1+fagano3 έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:47 Επισης λειπει ο κυριος Καρχεγκερ.Εξαιρετος επισης συνομιλητης και ανθρωπος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Είναι στο γκουλάγκ και αυτός.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Είναι τα χέρια μου δεμένα ρε πουλί μου, δεν με έχουν μπαν@ρει κανονικά αλλά είμαι υπό καθεστώς χειρότερο και από μπαν, τις μισές δημοσιεύσεις μου δεν τις αφήνει να περάσουν, μου στέλνουν πμ και δεν ανοίγουν (όχι να στείλω εγώ, δεν το συζητάμε). Ότι και να γράψω εκεί είναι πρώτα σαν το στέλνω πμ στον εκεί διαχειριστή για να καταλάβεις. Έχουνε μερικές θεματ@ρες τα παλικάρια εκεί πέρα και δεν εννοώ τα νήματα.
(:
Το καλό βέβαια είναι ότι ξέρω ακριβώς με ποιον τρόπο μπορώ να τους φέρω πίσω στο σπίτι τους όλους, μαζί με τον Διάδοχο φυσικά.
.
.
δεν νομίζω οτι φταίνε τα παιδιά που το έχουν, το κάνει μόνο του το σύστημα, το μπότ συντονιστής. Και εκείνοι είναι αιχμάλωτοι, υπάρχουν ιοί που θέλουν να τους φάνε, κρύβονται και τέτοια, να δείχνουμε κατανόηση.sys3x έγραψε: 08 Μάιος 2018, 17:17 Έχουνε μερικές θεματ@ρες τα παλικάρια εκεί πέρα και δεν εννοώ τα νήματα.
(:
Θα έδειχνα κατανόηση και γω δε λέω αλλά είναι τα χέρια μου δεμένα, δεν με αφήνουν να τους βοηθήσω.enaon έγραψε: 08 Μάιος 2018, 17:19δεν νομίζω οτι φταίνε τα παιδιά που το έχουν, το κάνει μόνο του το σύστημα, το μπότ συντονιστής. Και εκείνοι είναι αιχμάλωτοι, υπάρχουν ιοί που θέλουν να τους φάνε, κρύβονται και τέτοια, να δείχνουμε κατανόηση.sys3x έγραψε: 08 Μάιος 2018, 17:17 Έχουνε μερικές θεματ@ρες τα παλικάρια εκεί πέρα και δεν εννοώ τα νήματα.
(:
.
.
-
fagano3
Λαμογιο88 και matches malone επισης λειπουν
Επίσης 1+ αλλά εδώ χρειάζεται προσοχή, για να μη γύρει πολύ η παλάτζα θα χρειαστούμε Γραφικό+σεξολενιώ ή έναν (1) ολόκληρο Διάδοχο.
.
.
Μπερδεύτηκες, Σεξολενιώ = Διάδοχος και Γραφικός μαζί
-
fagano3
Γραφικος δεν θυμαμαι ποιος ειναι.Ολοι οι β κλασης συριζαιοι ιδιοι μου φαινονταν.
Ο Λενιω καλος ειναι,αλλα φουντωνει πιο γρηγορα και απο τον ναδρο.(βεβαια φταιει και το γεγονος οτι ειναι δικο μας παιδι κενταυρακι και πρεπει να παριστανει τον κομμουνιστη για να μην τρωει παντοφλα
Ολοκληρο διαδοχο αλλα οχι ως γιωργη αλλα ως διαδοχο.Ο Γιωργης σαν τρολοπερσονα ειναι κουραστικος.O διαδοχος μου αρεζε ως περσονα.
- hellegennes
Ναι, τον gdata οπωσδήποτε. Μου λείπει αφάνταστα. Και η Mattiola.ST48410 έγραψε: 08 Μάιος 2018, 11:02 Βάζω εδώ μερικά ονόματα όπως τα βλέπω σε μια τυχαία μέρα στο https://web.archive.org/web/20170101000000*/phorum.gr
Μπορεί να βρει και άλλα όποιος έχει υπομονή. Επίσης αν κάποιος είχε στοιχεία επικοινωνίας με κάποιους ας τους ειδοποιήσει
155.65.14, antaras, bitbybit, donquixote, DreamChaser, gdata, George_V, Georgetv, Gerth, Kobayashi, Matches Malone, Mattiola,
MIKELLE, Mixaliss, monbuka, Muzikizum, navis, raffaello, Recondite, restart, serpe7, Sogou [Bot], spinalgr1990,
stavmanr, Stefania pr, thedio, xaris86, xjr, Εθνικοφιλελευθερος, Μάβος, Σκουπιδοφαγος
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Toν Age Of Aquarius ;
Γιά να γύρει οριστικά η παλάντζα στην αθεία και τα ατομικά δικαιώματα ,
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Η ματτιολα εδώ δεν είναι; με άλλο νικ... Κόλλησα τώρα...hellegennes έγραψε: 08 Μάιος 2018, 17:36Ναι, τον gdata οπωσδήποτε. Μου λείπει αφάνταστα. Και η Mattiola.ST48410 έγραψε: 08 Μάιος 2018, 11:02 Βάζω εδώ μερικά ονόματα όπως τα βλέπω σε μια τυχαία μέρα στο https://web.archive.org/web/20170101000000*/phorum.gr
Μπορεί να βρει και άλλα όποιος έχει υπομονή. Επίσης αν κάποιος είχε στοιχεία επικοινωνίας με κάποιους ας τους ειδοποιήσει
155.65.14, antaras, bitbybit, donquixote, DreamChaser, gdata, George_V, Georgetv, Gerth, Kobayashi, Matches Malone, Mattiola,
MIKELLE, Mixaliss, monbuka, Muzikizum, navis, raffaello, Recondite, restart, serpe7, Sogou [Bot], spinalgr1990,
stavmanr, Stefania pr, thedio, xaris86, xjr, Εθνικοφιλελευθερος, Μάβος, Σκουπιδοφαγος
-
fagano3
Τι να γυριζει η παλαντζα.Μπίστης έγραψε: 08 Μάιος 2018, 17:41 Toν Age Of Aquarius ;
Ο μαυρομπογιας εχει μαζεψει ολο το γραφειο εδω.
Στρακαστρουκες,καλοριφερ, μονο ο Τζεισον Αντιγονη λειπει
Οταν τους πιάνει το αντρικό - γκομενικό τους είναι απολαυστικοί.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-