Τα αυτονόητα λέει ο άνθρωπος.
Ορισμένοι εδώ φερνατε αντιρρήσεις όταν ελεγα ότι δεν έχουμε ανάγκη τα Rafale μιας και τα υπάρχοντα μαχητικά είναι ήδη μια χαρά.
Σύγχρονα όπλα δεν έχουν.
Αυτοί ήρθαν ή εμείς τους ζητήαμε; Θέλουμε ή δεν θέλουμε να έρθουν εταιρείες να κάνουν έρευνες και εξορύξεις; Να αποκτήσουμε αναγνώριση στα δίκαιά μας; Κια ν α αξιοποιήσουμε επιτέλους τους οικονομικούς μας πόρους να μη γυρεύουμε δανεικά; Σταματήστε επιτέλους να σκέφτεστε σαν θαμμώνες συναυλιών του Νταλάρα και του Παπακωνσταντίνου...τεν τεν έγραψε: 21 Σεπ 2020, 20:56Το παιχνίδι είναι πολύ μεγαλύτερο.Golden Age έγραψε: 21 Σεπ 2020, 15:18Κανείς δεν "μας παίζει". Εμείς τον παίζουμε... Ξέρουμε τί ρόλο βαρά ο καθένας βάσει των συμφερόντων του. Πάμε σε διάλογο, ο οποίος βγάζει την Τουρκία απο τη δύσκολη θέση της επιβολλής κυρώσεων.τεν τεν έγραψε: 20 Σεπ 2020, 14:28
Εχω την εντύπωση ότι ακολουθούμε την γραμμή της Γαλλίας και όχι το αντίθετο. Είμαστε ένα κομμάτι ενός μεγαλύτερου παιχνιδιού
Μπαίνει η τοταλ Νότια της Κρήτης.
Εχμ, δεν διαφωνεί με αυτό ο Τεν Τεν.Golden Age έγραψε: 22 Σεπ 2020, 09:19Αυτοί ήρθαν ή εμείς τους ζητήαμε; Θέλουμε ή δεν θέλουμε να έρθουν εταιρείες να κάνουν έρευνες και εξορύξεις; Να αποκτήσουμε αναγνώριση στα δίκαιά μας; Κια ν α αξιοποιήσουμε επιτέλους τους οικονομικούς μας πόρους να μη γυρεύουμε δανεικά; Σταματήστε επιτέλους να σκέφτεστε σαν θαμμώνες συναυλιών του Νταλάρα και του Παπακωνσταντίνου...τεν τεν έγραψε: 21 Σεπ 2020, 20:56Το παιχνίδι είναι πολύ μεγαλύτερο.Golden Age έγραψε: 21 Σεπ 2020, 15:18
Κανείς δεν "μας παίζει". Εμείς τον παίζουμε... Ξέρουμε τί ρόλο βαρά ο καθένας βάσει των συμφερόντων του. Πάμε σε διάλογο, ο οποίος βγάζει την Τουρκία απο τη δύσκολη θέση της επιβολλής κυρώσεων.
Η Ελλάδα γιατί δεν έκανε το ίδιο αλλά κρύφτηκε πίσω από τη μικρή Κύπρο; ΚούληςΑρίστος έγραψε: 22 Σεπ 2020, 10:19 Η Κύπρος δεν προσκύνησε: Ο Χριστοδουλίδης επέμεινε στο βέτο εάν δεν επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία
https://www.tribune.gr/world/news/artic ... yrkia.html
.
Αρίστος έγραψε: 22 Σεπ 2020, 09:13 H Kυπρος χωρις να διαθετει ΟΥΤΕ ΕΝΑ μαχητικο τολμαει και λεει στην ΕΕ πως ετσι και δεν ψηφισεις κυρωσεις κατα της Τουρκιας βαζω βετο για τη Λευκορωσια. Δεν φοβαται ουτε τη Γερμανια, ουτε την Τουρκια.
Εμεις εχουμε ξεφτυλιστει για αλλη μια φορα. Τουλαχιστον θα επρεπε να ζητησουμε να ψηφιστουν κυρωσεις οχι τωρα αμεσως αλλα να επιλεγει ενα πακετο και να εφαρμοστει την ιδια μερα που το Ορουτς Ρεις εισβαλει παλι σε ελληνικα υδατα.
.
Μα αυτό λέω. Καλέσαμε και μπαίνει η τοταλ ( + τα Ελπε) Νότια της Κρήτης. De facto αναγνώρισηGolden Age έγραψε: 22 Σεπ 2020, 09:19Αυτοί ήρθαν ή εμείς τους ζητήαμε; Θέλουμε ή δεν θέλουμε να έρθουν εταιρείες να κάνουν έρευνες και εξορύξεις; Να αποκτήσουμε αναγνώριση στα δίκαιά μας; Κια ν α αξιοποιήσουμε επιτέλους τους οικονομικούς μας πόρους να μη γυρεύουμε δανεικά; Σταματήστε επιτέλους να σκέφτεστε σαν θαμμώνες συναυλιών του Νταλάρα και του Παπακωνσταντίνου...τεν τεν έγραψε: 21 Σεπ 2020, 20:56Το παιχνίδι είναι πολύ μεγαλύτερο.Golden Age έγραψε: 21 Σεπ 2020, 15:18
Κανείς δεν "μας παίζει". Εμείς τον παίζουμε... Ξέρουμε τί ρόλο βαρά ο καθένας βάσει των συμφερόντων του. Πάμε σε διάλογο, ο οποίος βγάζει την Τουρκία απο τη δύσκολη θέση της επιβολλής κυρώσεων.
Οκ. Συγνώμη εαν κατάλαβα λάθος την ανάγνωση προηγουμένως.τεν τεν έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:07Μα αυτό λέω. Καλέσαμε και μπαίνει η τοταλ ( + τα Ελπε) Νότια της Κρήτης. De facto αναγνώρισηGolden Age έγραψε: 22 Σεπ 2020, 09:19Αυτοί ήρθαν ή εμείς τους ζητήαμε; Θέλουμε ή δεν θέλουμε να έρθουν εταιρείες να κάνουν έρευνες και εξορύξεις; Να αποκτήσουμε αναγνώριση στα δίκαιά μας; Κια ν α αξιοποιήσουμε επιτέλους τους οικονομικούς μας πόρους να μη γυρεύουμε δανεικά; Σταματήστε επιτέλους να σκέφτεστε σαν θαμμώνες συναυλιών του Νταλάρα και του Παπακωνσταντίνου...τεν τεν έγραψε: 21 Σεπ 2020, 20:56
Το παιχνίδι είναι πολύ μεγαλύτερο.
Και τότε γιατί πήγε και είπε ο Κούλης αν σταματήσουν οι προκλήσεις δε θα έχει κυρώσεις? Δηλαδή τόσα που έκανε η Κινεζία δεν είναι ήδη αρκετά?Lord Brum έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:07 Κάτι μου λέει ότι η Ελλάδα είναι σε απόλυτη συμφωνία με την Κύπρο. Την Κύπρο δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανείς για αδιαλλαξία που βάζει νερό σε ένα κράτος συμμορία που έχει καταλάβει έδαφος της και δεν την αναγνωρίζει. Μια χαρά τακτική μου φαίνεται
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Lord Brum έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:07 Κάτι μου λέει ότι η Ελλάδα είναι σε απόλυτη συμφωνία με την Κύπρο. Την Κύπρο δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανείς για αδιαλλαξία που βάζει νερό σε ένα κράτος συμμορία που έχει καταλάβει έδαφος της και δεν την αναγνωρίζει. Μια χαρά τακτική μου φαίνεται
Εκτός αν δεν θέλουμε να κάψουμε διπλωματικό χαρτί.Kauldron έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:13Και τότε γιατί πήγε και είπε ο Κούλης αν σταματήσουν οι προκλήσεις δε θα έχει κυρώσεις? Δηλαδή τόσα που έκανε η Κινεζία δεν είναι ήδη αρκετά?Lord Brum έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:07 Κάτι μου λέει ότι η Ελλάδα είναι σε απόλυτη συμφωνία με την Κύπρο. Την Κύπρο δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανείς για αδιαλλαξία που βάζει νερό σε ένα κράτος συμμορία που έχει καταλάβει έδαφος της και δεν την αναγνωρίζει. Μια χαρά τακτική μου φαίνεται
Το ενδιαφέρον είναι το αν θα μπει στα θαλασσοτεμάχια 16 έως 20 και πόσο νότια σε αυτά θα πάει. Αυτά καθορίζουν την ΑΟΖ με τη Λιβύη.τεν τεν έγραψε: 21 Σεπ 2020, 20:56Το παιχνίδι είναι πολύ μεγαλύτερο.Golden Age έγραψε: 21 Σεπ 2020, 15:18Κανείς δεν "μας παίζει". Εμείς τον παίζουμε... Ξέρουμε τί ρόλο βαρά ο καθένας βάσει των συμφερόντων του. Πάμε σε διάλογο, ο οποίος βγάζει την Τουρκία απο τη δύσκολη θέση της επιβολλής κυρώσεων.τεν τεν έγραψε: 20 Σεπ 2020, 14:28
Εχω την εντύπωση ότι ακολουθούμε την γραμμή της Γαλλίας και όχι το αντίθετο. Είμαστε ένα κομμάτι ενός μεγαλύτερου παιχνιδιού