!!! DEVELOPMENT MODE !!!
GNTM
- Eθνικοκοινωνιστης
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: GNTM
στοιχημα οτι θα το αντιμετωπισει με τον κλασσικο κλαψιαρικο τροπο,μαντεψε ποιονNero έγραψε: 20 Δεκ 2019, 00:05 πως θα σηκωθεί τώρα ο τύπος να πάει στη δουλειά αύριο; Εγώ θα άλλαζα χώρα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δευτερα-Πεμπτη "Ολγα Τρεμη στις 10" εχει παντα επικαιρο θεμα στην ετ1. Χτες ειχε τον προυπολογισμο του κρατους.Namrail έγραψε: 19 Δεκ 2019, 23:29Έχω συνδρομή στο νετφλιξ αλλά δεν την χρησιμοποιώ πολύ στην τωρινή φαση. Πιο πολύ χρησιμοποιώ τη συνδρομή στο crunchyroll για κάνα ανιμακι της προκοπης.vantono έγραψε: 19 Δεκ 2019, 23:17 Βάλε δορυφορική, καμιά κοσμοτε/βονταφον τβ,καμια νετφλιξιά κτλ. Η τβ παντως δεν μπορεις να πεις οτι ειναι και στη χειροτερη φαση της,πλεον. Η μακραν χειρότερη περιοδος τβ κατα την αποψη μου, εκει που ανοιγες το κουτί και κυριολεκτικα δεν εβλεπες τιποτα και το ξανάκλεινες, νομιζες οτι αργοπέθαινε, ηταν 2010-'14-αρχές '15. Απο αρχες μνημονίου μέχρι όλη τη Σαμαρική περίοδο. Ουσιαστικα μέχρι λίγο πριν το πρώτο σαρβάιβορ.
Τώρα τελευταία δε, δεν βλέπω ούτε ανιμε, το έχω γυρίσει και προτιμώ τα webcomics. Αλλά αυτή η φάση δεν είναι για τις καθημερινές, όταν γυρνάω σπίτι για ξεκούραση.
Είναι για το σκ, που θα κάτσω να λιώσω με μια καλή σειρά ή με το εκάστοτε shonen που μου έχει τραβήξει την προσοχη.
Τις καθημερινές θέλω κάτι καλό αλλά όχι εθιστικό. Μια ποιοτική πολιτική εκπομπή σε νορμάλ ώρα, ένα καλό ντοκιμαντέρ, ένα ριάλιτυ τύπου μάστερ σεφ. Αλλα δε βρίσκω τιποτα.
Βρίσκω μόνο αρλεκιν για νοικοκυρές με απωθημενα ή γελοίες ελλ σειρές χωρίς ειρμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paul25 την 20 Δεκ 2019, 00:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εμένα μετά απ'αυτο, το πιθανότερο να μη με άφηνε ο εγωισμός μου να επιτρέψω να με χωρίσει πριν απο μενα. Θα το θεωρούσα ντε φακτο πλέον οτι με ετοιμάζει για βρούβες, και το πιθανότερο να την έστελνα/της άδειαζα τη γωνιά μόνος μου. Ηταν σίγουρα βαρύ, αλλα κι αυτος τρομερά ηλίθιος που το τόλμησε απέναντι σε ανερχόμενη μοντελοκαριερίστρια.Nero έγραψε: 20 Δεκ 2019, 00:05 πως θα σηκωθεί τώρα ο τύπος να πάει στη δουλειά αύριο; Εγώ θα άλλαζα χώρα
- hellegennes
Καλά, ηλίθιος έμοιαζε έτσι κι αλλιώς.vantono έγραψε: 20 Δεκ 2019, 00:15Εμένα μετά απ'αυτο, το πιθανότερο να μη με άφηνε ο εγωισμός μου να επιτρέψω να με χωρίσει πριν απο μενα. Θα το θεωρούσα ντε φακτο πλέον οτι με ετοιμάζει για βρούβες, και το πιθανότερο να την έστελνα/της άδειαζα τη γωνιά μόνος μου. Ηταν σίγουρα βαρύ, αλλα κι αυτος τρομερά ηλίθιος που το τόλμησε απέναντι σε ανερχόμενη μοντελοκαριερίστρια.Nero έγραψε: 20 Δεκ 2019, 00:05 πως θα σηκωθεί τώρα ο τύπος να πάει στη δουλειά αύριο; Εγώ θα άλλαζα χώρα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εμ! Τα λεω εγω σε προηγουμενο ποστ, αλλα με ακουει κανεις; Αμα ειναι ηλιθιος....ηδη μαλλον πηρε πουλο.hellegennes έγραψε: 20 Δεκ 2019, 00:18Καλά, ηλίθιος έμοιαζε έτσι κι αλλιώς.vantono έγραψε: 20 Δεκ 2019, 00:15Εμένα μετά απ'αυτο, το πιθανότερο να μη με άφηνε ο εγωισμός μου να επιτρέψω να με χωρίσει πριν απο μενα. Θα το θεωρούσα ντε φακτο πλέον οτι με ετοιμάζει για βρούβες, και το πιθανότερο να την έστελνα/της άδειαζα τη γωνιά μόνος μου. Ηταν σίγουρα βαρύ, αλλα κι αυτος τρομερά ηλίθιος που το τόλμησε απέναντι σε ανερχόμενη μοντελοκαριερίστρια.Nero έγραψε: 20 Δεκ 2019, 00:05 πως θα σηκωθεί τώρα ο τύπος να πάει στη δουλειά αύριο; Εγώ θα άλλαζα χώρα
Νέος σύντροφος για την Κάτια Ταραμπάνκο μετά τον χωρισμό;
https://www.govastileto.gr/lifestyle/ne ... n-xorismo/
Παει για αλλον επιχειρηματια η Καρεν.
Καλα μαζι το ψαχναμε;
-
Δημοκράτης
- Eθνικοκοινωνιστης
απροσδοκητο
ο γκομενος που ειχε την τελευταια εβδομαδα?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα