!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Supreme leader Trump

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Supreme leader Trump

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

"millions of people".

Υπαρχει καποια δηλωση στην οποια να μην εχει πει μαλακια?
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

ειπε οτι ο Μπαιντεν δεν ηξερε τι εκανε ... η αληθεια ειναι οτι εβαλε τους Ουκρανους να φανε σκατα εν γνωση του ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Σκληρο αγορι. Τωρα θελει να δωσει και τα πυρηνικα του Ιραν στο αφεντικο του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 16 Απρ 2025, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ευκαιριες εργασίας στον τομέα των ανθρακορυχείων μαγνητίζουν την Αμερικανική νεολάια :smt038

https://twitter.com/USDOL/status/1911785871369515508
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

μίλιονς λέει ο ανοικός,το βάζει ο καθυστέρας
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

[user]Scouser[/user], ποια είναι η θέση σου για την τρίτη θητεία;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Λεγεών έγραψε: 16 Απρ 2025, 13:02 [user]Scouser[/user], ποια είναι η θέση σου για την τρίτη θητεία;
Εξαρτάται ποιος μου κάνει την ερώτηση. Σε εσένα και όσους ανήκουν στη δική σου κατηγορία, η απάντηση είναι κλαψε, σκουξε, πηξε, TDSάσου γενικώς όσο γίνεται περισσότερο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Scouser έγραψε: 16 Απρ 2025, 13:32
Λεγεών έγραψε: 16 Απρ 2025, 13:02 [user]Scouser[/user], ποια είναι η θέση σου για την τρίτη θητεία;
Εξαρτάται ποιος μου κάνει την ερώτηση. Σε εσένα και όσους ανήκουν στη δική σου κατηγορία, η απάντηση είναι κλαψε, σκουξε, πηξε, TDSάσου γενικώς όσο γίνεται περισσότερο.
Καλά, άσε τα υστερικά για ένα λεπτό και απάντησε στην ερώτηση.

FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Scouser

Λεγεών έγραψε: 16 Απρ 2025, 13:56
Κανένα υστερικο, υστερικη είναι η όλη σας προσέγγιση σε ο,τι αφορά τον Τραμπ εδώ και μια δεκαετία, και έχω βαρεθεί. Ειδικά στην περίπτωσή σου, ο χαρακτηρισμός του...Μάχερ ως ρεπουμπλικανου και μάλιστα φιλοτραμπικου ( :smt005: ) ήταν το τελευταιο στάχυ, έχεις θέμα. Αν και όταν με ρωτήσει καποιος σοβαρός χωρις TDS, βλέπουμε, εσύ απλά πήξε ελεύθερα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Scouser έγραψε: 16 Απρ 2025, 14:05
Κανένα υστερικο, υστερικη είναι η όλη σας προσέγγιση σε ο,τι αφορά τον Τραμπ εδώ και μια δεκαετία, και έχω βαρεθεί. Ειδικά στην περίπτωσή σου, ο χαρακτηρισμός του...Μάχερ ως ρεπουμπλικανου και μάλιστα φιλοτραμπικου ( :smt005: ) ήταν το τελευταιο στάχυ, έχεις θέμα. Αν και όταν με ρωτήσει καποιος σοβαρός χωρις TDS, βλέπουμε, εσύ απλά πήξε ελεύθερα.
Ας ρωτήσει κάποιος άλλος το σνόουφλεηκ υστερικό τραμπόφωνο ποια είναι η θέση του για τρίτη θητεία του Κράσνοβ, γιατί σε εμένα κάνει πορτοκαλί μουτράκια επειδή του είπα ότι ο Μάχερ κάνει τα γλυκά μάτια στους απανταχού ριπάμπλιταρντς. :smt005:

FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Scouser

Λεγεών έγραψε: 16 Απρ 2025, 14:28
Scouser έγραψε: 16 Απρ 2025, 14:05

Ας ρωτήσει κάποιος άλλος το σνόουφλεηκ υστερικό τραμπόφωνο ποια είναι η θέση του για τρίτη θητεία του Κράσνοβ, γιατί σε εμένα κάνει πορτοκαλί μουτράκια επειδή του είπα ότι ο Μάχερ κάνει τα γλυκά μάτια στους απανταχού ριπάμπλιταρντς. :smt005:
Δεν σου κάνω μουτράκια, απλά δε σε θεωρώ ενδιαφεροντα συνομιλητή (τουλάχιστον για θέματα Τραμπ) και δε βρίσκω το λόγο να χάνω το χρόνο μου. Δυστυχώς για εσένα δεν μπορείς να ισχυριστεις το ίδιο, γιατι εσύ μου έκανες την ερώτηση, και δεν είναι η πρώτη φορά. :102: Απλα πηξε και κλαψε ελεύθερα, ο Τραμπ γαμαει και δέρνει, ολες οι προσπάθειες των δικών σου να τον σταματήσουν πήγαν κουβά και η επόμενη τετραετία θα είναι γεμάτη πράγματα που θα σε κάνουν να νιώθεις άσχημα. That's life, και αν πω ότι σε λυπάμαι, ψέματα θα πω. :102:
JD Vance
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Δεν νομίζω να μπορεί να το περάσει αυτό .Είναι που είναι διχασμένη η Αμερικανικη Κοινωνία σχεδόν στην μέση (θυμίζει Ισπανία παραμονές των εκλογών του 36 ) αν το κάνει παίζει ενοπλή αντίδραση Έτσι λέω εγώ δεν θα τον κοιτάνε έτσι απλά .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Αν τον ρωτουσε καποιος σοβαρος ομοιδεατης του οπως ο Αριστος ή ο Ρεμπελ, θα απαντουσε.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

hades έγραψε: 16 Απρ 2025, 15:30
Δεν νομίζω να μπορεί να το περάσει αυτό .Είναι που είναι διχασμένη η Αμερικανικη Κοινωνία σχεδόν στην μέση (θυμίζει Ισπανία παραμονές των εκλογών του 36 ) αν το κάνει παίζει ενοπλή αντίδραση Έτσι λέω εγώ δεν θα τον κοιτάνε έτσι απλά .
Σαλαμοποίηση.

Ο χρήσιμος (ηλίθιος, ίσως και κάτι περισσότερο) Μάχερ του έκανε την χάρη να ανοίξει την κουβέντα με τον Μπάνον στην τηλεόραση στα πλαίσια της πλακίτσας και χαχαχούχα το κοινό από κάτω. Θα περάσει ο καιρός, θα συνεχιστούν οι βομβαρδισμοί μαλακίας με τους δασμούς, την Γροιλανδία, τον Καναδά, τον Παναμά, την Κίνα, τα ελτζιμπιτικιού, τα πανεπιστήμια, τα κρυπτονομίσματα, το ντι-ι-αι, τις εκτρώσεις, την Ουκρανία, την ΕΕ, το δράμα με τον Μασκ και την Τέσλα, ποιος ξέρει τι άλλο θα μπει στην κυκλική επίθεση παπαρολογίας που έχει για ατζέντα για να μην ασχολείται κανείς με αυτά που πραγματικά κάνει, και μέσα σε όλα αυτά θα μπει με τρόπο το "χαχαχα τρίτη θητεία".

Προτού το καταλάβεις, θα αρχίσει η φιλολογική συζήτηση του πόσο εφικτό είναι να αλλάξει το σύνταγμα για να εγγυηθεί η σταθερότητα της χώρας, ίσως και εν μέσω επικίνδυνων καταστάσεων με τον μπαμπούλα της ανένδοτης Κίνας που έχει φτάσει τους δασμούς πάνω από το 9000% ενώ η Ρωσία είναι φίλη μας και μας στηρίζει. Η οποιαδήποτε αντίσταση στην παράταση ή και κατάργηση των εκλογών, στο να μην είναι υποψήφιος ο Ντόνι, θα στιγματιστεί ως προδοτική, η ανάγκη του να πάρουν οι πολίτες τα όπλα για να προστατέψουν το γουέι οφ λάιφ τους και το σέκοντ φάκινγκ αμέντμεντ θα αρχίσει να συζητιέται. Τα τραμπόφωνα θα ακολουθήσουν στο δευτερόλεπτο. Δώσε τους έναν εσωτερικό εχθρό (γκέι, μετανάστες, δημοκρατικούς, κάθε πιθανό συνδυασμό) και πάρε τους την ψυχή - είναι που μισούν τα αιντέντιτυ πόλιτικς αλλά δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο όλη μέρα. Είναι τα ίδια άτομα που την πρώτη τετραετία ακολουθούσαν την συνωμοσιολογία του Q και έφτασαν στο σημείο να επιτεθούν στο Καπιτώλιο μόλις ο Κράσνοβ τους είπε "πάμε". Τα του Project 2025 τα έχεις δει φαντάζομαι.

Γι' αυτό και δεν απαντάει ξεκάθαρα ο τραμποφόν ΒΑΥΔΜ από πάνω, ντρέπεται (για τώρα) να μας πει ξεδιάντροπα ότι θα στηρίξει τον Ντόνι και το πιάσιμο του συντάγματος από το μουνί όταν έρθει η ώρα. Εν καιρώ θα μας το πει και αυτό.

FUCK DONALD TRUMP
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”