!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
likosmokeses
Αυτό.Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Σεπ 2020, 15:12 Εχω την εντύπωση πως πάμε σε εφ όλης της ύλης διάλογο με την Τουρκία, κάτι που πριν από ένα χρόνο φάνταζε εφιαλτικό σενάριο, και δεν κουνιέται φύλλο. Κουλης, ο πρωκτοχαλαρωτης των Ελλήνων.
Δεν ξέρει αυτός είναι ΝΔτης, οι ζαιοι ξέρουν ότι τα ξεπουλησε όλα η κυβέρνηση κι ότι μόνο ο Αλ6ς με τον Κατρουγκαλο και την πατριωτική μάζα του σύριζα θα είχαν κάνει τον Ερντογαν να μας δώσει και την πόλη.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Γι'αυτό και δεν πρόκειται να δεχθεί τη Χάγη η Τουρκία, γνωστά είναι αυτά από τη δεκαετία του '70.elchav έγραψε: 21 Σεπ 2020, 14:52
Λογικά κάτι τέτοιο θα έβγαζε η Χάγη αν αποφάσιζαν οι τουρκ να υπογράψουν το συνυποσχετικό #MaviVatema
Όπως έχω πει πολλές φορές, όλη η ιστορία γίνεται για το blame game, η Τουρκία θα ζητήσει να πάνε στη Χάγη και τα υπόλοιπα θέματα, η Ελλάδα δεν θα το δεχθεί, η Τουρκία θα κατηγορήσει την Ελλάδα ότι είναι αυτή που δεν δέχεται το διάλογο και το να λυθούν πολιτισμένα τα προβλήματα και θα βγάλει πάλι το πλοίο και μετά θα στείλει τρυπάνι. Η Ελλάδα προσπαθεί να μην της φορτώσουν το ναυάγιο του διαλόγου γιατί έχει ανάγκη στήριξης από τους τρίτους στην επόμενη φάση μόλις οι Τούρκοι κλιμακώσουν εκ νέου και επιχειρεί να κερδίσει και κάποιο χρόνο για στοιχειώδη εξοπλιστικά. Οι Ευρωπαίοι έχουν χρονικό ορίζοντα σχεδιασμού λίγων μηνών, απλά τους ενδιαφέρει να μην σκάσει σύρραξη το αμέσως επόμενο διάστημα (ειδικά ο Τραμπ πριν τις εκλογές...), για αργότερα περιμένουν μάλλον κάποιο θαύμα. Οι Ρώσοι τρίβουν τα χέρια τους γιατί βλέπουν να έρχεται καλπάζοντας καίριο χτύπημα στο ΝΑΤΟ και το γόητρο των ΗΠΑ.
Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε τώρα.
Γνωστά αυτά, εγώ το ποσταρα για τους δικούς μας, που όταν αναφέρεται ότι το σύμπλεγμα Μέγιστης θα πάρει 12 νμ, είμαι κάτι μεταξύ Εφιάλτη και Νενεκου
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ούτε Εφιάλτης ούτε Νενέκος μάνμου, αυτό που λες είναι απλά μιά χοντροειδέστατη ΑΝΟΗΣΙΑ, στερείται νοήματος δηλαδή καθώς πρέπει να μας εξηγήσεις γιατί πρώτον το Καστελλόριζο δεν δικαιούται αυτό που δικαιούται (αρχίζεις να νιώθεις τίποτα;)- τα 12νμ χυ - καθώς επίσης πρέπει να καταλάβεις ότι η υφαλοκρηπίδα (λέγε με και αοζ στην περίπτωση μας) ξεκινά από τις ακτές (μέση γραμμή) και δεν έχει άμεση σχέση με τα 12νμ χυ.elchav έγραψε: 21 Σεπ 2020, 22:29 Γνωστά αυτά, εγώ το ποσταρα για τους δικούς μας, που όταν αναφέρεται ότι το σύμπλεγμα Μέγιστης θα πάρει 12 νμ, είμαι κάτι μεταξύ Εφιάλτη και Νενεκου
Αν δεν νιώθεις ψάχτο λίγο παραπάνω ή ρώτα να μάθεις ρε αδερφέ, δεν κακό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Sys, κάθε φορά που κάνουμε αυτή την κουβέντα, νιώθω ότι μιλάω με την πρώην μου για το χρόνο που (δεν) της αφιερώνω. Καλά (δεν) πήγε αυτό
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Είναι από τις πολύ λίγες φορές που μπορώ να μιλήσω με ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ* ότι αυτό ήταν απολύτως ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ**.τεν τεν έγραψε: 21 Σεπ 2020, 20:56Το παιχνίδι είναι πολύ μεγαλύτερο.Golden Age έγραψε: 21 Σεπ 2020, 15:18Κανείς δεν "μας παίζει". Εμείς τον παίζουμε... Ξέρουμε τί ρόλο βαρά ο καθένας βάσει των συμφερόντων του. Πάμε σε διάλογο, ο οποίος βγάζει την Τουρκία απο τη δύσκολη θέση της επιβολλής κυρώσεων.τεν τεν έγραψε: 20 Σεπ 2020, 14:28
Εχω την εντύπωση ότι ακολουθούμε την γραμμή της Γαλλίας και όχι το αντίθετο. Είμαστε ένα κομμάτι ενός μεγαλύτερου παιχνιδιού
Μπαίνει η τοταλ Νότια της Κρήτης.
* κάτι που δεν υπάρχει ακριβώς.
** κάτι που δεν υπάρχει, όπως η τεχν πχ (τιπ: κοινό σημείο - υπάρχει για κάποιους)***.
***περισσότερες λεπτομέρειες στην τριλογία μου, ο Φασισμός του μικροφώνου, ο Φασισμός του αυτονόητου, ο Φασισμός του Φασισμού. Για όλους τους λάτρεις της αυτοαναφορικότητας και τους απανταχού Αληθινούς Πατριώτες (κατά του) Φασισμού.
.
.
Καλό νιμού η κιασουδί;elchav έγραψε: 21 Σεπ 2020, 22:40 Sys, κάθε φορά που κάνουμε αυτή την κουβέντα, νιώθω ότι μιλάω με την πρώην μου για το χρόνο που (δεν) της αφιερώνω. Καλά (δεν) πήγε αυτό
.
.
Καλό αλλά είχε εμμονή με την αποκλειστικότητα παρόμοια με την επιθυμία σου να ενωθούν ΑΟΖ Ελλάδας Κύπρου
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Οκ, θα στο κάνω πεντηνταράκια, εφόσον δεν πάμε στην Χάγη (άντε εμείς πάμε, τους Τούρκοι τους ρώτησες;), που δεν θα πάμε, για ποιον πούστη λόγο να ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ αυτό που μας δίνει το δδ εφόσον δεν έχουμε χάσει σε έναν υπερκαταστροφικό για εμάς πόλεμο;elchav έγραψε: 21 Σεπ 2020, 22:54Καλό αλλά είχε εμμονή με την αποκλειστικότητα παρόμοια με την επιθυμία σου να ενωθούν ΑΟΖ Ελλάδας Κύπρου![]()
Για λόγους καλής γειτονιάς;
Γιατί τους χρωστάμε κάτι;
Γιατί;
.
.
-
likosmokeses
Γιατί θα αρχίσουν τα ομόλογά σου να καταρρέουν.sys3x έγραψε: 21 Σεπ 2020, 23:21 Οκ, θα στο κάνω πεντηνταράκια, εφόσον δεν πάμε στην Χάγη (άντε εμείς πάμε, τους Τούρκοι τους ρώτησες;), που δεν θα πάμε, για ποιον πούστη λόγο να ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ αυτό που μας δίνει το δδ εφόσον δεν έχουμε χάσει σε έναν υπερκαταστροφικό για εμάς πόλεμο;
Γιατί;
Ή ξαφνικά να μπαίνουν φωτιές παντού. Ή να αρχίσουν να στον ακουμπάνε ουτσεκάδες βόρεια.
ΠΙστεύω κάποια στιγμή ο μέσος έλληνας να καταλάβει μέχρι το μεδούλι του οτι το 2010 τελείωσε το ελληνικό κράτος. Back to back πρωθυπουργοί της πλάκας τακτοποιούν εκκρεμότητες που ούτε κολοσσοί προγενέστεροί τους δεν τόλμησαν. Και χωρίς αντίδραση.
Μέχρι το 2060 που υπολογίζουν να ξεχρεώσουμε
ισοθεος γερμανοπασόκος
“If the EU’s foreign policy is now vegetarian, German foreign policy is vegan”
με αφορμή λοιπόν το πολύ εύστοχο και λακωνικό σχόλιο του Σ.Γ, συμπληρώστε στην ακολουθία ψυχασθένιας την θέση των EΛ ποταμoλυμάτων και λοιπών leave_turkey_alone
“If the EU’s foreign policy is now vegetarian, German foreign policy is vegan”
με αφορμή λοιπόν το πολύ εύστοχο και λακωνικό σχόλιο του Σ.Γ, συμπληρώστε στην ακολουθία ψυχασθένιας την θέση των EΛ ποταμoλυμάτων και λοιπών leave_turkey_alone
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Ωραία λοιπόν, ευκαιρία να ξεμπλέκουμε κατά σειράν και με τον ίδιον τρόπο με α) Γερμανία, β) ελληνόφωνους και Τούρκους τουρκολάγνους/σημιτοπασοκολύματα εντός των συνόρων και γ) Αλβανούς (τουρίστες).likosmokeses έγραψε: 21 Σεπ 2020, 23:38Γιατί θα αρχίσουν τα ομόλογά σου να καταρρέουν.sys3x έγραψε: 21 Σεπ 2020, 23:21 Οκ, θα στο κάνω πεντηνταράκια, εφόσον δεν πάμε στην Χάγη (άντε εμείς πάμε, τους Τούρκοι τους ρώτησες;), που δεν θα πάμε, για ποιον πούστη λόγο να ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ αυτό που μας δίνει το δδ εφόσον δεν έχουμε χάσει σε έναν υπερκαταστροφικό για εμάς πόλεμο;
Γιατί;
Ή ξαφνικά να μπαίνουν φωτιές παντού. Ή να αρχίσουν να στον ακουμπάνε ουτσεκάδες βόρεια.
ΠΙστεύω κάποια στιγμή ο μέσος έλληνας να καταλάβει μέχρι το μεδούλι του οτι το 2010 τελείωσε το ελληνικό κράτος. Back to back πρωθυπουργοί της πλάκας τακτοποιούν εκκρεμότητες που ούτε κολοσσοί προγενέστεροί τους δεν τόλμησαν. Και χωρίς αντίδραση.
Μέχρι το 2060 που υπολογίζουν να ξεχρεώσουμεελπίζω τα σύνορά μας να είναι στην Λαμία και όχι στην Θήβα. Άλλωστε σημιτάνθρωποι σε άλλα φόρα έχουν απο τώρα αρχίσει το τροπάρι της μειοδοσίας, π.χ. με 6 εκ. πληθυσμό (υπογεννητικότητα) θέλετε να διαφεντεύετε την Μεσόγειο απο την Σικελία μέχρι τον Λίβανο κ.λ.π.
Είναι πως το βλέπει κανείς παιδιά, να εγώ ασούμε όλα αυτά τα βλέπω σαν υπέροχες ευκαιρίες (και δεν είμαι δα και από τους πιο αισιόδοξους ανθρώπους), δεν είναι;
.
.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση