!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

LEONAS έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 12:42
Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 12:37
LEONAS έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 12:31 Αν με φωνάξει η Νάιδα θα πάω γαμιωντας μέχρι και τα ντουι θα αλλάξω αν χρειαστεί
Αυτό το γαμιωντας με φοβίζει και δε σε φωνάζω.
enaon έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 12:31 Περσέα φοβάσαι χωρίς λόγο, πήγαινε δοκίμασε το μία φορά με λίγο χαρτί στο δάκτυλό σου τυλιγμένο, ή με καλά γάντια όπως αυτά στο βίντεο. :011:

Η μάσησε μία τσίχλα νάιδα χωρίς ζάχαρη για να είναι σκληρή, κάνε την φιδάκι, βάλε την έξω έξω περιμετρικά στην βάση, και χρησιμοποίησε το γυαλί που έχει ξεκολλήσει για να ξεβιδώσεις την βάση αν δεν το έχεις πετάξει, αρκεί η τριβή από την τσίχλα.
Το χω πετάξει σήμερα με τα σκουπίδια τα οποία πετάω μόνη μου. aLiCat έχεις δίκιο, πρέπει να φέρω αρσενικό στο σπίτι :lol:

Εναν καφέ μόνο θα μου κάνεις και τα κάνω όλα εγώ ούτε γενικό δεν θα κατεβασω
Να τον ψήσω πριν τον καφέ στην κουζίνα ή μετά πάνω σε σένα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 12:41 Που καλό μου παιδί να βάλω το δάχτυλο μου; Ποιο κενό; Εκεί που ήταν πριν η λάμπα;
καλό μου παιδί ξεκίνα ανάποδα, από αυτά που έχεις μπροστά σου, γιατί θα το συζητάμε μέχρι να πας σπίτι.

Κοίτα το χέρι σου, κοίτα τον προϊστάμενο στα μάτια και δείξε τον, αλλά με το μεγάλο σου δάκτυλο αντί τον δείκτη. Να είναι από πάνω το μεγάλο δάκτυλο. Μετά, καθώς σε κοιτάει σαν να μην πας πολύ καλά, γύρνα τον καρπό σου μέχρι το δάκτυλο να βρεθεί απο κάτω, αλλά πάντα να δείχνει τον προϊστάμενο.

Αν σε ρωτήσει πες του οτι προσπαθείς να βγάλεις την βάση από το ντουι, είσαι ο καράτε κίντ και κάνεις το θεωρητικό σκέλος. Πες και τι σου είπε μετά. :003:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 12:52
Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 12:41 Που καλό μου παιδί να βάλω το δάχτυλο μου; Ποιο κενό; Εκεί που ήταν πριν η λάμπα;
καλό μου παιδί ξεκίνα ανάποδα, από αυτά που έχεις μπροστά σου, γιατί θα το συζητάμε μέχρι να πας σπίτι.

Κοίτα το χέρι σου, κοίτα τον προϊστάμενο στα μάτια και δείξε τον, αλλά με το μεγάλο σου δάκτυλο αντί τον δείκτη. Να είναι από πάνω το μεγάλο δάκτυλο. Μετά, καθώς σε κοιτάει σαν να μην πας πολύ καλά, γύρνα τον καρπό σου μέχρι το δάκτυλο να βρεθεί απο κάτω, αλλά πάντα να δείχνει τον προϊστάμενο.

Αν σε ρωτήσει πες του οτι προσπαθείς να βγάλεις την βάση από το ντουι, είσαι ο καράτε κίντ και κάνεις το θεωρητικό σκέλος. Πες και τι σου είπε μετά. :003:
Έτσι κοιτιομαστε γενικά εδώ μέσα :lol:

Αυτό που λες δεν γίνεται πως θα στρίψω έτσι το χέρι μου :011:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

ελα ρε, ευκαιρία είναι να γνωρίσεις το χέρι σου, γίνεται, μην το συζητάμε αυτό, η κίνηση που ξεκλειδώνεις κάτι είναι. :)

μάλλον κάτι δεν λέω καλά πάντως.

Όταν βάλεις το δάκτυλο με΄σα στο κενό, θα γίνει ένα σώμα με την βάση. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο για να την βγάλεις, απλά να περιστρέψεις το χέρι σου και θα την πάρει μαζί του, για μισή στροφή. Πάλι μετά, άλλη μισή κλπ.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 12:57 ελα ρε, ευκαιρία είναι να γνωρίσεις το χέρι σου, γίνεται, μην το συζητάμε αυτό, η κίνηση που ξεκλειδώνεις κάτι είναι. :)

μάλλον κάτι δεν λέω καλά πάντως.

Όταν βάλεις το δάκτυλο με΄σα στο κενό, θα γίνει ένα σώμα με την βάση. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο για να την βγάλεις, απλά να περιστρέψεις το χέρι σου και θα την πάρει μαζί του, για μισή στροφή. Πάλι μετά, άλλη μισή κλπ.
Άρα λες να βάλω το δάχτυλο μου εκεί που ήταν το σώμα της λάμπας και να κάνω τον αντίχειρα για λάμπα. Φοβάμαι μην λάμπω εγώ μετά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

οκ, βγάλε τον φόβο λίγο για να καταλάβεις πόσο απλό είναι, και μετά διάλεξε αν θες να φοβάσαι χωρίς λόγο ή όχι. :lol:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 13:13 οκ, βγάλε τον φόβο λίγο για να καταλάβεις πόσο απλό είναι, και μετά διάλεξε αν θες να φοβάσαι χωρίς λόγο ή όχι. :lol:
Μου λες να βάλω το δάχτυλο μου στη βάση σπασμένης λάμπας και να το περιστρεψω. Μετά αν φυσικά επιζήσω μπορώ να κάψω και με τσιγάρο τη μαλακιουλα στο χέρι μου.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν είναι σπασμένη, την αποκόλλησες, μην μου το θυμίζεις. :011:

εγώ απλά σου λέω οτι το ρεύμα δεν είναι πονηρό, αν το κλείσεις πάει, έκλεισε, δεν είναι εκεί πια, και με την γλώσσα θα μπορούσες να το κάνεις. Εσύ όμως κοιμάσαι με αναμμένο φώς, οπότε τι να πώ; :lol:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 13:19 δεν είναι σπασμένη, την αποκόλλησες, μην μου το θυμίζεις. :011:

εγώ απλά σου λέω οτι το ρεύμα δεν είναι πονηρό, αν το κλείσεις πάει, έκλεισε, δεν είναι εκεί πια, και με την γλώσσα θα μπορούσες να το κάνεις. Εσύ όμως κοιμάσαι με αναμμένο φώς, οπότε τι να πώ; :lol:
Άρα το ίδιο λέμε, εγώ λέω να το κάνω με την πένσα και εσύ μου λες να το κάνω με το δάχτυλο.
Το φως ανοιχτό το αφήνω για να μην έρχονται μπαμπούλες :p5:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

οχι δεν λέμε το ίδιο, με την πένσα δεν θα γίνει σώμα για να υπάρχει η έννοια του κέντρου, η κίνηση που θα πρέπει να κάνεις είναι πιο σύνθετη, ασκείς δύναμη σε ένα σημείο της περιμέτρου, πρέπει να φέρνεις προς το κέντρο και κάθετα στην ακτίνα ταυτόχρονα, δεν μοιάζουν καθόλου. Θα τα καταφέρεις όπως αυτός στο βίντεο, άλλα κρίμα. :lol:

σίγουρα σου κάηκε η λάμπα; :smt005:
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Εικόνα
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
καβουροδεινοσαυράκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από καβουροδεινοσαυράκι »

Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 10:39Φυσικα η γκαντεμια συνεχίστηκε. Μου κόπηκε ένα φιογκακι που συγκρατούσε το ύφασμα της μπλουζας και έκανε ωραίο ντεκολτέ η μπλούζα με αποτέλεσμα να απελευθερωθεί το ύφασμα και να σκεπάζει το ντεκολτέ
Εικόνα
Ερμής έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 20:31 Έχομε το ινστα της αδερφής του πλουφ;
Άβαταρ μέλους
καβουροδεινοσαυράκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από καβουροδεινοσαυράκι »

Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 13:24
enaon έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 13:19[...]
και με την γλώσσα θα μπορούσες να το κάνεις. Εσύ όμως κοιμάσαι [....]
[...]
Άρα το ίδιο λέμε, εγώ λέω να το κάνω με την π#@&α και εσύ μου λες να το κάνω με το δάχτυλο [...]
Εικόνα
Ερμής έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 20:31 Έχομε το ινστα της αδερφής του πλουφ;
Άβαταρ μέλους
enaon

αμάν βρε, που πήγε το μυαλό σου πάλι. :011:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 13:48
Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 10:39Φυσικα η γκαντεμια συνεχίστηκε. Μου κόπηκε ένα φιογκακι που συγκρατούσε το ύφασμα της μπλουζας και έκανε ωραίο ντεκολτέ η μπλούζα με αποτέλεσμα να απελευθερωθεί το ύφασμα και να σκεπάζει το ντεκολτέ
Εικόνα

Yeap :-?

Ξέρω πότε θα σπάσει η γκαντεμια. Όταν πάρω άδεια και χαλαρώωωωσω.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”