Πες τα ρε κορίτσι μου γιατί έχω αναγουλιασει από την ψεκα με τις θεωρίες από τις φωτιές.ΊφιδαΛέγω έγραψε: 07 Αύγ 2021, 10:47 @Ανικητε φυσικά και γνωρίζω πως μια αναδάσωση χρειάζεται δεκαετίες να αποδώσει.
Όπως επίσης κι ότι το δάσος δε θα είναι ξανά το ίδιο όση αναδάσωση κι αν γίνει. Αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να γίνει.
Όσο για τις ανεμογεννήτριες, δε χρειάζεται να κάψεις δάση για να μπουν. Μπαίνουν άνετα και σε κοντινή απόσταση από δέντρα.
Καμία κυβέρνηση δε θα διακινδύνευε να χάσει την εξουσία καταστρέφοντας τη χώρα, για να βάλει ανεμογεννήτριες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σχόλια Επισκεπτών
Re: Σχόλια Επισκεπτών
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ανίκητος
Όπως και στο Μάτι, όταν ξέσπασε, είχε ήδη μια φωτιά στην οποία απασχολούνταν οι δυνάμεις. Φέτος ήθελαν να ρίξουν χαμηλότερα την προτεραιότητα στην Εύβοια έναντι της Βαρυμπόμπης και είδαμε το αποτέλεσμα.Τα τελευταία 50 χρόνια που παρακολουθώ είδήσεις, κάθε καλοκαίρι έχουμε πυρκαγιές σε πευκοδάση.
Η Νότια Ελλάδα σε υψόμετρο κάτω των 1000 μέτρων έχει κατά πλειοψηφία πευκοδάση.
Τα ίδια δάση που κάηκαν αναγεννώνται με φυσική αναδάσωση σε σύντομο, σχετικά, διάστημα
Οι πυρκαγιές κάθε χρόνο διαρκούν 1 με 2 ημέρες σε κάθε μέτωπο. Εφέτος δεν σβήνονται, διαρκούν πολλές ημέρες και σβήνουν όταν εξαντλήσουν τη δασική τους ύλη.
Αυτό είναι το παράδοξο, η διάρκεια των πυρκαγιών, η αδυναμία των δυνάμεων να τη σβήσουν παρά την παρουσία εναέριων μέσων και την απουσία ισχυρών ανέμων.
Πώς εξηγείται αυτό;
Στην τελική οι πυρκαγιές ακόμη αποτελούν ευκαιρίες εκμετάλλευσης για κάποιους, αφού δεν υπάρχει καμία αντίληψη ότι αυτές έγιναν από την διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος. Υπάρχει κίνητρο, άμα γίνουν φωτιές να μην πηγαίνουν ανεκμετάλλευτες.
Με άλλα λόγια αυτό θέλουμε σαν κοινωνία.
Κάποια στιγμή η μελλοντική ζωή δεν θα είναι και τόσο άσχημη όμως, θα έχει τσιμεντώσει όλη η επικράτεια με εξοχικά μεζονέτες, με κήπο και δενδρύλλια, και θα κυκλοφορούμε με ηλεκτρικά οχήματα χωρίς εκπομπές ρύπων. Και θα λένε τα εγγόνια μας τι μοναδική που είναι η Ελλάδα.
-
Styx
Στο πα και στο ξαναλέω,
μη μου γράφεις γράμματα
γιατί έχω μπαν,
δε με πιάνουν κλάματα.
μη μου γράφεις γράμματα
γιατί έχω μπαν,
δε με πιάνουν κλάματα.
-
Σουβλιτσα
viewtopic.php?f=29&t=33453
..Κι εσείς τα πήρατε για φυλαχτά
..Κι εσείς φωνάζατε ζήτω και γεια
Σαν κάθε μέρα...
Κρατούσαν δίκιο οι οχτροί?

Σαν κάθε μέρα...

Spoiler
Όταν και η Σουβλίτσα ποστάρει κομμουνιστικά τραγούδια,κάτι δεν πάει καθόλου καλά.Σουβλιτσα έγραψε: 21 Αύγ 2021, 18:06 viewtopic.php?f=29&t=33453
Σαν κάθε μέρα...
Spoiler
Ή μήπως είμαστε σε καλό δρόμο;
Ή μήπως δεν έχει την παραμικρή ιδέα του τι πόσταρε;
Μάλλον στο τελευταίο θα ποντάρω.
Γιο ρονκ φίλε. Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται κομμουνιστές.waldorf έγραψε: 21 Αύγ 2021, 18:56Όταν και η Σουβλίτσα ποστάρει κομμουνιστικά τραγούδια,κάτι δεν πάει καθόλου καλά.Σουβλιτσα έγραψε: 21 Αύγ 2021, 18:06 viewtopic.php?f=29&t=33453
Σαν κάθε μέρα...
Spoiler
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σουβλιτσα έγραψε: 21 Αύγ 2021, 18:06 viewtopic.php?f=29&t=33453
Σαν κάθε μέρα...
Spoiler
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Χαοτικός έγραψε: 21 Αύγ 2021, 18:58Γιο ρονκ φίλε. Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται κομμουνιστές.waldorf έγραψε: 21 Αύγ 2021, 18:56Όταν και η Σουβλίτσα ποστάρει κομμουνιστικά τραγούδια,κάτι δεν πάει καθόλου καλά.Σουβλιτσα έγραψε: 21 Αύγ 2021, 18:06 viewtopic.php?f=29&t=33453
Σαν κάθε μέρα...
Spoiler
Τον γουώλυ τον αγαπάω οπότε τον συγχωρώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Είσαι δηλητηριασμένος από την προπαγάνδα. Δεν φταις.sys3x έγραψε: 21 Αύγ 2021, 22:25Χαοτικός έγραψε: 21 Αύγ 2021, 18:58Γιο ρονκ φίλε. Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται κομμουνιστές.waldorf έγραψε: 21 Αύγ 2021, 18:56
Όταν και η Σουβλίτσα ποστάρει κομμουνιστικά τραγούδια,κάτι δεν πάει καθόλου καλά.
Μάλλον στο τελευταίο θα ποντάρω.να μη στα χρωστάω.
Τον γουώλυ τον αγαπάω οπότε τον συγχωρώ.
Δηλητηριασμένος (από την προπαγάνδα) ήμουν όταν διάβαζα αβέρτα μικρός τις μαλακίες που διαβάζεις εσύ σήμερα.
.
.
Όχι!
Μόνον αυτοί με χρωμοσωμικές ανωμαλίες.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ναι σήμερα της διάβασα. κατά το απογευματάκι.sys3x έγραψε: 21 Αύγ 2021, 22:36Δηλητηριασμένος (από την προπαγάνδα) ήμουν όταν διάβαζα αβέρτα μικρός τις μαλακίες που διαβάζεις εσύ σήμερα.
Όπως; Το σύνδρομο ντάουν ας πούμε; Το σύδρομο ντοαν ίσως;
Έστω.
.
.
-
Σουβλιτσα
Αρχικά να επισημάνω οτι η παράθεση που έκανα έγινε σε συγκεκριμένο νήμα, που μιλά για συνταγματικότητες και υποχρεωτικότητες οπότε δεν αφορά το εμβόλιο η παρέμβασή μου αυτό καθεαυτό και μόνο, ως ιατρικό (ή...ο,τιδήποτε άλλο) σκεύασμα. Αυτό ως προς το περιεχόμενο της τοποθέτησής σου.vagabondo έγραψε: 21 Αύγ 2021, 22:18Σουβλιτσα έγραψε: 21 Αύγ 2021, 18:06 viewtopic.php?f=29&t=33453
Σαν κάθε μέρα...
Spoiler
Είχα παραθέσει στην παρέμβαση προ ημερών το βίντεο με τον λόγο ενός άλλου ιερέα, εκεί αναπαύομαι και βρίσκω την αλήθεια και τις-ολοκληρωμένες-τοποθετήσεις.
Παρ'όλα αυτά, να παραθέσω και έναν κατά γενική ομολογία πολλών, άγιο γέροντα των ημερών μας, τον Γέροντα Παρθένιο τον Αγιοπαυλίτη, για τον οποίο ο Άγιος Παίσιος-ο πατήρ Νικόλαος Λουδοβίκος από όσο ξέρω ευλαβείται ιδιαιτέρως τον άγιο Παίσιο καθώς πρόλαβε και τον συναναστράφηκε κι όλας-έλεγε το εξής:
Γέροντες υπάρχουν πολλοί, Παρθένιος ένας!
δεν πιστεύω να τον βγάλουν δηλαδή πλανεμένο κι αυτόν
Ο γλυκύς απλούς γερο Παρθένιος!
Spoiler
bonus βιντεάκι με τον γλυκύτατο
παππούλη, πόσο ο απλός και σταράτος λόγος του με τα θαυμαστά βιώματά του χτυπάει κέντρο στην καρδιά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 687 Απαντήσεις