!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Gherschaagk έγραψε: 17 Ιαν 2022, 17:24
vatraxos έγραψε: 17 Ιαν 2022, 17:19
Gherschaagk έγραψε: 17 Ιαν 2022, 17:07

Αυτό λέμε. Πως επειδή τις ναρκώνουν δεν κατηγορούνται για βιασμό.
Για βιασμό κατηγορούνται.
Μακάρι αλλά δεν το βλέπω.
Κάτσε γιατί θα τρελαθούμε! Για τι κατηγορούνται; Για την παράβαση ποιού άρθρου του ΠΚ; Μήπως έχασα επεισόδια;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

θα δειξει - αλλα θα πονταρα στην ''συνευρεση χωρις συναινεση '' κ βλεπουμε ...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Το θέμα είναι ότι είναι έξω όλοι. Δεν έχει κρατηθεί κανένας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Αγις έγραψε: 17 Ιαν 2022, 17:28

εγώ θα πόνταρα στην παρεξήγηση και στην κακιά την ώρα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Βιασμός στην Θεσσαλονίκη: Ερευνούν κάμερες του ξενοδοχείου- Τοξικολογικές για το περιεχόμενο του ποτού

Στο υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου, που έχουν καταγράψει τις κινήσεις των εμπλεκόμενων στο βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, στρέφονται οι έρευνες των αρχών, προκειμένου διαλευκάνουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια των ανακριτικών αρχών, που το επεξεργάζονται λεπτομερώς ενώ την ίδια ώρα η 24χρονη επιθυμεί να βοηθήσει με την καταγγελία της στην εξάρθρωση του κυκλώματος μαστροπείας, για το οποίο έχει κάνει λόγο ο συνήγορός της.
Κατόπιν έρευνας συνελήφθη ένας 27χρονος, ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε την ερωτική επαφή, ωστόσο ισχυρίστηκε πως έγινε με συναίνεση της 24χρονης ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στην υπόθεση εμπλέκονται τέσσερα άτομα.

Η τοξικολογική θα δείξει τι περιείχε το ποτό της 24χρονης

Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προκύπτει κακοποίηση της 24χρονης όμως τα αποτελέσματα της ιατρικής πραγματογνωμοσύνης δεν έχουν ακόμη συμπεριληφθεί στη δικογραφία ενώ αναμένονται επίσης τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων.
Η 24χρονη κατέθεσε ότι το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς ήταν σε ημιλυπόθυμη κατάσταση, πιθανότητα από ουσία που έριξε κάποιος μέσα στο ποτό της και πως όταν ξύπνησε δεν ήξερε ποιος ή ποιοι την είχαν αναγκάσει να ενδώσει σε συνουσία χωρίς την θέληση της με ένα ή περισσότερα άτομα.

https://www.lifo.gr/now/greece/biasmos- ... eriehomeno
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 17 Ιαν 2022, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas »

foscilis έγραψε: 17 Ιαν 2022, 09:59
Kotas έγραψε: 17 Ιαν 2022, 09:23
foscilis έγραψε: 17 Ιαν 2022, 08:43

Το πρόβλημα είναι ότι αυτό ("καλά έκαναν οι δράστες") αποτυπώνεται σε δικαστικές αποφάσεις. Πράγμα πολύ λογικό με το δικαστικό σώμα να είναι 90% κυρατσες με mommy issues.
δεν παιζει αυτο που λες οτι δικαιολογουν τους δραστες, αυτο θα συμβαινει μονο σε περιπτωσεις οπου εκριναν αθωο τον κατηγορουμενο
Αυτό γίνεται.

Πήγε μόνη της στην τουαλέτα του σχολείου=> αθώοι

Πήγε σπίτι τους μεθυσμένη => αθώοι

Ανέβηκε στο διαμέρισμά του για ένα ποτό => αθώος.

Η παραμικρή ένδειξη ότι η κατάσταση θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως συναίνεση σε σεξ οδηγεί σε αθώωση. Συστηματικοτατα.

Η μόνη περίπτωση που ξέρω στην οποία να απέτυχε αυτή η υπερασπιστική γραμμή (μολονότι επιδιώχθηκε) ήταν της Τοπαλουδη κι αυτό πρώτον επειδή η κοινωνία ειδικά στις μεγάλες πόλεις που έγινε η δίκη δεν είναι ίδια με δέκα χρόνια πριν και δευτερον επειδή υπήρξε αιματηρός βασανισμός και φόνος που προφανεστατα αποκλείεται να το ήθελε η ιδια. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι θα είχαν αθωωθεί πανηγυρικα για απλό βιασμό.

αυτο που μαλλον περιγραφεις ειναι η αρχη in dubio pro reo με βαση την οποια δεν μπορει να καταδικαστει καποιος εφ οσον υπαρχουν ελαχιστες αμφιβολιες περι της ενοχης του

παντως αν δεν εχει κανεις ολα τα στοιχεια της δικογραφιας και δεν εχει παρακολουθησει την ακροαματικη διαδικασια δεν δικαιουται να βγαζει ευκολα συμπερασματα
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

vatraxos έγραψε: 17 Ιαν 2022, 17:26

Κάτσε γιατί θα τρελαθούμε! Για τι κατηγορούνται; Για την παράβαση ποιού άρθρου του ΠΚ; Μήπως έχασα επεισόδια;
Πώς γίνεται να κατηγορείται για βιασμό και να είναι έξω; Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι μέσα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Lord Brum έγραψε: 17 Ιαν 2022, 17:33
Αγις έγραψε: 17 Ιαν 2022, 17:28

εγώ θα πόνταρα στην παρεξήγηση και στην κακιά την ώρα
ε ναι
υπαγεται στο ''κ βλεπουμε'' :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Νομίζω ότι οι κατηγορούμενοι για παιδοφιλία, βιασμό ή πορνογραφία συλλαμβάνονται και δημοσιεύεται η φωτογραφία τους από την αστυνομία. Γιατί δεν έχουμε ακόμη κάτι τέτοιο στους κατηγορουμένους;
Άβαταρ μέλους
Αγις

Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Ιαν 2022, 17:37 Νομίζω ότι οι κατηγορούμενοι για παιδοφιλία, βιασμό ή πορνογραφία συλλαμβάνονται και δημοσιεύεται η φωτογραφία τους από την αστυνομία. Γιατί δεν έχουμε ακόμη κάτι τέτοιο στους κατηγορουμένους;
εχετε κατι αποριες....
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Ιαν 2022, 17:37 Νομίζω ότι οι κατηγορούμενοι για παιδοφιλία, βιασμό ή πορνογραφία συλλαμβάνονται και δημοσιεύεται η φωτογραφία τους από την αστυνομία. Γιατί δεν έχουμε ακόμη κάτι τέτοιο στους κατηγορουμένους;
αυτό το κενό ανέλαβε να αναπληρώσει ο Χίος. Και δυστυχώς καλά έκανε. Το δυστυχώς πάει στο ποιος καλύπτει τα κενά της πολιτείας.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Gherschaagk έγραψε: 17 Ιαν 2022, 17:35
vatraxos έγραψε: 17 Ιαν 2022, 17:26

Πώς γίνεται να κατηγορείται για βιασμό και να είναι έξω; Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι μέσα;
Το απάντησα παραπάνω

Ανεβάζω απόφαση του Αρείου Πάγου που έχει συνάφεια με την περίπτωση αυτή, σχετικά με το αν είναι βιασμός
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2022, 17:26
vatraxos έγραψε: 17 Ιαν 2022, 17:05

Εγώ καταλαβαίνω ότι ο νομοθέτης αντιμετωπίζει διαφορετικά το βιασμό όταν αυτός εμπεριέχει χρήση βίας. Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν έχει ταβάνι τα 10 χρόνια γιατί δεν υπήρξε βία αφού η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της (λογικά από αυτό που της έριξαν στο ποτό;)
Αν αποδειχθεί ότι νάρκωσαν την κοπέλα (δηλαδή υπήρχε δόλος) θα κατηγορηθούν. Αυτό όμως μπορεί να προκύψει μόνον από ιατροδικαστικά ευρήματα. Στην περίπτωση μέθης, σαφώς είναι πιο δύσκολο, απλώς γιατί σε τέτοιες φάσεις μπορεί να την επικαλεσθούν και οι κατηγορούμενοι. Εννοώ ότι σημασία έχει και ο χώρος που γίνεται ο βιασμός.
Μα εδώ λένε πως το κάνουν συστηματικά σε όλες. Μόνο που αυτή δεν ήταν συνεννοημένη για πήδημα.

Σε όλες εκεί μέσα έτσι συμπεριφέρονται. Φασόν η δουλειά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

αλήθεια το παρτουζάκι το 17χρονο του πέτρου Δούκα σε τι παρτυ σύχναζε? Οι κοκα-ψωλες δεν παίρνουν παρτουζάκια 17χρονα?
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

«Το κυριότερο που με απασχολεί είναι η ασφάλειά μου και η ασφάλεια των θυμάτων. Δέχομαι απειλές γενικού περιεχομένου, δεν θέλω να το πλατιάσω. Δεν φοβάμαι και θα το αποδείξω. Για εμένα, αυτό το πράγμα έχει να κάνει με εμένα και με τον κόσμο. Ξεκινάει από την κοπέλα που βιάστηκε και συνεχίζει για όλα τα υπόλοιπα θύματα που με εμπιστεύτηκαν», δήλωσε.

«Υπάρχουν θέματα που ανήκουν στον αθλητισμό, στην πυγμαχία πχ, υπάρχουν άτομα από ριάλιτι, αλλά και το μεγάλο κεφάλι. Επιχειρηματίες που έχουν τα χρήματα και τις άκρες να το στηρίξουν αυτό. Οι κοπέλες που μου έδωσαν τα στοιχεία λαμβάνουν και αυτές μηνύματα. Υπάρχουν κοπέλες που φοβούνται για τη ζωή τους. Και σκεφτείτε ότι έχω δημοσιοποιήσει το 1/10 από αυτά που έχω λάβει», είπε χαρατηριστικά.

Τέλος, απάντησε για το τι σκοπεύει να κάνει σε περίπτωση που κληθεί για κατάθεση από τις Αρχές. Όπως δήλωσε, δεν γνωρίζει ακόμα τι θα πρέπει να απαντήσει και σε ποιον, αφού τα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση προέρχονται από ισχυρές οικογένειες και ακόμα και από την πολιτική σκηνή.
«Και να μου ζητήσουν να τους πω κάτι, δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ από την ελληνική αστυνομία, γιατί με την έρευνα που έχω κάνει, έχω καταλήξει ότι υπάρχουν άτομα που τους καλύπτουν τους κύριους αυτούς. Όλο το κύκλωμα εμπλέκει μέσα και ονόματα πολιτικών, τα οποία είναι τεράστια. Όπως με ενημερώνουν οι δημοσιογράφοι, σύντομα θα βγουν στο προσκήνιο», τόνισε κλείνοντας ο Ηλίας Γκιώνης.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”