Το σκέφτομαι και εγώ. Για πες εντυπώσεις ; Πόσο πάει ;georgebi έγραψε: 24 Μαρ 2020, 23:50 Στο strava σήμερα είδα πολλές διαδρομές στην Αττική έως και 100 χμ. Εγώ πάντως σήμερα παρέλαβα το πρώτο μου προπονητηριο ...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Πηρα αυτο https://www.gatsoulis.gr/pd/tacx-propon ... kuId=33946 Το έστησα σε 10 λεπτά και έφαγα καμιά ώρα να ταιριάξει το ποδήλατο πάνω αλλά Ο.Κ.
45 λεπτά που έκανα μου φάνηκαν πιο ζόρικα από 20χλμ στη σε φλατ διαδρομη π.χ. παραλιακη Το λάστιχο πρέπει να φθείρετε αρκετά πιο γρήγορα... γενικά πρώτη εντύπωση θετική
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- hellegennes
Καλά, δεν θα σε παρακαλέσω κιόλας να μου στείλεις φωτογραφία την πούτσα του άλλου.Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2020, 23:40Εσύ σαι ικανός να θες να στο στείλω για να παραβίασω κανόνες κ να με μπαναρουν. Είσαι πολύ μπάι δε μπουκ.hellegennes έγραψε: 24 Μαρ 2020, 22:59Κάν'το σε μένα. Δεν είμαι φοβικός. Το πολύ πολύ να είναι ένα τσουτσούνι. Σε παραλία γυμνιστών δεν έχετε πάει ποτέ;
Αν θέλει κάποιος συντονιστής, με υπογραφές ότι δε θα με μπαναρουν, θα του το στείλω.![]()
Εσένα, βρε, θα ζητούσα να μπανάρουν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ε δε θα το ζητούσες, αλλά μπορεί να έλεγες ότι παραβίασα κανόνες κ δεν είναι σωστό...hellegennes έγραψε: 25 Μαρ 2020, 00:22Καλά, δεν θα σε παρακαλέσω κιόλας να μου στείλεις φωτογραφία την πούτσα του άλλου.Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2020, 23:40Εσύ σαι ικανός να θες να στο στείλω για να παραβίασω κανόνες κ να με μπαναρουν. Είσαι πολύ μπάι δε μπουκ.hellegennes έγραψε: 24 Μαρ 2020, 22:59
Κάν'το σε μένα. Δεν είμαι φοβικός. Το πολύ πολύ να είναι ένα τσουτσούνι. Σε παραλία γυμνιστών δεν έχετε πάει ποτέ;
Αν θέλει κάποιος συντονιστής, με υπογραφές ότι δε θα με μπαναρουν, θα του το στείλω.![]()
![]()
Εσένα, βρε, θα ζητούσα να μπανάρουν;
Αν μου πουν ότι είναι οκ, εγώ στέλνω...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Ωραίος, αλλά 130ευρώ δυστυχώς δεν μου περισσεύουν, ειδικά αν πρέπει να τα δώσω για κάτι που θα πάει μελλοντικά στο ράφι. Δεν είναι ότι σκοπεύω γενικά να κάνω ποδήλατο μέσα δηλαδή.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μου ήρθε το πρωί ένα δέμα και το έχω στο μπαλκόνι από εκείνη την ώρα, παίρνει τον αέρα του. 
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γι αυτούς του λόγους δεν το χα πάρει 15 χρόνια που κάνω ποδήλατο. Τώρα όμως οι συνθήκες είναι αλλιώς. Και πιστεύω πως κι όταν φτιάξουν τα πράγματα ,το χειμώνα δεν θα μένει σε απραξία. Ίδωμεν...
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Βάλτο να το χτυπήσει ο ήλιος από όλες τις πλευρές. Και μέσα σφού το ανοίξεις.Gherschaagk έγραψε: 25 Μαρ 2020, 00:53 Μου ήρθε το πρωί ένα δέμα και το έχω στο μπαλκόνι από εκείνη την ώρα, παίρνει τον αέρα του.![]()
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Φροντίστε να στε καλά παιδιά γενικά. Μην αναγκάσετε την πολιτεία να λάβει σκληρότερα μέτρα επειδή δεν πειθαρχείτε ορισμένοι.
- NewModelArmy
Θα βγαινει ο παππους για ψωνια και θα του την πεφτει ο μπατσος που αναθεμα και αν τηρει μετρα υγιεινης για να του ζητησει τα χαρτια και θα τον κολλαει τον ιο μια και καλη.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
απο που ηρθε απο Ιταλια;Gherschaagk έγραψε: 25 Μαρ 2020, 00:53 Μου ήρθε το πρωί ένα δέμα και το έχω στο μπαλκόνι από εκείνη την ώρα, παίρνει τον αέρα του.![]()
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Ο παππούς να μη βγαίνει από το σπίτι. Να καθίσει μέσα να τον φάει η υγρασίαNewModelArmy έγραψε: 25 Μαρ 2020, 01:18 Θα βγαινει ο παππους για ψωνια και θα του την πεφτει ο μπατσος που αναθεμα και αν τηρει μετρα υγιεινης για να του ζητησει τα χαρτια και θα τον κολλαει τον ιο μια και καλη.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
οτι πακετο εχεις βαλτο σε καραντινα καμια εβδομαδα+ και περνα με κανα μαντηλι αντισηπτικο το προιον που αγορασες
πλυνε και τα χερια σου και τελος,τι αλλο να γινει;
πλυνε και τα χερια σου και τελος,τι αλλο να γινει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron