Lugozzi έγραψε: 19 Δεκ 2019, 21:03
Βλέπω οτι στο κοινό χάνει κυρίως η κέισι
ενώ υπάρχει μια τάση αντίδρασης υπέρ της κατιας
και μια τάση υπέρ της αννας-μαριας για συγχώρεση λόγω ηλικίας
E ναι.
Χαρούλες που θα κάνει η Μαρία αν βγει η Κάτια και ξέρει ότι αυτή βοήθησε στην εκλογή της.
Με τη βοήθεια του κοινού της φυσικά.
Δεν κατάλαβες, πλέον δεν έχει να κάνει με την Μαρία
αλλα με τη σκατοψυχια της κέισι
Την άποψη μου για το μπούλινγκ στην ευγενέστατη με όλες Μαρία, που στόμα είχε και μιλιά δεν είχε η καημενούλα, την είπα παραπάνω. Δεν θα επανέλθω.
Στην τελική, ο καθένας μας συμπαθεί, αντιπαθεί ή βαριέται τους ανθρώπους για διαφορετικούς λόγους.
Το ίδιο ισχύει γι' αυτά που ο καθένας μας συγχωρεί, κατηγορεί, βρίσκει χαριτωμένα ή αφόρητα.
Επί του θέματος, ως πακέτο μου αρέσει περισσότερο η Άννα Μαρία αλλά βρίσκω και τις τρεις πολύ όμορφες γυναίκες είτε είναι φυσικές είτε φτιαγμένες. Οπότε, χαλάλι της όποια κι αν κερδίσει.
1 μέτρο και μισό μίλκο ο Ανναμαρίτης (εκτός κι αν φοράει τίποτα τακούνια στο Θεό εκείνη). Ο Κεϊσαίος δυνατός τυπάς, ο Κατιαίος σαν ανώτατο μέλος του Ρουβίκωνα.
Lugozzi έγραψε: 19 Δεκ 2019, 22:44
Ο πόντιος παλικαρος οι άλλοι καρναβαλοι.
Εννοείται ολες θα χωρίσουν
Καλά ότι θα χωρίσουν είναι το μόνο σίγουρο.
Οι πιο ταιριαστοί πάντως φυσιογνωμικά είναι η κεισι και ο καγκουρας. Βέβαια η τελευταία θα μεγαλοπιαστει τώρα και θα δει ότι όμορφους μπορεί να βρει κι αλλού και κυρίως με μεγαλύτερη χρησιμότητα για την ανέλιξη της. Μοιάζει με πραγματιστρια.
Οι πιο αταιριαστοι είναι η ξανθιά με τον κοντουλη καγκουρα νούμερο 2. Ο οποίος φάνηκε πόσο βαθιά κομπλεξικος είναι με το καλημέρα.
Οι πιο ταιριαστοί πάντως φυσιογνωμικά είναι η κεισι και ο καγκουρας. Βέβαια η τελευταία θα μεγαλοπιαστει τώρα και θα δει ότι όμορφους μπορεί να βρει κι αλλού και κυρίως με μεγαλύτερη χρησιμότητα για την ανέλιξη της. Μοιάζει με πραγματιστρια.
Οι πιο αταιριαστοι είναι η ξανθιά με τον κοντουλη καγκουρα νούμερο 2. Ο οποίος φάνηκε πόσο βαθιά κομπλεξικος είναι με το καλημέρα.
Τί έκανε δηλαδή?
Κατι ακουσα απο τον ψηλό κάγκουρα να λέει σε φάση "Αννα Μαρία να τον προσέχεις αυτον" κτλ, αλλα δεν κατάλαβα.
Πάντως μλκες δεν έχει τίποτα η γαμωτιβι. Πέρα το gntm που το χαζοβλεπεις αφού δεν χρειάζεται να ξέρεις λεπτομέρειες από τα προηγούμενα επεισόδια, άντε και καμία ταινία αραιά και που, το υπόλοιπο βραδινό μενού έχει ηλίθιες ελλ χαζοσειρες με αστείο σεναριο και βαρετές και προβλέψιμες ατάκες.
Ακόμα και οι μέλισσες που έχουν hype (στις μεσήλικες γυναίκες με απωθημένα , που είναι πολλές), πρόκειται επί της ουσίας για ένα αρλεκιν εποχής.
Δεν υπάρχει ούτε ένα talk show νωρίς το βράδυ, μια καλή πολιτική εκπομπή, ένα στυλ ντοκιμαντέρ ρε πουστη στυλ εξάντα κλπ. Κάτι που θα έχει ενδιαφέρον και δεν θα χρειάζεται να έχεις παρακολουθήσει 20 επεισόδια νωρίτερα για να συντονιστεις.
Υπάρχουν γενικά και τέτοια προγράμματα (πχ μου έρχονται στο μυαλό η μηχανή του χρόνου, κάτι τίμιες πολιτικές εκπομπές στην ΕΡΤ ή το υπερτίμιο ντοκιμαντέρ "τα φωτεινά μονοπάτια") αλλά όχι νωρίς το βράδυ, όταν γυρνάει ο κόσμος σπίτι και θέλει να δει κάτι.
Τι στον πεο; Ας αρχίσει τουλάχιστον το μάστερ σεφ να έχουμε να ασχολούμαστε.
Namrail έγραψε: 19 Δεκ 2019, 23:12
Πάντως μλκες δεν έχει τίποτα η γαμωτιβι. Πέρα το gntm που το χαζοβλεπεις αφού δεν χρειάζεται να ξέρεις λεπτομέρειες από τα προηγούμενα επεισόδια, άντε και καμία ταινία αραιά και που, το υπόλοιπο βραδινό μενού έχει ηλίθιες ελλ χαζοσειρες με αστείο σεναριο και βαρετές και προβλέψιμες ατάκες.
Ακόμα και οι μέλισσες που έχουν hype (στις μεσήλικες γυναίκες με απωθημένα , που είναι πολλές), πρόκειται επί της ουσίας για ένα αρλεκιν εποχής.
Δεν υπάρχει ούτε ένα talk show νωρίς το βράδυ, μια καλή πολιτική εκπομπή, ένα στυλ ντοκιμαντέρ ρε πουστη στυλ εξάντα κλπ. Κάτι που θα έχει ενδιαφέρον και δεν θα χρειάζεται να έχεις παρακολουθήσει 20 επεισόδια νωρίτερα για να συντονιστεις.
Υπάρχουν γενικά και τέτοια προγράμματα (πχ μου έρχονται στο μυαλό η μηχανή του χρόνου, κάτι τίμιες πολιτικές εκπομπές στην ΕΡΤ ή το υπερτίμιο ντοκιμαντέρ "τα φωτεινά μονοπάτια") αλλά όχι νωρίς το βράδυ, όταν γυρνάει ο κόσμος σπίτι και θέλει να δει κάτι.
Τι στον πεο; Ας αρχίσει τουλάχιστον το μάστερ σεφ να έχουμε να ασχολούμαστε.
Βάλε δορυφορική, καμιά κοσμοτε/βονταφον τβ,καμια νετφλιξιά κτλ. Η τβ παντως δεν μπορεις να πεις οτι ειναι και στη χειροτερη φαση της,πλεον. Η μακραν χειρότερη περιοδος τβ κατα την αποψη μου, εκει που ανοιγες το κουτί και κυριολεκτικα δεν εβλεπες τιποτα και το ξανάκλεινες, νομιζες οτι αργοπέθαινε, ηταν 2010-'14-αρχές '15. Απο αρχες μνημονίου μέχρι όλη τη Σαμαρική περίοδο. Ουσιαστικα μέχρι λίγο πριν το πρώτο σαρβάιβορ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 19 Δεκ 2019, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τί έκανε δηλαδή?
Κατι ακουσα απο τον ψηλό κάγκουρα να λέει σε φάση "Αννα Μαρία να τον προσέχεις αυτον" κτλ, αλλα δεν κατάλαβα.
Το κοριτσάκι φορτιστηκε με την όλη φαση και αυτός αντί να την αποφορτισει, άρχισε να τις λέει μαλακίες που την εκαναν να κλαίει περισσότερο.
Βασικά δεν θα μπορούσε να κάνει και κάτι αλλο. Ένας αμόρφωτος και κοντός καγκουρας είναι, κάνει μπαμ από μακριά.
Ο τυπάς είναι ένα τεσσαρι επιεικώς, σε εμφάνιση και προσωπικότητα και τα έχει με ένα 9ρι (σε εμφάνιση τουλάχιστον). Ψάξε βρες τι συμπλέγματα κυκλοφορούν μέσα σε αυτή τη συζευξη, και από τους δυο.
vantono έγραψε: 19 Δεκ 2019, 23:17
Βάλε δορυφορική, καμιά κοσμοτε/βονταφον τβ,καμια νετφλιξιά κτλ. Η τβ παντως δεν μπορεις να πεις οτι ειναι και στη χειροτερη φαση της,πλεον. Η μακραν χειρότερη περιοδος τβ κατα την αποψη μου, εκει που ανοιγες το κουτί και κυριολεκτικα δεν εβλεπες τιποτα και το ξανάκλεινες, νομιζες οτι αργοπέθαινε, ηταν 2010-'14-αρχές '15. Απο αρχες μνημονίου μέχρι όλη τη Σαμαρική περίοδο. Ουσιαστικα μέχρι λίγο πριν το πρώτο σαρβάιβορ.
Έχω συνδρομή στο νετφλιξ αλλά δεν την χρησιμοποιώ πολύ στην τωρινή φαση. Πιο πολύ χρησιμοποιώ τη συνδρομή στο crunchyroll για κάνα ανιμακι της προκοπης.
Τώρα τελευταία δε, δεν βλέπω ούτε ανιμε, το έχω γυρίσει και προτιμώ τα webcomics. Αλλά αυτή η φάση δεν είναι για τις καθημερινές, όταν γυρνάω σπίτι για ξεκούραση.
Είναι για το σκ, που θα κάτσω να λιώσω με μια καλή σειρά ή με το εκάστοτε shonen που μου έχει τραβήξει την προσοχη.
Τις καθημερινές θέλω κάτι καλό αλλά όχι εθιστικό. Μια ποιοτική πολιτική εκπομπή σε νορμάλ ώρα, ένα καλό ντοκιμαντέρ, ένα ριάλιτυ τύπου μάστερ σεφ. Αλλα δε βρίσκω τιποτα.
Βρίσκω μόνο αρλεκιν για νοικοκυρές με απωθημενα ή γελοίες ελλ σειρές χωρίς ειρμό.
Lugozzi έγραψε: 19 Δεκ 2019, 23:21
Ρε σεις 18 χρόνων είναι το κοριτσάκι.
Πόσες είναι περήφανες σημερα για τον γκόμενο που είχαν στα 18?
Καμία (εκτός ίσως από τη γκόμενα του Διαμαντίδη ). Αλλά και πάλι το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι τόσο ανισσοροπο από κάθε άποψη, ώστε σου μπαίνουν στο μυαλό διάφορα.