Εγώ έχω μία εβδομάδα να χέσω και τα φυλάω για την πάρτη σου.χέζω: είχα τρεις μέρες να χέσω και κατέφυγα στο καθαρτικό
Είπαμε να κάνουμε έρευνα όχι έρευνα του κόλου.
Εγώ έχω μία εβδομάδα να χέσω και τα φυλάω για την πάρτη σου.χέζω: είχα τρεις μέρες να χέσω και κατέφυγα στο καθαρτικό
τραβα στον γιατρο ρε... μια εβδομαδα αχεστος... και το χεις για καλο..;seismic έγραψε: 11 Αύγ 2022, 15:34Εγώ έχω μία εβδομάδα να χέσω και τα φυλάω για την πάρτη σου.χέζω: είχα τρεις μέρες να χέσω και κατέφυγα στο καθαρτικό
Στα σκατά.taxalata xalasa έγραψε: 11 Αύγ 2022, 16:50τραβα στον γιατρο ρε... μια εβδομαδα αχεστος... και το χεις για καλο..;seismic έγραψε: 11 Αύγ 2022, 15:34Εγώ έχω μία εβδομάδα να χέσω και τα φυλάω για την πάρτη σου.χέζω: είχα τρεις μέρες να χέσω και κατέφυγα στο καθαρτικό
η λέξη ενεργήθηκα τελικά σημαίνει αυτό... ούτε εγώ το ήξερα... τώρα το είδα και ποστάρισα για να το θυμάμαι.
αλλα και ετσι να ναι... και τι εγινε; σε χαλαει να εισαι ενα συμπαντικό ή θεϊκό κωλοβακτηλίδιο ή μια θεϊκή κλανιά με ρέστα;
που κολλάς ;
Χέσαμε και γλίστρησα...stavmanr έγραψε: 11 Αύγ 2022, 21:37 Τι γελάς ρε Seismic;
Διαβάζει ο άλλος τίτλο νήματος για τη σχέση σύμπαντος-παρατηρητή και παρακολουθεί διάλογο για εκκενώσεις εντέρων.
Μιλάμε για υψηλή διανόηση!
τι έχουν ;seismic έγραψε: 11 Αύγ 2022, 21:37Στα σκατά.taxalata xalasa έγραψε: 11 Αύγ 2022, 16:50τραβα στον γιατρο ρε... μια εβδομαδα αχεστος... και το χεις για καλο..;seismic έγραψε: 11 Αύγ 2022, 15:34
Εγώ έχω μία εβδομάδα να χέσω και τα φυλάω για την πάρτη σου.
η λέξη ενεργήθηκα τελικά σημαίνει αυτό... ούτε εγώ το ήξερα... τώρα το είδα και ποστάρισα για να το θυμάμαι.
αλλα και ετσι να ναι... και τι εγινε; σε χαλαει να εισαι ενα συμπαντικό ή θεϊκό κωλοβακτηλίδιο ή μια θεϊκή κλανιά με ρέστα;
που κολλάς ;![]()
του χει λασκάρει λίγο η βίδα που χει φτιάξει και κουνιέται το οίκημα λιγάκι...stavmanr έγραψε: 11 Αύγ 2022, 21:37 Τι γελάς ρε Seismic;
Διαβάζει ο άλλος τίτλο νήματος για τη σχέση σύμπαντος-παρατηρητή και παρακολουθεί διάλογο για εκκενώσεις εντέρων.
Μιλάμε για υψηλή διανόηση!
Πολυκατοικία εις βάθος. Αντισεισμική εν μέρη και δεν θέλει άδεια ψύξη και θέρμανση.taxalata xalasa έγραψε: 11 Αύγ 2022, 21:45 seismic
εσύ που σαι μάστορας θα ξές...
έχεις δει ποτέ βόθρο να γκρεμίζεται από σεισμίκ ;
γιατί σκοτώνεσαι να φτιάξεις βίδες για να σώσεις τον φουκαρά και δεν χτίζεις καλυτερα πολυκατοικία όπως χτίζεις βοθρους που είναι άτρωτοι πιότερο και του Αχιλλέα...;
σκατοσοφία...![]()
φχδseismic έγραψε: 11 Αύγ 2022, 23:30Πολυκατοικία εις βάθος. Αντισεισμική εν μέρη και δεν θέλει άδεια ψύξη και θέρμανση.taxalata xalasa έγραψε: 11 Αύγ 2022, 21:45 seismic
γιατί σκοτώνεσαι να φτιάξεις βίδες για να σώσεις τον φουκαρά και δεν χτίζεις καλυτερα πολυκατοικία όπως χτίζεις βοθρους που είναι άτρωτοι πιότερο και του Αχιλλέα...;
σκατοσοφία...![]()
![]()
Θέλει όμως οξυγόνο με σωληνα και τηλεπαράθυρα με θέα.![]()
χ.β.γtaxalata xalasa έγραψε: 11 Αύγ 2022, 23:48φχδseismic έγραψε: 11 Αύγ 2022, 23:30Πολυκατοικία εις βάθος. Αντισεισμική εν μέρη και δεν θέλει άδεια ψύξη και θέρμανση.taxalata xalasa έγραψε: 11 Αύγ 2022, 21:45 seismic
σκατοσοφία...![]()
![]()
παντως, seismic, βρηκαμε τροπο να υπαρχει πολυκατοικια χωρις να την βλεπει ο παρατηρητης... άλλη φαση...seismic έγραψε: 12 Αύγ 2022, 06:45χ.β.γtaxalata xalasa έγραψε: 11 Αύγ 2022, 23:48φχδseismic έγραψε: 11 Αύγ 2022, 23:30 Πολυκατοικία εις βάθος. Αντισεισμική εν μέρη και δεν θέλει άδεια ψύξη και θέρμανση.![]()
χ.β.γ = χεστήκαμε και η βάρκα γέρνει.taxalata xalasa έγραψε: 12 Αύγ 2022, 09:32παντως, seismic, βρηκαμε τροπο να υπαρχει πολυκατοικια χωρις να την βλεπει ο παρατηρητης... άλλη φαση...![]()
50οροφους και ειναι αορατη...και που σαι ρε... τις βιδες στα πλαϊνά....
ουτως ή αλλως, ολοι με ενα κινητο στο χερι και ζουνε μεσα στην τηλεσπηλια του πλατωνα...
θα τους βαλεις και μεσα στου χουμα να ειναι ολα λουξ να σωθει και ο πλανητης...σπηλιά θετε... στην σπηλια μεσα....