Exει παρει το ματι σου κατι για Blackwater και τι δουλειες αναλαμβανει;
.
Αποδειξεις Αριστο... Αποδειξεις.
μια χαρά ακροδεξιός είναι ο Νάιτζελ, πιθανόν και ψιλοΔωριεύς στα νειάτα του, και "δεν είμαι ρατσιστής, αλλά" όπως έχει δηλώσει ο ίδιος:Green Dragon έγραψε: 04 Μαρ 2022, 09:35Μεγάλος ναζί ο Φάρατζ...Spoiler
Unique έγραψε: 04 Μαρ 2022, 09:11
Ο #Πούτιν ο "καθαριστής των ναζί" της Ουκρανίας, είχε "πιάσει" όλα τα ακροδεξιά νεοναζιστικά κόμματα της Ευρώπης! Μα αφού είναι αντιναζί![]()
![]()
![]()
Και αυτο αποδεικνυει τους ισχυρισμους σου?
τωρα δηλαδη τι περιμενεις;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Πολύ καλή η απεικόνιση του τύπου, ωραίος
Δεν περιμενα κατι αλλο.John Brown Gun Club έγραψε: 04 Μαρ 2022, 17:33τωρα δηλαδη τι περιμενεις;
Χρόνια σου πολλά αδερφέ, υγεία, καλοτυχία και δύναμη σου εύχομαι από καρδιάς.Nostalgia έγραψε: 04 Μαρ 2022, 17:30 Ξαναμιλησα με τους φιλους μου απο Αγια Πετρουπολη, μου εστειλαν μηνυμα για τα χρονια πολλα οποτε πιασαμε μικρη κουβεντουλα (γεννεθλια, 44 ετων - ευχαριστω).
Σχετικα χαλαρα ειναι ακομα, ανησυχιες περισσοτερες για φαρμακα που παιρνουν απο το εξωτερικο, εαν θα τα βρισκουν στην πορεια, η φιλη μου εχει μια ανησυχια για το αν θα βρει κοχλιακο εμφυτευμα για την κορη της οπου αλλαζει καθε 5 χρονια (δωρεαν το παρεχει το κρατος) και που προερχεται απο την Αυστρια. Με ρωτησαν γιατι η Ρωσικη πρεσβεια στην Αθηνα εβγαλε ανακοινωση για να προσεχουν οι Ρωσοι, τι λενε εκει, της εξηγησα, οποτε μου ειπε οτι εχει δικιο ο αντρας της που ελεγε οτι εχουν χασει τον πολεμο της πληροφοριας, απαντησα θετικα. Ηθελαν να ερθουν το καλοκαιρι Ελλαδα αλλα τελικα δεν θα ερθουν και ειναι στεναχωρημενοι, της ειπα για τις τιμες ηλεκτρικου και καυσιμων και φρικαρε, με ρωτησε για τις πτησεις οπου θα πρεπει να κανουν μεγαλο κυκλο και αλλα πολλα και της εξηγησα παλι οτι η Ευρωπη ειναι η μεγαλη χαμενη. Με ρωτησε επισης τι λενε για τους Ρωσους γενικα και της εξηγησα παλι οτι αραια και που κανουν διαχωρισμο Πουτιν-Ρωσων. Κλεισαμε αναφερομενοι στο περιστατικο του αποικλεισμου των Ρωσικων γατων.
sys3x έγραψε: 04 Μαρ 2022, 17:35Χρόνια σου πολλά αδερφέ, υγεία, καλοτυχία και δύναμη σου εύχομαι από καρδιάς.Nostalgia έγραψε: 04 Μαρ 2022, 17:30 Ξαναμιλησα με τους φιλους μου απο Αγια Πετρουπολη, μου εστειλαν μηνυμα για τα χρονια πολλα οποτε πιασαμε μικρη κουβεντουλα (γεννεθλια, 44 ετων - ευχαριστω).
Σχετικα χαλαρα ειναι ακομα, ανησυχιες περισσοτερες για φαρμακα που παιρνουν απο το εξωτερικο, εαν θα τα βρισκουν στην πορεια, η φιλη μου εχει μια ανησυχια για το αν θα βρει κοχλιακο εμφυτευμα για την κορη της οπου αλλαζει καθε 5 χρονια (δωρεαν το παρεχει το κρατος) και που προερχεται απο την Αυστρια. Με ρωτησαν γιατι η Ρωσικη πρεσβεια στην Αθηνα εβγαλε ανακοινωση για να προσεχουν οι Ρωσοι, τι λενε εκει, της εξηγησα, οποτε μου ειπε οτι εχει δικιο ο αντρας της που ελεγε οτι εχουν χασει τον πολεμο της πληροφοριας, απαντησα θετικα. Ηθελαν να ερθουν το καλοκαιρι Ελλαδα αλλα τελικα δεν θα ερθουν και ειναι στεναχωρημενοι, της ειπα για τις τιμες ηλεκτρικου και καυσιμων και φρικαρε, με ρωτησε για τις πτησεις οπου θα πρεπει να κανουν μεγαλο κυκλο και αλλα πολλα και της εξηγησα παλι οτι η Ευρωπη ειναι η μεγαλη χαμενη. Με ρωτησε επισης τι λενε για τους Ρωσους γενικα και της εξηγησα παλι οτι αραια και που κανουν διαχωρισμο Πουτιν-Ρωσων. Κλεισαμε αναφερομενοι στο περιστατικο του αποικλεισμου των Ρωσικων γατων.
Αυτο και μονο φτάνει.Αρίστος έγραψε: 04 Μαρ 2022, 17:35
Θα ηταν τελειως εκτος τοπου και χρονου να μην εχουν παρκαρει τετοια σωματα οι Αμερικανοι στην Ουκρανια ΠΡΙΝ ξεκινησει η εισβολη.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.