Μα δε θέλω φιλελέ πάπετ στη Ρωσία.Lugozzi έγραψε: 05 Φεβ 2022, 15:42Εγώ για τον πουτιν σε ρώτησα, όχι για τον τραμπ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Φεβ 2022, 15:40Όταν ξεκινάς να ρωτάς εμένα για το τι πιστεύω, και μετά σταματάς να απευθύνεσαι σε μένα και απευθύνεσαι σε κάποιον καλόπιστο αναγνώστη, εγώ το θεωρώ πολύ άτιμη συμπεριφορά και επιφυλάσσομαι να σε αγνοήσω στο μέλλον.
Αν είχες φιλελε παπετ στη Ρωσία, θα έκανε στρατηγική συμμαχία με την αγαπημένη σου Κίνα?
Μην είσαι αχάριστος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aποχαιρετα τον Πουτιν που χανεται
- Dwarven Blacksmith
Re: Aποχαιρετα τον Πουτιν που χανεται
Ε φαε πουτιν τότε και πες κι ευχαριστώDwarven Blacksmith έγραψε: 05 Φεβ 2022, 15:46Μα δε θέλω φιλελέ πάπετ στη Ρωσία.Lugozzi έγραψε: 05 Φεβ 2022, 15:42Εγώ για τον πουτιν σε ρώτησα, όχι για τον τραμπ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Φεβ 2022, 15:40
Όταν ξεκινάς να ρωτάς εμένα για το τι πιστεύω, και μετά σταματάς να απευθύνεσαι σε μένα και απευθύνεσαι σε κάποιον καλόπιστο αναγνώστη, εγώ το θεωρώ πολύ άτιμη συμπεριφορά και επιφυλάσσομαι να σε αγνοήσω στο μέλλον.
Αν είχες φιλελε παπετ στη Ρωσία, θα έκανε στρατηγική συμμαχία με την αγαπημένη σου Κίνα?
Μην είσαι αχάριστος.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith
Γιατί, μου απαγορεύει κανείς να έχω πιο nuanced άποψη;Lugozzi έγραψε: 05 Φεβ 2022, 15:46Ε φαε πουτιν τότε και πες κι ευχαριστώDwarven Blacksmith έγραψε: 05 Φεβ 2022, 15:46Μα δε θέλω φιλελέ πάπετ στη Ρωσία.Lugozzi έγραψε: 05 Φεβ 2022, 15:42
Εγώ για τον πουτιν σε ρώτησα, όχι για τον τραμπ.
Μην είσαι αχάριστος.
μιλαμε για total recall εδω και οχι απλη αναθεωρηση ... αντε βρηκε συμμαχο και ο dna
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Eπειδή δεν μπορεί να αμυνθεί.Τους υλικούς πόρους τους έχει αλλά πρέπει να ξεπεράσει εθνικές διαφορές και ιστορία.Ο καλύτερος τρόπος είναι φυσικά ευρωπαικός στρατός αλλά αυτό θέλει ευρωπαική ομοσπονδία.Scouser έγραψε: 05 Φεβ 2022, 15:45Γιατί όχι;πατησιωτης έγραψε: 05 Φεβ 2022, 15:05Θα πρέπει να ξέρεις ότι η "Ευρώπη" δεν υπάρχει ακόμη.Η ΕΕ δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την αμερικανική ομπρέλα.
Εάν αυτό δεν το κάνουν και φύγει η Αμερική πως θα πάει ο Γερμανός στη Μόσχα να διαπραγματευθεί άοπλος;
θα του πάρουν και τα σώβρακα.
Άρα εάν διαλυθεί το ΝΑΤΟ και φύγει η Αμερική πρέπει ή να γίνει Ευρωπαική Ομοσπονδία ή να υπάρξει κανονικός γερμανικός στρατός και γερμανικά πυρηνικά όπλα,αλλιώς η Γερμανία δεν στέκεται ούτε οικονομικά.Μεταξύ ενός πλουσίου άοπλου και ενός φτωχού οπλισμένου απουσία αστυνομίας το πάνω χέρι το έχει ο φτωχός.
Αλλά γερμανικός επανεξοπλισμός θα ξυπνήσει όλους τους δαίμονες της Ευρώπης.Τότε θα σχηματισθεί ο αγγλικός συνασπισμός που προανέφερα.
Κανείς δεν είναι έτοιμος ούτε για την ένωση της Ευρώπης ούτε για τη διάλυσή της αλλά εάν φύγει η Αμερική αυτή η ερμαφρόδιτη κατάσταση θα τελειώσει.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
το είχα προβλέψει και του το ειχα πει οτι αργά η γρήγορα θα αναγκαστεί να επιλέξει...nostromos έγραψε: 05 Φεβ 2022, 15:52 μιλαμε για total recall εδω και οχι απλη αναθεωρηση ... αντε βρηκε συμμαχο και ο dna
Καταλαβαινετε όλοι και απο εδώ στο phorum οτι όπως dna replication + Dwarwen, έτσι και Ρωσία Κίνα, όσο uneasy συμμαχία και αν είναι
ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΗΤΟΙ
για Ρωσια -Κινα συν Γερμανια μιλαμε ... εκτος αν πιστευεις οτι ο νανος αγαπησε την Κιναdna replication έγραψε: 05 Φεβ 2022, 17:35το είχα προβλέψει και του το ειχα πει οτι αργά η γρήγορα θα αναγκαστεί να επιλέξει...nostromos έγραψε: 05 Φεβ 2022, 15:52 μιλαμε για total recall εδω και οχι απλη αναθεωρηση ... αντε βρηκε συμμαχο και ο dna
Καταλαβαινετε όλοι και απο εδώ στο phorum οτι όπως dna replication + Dwarwen, έτσι και Ρωσία Κίνα, όσο uneasy συμμαχία και αν είναι
ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΗΤΟΙ
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Dwarven Blacksmith
Ομολογώ με διασκεδάζει η θεωρία ότι είμαι ένας διπλός πράκτορας που παίζει ένα είδους multi-dimensional chess για να ξεγελάσει 10 άτομα στο πχόρουμ που έχουν να αλλάξουν άποψη για ο,τιδήποτε από το 1982 που αποφάσισαν επιτέλους ότι το ψητοπωλείο του Μπάμπη μίκρυνε πολύ τις μερίδες και δεν είναι πια εγγύηση. 
ΦοσιλιζειςDwarven Blacksmith έγραψε: 05 Φεβ 2022, 17:59 Ομολογώ με διασκεδάζει η θεωρία ότι είμαι ένας διπλός πράκτορας που παίζει ένα είδους multi-dimensional chess για να ξεγελάσει 10 άτομα στο πχόρουμ που έχουν να αλλάξουν άποψη για ο,τιδήποτε από το 1982 που αποφάσισαν επιτέλους ότι το ψητοπωλείο του Μπάμπη μίκρυνε πολύ τις μερίδες και δεν είναι πια εγγύηση.![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Οργισμένος
Και στήσε και πλυμένα οπίσθια.Lugozzi έγραψε: 05 Φεβ 2022, 15:46Ε φαε πουτιν τότε και πες κι ευχαριστώDwarven Blacksmith έγραψε: 05 Φεβ 2022, 15:46Μα δε θέλω φιλελέ πάπετ στη Ρωσία.Lugozzi έγραψε: 05 Φεβ 2022, 15:42
Εγώ για τον πουτιν σε ρώτησα, όχι για τον τραμπ.
Μην είσαι αχάριστος.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου έχεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Φεβ 2022, 17:59 Ομολογώ με διασκεδάζει η θεωρία ότι είμαι ένας διπλός πράκτορας που παίζει ένα είδους multi-dimensional chess για να ξεγελάσει 10 άτομα στο πχόρουμ που έχουν να αλλάξουν άποψη για ο,τιδήποτε από το 1982 που αποφάσισαν επιτέλους ότι το ψητοπωλείο του Μπάμπη μίκρυνε πολύ τις μερίδες και δεν είναι πια εγγύηση.![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- dna replication
- dna replication
- dna replication
- dna replication
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές