χαχαχαχαχαχαχαχ
πολυ καλο, αλλα καμια σχεση
χαχαχαχαχαχαχαχ
Μη μας το χαλάς τώρα.
Σίγουρα δεν είναι. Αλλά εγώ γάτες έχω και είμαι και καστανήbizeli έγραψε: 19 Αύγ 2018, 01:31 Τα μπερδεύω λίγο
ασβοί - κουνάβια -νυφίτσες - ρακούν
πάντως γάτες δεν είναι
Εγώ είμαι σαν φλώρος και έχω και τη πιο μικρή φωτογραφία.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 19 Αύγ 2018, 01:43 χεστε με!!![]()
κοιτάξτε την ουσία από τα \πλειμομπιλάκια..
η μια είναι πιο ρομαντική η άλλη είναι πιο δυναμική και πάει λέγοντας!!
και η φρόζεν δεν έχει φτερά, τι σημαίνει αυτό;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 19 Αύγ 2018, 01:43 χεστε με!!![]()
Εγώ είμαι η ρομαντική ε;ε; εγώ είμαι; είμαι πολύ γλυκούλι και ρομαντικούλι πλασματάκικουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 19 Αύγ 2018, 01:43 χεστε με!!![]()
δε φταίω.bizeli έγραψε: 19 Αύγ 2018, 01:45Εγώ είμαι σαν φλώρος και έχω και τη πιο μικρή φωτογραφία.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 19 Αύγ 2018, 01:43 χεστε με!!![]()
ναι αλλά έχεις φτερά απο κουνούπι, όχι πεταλούδα.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2018, 01:47 Εγώ είμαι η ρομαντική ε;ε; εγώ είμαι; είμαι πολύ γλυκούλι και ρομαντικούλι πλασματάκι![]()
συμβιβασου μ ενα κροσοβερ μεταξυ Ντανιελ Κραιγκ, Μαικλ Φασμπεντερ και Γουιλεμ Νταφοε, σε guy next door εκδοση, με βαση τις κριτικες του κοινουbizeli έγραψε: 19 Αύγ 2018, 01:41Μη μας το χαλάς τώρα.
Άσε να πιστεύουμε ότι υπάρχει ένας julian που γράφει εδώ ανάμεσά μας.
Σιγά μην είσαι εσύ η ρομαντική με τα κουνάβια.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2018, 01:47
Εγώ είμαι η ρομαντική ε;ε; εγώ είμαι; είμαι πολύ γλυκούλι και ρομαντικούλι πλασματάκι![]()
Ντανιελ Κραιγκblackpaint έγραψε: 19 Αύγ 2018, 01:48συμβιβασου μ ενα κροσοβερ μεταξυ Ντανιελ Κραιγκ, Μαικλ Φασμπεντερ και Γουιλεμ Νταφοε, σε guy next door εκδοση, με βαση τις κριτικες του κοινουbizeli έγραψε: 19 Αύγ 2018, 01:41Μη μας το χαλάς τώρα.
Ναι αλλά δεν είναι θειά!!!!!!!!!!!!
Κοίτα να δεις που μας προέκυψε ξανθός ο blackpaint.blackpaint έγραψε: 19 Αύγ 2018, 01:48
συμβιβασου μ ενα κροσοβερ μεταξυ Ντανιελ Κραιγκ, Μαικλ Φασμπεντερ και Γουιλεμ Νταφοε, σε guy next door εκδοση, με βαση τις κριτικες του κοινου
φξδblackpaint έγραψε: 19 Αύγ 2018, 01:48συμβιβασου μ ενα κροσοβερ μεταξυ Ντανιελ Κραιγκ, Μαικλ Φασμπεντερ και Γουιλεμ Νταφοε, σε guy next door ΜΚΟ εκδοση, με βαση τις κριτικες του κοινουbizeli έγραψε: 19 Αύγ 2018, 01:41Μη μας το χαλάς τώρα.