Αγαμέμνων; (19 Μαΐου)Kappa έγραψε: 04 Απρ 2024, 15:09Isildur έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:54Εορτολόγιο 4 ΜαΐουKappa έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:39 Πόσοι είναι υπέρ να της στείλω δώρο:
1. Τώρα
2. Στη γιορτή της σε ένα μηνα
Στη γιορτή της ταιριάζει και ανθοδέσμη. Τώρα έλεγα να της στείλω βιβλία.
Πελαγία ή Μέλια την λένε; Ή Ιλάριο;
Δεν εννοούσα ακριβώς ένα μήνα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Στα γενέθλιά της καλύτερα.Kappa έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:39 Πόσοι είναι υπέρ να της στείλω δώρο:
1. Τώρα
2. Στη γιορτή της σε ένα μηνα
Στη γιορτή της ταιριάζει και ανθοδέσμη. Τώρα έλεγα να της στείλω βιβλία.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Τα γενέθλια της είναι σε τέσσερις μήνες, είναι μακριά. Γιατί όχι στη γιορτή της;
Αυτό το σκληρό που της έγραψα για την πατριαρχια της το έγραψα λόγω κάποιων βιβλίων που προσθεσε και στα οποία εγώ είχα κάνει κακη κριτική. Νευρίασα γιατί νόμιζα ότι το κάνει για να μου την πει. Άρα, μήπως να της στείλω αυτά τα βιβλία + κάποια άλλα για να ζητήσω συγνώμη; Να περιμένω ένα μήνα δεν είναι πολύ;
Ακριβώς γι αυτό.Kappa έγραψε: 04 Απρ 2024, 15:30
Τα γενέθλια της είναι σε τέσσερις μήνες, είναι μακριά. Γιατί όχι στη γιορτή της;
Αυτό το σκληρό που της έγραψα για την πατριαρχια της το έγραψα λόγω κάποιων βιβλίων που προσθεσε και στα οποία εγώ είχα κάνει κακη κριτική. Νευρίασα γιατί νόμιζα ότι το κάνει για να μου την πει. Άρα, μήπως να της στείλω αυτά τα βιβλία + κάποια άλλα για να ζητήσω συγνώμη; Να περιμένω ένα μήνα δεν είναι πολύ;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
...
Edit. Αν και ήταν ξεκάθαρο τρολάρισμα... φύλαγε τα ρούχα σου να χεις τα μισά
Edit. Αν και ήταν ξεκάθαρο τρολάρισμα... φύλαγε τα ρούχα σου να χεις τα μισά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος student την 04 Απρ 2024, 15:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ευελπιστούμε κάποιος απο την Ασφάλεια να παρακολουθεί το πφόρουμ. 
Thanks
Τόσα και τόσα που γίνονται πάντως ρε μάγκες, με αφορμή τα παραπάνω και όλη αυτήν την ιστορία που διαβάζουμε, όσο και αν φαίνεται ότι ο κάπας είναι τρολ, πρέπει να σκεφτόμαστε νομίζω και κανένα..."ρε λες να?"
Στην τελική αν το καλοσκεφτούμε, η καθημερινότητα δείχνει ότι υπάρχουν τριγύρω μας πολλοί κάπες, και πολλοί πολύ χειρότεροι από κάπες. Εμμονικοί στόκερς σε διάφορα λέβελς και με διάφορους τρόπους λειτουργίας και εξέλιξης. Ακόμα κι αν ο κάπας είναι ρόλος, είναι καλογραμμένος για να περιγράψει αρκετές από τις πραγματικές περιπτώσεις.
Σαν φλας λοιπόν μόλις έγραψε ο gobzi το παραπάνω, πέρασε μια ταινία από το νου μου...ο κάπας να είναι τελικά ένας γνήσιος στόκερ, να μην παίζει ρόλο δηλαδή αλλά να είναι όντως αυτό που διαβάζουμε, και κάπου παρακάτω στην πορεία του χρόνου να φτάσουμε στα ντράβαλα που συνοδεύουν τους στόκερ και τα υποκείμενα της εμμονής τους.
Και λέω, δε σβήνεις ρε μαλάκα το τρολάρισμα...μη βρεθείς κάποτε στη λίστα αυτών που τον τσίγκλαγαν κι όλας, και έχεις και τύψεις και έχεις και τραβήγματα. Στην τελική ο ρόλος δείχνει ότι ο εκτροχιασμός και η εμμονή συνεχώς μεγαλώνουν, δεν υπάρχει καμία ένδειξη συγκράτησης. Ετσι που το πάει ο συγγραφέας το σενάριο διαφαίνονται δραματικές εξελίξεις παρακάτω στο πλοτ...
Θα πρότεινα λοιπόν γενικά, και το λέω σ εμένα πρώτο να το ακούσω, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τέτοιες περιπτώσεις, ακόμα και αν όλα δείχνουν τρολ και όχι πραγματικότητα. Μπας και ...
Στην τελική αν το καλοσκεφτούμε, η καθημερινότητα δείχνει ότι υπάρχουν τριγύρω μας πολλοί κάπες, και πολλοί πολύ χειρότεροι από κάπες. Εμμονικοί στόκερς σε διάφορα λέβελς και με διάφορους τρόπους λειτουργίας και εξέλιξης. Ακόμα κι αν ο κάπας είναι ρόλος, είναι καλογραμμένος για να περιγράψει αρκετές από τις πραγματικές περιπτώσεις.
Σαν φλας λοιπόν μόλις έγραψε ο gobzi το παραπάνω, πέρασε μια ταινία από το νου μου...ο κάπας να είναι τελικά ένας γνήσιος στόκερ, να μην παίζει ρόλο δηλαδή αλλά να είναι όντως αυτό που διαβάζουμε, και κάπου παρακάτω στην πορεία του χρόνου να φτάσουμε στα ντράβαλα που συνοδεύουν τους στόκερ και τα υποκείμενα της εμμονής τους.
Και λέω, δε σβήνεις ρε μαλάκα το τρολάρισμα...μη βρεθείς κάποτε στη λίστα αυτών που τον τσίγκλαγαν κι όλας, και έχεις και τύψεις και έχεις και τραβήγματα. Στην τελική ο ρόλος δείχνει ότι ο εκτροχιασμός και η εμμονή συνεχώς μεγαλώνουν, δεν υπάρχει καμία ένδειξη συγκράτησης. Ετσι που το πάει ο συγγραφέας το σενάριο διαφαίνονται δραματικές εξελίξεις παρακάτω στο πλοτ...
Θα πρότεινα λοιπόν γενικά, και το λέω σ εμένα πρώτο να το ακούσω, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τέτοιες περιπτώσεις, ακόμα και αν όλα δείχνουν τρολ και όχι πραγματικότητα. Μπας και ...
Αυτές τις μαλακιες λέγατε εξαρχής και με κάνατε να γίνω σκληρός ενώ εκείνη προφανώς με κρατούσε στους φίλους της γιατί είχε σκοπό να μου μιλησει κάποια στιγμή ξανά. Στα @@ μου αν το να την περιμένω με εκανε λουζερ. Προτιμώ να περιμένω και ένα και δύο χρόνια για ένα δεκαρι. Σας άκουγα, σας άκουγα, γεμιζα οργή και ορίστε, της έστειλα ένα αγενές μήνυμα και τι κατάλαβα; Για να με κρατάει τόσους μήνες ενώ είχα κράξει κάθε βλακα που εβγαινε κάτι σημαινε.
Ναι, όλοι φταίνε εκτός από εσένα.Kappa έγραψε: 04 Απρ 2024, 15:55Αυτές τις μαλακιες λέγατε εξαρχής και με κάνατε να γίνω σκληρός ενώ εκείνη προφανώς με κρατούσε στους φίλους της γιατί είχε σκοπό να μου μιλησει κάποια στιγμή ξανά. Στα @@ μου αν το να την περιμένω με εκανε λουζερ. Προτιμώ να περιμένω και ένα και δύο χρόνια για ένα δεκαρι. Σας άκουγα, σας άκουγα, γεμιζα οργή και ορίστε, της έστειλα ένα αγενές μήνυμα και τι κατάλαβα; Για να με κρατάει τόσους μήνες ενώ είχα κράξει κάθε βλακα που εβγαινε κάτι σημαινε.
Πες μου ότι είσαι Έλληνας χωρίς να μου πεις ότι είσαι Έλληνας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση