!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
- Otto Weininger
Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Ληστοσυμμορίτης
ειρωνικά το λέω μην με παρεξηγείς.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Επέστρεψα από Ομόνοια - Πειραιώς στις 2 και κάτι
Σταδίου, Πανεπιστημίου ήταν γεμάτη κόσμο που επέστρεφε και η Πειραιώς μέχρι το Γκάζι είχε πάρα πολύ κόσμο
Δεν έχω ξαναζήσει ποτέ κάτι τέτοιο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Προτείνω να ξεκολλήσετε από τις αναλύσεις του ΓΓ, που αποτελεί το κυρίως "αντιπολιτευτικό" σας πρόσχημα...Aitwlos έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:43Τελικά αυτές οι συγκεντρώσεις έχουν κόσμο ή πρέπει να δούμε τις αναλύσεις του Γ.ΓΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:41Επειδή το λες εσύ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:39
ακριβως για αυτο το λογο δεν εχει νοημα καμια τετοια συγκεντρωση![]()
Ξεκαβάλα.![]()
Γιατί αν το πάμε με αυτό το σκεπτικό, οι σχετικές ταυτίσεις είναι κάτι πανεύκολο, αναφορικά με το ποιους στηρίζετε εσείς και πότε αποστασιοποιείσθε με ελαφρές πιρουέττες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
giotis2005
- Phorum.gr user: Giotis2023
Τι έγινε ρε παιδιά, έπεσε ο Μητσοτάκης;; Δεν ακούστηκε κανένα μπαμ
- Otto Weininger
Έφτασες στην Θέωση ή όχι ακόμα;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν συλαμβάνονται οι ασφαλίτες Αϊνστάιν.Golden Age έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:03Έχεις ιδέα τί σημαίνει παράταξη και τί σημαίνει κόμμα;marabou έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:55Ναι. Την παράταξηGolden Age έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:49
Έλα ρε αυτά είναι ιστορίες για αγρίους. Προφανώς υπάρχουν κάποιοι της ΕΥΠ ή της ασφάλειας που ο ρόλος τους είναι να φακελώνουν. Το ίδιο ακριβώς και στον χώρο. Τίποτε πέραν αυτού.
Η πολιτική τους καθοδήγηση είναι ιδεολόγοι. Και πολλές φορές κάνουν πράγματα σε συνεννόηση με την Αριστερά.Ίδιο πράγμα το ΚΚΕ και Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΑΝΤΡΑΣΥΑ και ο Βαρουφάκης. Όλοι μία παράταξη και καθοδηγούν και τους αναρχικούς. Εσένα δεν πρέπει απλώς να σου διαβάζανε παραθύθια μικρός. Σε βάζανε να ορκιστείς πως δεν θα τα προδώσεις ποτέ.
Μια χαρά συνεργάζονται με πτέρυγες του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποτε συνεργάζονταν με το επίσημο κόμμα.
Οι υπόλοιποι που αναφέρεις τους υποστηρίζουν όταν συλλαμβάνονται. Υποστηρίζουν ασφαλίτες και Κυπατζήδες; Αλλού ο σανός.
Φυσικά και ξέρω τι σημαίνει παράταξη. Έχουν κοινά σημεία Συριζα και ΚΚΕ; Να μου πεις για τη δεξιά που είναι ένα και το αυτό να συμφωνήσουμε. Την αριστερά δεν την ξέρεις. Άστο.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Tην κραταει την κλανια του ακομα για αυτο.giotis2005 έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:49 Τι έγινε ρε παιδιά, έπεσε ο Μητσοτάκης;; Δεν ακούστηκε κανένα μπαμ
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:49Προτείνω να ξεκολλήσετε από τις αναλύσεις του ΓΓ, που αποτελεί το κυρίως "αντιπολιτευτικό" σας πρόσχημα...
Γιατί αν το πάμε με αυτό το σκεπτικό, οι σχετικές ταυτίσεις είναι κάτι πανεύκολο, αναφορικά με το ποιους στηρίζετε εσείς και πότε αποστασιοποιείσθε με ελαφρές πιρουέττες.![]()
Να ξεκολλήσουμε ποιοι; Εμένα εκείνο είναι το απωθημένο αυτό λέω στο πχορουμ.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Ληστοσυμμορίτης
Χαίρομαι που η γενιά μου παραλαμβάνει τη σκυτάλη από την γενιά σας και τραβα μπροστά.Beria έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:48Επέστρεψα από Ομόνοια - Πειραιώς στις 2 και κάτι
Σταδίου, Πανεπιστημίου ήταν γεμάτη κόσμο που επέστρεφε και η Πειραιώς μέχρι το Γκάζι είχε πάρα πολύ κόσμο
Δεν έχω ξαναζήσει ποτέ κάτι τέτοιο
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Καλά, σ' αυτό δεν είσαι ο μόνος. Από απωθημένα στο πχόρουμ, άλλο τίποτα.Aitwlos έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:50ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:49Προτείνω να ξεκολλήσετε από τις αναλύσεις του ΓΓ, που αποτελεί το κυρίως "αντιπολιτευτικό" σας πρόσχημα...Aitwlos έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:43
Τελικά αυτές οι συγκεντρώσεις έχουν κόσμο ή πρέπει να δούμε τις αναλύσεις του Γ.Γ
Γιατί αν το πάμε με αυτό το σκεπτικό, οι σχετικές ταυτίσεις είναι κάτι πανεύκολο, αναφορικά με το ποιους στηρίζετε εσείς και πότε αποστασιοποιείσθε με ελαφρές πιρουέττες.![]()
Να ξεκολλήσουμε ποιοι; Εμένα εκείνο είναι το απωθημένο αυτό λέω στο πχορουμ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Golden Age έγραψε: 28 Φεβ 2025, 13:59Το είδα live στο MEGA αυτό. Τα κλωτσίδια δεν έπεσαν όταν έσπαγαν μάρμαρα, αλλά όταν έκαναν επεισόδια στον Άγνωστο Στρατιώτη. Και δεν τα έφαγαν αυτοί που πετούσαν μάρμαρα, αλλά εσείς που πήγατε να τους σταματήσετε. Αν ήσουν δηλαδή κι εσύ στο σκηνικό.vantono έγραψε: 28 Φεβ 2025, 13:34Γελανε και τα μαρμαρα (τα σπασμένα). Τα μουνόπανα σπαγανε τα μαρμαρα μπροστα στους ματατζήδες και μονο οταν πηγαμε καποιοι μπροστα και αρχιζαμε τα κλωτσίδια οπως ηταν ετσι σκυφτοί θυμήθηκαν να πεταξουν χημικα οι αλλοι. ΜΕχρι και ο Μπογδάνςο τους ξεμπροστιαζει κανονικά
![]()
παραμύθι να πούμε σαν και αυτά που γράφει με τα γκομενάκια
https://www.newsbomb.gr/ellada/story/16 ... iko-vinteo απο την evdokiah
Κατέβηκα με τα παιδιά μου.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:47πολύ μεγάλη και η συγκέντρωση στην πάτρα, κρίμα που καπελώθηκε, μπράβο σου φιλη μου που έκατσες σπίτι και δεν κατέβηκες να καπελωθείς.
Μετά απ'όσα διάβασα και έφριξα. Μακρυά από τα μπλοκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 28 Φεβ 2025, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
μήπως είναι του θρύλου;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 145 Απαντήσεις
- 4166 Προβολές
-