Και τωρα θα πρεπει εγω να ανακαλυψω την καθε παρανομια που εκανε ο καθε Σεργουλοπουλος; Μπορει να πληρωσε παρενθετη στο εξωτερικο, μπορει να πληρωσε καποια και να εκανε συμφωνο συμβιωσης, μπορει να πηγε για τεκνοθεσια και να του εδωσαν. Δεν με απασχολει, οπως με τα Σκοπια παρολο που ειχαν αναγνωριστει απο δεκαδες χωρες στο εξωτερικο ηθελαν την δικη μας συναινεση και τους την δωσαμε, ετσι συνεβει και με το πουστονομοσχεδιο.under έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:00Ο Σεργουλοπουλος ομως το παιδι του δεν το μεγαλωνε στο εξωτερικο.Εδω το μεγαλωνε και το μεγαλωνει.Διπλα σου.Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:53Και η Μακεδονια πραγματικοτητα ειναι οτι ετσι την αποκαλουσαν στο εξωτερικο, εδω και πολλα πολλα χρονια, νομιμα, μην εχεις αυταπατες, στο ξαναλεω για να το χωνεψεις, ειναι ακριβως η ιδια δικαιολογια, για παρεκκλισεις κοιτα αλλου οχι σε μενα.under έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:47
Εγω ειπα τι καταφερε ο κωδικας αξιων σου και τα συνθηματα που φερνεις ως αλλοθι αλλα εκαναν πραξη αλλοι,πραγματικοι πατριωτες.
Οσο για τον Σεργουλοπουλο,δεν ειναι δικαιολογια,ειναι πραγματικοτητα.Εδω και πολλα πολλα χρονια.Κανεις δεν του δινει παιδι σημερα.Το ειχε εδω και πολλα χρονια και το μεγαλωνε με τον γκομενο του.Νομιμα.Και οχι μονο αυτος αλλα και πολλοι αλλοι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ρε αστειε.Μιλησες για συνεπειες και σε ρωτησα ποιες ειναι αυτες.Η παραδοσιακη δικη σου οικογενεια τι συνεπειες θα εχει;George_V έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:06Μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις. Η καταρρευση παραδοσιακων αξιων οδηγει σε επικινδυνα μονοπάτια και το ξερεις καλα.under έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:02Ποιες ειναι οι συνεπειες; Το παιδι του Σεργουλοπουλου τι συνεπειες θα εχει; Η δικια σου η οικογενεια τι συνεπειες θα εχει;George_V έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:56
O Σεργουλοπουλος ειχε παιδι νομιμα αλλα δεν αναγνωριζοταν στο Ελληνικο Δικαιο ο γκομενος του ως πατερας/μητερα (η οπως διαολο θα τον πουνε)/
Για τη δικη του περιπτωση θα αναγνωριστει πλεον ο γκομενος του ως γονεας και αυτος. Ε και θα τον στεφανωθει κιολας με δοξα και τιμη να βαλει και το νυφικο του. Μη τον λενε και αστεφανωτη.
Οσο για τους υπολοιπους Σεργουλοπουλους πλεον θα μπορουνε να παρουν παιδι με τους γκομενους τους απο δω και περα.
Συγχαρητηρια για τη βομβα που βαλατε στις παραδοσιακες αξιες της οικογένειας. Και γινετε πιο αστειο η μαλλον πιο τραγικο οταν αυτη η βομβα προέρχεται απο ενα συντηρητικο κομμα.
Γιατι δεν ειναι το προβλημα μας ο Σεργουλοπουλος. Ειναι οι συνέπειες αυτου που ψηφιστηκε. Και οσο και αν χωνετε το κεφάλι σας στην αμμο θα τις βρουμε ολοι μπροστα μας σε λιγο.
Το νομοσχέδιο αυτο ηταν ευθεια βολη στην καρδια αυτών των αξιων. Των ιδιων αξιων που υπερασπιζεται ενα συντηρητικο κομμα οπως η ΝΔ.
Αλλα εσυ σαν αντερ περαν της κομματοσκυλιασης, σαν ανθρωπος, σαν οικογενειαρχης, σαν Ελληνας πολιτης, πες μου με το χέρι στην καρδια αν συμφωνεις η οχι με αυτο το νομοσχέδιο.
Δεν θελω την αποψη του αντερ ως ψηφοφορου της ΝΔ και υποστηρικτη της. Θελω την αποψη του αντερ ως Ελληνα που μεγάλωσε με τις παραδοσιακες αξιες αυτου του τοπου και αυτου του εθνους.
Οσο για τον αντερ το εχω πει : τους Σεργουλοπουλους δεν θα τους εβαζα στο σπιτι μου.Ομως δεν μπορουσα να τους απαγορευσω να τριγυρνανε στους δρομους με ενα παιδι.Εσυ μπορουσες;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Δεν ειναι ανημπορος, μια χαρα ειναι. Εσυ κοιτα να αποκληρωσεις τα παιδια σου οταν διαφωνουν μαζι σου.Philip Mortimer έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:04Δεν έχει καμία σχέση το επίθετο σου με το ότι τον εκβιάζεις ότι δε θα τον πας.Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:03Στο ιδιο τμημα ψηφιζουμε, ιδιο επιθετο εχουμε, πιστευε οτι θες, επισης εσυ οταν διαφωνεις με τα παιδια σου να τα αποκληρωνεις, ειναι και αυτο παιδαγωγικη μεθοδος, ειδικα οταν τα μεγαλωνεις με βαση το αλισβερισι.Philip Mortimer έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:56
Και στο τοπικ με τον βασιλιά κάτι παρόμοια θυμάμαι πως έγραφες για ένα κάρο συγγενείς και γνωστούς λυσσασμένος για σελίδες επί σελίδων για ενα θέμα που κανείς δεν ασχολούνταν.
Τώρα αν τα γυρνάς είναι γελοιο. Είπες εκβιαστικά ότι "δε θα τον πάω" όχι "δε θα πάμε". Ο καθένας βγάζει τα συμπερασματα του
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Τοξοβόλος_UK
Σίγουρα. Πρέπει να είναι μεγάλο πλήγμα στα χριστιανοταλιμπάν οτι η Ελλάδα είναι η πρώτη ορθόδοξη χώρα με γάμο γκέι.
Πως θα βγείτε με το κούτελο ψηλά σε μια τόσο ανήθικη κοινωνία. Δεν ξέρω. Ο ανύπαρκτος θεός να σας βοηθήσει τέκνα μου.
η αληθινή αγάπη δεν είναι συναισθηματικές αντιδράσεις και πεπραγμένα που καλύπτουν δικά σου ελλείμματαLibre arbitre έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:08Η αγάπη είναι φυσιολογικό συναίσθημαπετρος έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:07 Αν αυτο σου φαινεται φυσιολογικο, πρεπει να σκεφτεις το ενδεχομενο να εισαι ανωμαλος η βλακας...
![]()
το κοριτσάκι που θα ζητά πχ το πρότυπο της γυναίκας στην μάνα του και θα θέλει να ξέρει για την περίοδο και τις σερβιέτες του ας πούμε, δεν νομίζω οτι σας πολυενδιαφέρει
Αυτό που σας νοιάζει είναι να αποκατασταθείτε ως νυφούλες σε μια κοινωνία που την φτύνετε μέχρι εκεί που δεν πάει
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ωραια φωτογραφια, παει για τυπωμα μαζι με τις αλλες....πετρος έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:07 Αν αυτο σου φαινεται φυσιολογικο, πρεπει να σκεφτεις το ενδεχομενο να εισαι ανωμαλος η βλακας...
![]()
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ιδου κυριοι σε ποιους δωσατε το δικαιωμα υιοθεσιας.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:09
Αν με αφήσεις να χύσω μέσα στο στόμα σου και τα κάνεις γαργάρα θα σου πω με επιχειρήματα.
Ου χρειαν εχωμεν μαρτυρων.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δηλαδη μονο οσοι εχουν τα φραγκα του Σεργουλοπουλου μεγαλωνουν σημερα παιδια ;ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:09Όχι ρε τσέλιγκα, δεν το μεγαλώνει δίπλα του ούτε δίπλα σου.under έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:00 Ο Σεργουλοπουλος ομως το παιδι του δεν το μεγαλωνε στο εξωτερικο.Εδω το μεγαλωνε και το μεγαλωνει.Διπλα σου.
Το μεγαλώνει σε απολύτως προστατευμένο περιβάλλον.
Πράγμα που μπορούν να κάνουν μόνον όσοι έχουν τα αντίστοιχα φράγκα ή καλύπτονται από την επωνυμία και το αντίστοιχο πιάρ που παίζει στους σελέμπριτυ κύκλους.
Αν υποψιαστώ ότι η βάση όχι μόνον της νδ αλλά όλων των κομμάτων, είναι τόσο προχωρημένη, τί να πω;
Υποθέτω απλώς ότι αν έπαιζε προχώ αντίληψη σε όλα τα κοινωνικά πλαίσια, δεν θα υπήρχε καν θέμα περιθωριοποίησης και θα είχαν συμπεριληφθεί χωρίς δράματα.
Πως το ξερεις;
Και τι παει να πει σε προστατευμενο περιβαλλον;
Αν δεν ηταν σε προσταυευμενο περιβαλλον τι θα γινοταν;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Σε ποια κατάρρευση των παραδοσιακών αξιών αναφέρεστε;George_V έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:06Η καταρρευση παραδοσιακων αξιων οδηγει σε επικινδυνα μονοπάτια και το ξερεις καλα.
Στη φάση που όλοι οι λοατκι κάνουν μαζική επέλαση με κύριο αίτημα την ένταξη τους στις παραδοσιακές αξίες;
Σοβαρά τώρα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πλήγμα δεν είναι για τους χριστιανούς που άλλωστε είναι και προειδοποιημένοι οτι θα τα ζήσουν όλα αυτά κάποτεΤοξοβόλος_UK έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:11Σίγουρα. Πρέπει να είναι μεγάλο πλήγμα στα χριστιανοταλιμπάν οτι η Ελλάδα είναι η πρώτη ορθόδοξη χώρα με γάμο γκέι.
Πως θα βγείτε με το κούτελο ψηλά σε μια τόσο ανήθικη κοινωνία. Δεν ξέρω. Ο ανύπαρκτος θεός να σας βοηθήσει τέκνα μου.
Πλήγμα είναι για τις κοινωνίες των ανθρώπων και τις ψυχές των παιδιών, κάτι που νοιάζει εμας τους χριστιανούς αλλά καθόλου εσας
Εσας σας νοιάζει να βγείτε καμαρωτοί καμαρωτοί με το νυφικό και την ανθοδέσμη στα χέρια νοιώθοντας πως μοιράζετε πόνο σε πραγματικές γυναίκες και άνδρες
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Τοξοβόλος_UK
Σε περίπτωση που το έχεις χάσει έχω ήδη έναν βιολογικό γιό !George_V έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:13
Ιδου κυριοι σε ποιους δωσατε το δικαιωμα υιοθεσιας.
Ου χρειαν εχωμεν μαρτυρων.
- Philip Mortimer
Έτσι λες εσύ τώρα. Το αρχικό σου ποστ μια χαρά υπάρχει ακόμη.Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:11Δεν ειναι ανημπορος, μια χαρα ειναι. Εσυ κοιτα να αποκληρωσεις τα παιδια σου οταν διαφωνουν μαζι σου.Philip Mortimer έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:04Δεν έχει καμία σχέση το επίθετο σου με το ότι τον εκβιάζεις ότι δε θα τον πας.Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:03
Στο ιδιο τμημα ψηφιζουμε, ιδιο επιθετο εχουμε, πιστευε οτι θες, επισης εσυ οταν διαφωνεις με τα παιδια σου να τα αποκληρωνεις, ειναι και αυτο παιδαγωγικη μεθοδος, ειδικα οταν τα μεγαλωνεις με βαση το αλισβερισι.
- Τοξοβόλος_UK
Ερώτημα, τώρα τι θα λέτε στα παιδιά σας όταν βλέπουν οτι είναι νόμιμος ο γκέι γάμος?
Έχετε χαράξει εθνική στρατηγική ?
Έχετε χαράξει εθνική στρατηγική ?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Το οτι ανοιξατε τον ασκο του Αιολου το εχετε καταλαβει?under έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:10Ρε αστειε.Μιλησες για συνεπειες και σε ρωτησα ποιες ειναι αυτες.Η παραδοσιακη δικη σου οικογενεια τι συνεπειες θα εχει;George_V έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:06Μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις. Η καταρρευση παραδοσιακων αξιων οδηγει σε επικινδυνα μονοπάτια και το ξερεις καλα.under έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:02
Ποιες ειναι οι συνεπειες; Το παιδι του Σεργουλοπουλου τι συνεπειες θα εχει; Η δικια σου η οικογενεια τι συνεπειες θα εχει;
Το νομοσχέδιο αυτο ηταν ευθεια βολη στην καρδια αυτών των αξιων. Των ιδιων αξιων που υπερασπιζεται ενα συντηρητικο κομμα οπως η ΝΔ.
Αλλα εσυ σαν αντερ περαν της κομματοσκυλιασης, σαν ανθρωπος, σαν οικογενειαρχης, σαν Ελληνας πολιτης, πες μου με το χέρι στην καρδια αν συμφωνεις η οχι με αυτο το νομοσχέδιο.
Δεν θελω την αποψη του αντερ ως ψηφοφορου της ΝΔ και υποστηρικτη της. Θελω την αποψη του αντερ ως Ελληνα που μεγάλωσε με τις παραδοσιακες αξιες αυτου του τοπου και αυτου του εθνους.
Οσο για τον αντερ το εχω πει : τους Σεργουλοπουλους δεν θα τους εβαζα στο σπιτι μου.Ομως δεν μπορουσα να τους απαγορευσω να τριγυρνανε στους δρομους με ενα παιδι.Εσυ μπορουσες;
Θα το καταλαβετε στο επομενο διαστημα.
Εγω οχι. Αυτο ειναι δουλεια της κυβερνησης. Και συνταγματικα να το παρεις η οικογένεια και η ανατροφη των παιδιων προστατευεται συνταγματικα. Η κυβερνηση οφειλε να προστατευσει τις παραδοσιακες αξιες για το καλο αυτου του τοπου.
Αν εσυ ως αντερ δεν τους βαζεις σπιτι σου γιατι δεν θες και δεν σου αρέσει αυτο που γινεται γιατι εχεις γαλουχηθει με τις παραδοσιακες οικογενειακες αξιες οπως ολοι μας πως ζητας απο το κράτος να σπάσει αυτές τις αξιες και να τις ισοπεδώσει? Πως πας κοντρα στον ιδιο σου τον εαυτο?
Η οικογένεια εχει πατέρα και μητερα. Δεν εχει πατερα και πατερα ουτε μητέρα και μητερα. Αnd thats final εδω και 10000 χρονια τωρα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Και το δικο σου για την αποκληρωση....Philip Mortimer έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:15Έτσι λες εσύ τώρα. Το αρχικό σου ποστ μια χαρά υπάρχει ακόμη.Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:11Δεν ειναι ανημπορος, μια χαρα ειναι. Εσυ κοιτα να αποκληρωσεις τα παιδια σου οταν διαφωνουν μαζι σου.Philip Mortimer έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:04
Δεν έχει καμία σχέση το επίθετο σου με το ότι τον εκβιάζεις ότι δε θα τον πας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 14 Απαντήσεις