Ο Μιχάλης Σταματελάτος πέθανε το 2010Νετο Γκουερινο έγραψε: 20 Σεπ 2024, 00:37Ρε συ, εκείνος ο πρόεδρος ο τραπεζικός που είχατε που είχε μπει φυλακή,ζεί ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΝΘΗΡΕΣ respect
Re: ΠΑΝΘΗΡΕΣ respect
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Παλαιοελλαδίτης
Ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη...

- Παλαιοελλαδίτης
Μεγάλη μεταγραφή στα σκαριά για τον Πανιώνιο με Τσερίσεφ. Αν εν τέλει κλείσει θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα ξένων ποδοσφαιριστών που θα έχουν αγωνιστεί στη Β΄ Εθνική. Εγώ τουλάχιστον, τα μόνα σημαντικότερα ονόματα που θυμάμαι - τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια - είναι ο Τζιοβάνι στον Εθνικό και ο Μπόα Μόρτε στη Λάρισα.
- Παλαιοελλαδίτης
έτσι, έτσι, όλοι πρώην δικοί σας
μην αποσυρθούν 6 μήνες πριν και χάσουν τίποτε τελευταία μισθά
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Νομίζω ότι είναι μεταγραφή για να σπρώξει τα διαρκείας. Δεν ξέρω γιατί χρειάζεται τέτοιου τύπου μεταγραφή για Β ΕθνικήΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 23 Σεπ 2024, 10:58 Μεγάλη μεταγραφή στα σκαριά για τον Πανιώνιο με Τσερίσεφ. Αν εν τέλει κλείσει θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα ξένων ποδοσφαιριστών που θα έχουν αγωνιστεί στη Β΄ Εθνική. Εγώ τουλάχιστον, τα μόνα σημαντικότερα ονόματα που θυμάμαι - τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια - είναι ο Τζιοβάνι στον Εθνικό και ο Μπόα Μόρτε στη Λάρισα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Παλαιοελλαδίτης
Στο μεταξύ ήθελα να πάω στο Αιγάλεω-Καμπανιακός, αλλά είναι και μεσοβδόμαδα και στις 4:00.Tarkovsky έγραψε: 23 Σεπ 2024, 11:23έτσι, έτσι, όλοι πρώην δικοί σας
μην αποσυρθούν 6 μήνες πριν και χάσουν τίποτε τελευταία μισθά![]()
σταμπαρισμένα τα Πανιώνιος-Αιγάλεω (12 ή 13 Οκτ.) και Αιγάλεω-Πανιώνιος (14 ή 15 Δεκ.)Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 23 Σεπ 2024, 11:34 Στο μεταξύ ήθελα να πάω στο Αιγάλεω-Καμπανιακός, αλλά είναι και μεσοβδόμαδα και στις 4:00.![]()
εκτός και συμπέσουν με τον Ήλυ ή τα χώσουν τίποτα Δευτέρες...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
Mike Bassett
Επιτρέπεται στους Ρώσους αθλητές να αγωνίζονται στην Ευρώπη; Δεν υποτίθεται ότι υπάρχει εμπάργκο;Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 23 Σεπ 2024, 10:58 Μεγάλη μεταγραφή στα σκαριά για τον Πανιώνιο με Τσερίσεφ. Αν εν τέλει κλείσει θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα ξένων ποδοσφαιριστών που θα έχουν αγωνιστεί στη Β΄ Εθνική. Εγώ τουλάχιστον, τα μόνα σημαντικότερα ονόματα που θυμάμαι - τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια - είναι ο Τζιοβάνι στον Εθνικό και ο Μπόα Μόρτε στη Λάρισα.
Και ο Λοντιγκιν στον Παο και ο Τσαλοφ στον Παοκ πώς παίζουν;Mike Bassett έγραψε: 26 Σεπ 2024, 10:38Επιτρέπεται στους Ρώσους αθλητές να αγωνίζονται στην Ευρώπη; Δεν υποτίθεται ότι υπάρχει εμπάργκο;Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 23 Σεπ 2024, 10:58 Μεγάλη μεταγραφή στα σκαριά για τον Πανιώνιο με Τσερίσεφ. Αν εν τέλει κλείσει θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα ξένων ποδοσφαιριστών που θα έχουν αγωνιστεί στη Β΄ Εθνική. Εγώ τουλάχιστον, τα μόνα σημαντικότερα ονόματα που θυμάμαι - τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια - είναι ο Τζιοβάνι στον Εθνικό και ο Μπόα Μόρτε στη Λάρισα.
- Παλαιοελλαδίτης
Είμαστε οι ρυθμιστές της ανόδου και ερχόμαστε με άγριες διαθέσεις*!
*Υ.Γ. Στο τυροπιτάδικο.
*Υ.Γ. Στο τυροπιτάδικο.
-
Τζεβανοιζίδης Χοντροπεταλακίου
Λύστε μου μια απορία. Οι προβολείς στο γήπεδο του Πανιωνίου ήταν βαμμένοι μπλε-κόκκινο. Τώρα είναι γκρι και έχουν και σκουριά. Πότε άλλαξε αυτό;
Οι προβολείς είναι γκρι εδώ και 15 χρόνια, τουλάχιστονΤζεβανοιζίδης Χοντροπεταλακίου έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:18 Λύστε μου μια απορία. Οι προβολείς στο γήπεδο του Πανιωνίου ήταν βαμμένοι μπλε-κόκκινο. Τώρα είναι γκρι και έχουν και σκουριά. Πότε άλλαξε αυτό;
- Παλαιοελλαδίτης
Τελικά έβαλαν το ματς Δευτέρα.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:13 Είμαστε οι ρυθμιστές της ανόδου και ερχόμαστε με άγριες διαθέσεις*!
*Υ.Γ. Στο τυροπιτάδικο.![]()