.
Άβαταρ μέλους
paul25

Καλα μαζι το ψαχναμε;
Nero

σίγουρα κάνει μύτες :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
paul25

Nero έγραψε: 20 Δεκ 2019, 00:35 σίγουρα κάνει μύτες :lol:

Εικόνα
Καλα! Για χωρισμο καραμπινατο πανε και αυτοι, πιτσιρικια ειναι, εχουν ακομα....
Nero

Ο Σωκράτης έλεγε ότι η γυναίκα είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί άμα διαλέξεις άσχημη θα είναι σαν ποινή, αν διαλέξεις όμορφη θα την έχεις κοινή. Ο Μικρός που πάει ακόμα σχολείο έπρεπε να το ξέρει :lol:
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Nero έγραψε: 20 Δεκ 2019, 00:39 Ο Σωκράτης έλεγε ότι η γυναίκα είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί άμα διαλέξεις άσχημη θα είναι σαν ποινή, αν διαλέξεις όμορφη θα την έχεις κοινή. Ο Μικρός που πάει ακόμα σχολείο έπρεπε να το ξέρει :lol:
Αντισθένης
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

απροσδοκητο :lol:

ο γκομενος που ειχε την τελευταια εβδομαδα? :003:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Nero έγραψε: 20 Δεκ 2019, 00:35 σίγουρα κάνει μύτες :lol:

Εικόνα
όρθιοι είναι? Σαν καθιστοί φαίνονται και οι δύο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”