Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Misty_Blue έγραψε: 13 Μαρ 2025, 22:52
Δεν έχει το and που χα βάλει
πώς δεν το έχει? στους στίχους το έχει
Το ζητούμενο είναι να το έχει στον τίτλο.
Δες τα προηγούμενα.
Μαναράκι μου, μπερδεύτηκες κι εσύ ?
aLiCat έγραψε: 27 Σεπ 2018, 10:23
Επιλέγουμε μια λέξη που περιέχει το προηγούμενο τραγούδι και ανεβάζουμε το επόμενο που να περιέχει στον τίτλο ή στους στίχους τη συγκεκριμένη λέξη.
Το ζητούμενο είναι να το έχει στον τίτλο.
Δες τα προηγούμενα.
Μαναράκι μου, μπερδεύτηκες κι εσύ ?
aLiCat έγραψε: 27 Σεπ 2018, 10:23
Επιλέγουμε μια λέξη που περιέχει το προηγούμενο τραγούδι και ανεβάζουμε το επόμενο που να περιέχει στον τίτλο ή στους στίχους τη συγκεκριμένη λέξη.
Ο νηματοθέτης έπρεπε να το διευκρινίσει από την αρχή μάλλον, όχι να αρκεστεί μόνο στην αναφορά του δικού μου νήματος.
Θα πρότεινα να συνεχίσει ως έχει, αν συμφωνείτε φυσικά.
aLiCat έγραψε: 13 Μαρ 2025, 23:22
( την επόμενη λέξη που βάζω, πάντα την δανείζομαι μέσα από τους στίχους του τραγουδιού που βρίσκω)
Και γω το κάνω πολλές φορές..
Κάποιες άλλες έχω κομμάτι στο μυαλό κ περιμένω αν θα το πετύχει κάποιος/α(το ενδιαφέρον μέρος του παιχνιδιού που ανέφερα)
aLiCat έγραψε: 13 Μαρ 2025, 23:22
( την επόμενη λέξη που βάζω, πάντα την δανείζομαι μέσα από τους στίχους του τραγουδιού που βρίσκω)
Και γω το κάνω πολλές φορές..
Κάποιες άλλες έχω κομμάτι στο μυαλό κ περιμένω αν θα το πετύχει κάποιος/α(το ενδιαφέρον μέρος του παιχνιδιού που ανέφερα)