!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ti μου φτιάξανε σήμερα, η χαρά του μπούλη και της μπούλας.
Re: Ti μου φτιάξανε σήμερα, η χαρά του μπούλη και της μπούλας.
Απο όταν σταμάτησα να τρώω αυτό που έφτιαχνε η μάνα μου, σταμάτησα να τρώω όσπρια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Misty_Blue
Αν ξέρεις να μαγειρεύεις οι φακές δεν είναι άνοστες

To scare myself with my own desert places.
Oσοι δεν ξερουν να εκτιμησουν καλομαγειρεμενες φακες, ρεβυθια στο φουρνο, παραδοσιακη φασολαδα, γιγαντες στο φουρνο και φαβα σαντορινια, δεν ξερουν απο φαγητο.
.
.
- Misty_Blue
Αρίστος έγραψε: 10 Απρ 2024, 19:06 Oσοι δεν ξερουν να εκτιμησουν καλομαγειρεμενες φακες, ρεβυθια στο φουρνο, παραδοσιακη φασολαδα, γιγαντες στο φουρνο και φαβα σαντορινια, δεν ξερουν απο φαγητο.
.
To scare myself with my own desert places.
χθες . Μπουγιαμπεσα 
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σνίτσελ, πατάτες τηγανητές, κολοκυθοκεφτέδες, ντοματοσαλάτα, τυρόψωμο και μελιτζάνες τηγανιτές με τριμμένη μυζήθρα.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
stergiosbik
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. απο την αλλη μερια, μπορει να εχουν ρομαντικο ραντεβου το βραδυΑρίστος έγραψε: 10 Απρ 2024, 19:06 Oσοι δεν ξερουν να εκτιμησουν καλομαγειρεμενες φακες, ρεβυθια στο φουρνο, παραδοσιακη φασολαδα, γιγαντες στο φουρνο και φαβα σαντορινια, δεν ξερουν απο φαγητο.
.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 05 Αύγ 2024, 01:52ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. απο την αλλη μερια, μπορει να εχουν ρομαντικο ραντεβου το βραδυΑρίστος έγραψε: 10 Απρ 2024, 19:06 Oσοι δεν ξερουν να εκτιμησουν καλομαγειρεμενες φακες, ρεβυθια στο φουρνο, παραδοσιακη φασολαδα, γιγαντες στο φουρνο και φαβα σαντορινια, δεν ξερουν απο φαγητο.
.![]()
![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Communio Sancta
Τηγάνησε η Γυναίκα καλαμαράκια κατεψυγμένα, έκανε χωριάτικη, και πατάτες φούρνου.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
μπολωνεζ - με κρεας απο μοσχαρι εκτροφης μας κ ταλιατελες απο βιοτεχνια που προμηθευουμε γαλα κ αυγα - φτιαγμενη απο τα χερακια της πεθερας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Communio Sancta
Η αυθεντική μπολωναίζ Αιδηψού και Καμμένων Βούρλων όμως είναι με σπαγγέτι.Αγις έγραψε: 11 Αύγ 2024, 17:17 μπολωνεζ - με κρεας απο μοσχαρι εκτροφης μας κ ταλιατελες απο βιοτεχνια που προμηθευουμε γαλα κ αυγα - φτιαγμενη απο τα χερακια της πεθερας
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Communio Sancta
Επίσης πρέπει να μας πεις και τι τυρί έτριψες.Communio Sancta έγραψε: 13 Αύγ 2024, 18:56Η αυθεντική μπολωναίζ Αιδηψού και Καμμένων Βούρλων όμως είναι με σπαγγέτι.Αγις έγραψε: 11 Αύγ 2024, 17:17 μπολωνεζ - με κρεας απο μοσχαρι εκτροφης μας κ ταλιατελες απο βιοτεχνια που προμηθευουμε γαλα κ αυγα - φτιαγμενη απο τα χερακια της πεθερας
ΕXODUS!
ΕXODUS!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis