!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρωσία, δηλώσεις και νεα
Re: Ρωσία, δηλώσεις και νεα
Δηλαδη ο ψυχασθενης καγκεμπιτης εχει την εντυπωση οτι θα επιτεθει στην Αγγλια, στην Αμερικη, στο ΝΑΤΟ και σ'ολη Ευρωπη και θα την βγαλει καθαρη? Σοβαρα τωρα?
Γεω-πολιτική... εσχατολογία...δεν έφυγα ποτέ
ΥΓ. Έχει ο Θεός ακόμα και τότε...Ἰδού, ἐγὼ σᾶς ἀποστέλλω ὡς πρόβατα ἐν μέσῳ λύκων· γίνεσθε λοιπὸν φρόνιμοι ὡς οἱ ὄφεις, καὶ ἁπλοὶ ὡς αἱ περιστεραί
καλό ξημέρωμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος student την 21 Νοέμ 2024, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σιγά μη ξημερωθώ. Πάω για ύπνο σε λίγο, κάποιος πρέπει να σας θρέψει.student έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:17![]()
Γεω-πολιτική... εσχατολογία...δεν έφυγα ποτέ![]()
ΥΓ. Έχει ο Θεός ακόμα και τότε...καλό ξημέρωμα
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
πάντοτε διακρίνεσαι για την καθαρή αντίληψη των πραγμάτωνΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:49 Δηλαδη ο ψυχασθενης καγκεμπιτης εχει την εντυπωση οτι θα επιτεθει στην Αγγλια, στην Αμερικη, στο ΝΑΤΟ και σ'ολη Ευρωπη και θα την βγαλει καθαρη? Σοβαρα τωρα?
Το ξερω. Το διαβασες στο τουιτερ?dna replication έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:28πάντοτε διακρίνεσαι για την καθαρή αντίληψη των πραγμάτωνΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:49 Δηλαδη ο ψυχασθενης καγκεμπιτης εχει την εντυπωση οτι θα επιτεθει στην Αγγλια, στην Αμερικη, στο ΝΑΤΟ και σ'ολη Ευρωπη και θα την βγαλει καθαρη? Σοβαρα τωρα?
Lock it too!
Άστα αυτά. Για τον λύκο που έχει μεταμφιεστεί σε πρόβατο έλεγα ή δεν το έχεις διαβάσει ακόμη αυτό;student έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:17 ΥΓ. Έχει ο Θεός ακόμα και τότε...Ἰδού, ἐγὼ σᾶς ἀποστέλλω ὡς πρόβατα ἐν μέσῳ λύκων· γίνεσθε λοιπὸν φρόνιμοι ὡς οἱ ὄφεις, καὶ ἁπλοὶ ὡς αἱ περιστεραί
Πρέπει να ξεκαθαρίσεις για ποιον/ποια μιλάς. Δεν είμαι σίγουρος ότι σε πιάνωsharp έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:33Άστα αυτά. Για τον λύκο που έχει μεταμφιεστεί σε πρόβατο έλεγα ή δεν το έχεις διαβάσει ακόμη αυτό;student έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:17 ΥΓ. Έχει ο Θεός ακόμα και τότε...Ἰδού, ἐγὼ σᾶς ἀποστέλλω ὡς πρόβατα ἐν μέσῳ λύκων· γίνεσθε λοιπὸν φρόνιμοι ὡς οἱ ὄφεις, καὶ ἁπλοὶ ὡς αἱ περιστεραί
Τά χετε αυτά εσείς οι θεωρητικοί. Πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό.student έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:38Πρέπει να ξεκαθαρίσεις για ποιον/ποια μιλάς. Δεν είμαι σίγουρος ότι σε πιάνωsharp έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:33Άστα αυτά. Για τον λύκο που έχει μεταμφιεστεί σε πρόβατο έλεγα ή δεν το έχεις διαβάσει ακόμη αυτό;student έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:17 ΥΓ. Έχει ο Θεός ακόμα και τότε...Ἰδού, ἐγὼ σᾶς ἀποστέλλω ὡς πρόβατα ἐν μέσῳ λύκων· γίνεσθε λοιπὸν φρόνιμοι ὡς οἱ ὄφεις, καὶ ἁπλοὶ ὡς αἱ περιστεραί
Με κρυπτογραφήματα περί πνιγμένων θεωρητικών... μάλλον δε θα καταλήξουμε κάπου. Αν έχεις κάτι να πεις, πες το...μην το κάνουμε βρες το γρίφο
«Προσέχετε δὲ ἀπὸ τῶν ψευδοπροφητῶν, οἵτινες ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασι προβάτων, ἔσωθεν δὲ εἰσὶ λύκοι ἅρπαγες.»student έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:49Με κρυπτογραφήματα περί πνιγμένων θεωρητικών... μάλλον δε θα καταλήξουμε κάπου. Αν έχεις κάτι να πεις, πες το...μην το κάνουμε βρες το γρίφο![]()
(Ματθαίος 7:15)
Ναι οκ, αυτό το πιασα. Με ποιον ψευδοπροφήτη κινδυνεύω να την πατήσω δεν έπιασα...sharp έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:57«Προσέχετε δὲ ἀπὸ τῶν ψευδοπροφητῶν, οἵτινες ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασι προβάτων, ἔσωθεν δὲ εἰσὶ λύκοι ἅρπαγες.»
Τον Πούτιν και το συνάφι του, ασφαλώς.student έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:59Ναι οκ, αυτό το πιασα. Με ποιον ψευδοπροφήτη κινδυνεύω να την πατήσω δεν έπιασα...sharp έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:57«Προσέχετε δὲ ἀπὸ τῶν ψευδοπροφητῶν, οἵτινες ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασι προβάτων, ἔσωθεν δὲ εἰσὶ λύκοι ἅρπαγες.»student έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:49
Με κρυπτογραφήματα περί πνιγμένων θεωρητικών... μάλλον δε θα καταλήξουμε κάπου. Αν έχεις κάτι να πεις, πες το...μην το κάνουμε βρες το γρίφο![]()
Ε άντε λοιπόν και μ έσκασες... μου σκάλωσε ο εγκέφαλος ότι το πήγαινες αλλού.
Μην έχεις έννοια...τον συγκεκριμένο τον έχω παίξει για... γωγ...
Γενικά δε είμαι της σχολής...
Μή πεποίθατε ἐπ᾿ ἄρχοντας, ἐπὶ υἱὸν ἀνθρώπου, ἐκ τοῦ ὁποίου δὲν εἶναι σωτηρία...Κάλλιον νὰ ἐλπίζῃ τις ἐπὶ Κύριον, παρὰ νὰ θαῤῥῇ ἐπ᾿ ἄνθρωπον...Κάλλιον νὰ ἐλπίζῃ τις ἐπὶ Κύριον, παρὰ νὰ θαῤῥῇ ἐπ᾿ ἄρχοντας.
ΥΓ. Thanks
Πού αλλού;student έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 00:36Ε άντε λοιπόν και μ έσκασες... μου σκάλωσε ο εγκέφαλος ότι το πήγαινες αλλού.
Μην έχεις έννοια...τον συγκεκριμένο τον έχω παίξει για... γωγ...![]()
Γενικά δε είμαι της σχολής...
Μή πεποίθατε ἐπ᾿ ἄρχοντας, ἐπὶ υἱὸν ἀνθρώπου, ἐκ τοῦ ὁποίου δὲν εἶναι σωτηρία...Κάλλιον νὰ ἐλπίζῃ τις ἐπὶ Κύριον, παρὰ νὰ θαῤῥῇ ἐπ᾿ ἄνθρωπον...Κάλλιον νὰ ἐλπίζῃ τις ἐπὶ Κύριον, παρὰ νὰ θαῤῥῇ ἐπ᾿ ἄρχοντας.
ΥΓ. Thanks
Τι είναι γωγ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 540 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stalker