!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟ
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
- Rocco Siffredi
Re: ΠΑΟ
Που δεν τον πουλήσουμε το καλοκαίρι;Zundapp έγραψε: 31 Μαρ 2025, 19:14 ρε μλκς ντροπη
https://web.facebook.com/kokkini.plasi/ ... kPNFA7QPzl
vantono έγραψε: 31 Μαρ 2025, 10:13 Λολ τωρα τα βλεπω, ο Φωταρας τι επαθε και σεληνιαστηκε έτσι με το Ροντινέι? Τον ειπε "μαλάκα,μουνάκι,μαλάκα"?![]()
Υπερτιμημένος ( το έχω ξαναγράψει) που δεν του βγαίνει , μια απάτη πλέον. Σκοράρει με πέναλτυ και κάνει μανούρα από πάνω. Υπόδειγμα ήθους λέμε.
Κι εγώ στα 56 8/10 βολές σε προπόνηση και 4/10 τρίποντα βάζω ,τι να λέει;
Ο άλλος που μεγάλωσε λέει στις φαβέλες όπισθεν ολοταχώς πήγαινε όταν είδε τις φλέβες του ΦωτάραΣτύξ έγραψε: 01 Απρ 2025, 23:41vantono έγραψε: 31 Μαρ 2025, 10:13 Λολ τωρα τα βλεπω, ο Φωταρας τι επαθε και σεληνιαστηκε έτσι με το Ροντινέι? Τον ειπε "μαλάκα,μουνάκι,μαλάκα"?![]()
Υπερτιμημένος ( το έχω ξαναγράψει) που δεν του βγαίνει , μια απάτη πλέον. Σκοράρει με πέναλτυ και κάνει μανούρα από πάνω. Υπόδειγμα ήθους λέμε.
- Eθνικοκοινωνιστης
οτι εχει πει ο δασκαλος 2 χρονια πριν που τον κανατε φαν μπαστεν 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Υπερβολές. Μια χαρά παίκτης είναι, απλώς διανύει μια ντεφορμε περίοδο όπως έχει συμβεί σε πολλούς.Στύξ έγραψε: 01 Απρ 2025, 23:41vantono έγραψε: 31 Μαρ 2025, 10:13 Λολ τωρα τα βλεπω, ο Φωταρας τι επαθε και σεληνιαστηκε έτσι με το Ροντινέι? Τον ειπε "μαλάκα,μουνάκι,μαλάκα"?![]()
Δεν χρειάζεται κάποιος μόνο να σκοράρει με ρυθμούς πολυβόλου για να είναι πολύτιμος για την ομάδα, άλλωστε ο Φώτης δεν είναι στράικερ (και κακώς τον έχουμε στο μυαλό μας ως τέτοιον).
Μια χαρα μπορεί να κάνει τη βρωμοδουλεια λειτουργώντας και σαν "μπράβος" των συμπαικτών του.
Δίχως αυτόν να τραβάει αντιπάλους αμυντικούς πάνω του και να παίζει ξύλο μαζί τους, οι Ντελιας και Καρετσας στην εθνική θα τρώνε εκείνοι καντάρια το ξύλο και θα δυσκολεύονται να διεισδύουν, στο βαζελο δεν ξέρω τι παίζει.
Ο μπράβος που προστατεύει τους τεχνίτες γύρω του, είναι πάντα πολύτιμος, όσο κι αν δεν του φαίνεται (Νταβιντς με Ζιντάν στην παλιά ορθόδοξη Γιούβε, Ντε Πολ με Μέσσι στην πρωταθλήτρια μουντιάλ Αργεντινή και πολλά άλλα παραδείγματα).
Θα ξανά βρει τη φόρμα του και μετά ποιος τον πιάνει.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Όταν τον είχε γιακώσει ο Φωτάρας, εγώ χεσμενο τον είδα τον καημενουληjason0 έγραψε: 01 Απρ 2025, 23:47Ο άλλος που μεγάλωσε λέει στις φαβέλες όπισθεν ολοταχώς πήγαινε όταν είδε τις φλέβες του ΦωτάραΣτύξ έγραψε: 01 Απρ 2025, 23:41vantono έγραψε: 31 Μαρ 2025, 10:13 Λολ τωρα τα βλεπω, ο Φωταρας τι επαθε και σεληνιαστηκε έτσι με το Ροντινέι? Τον ειπε "μαλάκα,μουνάκι,μαλάκα"?![]()
Ξέχασε τα μαλακα μουνακι μαλακα που ήξερε.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Η ομάδα Παίδων πόλο του Παναθηναϊκού πέτυχε ευρεία νίκη επί του Ολυμπιακού με 20-4 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Παναθηναϊκός-Ροή 22-5
Παναθηναϊκός-Πετρούπολη 19-6
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 20-4
https://www.pao1908.com/nea/prokrisi-me-niki-epi-osfp/

… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Eθνικοκοινωνιστης
οσο γκολ εχει βαλει ο σαλαζαρ μονος του που εχει συμβολαιο ενα κιλο σπορια εχουν βαλει τα πολυτελη εξτρεμ του τουρκοβαζελου
football manager παιζουν στις σερρες?
football manager παιζουν στις σερρες?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ενταξει Κοκκορα, ολα καλα;Κοκκορας έγραψε: 07 Απρ 2025, 02:20 ετοιμαστειτε για το 3 στα 3,μην αρχισετε και εσεις τα α και ου και μπεεεεναλντι,φαουλ και ξερω γω;
ποδοσφαιρο θα παιξουμε οπως καλη ωρα οντως παιζει ο ολυμπιακος φετος.
Τελειωσαν τα φιλικα και προσγειωθηκατε στη πραγματικοτητα.
Αλλο ενα φιλικο θα παιξετε και τερμα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.