!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π.
Στο 2ο γκολ του γαυρου, ο κααμπι που επηρεαζει τη φαση νομιζω ειναι οφσαιντ και οι του βαρ βαλανε τη γραμμη σε αλλον επιθετικο κι οχι σ αυτον και κατακυρωσαν το γκολ που πιστευω δεν επρεπε να μετρησει. Κανω λαθος το ειδε κανεις προσεκτικα?
Παλι οι μεγαλες ομαδες σφαζουν τις μικρες διαιτητικα?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Δεν είναι οφσάιντ.lonelyrider έγραψε: 26 Αύγ 2024, 23:30 Στο 2ο γκολ του γαυρου, ο κααμπι που επηρεαζει τη φαση νομιζω ειναι οφσαιντ και οι του βαρ βαλανε τη γραμμη σε αλλον επιθετικο κι οχι σ αυτον και κατακυρωσαν το γκολ που πιστευω δεν επρεπε να μετρησει. Κανω λαθος το ειδε κανεις προσεκτικα?
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Έχεις δίκιο. Τωρα το είδα στο youtube που τ ανέβασε η κοσμοτε. Οριακά καλύπτεται ο κααμπι.Πτολεμαίος έγραψε: 26 Αύγ 2024, 23:40Δεν είναι οφσάιντ.lonelyrider έγραψε: 26 Αύγ 2024, 23:30 Στο 2ο γκολ του γαυρου, ο κααμπι που επηρεαζει τη φαση νομιζω ειναι οφσαιντ και οι του βαρ βαλανε τη γραμμη σε αλλον επιθετικο κι οχι σ αυτον και κατακυρωσαν το γκολ που πιστευω δεν επρεπε να μετρησει. Κανω λαθος το ειδε κανεις προσεκτικα?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Κάτσε περίμενε, ας μην βιαζόμαστε .lonelyrider έγραψε: 27 Αύγ 2024, 00:13Έχεις δίκιο. Τωρα το είδα στο youtube που τ ανέβασε η κοσμοτε. Οριακά καλύπτεται ο κααμπι.Πτολεμαίος έγραψε: 26 Αύγ 2024, 23:40Δεν είναι οφσάιντ.lonelyrider έγραψε: 26 Αύγ 2024, 23:30 Στο 2ο γκολ του γαυρου, ο κααμπι που επηρεαζει τη φαση νομιζω ειναι οφσαιντ και οι του βαρ βαλανε τη γραμμη σε αλλον επιθετικο κι οχι σ αυτον και κατακυρωσαν το γκολ που πιστευω δεν επρεπε να μετρησει. Κανω λαθος το ειδε κανεις προσεκτικα?
Να μας πει και ο Αρουραίος τη γνώμη του.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Καθαρό ήταν
Και γενικά έπαιζε καλά ο Ευαγγέλου, κάτι σπόρια στον γαυρο, καμιά σχέση με τον άλλον χθες στον βάζελο
Και γενικά έπαιζε καλά ο Ευαγγέλου, κάτι σπόρια στον γαυρο, καμιά σχέση με τον άλλον χθες στον βάζελο
Τα γαυρακια βλεπω αλληλουποστηριζονται, μεχρι ποτε ομως;jason0 έγραψε: 27 Αύγ 2024, 00:32 Καθαρό ήταν
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Ο hades ο αρειανος γελουσε τις προαλλες με αυτά που έβλεπε στο βάζελος-κομποτης, μόνο που δεν βαρουσε και τα φάουλ στο τέλος ο άλλος
Πάντως μετά από δύο αγωνιστικές φαίνεται ότι η τετράδα θα έχει όλα τα σφυρίγματα φέτος για να αλληλοσφαχτούν στα play off μετά αν είναι κοντά .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Και εγώ κάπως έτσι το βλέπωhades έγραψε: 27 Αύγ 2024, 13:19 Πάντως μετά από δύο αγωνιστικές φαίνεται ότι η τετράδα θα έχει όλα τα σφυρίγματα φέτος για να αλληλοσφαχτούν στα play off μετά αν είναι κοντά .
Θα χει πλάκα με το βαρ, αλλου τα οφσάιντ θα μπαίνουν στον ώμο, αλλου στο γόνατο, αλλου στον πουτσο να μετρήσουν όλα
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Μην ανησυχείτε, έχουμε ένα Γιουρόπα να πάρουμε.jason0 έγραψε: 27 Αύγ 2024, 13:22Και εγώ κάπως έτσι το βλέπωhades έγραψε: 27 Αύγ 2024, 13:19 Πάντως μετά από δύο αγωνιστικές φαίνεται ότι η τετράδα θα έχει όλα τα σφυρίγματα φέτος για να αλληλοσφαχτούν στα play off μετά αν είναι κοντά .
Θα χει πλάκα με το βαρ, αλλου τα οφσάιντ θα μπαίνουν στον ώμο, αλλου στο γόνατο, αλλου στον πουτσο να μετρήσουν όλα
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
μπα όλα για το πρωτάθλημα .Φέτος πιστεύω δεν το χάνεις στα 100 χρόνια Γνώμη μου .Πάντως μια και είμαστε στο νήμα σας να ξες θα σας κάνει πουστιά ο παοκ κάποιοα στιγμή Το έχει κάνει και με τον βάζελο και με το χανούμι .Πρετεντέρης έγραψε: 27 Αύγ 2024, 13:30Μην ανησυχείτε, έχουμε ένα Γιουρόπα να πάρουμε.jason0 έγραψε: 27 Αύγ 2024, 13:22Και εγώ κάπως έτσι το βλέπωhades έγραψε: 27 Αύγ 2024, 13:19 Πάντως μετά από δύο αγωνιστικές φαίνεται ότι η τετράδα θα έχει όλα τα σφυρίγματα φέτος για να αλληλοσφαχτούν στα play off μετά αν είναι κοντά .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Γελάει ο κόσμοςhades έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:00μπα όλα για το πρωτάθλημα .Φέτος πιστεύω δεν το χάνεις στα 100 χρόνια Γνώμη μου .Πάντως μια και είμαστε στο νήμα σας να ξες θα σας κάνει πουστιά ο παοκ κάποιοα στιγμή Το έχει κάνει και με τον βάζελο και με το χανούμι .Πρετεντέρης έγραψε: 27 Αύγ 2024, 13:30Μην ανησυχείτε, έχουμε ένα Γιουρόπα να πάρουμε.jason0 έγραψε: 27 Αύγ 2024, 13:22
Και εγώ κάπως έτσι το βλέπω
Ουτε μισό σφυριγμα δεν έχω πάρει με αυτους
Μόνο με έστειλαν σαν προβατο στη σφαγή στο Χαριλάου να το σηκώσει ο τιγραρος με τον εβραιο και πάλι τους σοδομισα
καλά εντάξει Μιλάτε όλοι για τα ματς τα δικά μας με το νούμι αλλά τα δύο τελευταία με τον γαύρο και με τον βάζελο δεν ήταν ότι δόθηκε και τρελή μάχη . Δεν λέω εκμεταλεύτηκες τέλειακαι τι ενδοαθηναικές κόντρες και σου βγήκεjason0 έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:11Γελάει ο κόσμοςhades έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:00μπα όλα για το πρωτάθλημα .Φέτος πιστεύω δεν το χάνεις στα 100 χρόνια Γνώμη μου .Πάντως μια και είμαστε στο νήμα σας να ξες θα σας κάνει πουστιά ο παοκ κάποιοα στιγμή Το έχει κάνει και με τον βάζελο και με το χανούμι .
Ουτε μισό σφυριγμα δεν έχω πάρει με αυτους
Μόνο με έστειλαν σαν προβατο στη σφαγή στο Χαριλάου να το σηκώσει ο τιγραρος με τον εβραιο και πάλι τους σοδομισα
- Eθνικοκοινωνιστης
στην πρωτη πιστολια στο καραισκακη η συμφωνια των προθυμων θα καταρρευσει σαν τα τραπουλοχαρτα 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 27 Αύγ 2024, 14:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Άρα η πουστια που έπαιξα εγώ ποια ειναι, ότι ο ένας ήταν διαλυμένος και ο αλλος είχε ημιτελικό Κόνφερενς μπροστά του; Στημένο με είχε τελευταία αγωνιστική ο γατουλης και το πήρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση