Sure, sure. Με επιδότηση από το κράτος.gassim έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:14Η λάμδα φτιάχνει τον δρόμο.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Μάιος 2023, 15:14Επειδή το κράτος δεν έχει λεφτόδεντρα, τέτοιου είδους γεγονότα αφαιρούν πόρους από αλλού. Για αυτό έχεις 57 νεκρούς από σύγκρουση τραίνων και εκατοντάδες άλλους στους δρόμους. Διότι το κράτος έβαλε σε προτεραιότητα ξαναχτίσιμο δρόμων για χάρη ολιγαρχών.gassim έγραψε: 04 Μάιος 2023, 10:42
Εγώ δεν είμαι μελλοντολόγος. Πολλά μπορούν να πάνε στραβά, αν πάνε θα τα συζητήσουμε.
Τώρα αν εσύ μετράς για αρνητικά τις επανακατασκευες δρόμων και τα γκρεμίσματα ερειπίων, οκ έχεις διαφορετική οπτική.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Hellinikon Complex
-
Εμπεδοκλής
Re: Hellinikon Complex
Από την Wikipedia :hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 15:18gassim έγραψε: 04 Μάιος 2023, 15:00Αστείο πόσο δεν είναι, μιλάμε για μια τεράστια έκταση με χιλιάδες ερείπια, μολυσμένο υπέδαφος και καμία υποδομή. Διαγωνισμός έγινε, δεν βρέθηκε κανένας να δώσει περισσότερα (δεν βρέθηκε κανένας άλλος γενικώς) ωστόσο έχεις δίκιο, το μεγάλο κέρδος θα είναι να γίνει το έργο και να προχωρήσει καλά.hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 14:51
900 εκατομμύρια είναι αστείο ποσό. Το πρότζεκτ υποτίθεται ότι έχει ενδιαφέρον λόγω ανάπτυξης. Αυτό θα φέρει χρήμα στο κράτος. Αν ποτέ γίνει.
Btw, 300 εκατομμύρια θυμάμαι πώς έχει λάβει ήδη το κράτος, από το συνολικό τίμημα.
Τον Μάρτιο του 2014, μετά από μια διαγωνιστική διαδικασία που διήρκεσε 27 μήνες, η Lamda Development S.A. ανακηρύχθηκε προτιμητέος επενδυτής, αφότου αποσφραγίστηκε και έγινε δεκτή η νέα, βελτιωμένη της προσφορά την οποία το ΤΑΙΠΕΔ ζήτησε και έλαβε από την εταιρεία, υψηλότερη κατά περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ από την αρχική. Η τελική προσφορά της εταιρείας, για την αγορά του 100% των μετοχών της «Ελληνικό Α.Ε.», ανήλθε στα 915 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που κρίθηκε δίκαιο και εύλογο από τους χρηματοοικονομικούς συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ, Citigroup και Piraeus Bank. Το συνολικό ποσό που θα καταβάλλει η εταιρεία ανέρχεται σε 2,1 δισεκατομμύρια ευρώ: 915 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση των μετοχών της «Ελληνικό Α.Ε.» και 1,25 δισεκατομμύρια ευρώ σε βάθος δεκαετίας για την ανάπτυξη του μητροπολιτικού πάρκου και των υποδομών κοινής ωφέλειας.[21][22][23][20]
Κι εδώ αρχίζει η τρέλα.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:20Sure, sure. Με επιδότηση από το κράτος.gassim έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:14Η λάμδα φτιάχνει τον δρόμο.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Μάιος 2023, 15:14
Επειδή το κράτος δεν έχει λεφτόδεντρα, τέτοιου είδους γεγονότα αφαιρούν πόρους από αλλού. Για αυτό έχεις 57 νεκρούς από σύγκρουση τραίνων και εκατοντάδες άλλους στους δρόμους. Διότι το κράτος έβαλε σε προτεραιότητα ξαναχτίσιμο δρόμων για χάρη ολιγαρχών.![]()
-
Εμπεδοκλής
Έτσι είναι. Δεν το κάνεις πρώτη φορά. Όταν δεν έχεις επιχειρήματα αρχίζεις τη δολοφονία χαρακτήρα και επιχειρηματολογείς πάνω σε προτάσεις που δεν έχουν γράψει οι άλλοι αλλά υποστηρίζεις ότι θα μπορούσαν να έχουν γράψει. Καλή συνέχεια σε αυτό. Δε θα συμμετάσχω σε αυτό...gassim έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:35Κι εδώ αρχίζει η τρέλα.
Εσύ είπες για επιδότηση από το κράτος άρα εσύ φέρεις την ευθύνη αποδείξεως αυτού που είπες.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:37Έτσι είναι. Δεν το κάνεις πρώτη φορά. Όταν δεν έχεις επιχειρήματα αρχίζεις τη δολοφονία χαρακτήρα και επιχειρηματολογείς πάνω σε προτάσεις που δεν έχουν γράψει οι άλλοι αλλά υποστηρίζεις ότι θα μπορούσαν να έχουν γράψει. Καλή συνέχεια σε αυτό. Δε θα συμμετάσχω σε αυτό...
Εγώ τι επιχείρημα να φέρω για να αποδείξω ότι δεν ισχύει κάτι που φαντάστηκες;
-
Εμπεδοκλής
Σωστά. Διότι ως τώρα όταν σου ζητά κάποιος άλλος να φέρεις εσύ στοιχεία τι απαντάς; Τα φέρνεις; Ή μήπως απαντάς να τα βρουν μόνοι τους;gassim έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:54Εσύ είπες για επιδότηση από το κράτος άρα εσύ φέρεις την ευθύνη αποδείξεως αυτού που είπες.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:37Έτσι είναι. Δεν το κάνεις πρώτη φορά. Όταν δεν έχεις επιχειρήματα αρχίζεις τη δολοφονία χαρακτήρα και επιχειρηματολογείς πάνω σε προτάσεις που δεν έχουν γράψει οι άλλοι αλλά υποστηρίζεις ότι θα μπορούσαν να έχουν γράψει. Καλή συνέχεια σε αυτό. Δε θα συμμετάσχω σε αυτό...
Άντε κάνε μας τη χάρη λοιπόν.
- hellegennes
Είπα ότι από το συνολικό τίμημα το κράτος εισέπραξε προς το παρόν 300 εκ. Έχεις πηγή που λέει ότι εισέπραξε 900;gassim έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:29Από την Wikipedia :hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 15:18gassim έγραψε: 04 Μάιος 2023, 15:00
Αστείο πόσο δεν είναι, μιλάμε για μια τεράστια έκταση με χιλιάδες ερείπια, μολυσμένο υπέδαφος και καμία υποδομή. Διαγωνισμός έγινε, δεν βρέθηκε κανένας να δώσει περισσότερα (δεν βρέθηκε κανένας άλλος γενικώς) ωστόσο έχεις δίκιο, το μεγάλο κέρδος θα είναι να γίνει το έργο και να προχωρήσει καλά.
Btw, 300 εκατομμύρια θυμάμαι πώς έχει λάβει ήδη το κράτος, από το συνολικό τίμημα.
Τον Μάρτιο του 2014, μετά από μια διαγωνιστική διαδικασία που διήρκεσε 27 μήνες, η Lamda Development S.A. ανακηρύχθηκε προτιμητέος επενδυτής, αφότου αποσφραγίστηκε και έγινε δεκτή η νέα, βελτιωμένη της προσφορά την οποία το ΤΑΙΠΕΔ ζήτησε και έλαβε από την εταιρεία, υψηλότερη κατά περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ από την αρχική. Η τελική προσφορά της εταιρείας, για την αγορά του 100% των μετοχών της «Ελληνικό Α.Ε.», ανήλθε στα 915 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που κρίθηκε δίκαιο και εύλογο από τους χρηματοοικονομικούς συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ, Citigroup και Piraeus Bank. Το συνολικό ποσό που θα καταβάλλει η εταιρεία ανέρχεται σε 2,1 δισεκατομμύρια ευρώ: 915 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση των μετοχών της «Ελληνικό Α.Ε.» και 1,25 δισεκατομμύρια ευρώ σε βάθος δεκαετίας για την ανάπτυξη του μητροπολιτικού πάρκου και των υποδομών κοινής ωφέλειας.[21][22][23][20]
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
πάντως γαμώ τα ονόματα.ποιος το σκέφτηκε?
Στο Google παρέπεμψα χρήστη που ζήτησε φωτογραφίες που υπάρχουν στο ίντερνετ και δεν υπάρχει κανένα νόημα στο να τις γκουγκλαρω εγώ και όχι ο ίδιος. Άλλωστε σε προηγούμενες σελίδες υπάρχουν ήδη και φωτό και βίντεο.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:57Σωστά. Διότι ως τώρα όταν σου ζητά κάποιος άλλος να φέρεις εσύ στοιχεία τι απαντάς; Τα φέρνεις; Ή μήπως απαντάς να τα βρουν μόνοι τους;gassim έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:54Εσύ είπες για επιδότηση από το κράτος άρα εσύ φέρεις την ευθύνη αποδείξεως αυτού που είπες.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:37
Έτσι είναι. Δεν το κάνεις πρώτη φορά. Όταν δεν έχεις επιχειρήματα αρχίζεις τη δολοφονία χαρακτήρα και επιχειρηματολογείς πάνω σε προτάσεις που δεν έχουν γράψει οι άλλοι αλλά υποστηρίζεις ότι θα μπορούσαν να έχουν γράψει. Καλή συνέχεια σε αυτό. Δε θα συμμετάσχω σε αυτό...
Το ότι το κράτος επιδοτεί την λάμδα για να φτιάξει την Ποσειδώνος δεν είναι κάτι που μπορεί να βρει εύκολα κάποιος γκουγκλαροντας. Θα χρειαστεί εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης που θα σκανάρει πράγματα που βγάζεις από την κούτρα σου.
Το συνολικό ποσό είναι 915 μύρια. Δεν ξέρω αν έγιναν δόσεις.hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:00Είπα ότι από το συνολικό τίμημα το κράτος εισέπραξε προς το παρόν 300 εκ. Έχεις πηγή που λέει ότι εισέπραξε 900;gassim έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:29Από την Wikipedia :hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 15:18
-
Εμπεδοκλής
Γελάει ο κόσμος. Στις πιο πίσω σελίδες ό,τι σε ρωτά ο καθένας εσύ του απαντάς να ψάξει μόνος του. Όταν κάποιος σου απαντήσει το ίδιο για κάποιο λόγο σου κακοφαίνεται. Κάνε μας τη χάρη λοιπόν. Άσε τη δολοφονία χαρακτήρα και μάθε να απαντάς σε αυτά που σε ρωτούν και γράφουν οι άλλοι και όχι σε αυτά που πιστεύεις ότι θα μπορούσαν επίσης να σε ρωτούν ή να γράφουν.gassim έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:12Στο Google παρέπεμψα χρήστη που ζήτησε φωτογραφίες που υπάρχουν στο ίντερνετ και δεν υπάρχει κανένα νόημα στο να τις γκουγκλαρω εγώ και όχι ο ίδιος. Άλλωστε σε προηγούμενες σελίδες υπάρχουν ήδη και φωτό και βίντεο.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:57Σωστά. Διότι ως τώρα όταν σου ζητά κάποιος άλλος να φέρεις εσύ στοιχεία τι απαντάς; Τα φέρνεις; Ή μήπως απαντάς να τα βρουν μόνοι τους;gassim έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:54
Εσύ είπες για επιδότηση από το κράτος άρα εσύ φέρεις την ευθύνη αποδείξεως αυτού που είπες.
Το ότι το κράτος επιδοτεί την λάμδα για να φτιάξει την Ποσειδώνος δεν είναι κάτι που μπορεί να βρει εύκολα κάποιος γκουγκλαροντας. Θα χρειαστεί εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης που θα σκανάρει πράγματα που βγάζεις από την κούτρα σου.
Εντάξει; Το κατάλαβες; Ή μήπως θα πετάξεις τη μπάλα στην εξέδρα ή θα απαντήσεις σε κάτι άλλο από αυτά που σου γράφω; Ψηφίζω το 2 ή το 3.
Ωραία, έψαξα και δεν βρήκα τίποτα για επιδότηση του κράτους στην κατασκευή της λεωφόρου. Μήπως μπορείς να μας πεις τι εννοούσες ;Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:16Γελάει ο κόσμος. Στις πιο πίσω σελίδες ό,τι σε ρωτά ο καθένας εσύ του απαντάς να ψάξει μόνος του. Όταν κάποιος σου απαντήσει το ίδιο για κάποιο λόγο σου κακοφαίνεται. Κάνε μας τη χάρη λοιπόν. Άσε τη δολοφονία χαρακτήρα και μάθε να απαντάς σε αυτά που σε ρωτούν και γράφουν οι άλλοι και όχι σε αυτά που πιστεύεις ότι θα μπορούσαν επίσης να σε ρωτούν ή να γράφουν.gassim έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:12Στο Google παρέπεμψα χρήστη που ζήτησε φωτογραφίες που υπάρχουν στο ίντερνετ και δεν υπάρχει κανένα νόημα στο να τις γκουγκλαρω εγώ και όχι ο ίδιος. Άλλωστε σε προηγούμενες σελίδες υπάρχουν ήδη και φωτό και βίντεο.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:57
Σωστά. Διότι ως τώρα όταν σου ζητά κάποιος άλλος να φέρεις εσύ στοιχεία τι απαντάς; Τα φέρνεις; Ή μήπως απαντάς να τα βρουν μόνοι τους;
Εντάξει; Το κατάλαβες; Ή μήπως θα πετάξεις τη μπάλα στην εξέδρα ή θα απαντήσεις σε κάτι άλλο από αυτά που σου γράφω; Ψηφίζω το 2 ή το 3.
- hellegennes
Μα είπα, από το συνολικό τίμημα καταβλήθηκαν 300 εκ. ως προκαταβολή. Τα υπόλοιπα δεν έχουν δοθεί ακόμα, απ' όσο γνωρίζω. Το είπα σε σχέση με το "πήραμε τα 900 εκ ως κράτος".gassim έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:12Το συνολικό ποσό είναι 915 μύρια. Δεν ξέρω αν έγιναν δόσεις.hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:00Είπα ότι από το συνολικό τίμημα το κράτος εισέπραξε προς το παρόν 300 εκ. Έχεις πηγή που λέει ότι εισέπραξε 900;gassim έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:29
Από την Wikipedia :
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι εντάξει, τώρα κατάλαβα τι λες. Θα το ψάξω.hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:21Μα είπα, από το συνολικό τίμημα καταβλήθηκαν 300 εκ. ως προκαταβολή. Τα υπόλοιπα δεν έχουν δοθεί ακόμα, απ' όσο γνωρίζω. Το είπα σε σχέση με το "πήραμε τα 900 εκ ως κράτος".gassim έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:12Το συνολικό ποσό είναι 915 μύρια. Δεν ξέρω αν έγιναν δόσεις.hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:00
Είπα ότι από το συνολικό τίμημα το κράτος εισέπραξε προς το παρόν 300 εκ. Έχεις πηγή που λέει ότι εισέπραξε 900;
Edit: όντως τον Ιούνιο του 21 καταβλήθηκε η πρώτη δόση των 300 εκατομμυρίων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 04 Μάιος 2023, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εμπεδοκλής
Ο διάλογος μαζί σου τελείωσε για σήμερα. Απόπειρες προσβολής στο πρόσωπο μου και δολοφονίας χαρακτήρος δε θα γίνονται ανεκτές. Ούτε θα παίξω στο θέατρο του παραλόγου που στήνεις.gassim έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:19Ωραία, έψαξα και δεν βρήκα τίποτα για επιδότηση του κράτους στην κατασκευή της λεωφόρου. Μήπως μπορείς να μας πεις τι εννοούσες ;Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:16Γελάει ο κόσμος. Στις πιο πίσω σελίδες ό,τι σε ρωτά ο καθένας εσύ του απαντάς να ψάξει μόνος του. Όταν κάποιος σου απαντήσει το ίδιο για κάποιο λόγο σου κακοφαίνεται. Κάνε μας τη χάρη λοιπόν. Άσε τη δολοφονία χαρακτήρα και μάθε να απαντάς σε αυτά που σε ρωτούν και γράφουν οι άλλοι και όχι σε αυτά που πιστεύεις ότι θα μπορούσαν επίσης να σε ρωτούν ή να γράφουν.gassim έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:12
Στο Google παρέπεμψα χρήστη που ζήτησε φωτογραφίες που υπάρχουν στο ίντερνετ και δεν υπάρχει κανένα νόημα στο να τις γκουγκλαρω εγώ και όχι ο ίδιος. Άλλωστε σε προηγούμενες σελίδες υπάρχουν ήδη και φωτό και βίντεο.
Πώς το έγραψες το πρωί. Μου τελείωσαν τα idiot tokens. Τα σπατάλησα αδίκως μαζί σου.