Η κυβέρνηση του Τσίπρα θα εννοείς, αφού τότε άρχισαν οι τουρκικές γεωτρήσεις στην Κύπρο.Αρίστος έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:17Δεν το γνωριζουμε αυτο γιατι την Κυπρο την εχουμε γραμμενη αυτη την περιοδο, ασχολουμαστε μονο με την παραβιαση του Ορουτς Ρεις σε μας και δεν ενδιαφερθηκε η κυβερνηση για τις παραβιασεις στην Κυπρο. Λαθος μεγα.Lord Brum έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:07 Κάτι μου λέει ότι η Ελλάδα είναι σε απόλυτη συμφωνία με την Κύπρο. Την Κύπρο δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανείς για αδιαλλαξία που βάζει νερό σε ένα κράτος συμμορία που έχει καταλάβει έδαφος της και δεν την αναγνωρίζει. Μια χαρά τακτική μου φαίνεται
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ποιό διπλωματικό χαρτί να κάψουμε? Τους έχουμε δώσει τόσο αέρα, που νομίζουν οτι μπορούν να μας πούν μέχρι και πού θα χτίσουμε τί εντός των συνόρων μας.τεν τεν έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:51Εκτός αν δεν θέλουμε να κάψουμε διπλωματικό χαρτί.Kauldron έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:13Και τότε γιατί πήγε και είπε ο Κούλης αν σταματήσουν οι προκλήσεις δε θα έχει κυρώσεις? Δηλαδή τόσα που έκανε η Κινεζία δεν είναι ήδη αρκετά?Lord Brum έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:07 Κάτι μου λέει ότι η Ελλάδα είναι σε απόλυτη συμφωνία με την Κύπρο. Την Κύπρο δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανείς για αδιαλλαξία που βάζει νερό σε ένα κράτος συμμορία που έχει καταλάβει έδαφος της και δεν την αναγνωρίζει. Μια χαρά τακτική μου φαίνεται
https://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/ ... yssa-evroy
Έξαλλος ο Ερντογάν με τον Σταυρό στη Νέα Βύσσα Έβρου
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τακτικές ειμαι αυτές.μην ψαρωνεις.Kauldron έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:58Ποιό διπλωματικό χαρτί να κάψουμε? Τους έχουμε δώσει τόσο αέρα, που νομίζουν οτι μπορούν να μας πούν μέχρι και πού θα χτίσουμε τί εντός των συνόρων μας.
https://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/ ... yssa-evroyΈξαλλος ο Ερντογάν με τον Σταυρό στη Νέα Βύσσα Έβρου
Δεν ξέρω κάτι παραπάνω, αλλά πήγε η ΠτΔ στην Κύπρο και όλοι μαζί δηλώνουν ότι είμαστε μαζί, προχωράμε μαζί κτλ.
Μου φαίνεται περίεργο να δηλώνουν στο ανώτερο κλιμάκιο ενότητα και να μην ακολουθεί η Ελλάδα την γραμμή της Κύπρου.
Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας χρειάζεται ομοφωνία, μια ψήφος δλδ φτάνει για να κάνει την ζημιά. Γιατί να βγούμε και εμείς αντίθετοι την στιγμή που θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε υπέρ του διαλόγου;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Λίνο Βεντούρα
τεν τεν έγραψε: 22 Σεπ 2020, 12:05Τακτικές ειμαι αυτές.μην ψαρωνεις.Kauldron έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:58Ποιό διπλωματικό χαρτί να κάψουμε? Τους έχουμε δώσει τόσο αέρα, που νομίζουν οτι μπορούν να μας πούν μέχρι και πού θα χτίσουμε τί εντός των συνόρων μας.
https://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/ ... yssa-evroyΈξαλλος ο Ερντογάν με τον Σταυρό στη Νέα Βύσσα Έβρου
Δεν ξέρω κάτι παραπάνω, αλλά πήγε η ΠτΔ στην Κύπρο και όλοι μαζί δηλώνουν ότι είμαστε μαζί, προχωράμε μαζί κτλ.
Μου φαίνεται περίεργο να δηλώνουν στο ανώτερο κλιμάκιο ενότητα και να μην ακολουθεί η Ελλάδα την γραμμή της Κύπρου.
Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας χρειάζεται ομοφωνία, μια ψήφος δλδ φτάνει για να κάνει την ζημιά. Γιατί να βγούμε και εμείς αντίθετοι την στιγμή που θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε υπέρ του διαλόγου;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Kι άλλες τακτικές εδώ:τεν τεν έγραψε: 22 Σεπ 2020, 12:05Τακτικές ειμαι αυτές.μην ψαρωνεις.Kauldron έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:58Ποιό διπλωματικό χαρτί να κάψουμε? Τους έχουμε δώσει τόσο αέρα, που νομίζουν οτι μπορούν να μας πούν μέχρι και πού θα χτίσουμε τί εντός των συνόρων μας.
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=92&t=25132
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πέρα από το γεγονός ότι οι αμερικανοί κρατάνε ισορροπίες και δεν θέλουν ταραχές στο ΝΑΤΟ, χωρίς να έχω τις απαραίτητες γνώσεις νομίζω ότι ο χάρτης της Σεβίλλης δεν έχει κανένα νομικό έρεισμα.Kauldron έγραψε: 22 Σεπ 2020, 12:11Kι άλλες τακτικές εδώ:τεν τεν έγραψε: 22 Σεπ 2020, 12:05Τακτικές ειμαι αυτές.μην ψαρωνεις.Kauldron έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:58
Ποιό διπλωματικό χαρτί να κάψουμε? Τους έχουμε δώσει τόσο αέρα, που νομίζουν οτι μπορούν να μας πούν μέχρι και πού θα χτίσουμε τί εντός των συνόρων μας.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
stergiosbik
τεν τεν έγραψε: 22 Σεπ 2020, 12:05Τακτικές ειμαι αυτές.μην ψαρωνεις.Kauldron έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:58Ποιό διπλωματικό χαρτί να κάψουμε? Τους έχουμε δώσει τόσο αέρα, που νομίζουν οτι μπορούν να μας πούν μέχρι και πού θα χτίσουμε τί εντός των συνόρων μας.
Αυριο,μεθαυριο που θα ξαναρχισει η Τουρκια τις γνωστες προκλησεις,θα σκουζουν οι ελ κατσιβελοι γιατι δεν μας στηριζει κανεις.
Δηλαδή πάπαλα η ΑΟΖ μας. Τον χάρτη της Σεβίλης δεν τον έβγαλε η Ελλάδα, αλλά το Πανεπιστήμιο της Σεβίλης, με εντολή απ' την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.τεν τεν έγραψε: 22 Σεπ 2020, 12:41Πέρα από το γεγονός ότι οι αμερικανοί κρατάνε ισορροπίες και δεν θέλουν ταραχές στο ΝΑΤΟ, χωρίς να έχω τις απαραίτητες γνώσεις νομίζω ότι ο χάρτης της Σεβίλλης δεν έχει κανένα νομικό έρεισμα.Kauldron έγραψε: 22 Σεπ 2020, 12:11Kι άλλες τακτικές εδώ:τεν τεν έγραψε: 22 Σεπ 2020, 12:05
Τακτικές ειμαι αυτές.μην ψαρωνεις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Καλά δεν νομίζω ότι η Κύπρος έχει τα αρχιδια και κρατάει μόνη της απέναντι στην εε. Από πίσω υπάρχει υποστήριξη.stergiosbik έγραψε: 22 Σεπ 2020, 12:43τεν τεν έγραψε: 22 Σεπ 2020, 12:05Τακτικές ειμαι αυτές.μην ψαρωνεις.Kauldron έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:58
Ποιό διπλωματικό χαρτί να κάψουμε? Τους έχουμε δώσει τόσο αέρα, που νομίζουν οτι μπορούν να μας πούν μέχρι και πού θα χτίσουμε τί εντός των συνόρων μας.
Αυριο,μεθαυριο που θα ξαναρχισει η Τουρκια τις γνωστες προκλησεις,θα σκουζουν οι ελ κατσιβελοι γιατι δεν μας στηριζει κανεις.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Α) δεν είναι κάτι τετελεσμένοKauldron έγραψε: 22 Σεπ 2020, 12:48Δηλαδή πάπαλα η ΑΟΖ μας. Τον χάρτη της Σεβίλης δεν τον έβγαλε η Ελλάδα, αλλά το Πανεπιστήμιο της Σεβίλης, με εντολή απ' την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.τεν τεν έγραψε: 22 Σεπ 2020, 12:41Πέρα από το γεγονός ότι οι αμερικανοί κρατάνε ισορροπίες και δεν θέλουν ταραχές στο ΝΑΤΟ, χωρίς να έχω τις απαραίτητες γνώσεις νομίζω ότι ο χάρτης της Σεβίλλης δεν έχει κανένα νομικό έρεισμα.Kauldron έγραψε: 22 Σεπ 2020, 12:11
Kι άλλες τακτικές εδώ:
Β) δεν είναι επίσημος ο χάρτης. ( Δεν είναι σίγουρος, είναι από μια επιτροπή της εε αλλά δεν είναι επίσημος εργαλείο)
Και να θυμίσω ότι ο αμερικανός πρέσβης στην χώρα μας έχει επαναλάβει πολλάκις ότι όλα τα νησιά έχουν ΑΟΖ. Δλδ είναι τετελεσμένο, εξελίσσεται θέμα;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Ότι νάνε.stergiosbik έγραψε: 22 Σεπ 2020, 08:46
Τα αυτονόητα λέει ο άνθρωπος.
Ορισμένοι εδώ φερνατε αντιρρήσεις όταν ελεγα ότι δεν έχουμε ανάγκη τα Rafale μιας και τα υπάρχοντα μαχητικά είναι ήδη μια χαρά.
Σύγχρονα όπλα δεν έχουν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Η συζήτηση για ''Χαρτη της Σεβίλλης'' ειναι ανούσια
Δεν χρησιμοποιείται επίσημα ως ελληνική θεση, ούτε και θα μπορούσε.
Ο Χαρτης της Σεβιλλης δεν προεκυψε απο καποιο διεθνη οργανισμο που εχει δικαιοδοσία να αποφασιζει επι διακρατικων διαφορων για θαλασσιες ζωνες (που ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει τετοιος διεθνης οργανισμος)
Με τον τρόπο που χρησιμοποιείται ειναι περισσότερο hoax
Η ελληνική θέση είναι σεβασμός στο Δίκαιο της Θάλασσας, μόνο πανω στις αρχες του οποίου μπορουμε να διαπραγματευτούμε και αν δεν υπάρχει συμφωνια να παραπεμψουμε τις διαφορες μας σε διεθνες δικαστηριο.
Δεν χρησιμοποιείται επίσημα ως ελληνική θεση, ούτε και θα μπορούσε.
Ο Χαρτης της Σεβιλλης δεν προεκυψε απο καποιο διεθνη οργανισμο που εχει δικαιοδοσία να αποφασιζει επι διακρατικων διαφορων για θαλασσιες ζωνες (που ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει τετοιος διεθνης οργανισμος)
Με τον τρόπο που χρησιμοποιείται ειναι περισσότερο hoax
Η ελληνική θέση είναι σεβασμός στο Δίκαιο της Θάλασσας, μόνο πανω στις αρχες του οποίου μπορουμε να διαπραγματευτούμε και αν δεν υπάρχει συμφωνια να παραπεμψουμε τις διαφορες μας σε διεθνες δικαστηριο.
Leporello έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:55Η κυβέρνηση του Τσίπρα θα εννοείς, αφού τότε άρχισαν οι τουρκικές γεωτρήσεις στην Κύπρο.Αρίστος έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:17Δεν το γνωριζουμε αυτο γιατι την Κυπρο την εχουμε γραμμενη αυτη την περιοδο, ασχολουμαστε μονο με την παραβιαση του Ορουτς Ρεις σε μας και δεν ενδιαφερθηκε η κυβερνηση για τις παραβιασεις στην Κυπρο. Λαθος μεγα.Lord Brum έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:07 Κάτι μου λέει ότι η Ελλάδα είναι σε απόλυτη συμφωνία με την Κύπρο. Την Κύπρο δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανείς για αδιαλλαξία που βάζει νερό σε ένα κράτος συμμορία που έχει καταλάβει έδαφος της και δεν την αναγνωρίζει. Μια χαρά τακτική μου φαίνεται
Μολις εφυγε ο Καμμενος απο την κυβερνηση.
.
Ο Παυλόπουλος όμως ήταν στην θέση του.Αρίστος έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:33Μολις εφυγε ο Καμμενος απο την κυβερνηση.Leporello έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:55Η κυβέρνηση του Τσίπρα θα εννοείς, αφού τότε άρχισαν οι τουρκικές γεωτρήσεις στην Κύπρο.Αρίστος έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:17Δεν το γνωριζουμε αυτο γιατι την Κυπρο την εχουμε γραμμενη αυτη την περιοδο, ασχολουμαστε μονο με την παραβιαση του Ορουτς Ρεις σε μας και δεν ενδιαφερθηκε η κυβερνηση για τις παραβιασεις στην Κυπρο. Λαθος μεγα.![]()
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ναι φοβόταν τον πολέμαρχο της μαλακιας ο σουλτάνος.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-