!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #1

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Re: Phorum Forumvision #1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

(σκέψεις...)
το τραγούδι που διάλεξα (από τα αγαπημένα μου), νομίζω πρώτη φορά ανεβαίνει στο πχόρουμ ή, τουλάχιστον δεν το έχω εγώ πετύχει. :102:
Τώρα το αν θα βγει ο άλλος να μου πει ότι "του το έκλεψα", εξαρτάται (όπως κάθε φορά) από το πόσο ψηλά ή χαμηλά θα βρεθεί στη λίστα. :003:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue »

Να γράψω και γω κάποιες σκέψεις με αφορμή τη συζήτηση για "κλέψιμο" (που για μενα είναι αστείος όρος αλλά ok).
Ως νέο μέλος εδώ, θα πρεπε να ψάχνω τι έχει ξαναμπεί για να μη το βάλω εγώ ;; :p2:
Αν βάλω κομμάτι που το χει βάλει παλιό μέλος πριν δυο χρόνια σημαίνει πως το "κλέβω";; :p2:
Τι σημαίνει κλέβω; Έχει πνευματικά δικαιώματα αυτός που το ποστάρει, είναι δικό του; Δεν έχουμε δικαίωμα οι υπόλοιποι να το ακούσουμε;
:102: :102:
Συγγνώμη αλλά δεν θα ψάξω όλα τα θέματα κι όλες τις αναρτήσεις εδώ μέσα για να μη βάζω κομμάτια που έχουν αναρτηθεί από άλλα μέλη στο παρελθόν.. :bored:
Α, κάτι άλλο που ξέχασα... Αν εγώ η "καινούργια" βάλω κομμάτι που χει ξαναμπεί τότε είμαι παλιό μέλος που απλά μπήκα με νέο nickname .. :bored:
To scare myself with my own desert places.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Misty_Blue έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 19:55 Να γράψω και γω κάποιες σκέψεις με αφορμή τη συζήτηση για "κλέψιμο" (που για μενα είναι αστείος όρος αλλά ok).
Ως νέο μέλος εδώ, θα πρεπε να ψάχνω τι έχει ξαναμπεί για να μη το βάλω εγώ ;; :p2:
Αν βάλω κομμάτι που το χει βάλει παλιό μέλος πριν δυο χρόνια σημαίνει πως το "κλέβω";; :p2:
Τι σημαίνει κλέβω; Έχει πνευματικά δικαιώματα αυτός που το ποστάρει, είναι δικό του; Δεν έχουμε δικαίωμα οι υπόλοιποι να το ακούσουμε;
:102: :102:
Συγγνώμη αλλά δεν θα ψάξω όλα τα θέματα κι όλες τις αναρτήσεις εδώ μέσα για να μη βάζω κομμάτια που έχουν αναρτηθεί από άλλα μέλη στο παρελθόν.. :bored:
Α, κάτι άλλο που ξέχασα... Αν εγώ η "καινούργια" βάλω κομμάτι που χει ξαναμπεί τότε είμαι παλιό μέλος που απλά μπήκα με νέο nickname .. :bored:
:smt023
Να συμπληρώσω σε αυτά που είπες ότι "επιτρέπεται" να βάλουμε ακόμα και κομμάτι που άλλος είχε βάλει σε προηγούμενο γύρο.
Αν δεν κάνω λάθος, ο micmic μας διηγήθηκε ένα τέτοιο περιστατικό, όπου ένα τραγούδι που πήγε άπατο σε έναν γύρο, κέρδισε σε επόμενο (που το έβαλε άλλος με αποτέλεσμα διαμαρτυρίες από τον πρώτο που το είχε ανεβάσει).
Φυσικά εξαρτάται και με το με ποια τραγούδια θα τύχει βρεθεί απέναντί του το εκάστοτε κομμάτι.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
mojorisin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mojorisin »

Misty_Blue έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 10:50 Καλημέρα συμπαίκτες!! :smt039
mojorisin έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 00:37 ......και ενα σχολιο στην εφαρμογη που μου εκανε αρνητικη εντυπωση και διαφωνω καθετα αλλα δεν υπαρχει λογος να πω ποιο ειναι .(δεν αφορα το κομματι μου).
Δεν ξέρω σε ποιο σχόλιο αναφέρεσαι και δεν χρειάζεται να μας πεις μα εγώ θα πω ποιο σχόλιο ξένισε εμένα. :roll:
"Αυτοί δεν κκατάλαβα ποτέ γιατί έγιναν μεγάλο όνομα.. Τους βάζω στην λίστα των υπερτιμημένων μαζί με τους Pink Floyd του Waters"

Υπερτιμημένοι οι Pink Floyd του Waters..Μάλιστα.. :p2: . Ένα συγκρότημα πρωτοποριακό, συνθέσεις αριστουργηματικές, στίχοι-ποίηση. . Ο Waters, μια μουσική ιδιοφϋία, ένας καλλιτέχνης με όλη τη σημασια της λέξης σε όλους τους τομείς της ζωής του.Αν και λατρεύω Syd Barrett που μόλις 2 δίσκους έβγαλαν μαζί. Θα μπορούσα ν'αναλύω για ώρες. Δεν θα το κάνω όμως. Απλά θα βάλω ένα κομμάτι(που γράφτηκε απ"τον Waters). Για ν' ακούσουμε όλοι τι "υπερτιμήθηκε".. :102:
Αν εβαζες το cirrus minor απο μενα θα ειχες 12αρι σιγουρο .. απιστευτο κομματι :g094:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mojorisin την 01 Δεκ 2024, 00:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι »

aLiCat έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 19:29 (σκέψεις...)
το τραγούδι που διάλεξα (από τα αγαπημένα μου), νομίζω πρώτη φορά ανεβαίνει στο πχόρουμ ή, τουλάχιστον δεν το έχω εγώ πετύχει. :102:
Τώρα το αν θα βγει ο άλλος να μου πει ότι "του το έκλεψα", εξαρτάται (όπως κάθε φορά) από το πόσο ψηλά ή χαμηλά θα βρεθεί στη λίστα. :003:

σκέψεις επί σκέψεων
σταμάτα να γράφεις βλακείες, καμία σχέση δεν έχει η θέση στην λίστα :sal9:
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
NovaLacertae

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NovaLacertae »

enaon έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 18:13
NovaLacertae έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 02:11 Όπα, όπα, στάσου, για κοίτα πιο καλά, ίσιωσε τις γραμμές, δες τα λίγο στην ευθεία...
δίκιο εχεις συγνώμη, στην πυρά ο POL, εσύ πολύ καλός.
:ty: :D
Καλά, αυτό με τα κτητικο-ιδιοκτησιακά {μου πήρες το κομμάτι, εγώ το έβαλα πρώτος κλπ...}, λες και δεν υπάρχει αλλού κόσμος παρά μόνο στο Phorum μοιάζει με φαρσοκωμωδία... πολλά από τα κομμάτια που συζητάτε τα έχω δει σε άλλα φόρουμ άπειρες φορές, προ αμνειμονεύτων χρόνων, μάλιστα το κομμάτι που πήρε την πρώτη θέση στον τελευταίο γύρο εκτός των άλλων το είχε ποστάρει και ένας από τους παίκτες σε ενα άλλο φορουμ δύο φορές και είχα υποθέσει πως θα το είχε βαλει αυτός.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

NovaLacertae έγραψε: 01 Δεκ 2024, 01:34
Καλά, αυτό με τα κτητικο-ιδιοκτησιακά {μου πήρες το κομμάτι, εγώ το έβαλα πρώτος κλπ...}, λες και δεν υπάρχει αλλού κόσμος παρά μόνο στο Phorum μοιάζει με φαρσοκωμωδία...
πολλά από τα κομμάτια που συζητάτε τα έχω δει σε άλλα φόρουμ άπειρες φορές, προ αμνειμονεύτων χρόνων, μάλιστα το κομμάτι που πήρε την πρώτη θέση στον τελευταίο γύρο εκτός των άλλων το είχε ποστάρει και ένας από τους παίκτες σε ενα άλλο φορουμ δύο φορές και είχα υποθέσει πως θα το είχε βαλει αυτός.

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

υπάρχει αλλού κόσμος εκτός Phorum λεει, θα μας τρελάνει ο NOV.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aLiCat

enaon έγραψε: 01 Δεκ 2024, 02:03 υπάρχει αλλού κόσμος εκτός Phorum λεει, θα μας τρελάνει ο NOV.

Εικόνα

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Έχω πεθάνει στο γέλιο με το τρίτο τραγούδι του 6ου γύρου. Αχαχαχα. Τι ήθελα και τ' ακουσα πριν κοιμηθώ. Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω. Αχ Παναΐτσα μου τι μας βρήκε. Θα το καταλάβετε όταν ανεβάσει τη λίστα ο micmic. :smt005:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Jimmy81 έγραψε: 01 Δεκ 2024, 06:31 Έχω πεθάνει στο γέλιο με το τρίτο τραγούδι του 6ου γύρου. Αχαχαχα. Τι ήθελα και τ' ακουσα πριν κοιμηθώ. Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω. Αχ Παναΐτσα μου τι μας βρήκε. Θα το καταλάβετε όταν ανεβάσει τη λίστα ο micmic. :smt005:
ο 42 είναι νομίζω, εχει αυτό το κάτι η φωνή, τον πόνο απο ενα δάκτυλο που κρέμεται κομμένο.

ανεβαίνει το επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι »

enaon έγραψε: 01 Δεκ 2024, 06:50
Jimmy81 έγραψε: 01 Δεκ 2024, 06:31 Έχω πεθάνει στο γέλιο με το τρίτο τραγούδι του 6ου γύρου. Αχαχαχα. Τι ήθελα και τ' ακουσα πριν κοιμηθώ. Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω. Αχ Παναΐτσα μου τι μας βρήκε. Θα το καταλάβετε όταν ανεβάσει τη λίστα ο micmic. :smt005:
ο 42 είναι νομίζω, εχει αυτό το κάτι η φωνή, τον πόνο απο ενα δάκτυλο που κρέμεται κομμένο.

ανεβαίνει το επίπεδο.
καλημέρα. καλή βάρδια
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Γύρος #6

Playlist

01. Γιάννης Πλούταρχος - Μιλάς
02. David Sylvian - Forbidden Colours
03. Ν. - Για Το Καλό Μου
04. Belle & Sebastian - Dog On Wheels
05. Gravitysays_i - The Finger Of Blame
06. Peter Murphy & Boy George - Let The Flowers Grow
07. This Immortal Coil - The Dark Age Of Love
08. Sivert Høyem - Aim For The Heart
09. Vic Chesnutt - Everything I Say
10. The Ting Tings - That's Not My Name
11. Christian Walter - Computer
12. Anathema - Inner Silence
13. Trio Mocotó - Não Adianta
14. The Gun Club - She's Like Heroin To M

Εικόνα
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
aLiCat

enaon έγραψε: 01 Δεκ 2024, 06:50

Εικόνα

Αμάν βρε συ! :P
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

To 14o το εβαλε η νυχτα. Κοβω το πλιμ.

Μολις ακουσω τα τραγουδια θα τοποθετηθω για παλαιο, μπιστη , σιντ και Μενιο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”