!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

πατησιωτης έγραψε: 09 Μάιος 2020, 09:23

Τα γρήγορα εμβόλια τα απαιτεί τώρα ο κόσμος και οι εταιρίες τρέχουν να καλύψουν τη ζήτηση.Και ο Τραμπ που προβάλλεις υποσχέθηκε εμβόλιο μέχρι τέλος του χρόνου.Ποιά 5 χρόνια; :D να δω τι θα πεις όταν εμφανισθεί στον Λευκό Οίκο πριν τις εκλογές με τη σύριγγα και θα πει πάρτε το.
Είσαι πάνω από 60 ετών και με υποκείμενα νοσήματα,θα το πάρεις το εμβόλιο και χωρίς 5 χρόνια δοκιμών ή δεν θα το πάρεις;

Εχω πει πως οι γιατροι μου εχουν απαγορευσει εμβολια και ορους απο την παιδικη ηλικια λογω απιστευτης αλλεργιας που μου δημιουργησε αλλεργικο σοκ που πηγε να με σκοτωσει.

Αλλα αν με ρωτουσες αν δεν ειχα αλλεργια αν θα το εκανα, η απαντηση θα ηταν πως δεν θα ρισκαρα εμβολιο που δεν θα ειχε πισω του 5 χρονια κλινικων δοκιμων. Τωρα αν ο κοσμος τρελλαθηκε και δοκιμασει εμβολιο που βγει σε λιγους μηνες αυτος δεν ειναι λογος να τρελλαθω κι εγω. :D

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2020, 09:21

Το θέμα είναι Αρίστο, ότι άλλα βλέπεις, ξέρεις και καταλαβαίνεις εσύ και άλλα βλέπω, ξέρω και καταλαβαίνω εγώ αναφορικά με το τι θεωρείται αξιόπιστο ή όχι, στον ελληνικό και παγκόσμιο τύπο.

Κι επειδή μέχρι στιγμής, μας κάνεις την τιμή να μας ενημερώνεις για όλα τα άρθρα σου που δημοσιεύονται στα έγκριτα μέσα που αναφέρεις, καλό θα είναι να ανεβάσεις και κάποια από τα παλιότερα πονήματα σου της ορατής δημοσιογραφικής σου διαδρομής, την τελευταία 17ετία.

Προτείνω μια ξεχωριστή ενότητα γι' αυτό το θέμα και υποθέτω ότι οι πχορουμίτες συμφωνούν. :)

Γιατι το ζητας πονηρο (νομιζεις) κοριτσι;

Αμφισβητεις οτι υπηρξε δημοσιογραφικη καριερα στον τοπικο τυπο αλλα και σε πανελλαδικα περιοδικα;

.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Λεγεών έγραψε: 08 Μάιος 2020, 17:47 :bravo:
Αρίστος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 16:51 Λεγεωνη το πηξιμο που εχεις φαει αυτες τις μερες εχει μεινει ιστορικο.

Στην εχει δωσει τοσο πολυ που ξεκινησες να την πεφτεις και σε ανθρωπους που με υποστηριζουν.

Αν μπορουσατε φυσικα κι εσυ και ο Stalker θα μας μπαναρατε απο το πχορουμ. :lol:

.
Ο νοστρομάκος σε γλείφει από την εποχη των ξύλινων πυρηνικών αντιδραστήρων ρε καψερέ. :lol:

Και εννοείται πως αν ήταν στο χέρι μου δεν θα είχες θέση στο φόρουμ αυτό.
παλι καλα που δεν ειναι στο χερι σου.

γιατι θες να μας στερησεις τη διασκεδαση;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 09 Μάιος 2020, 10:20
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2020, 09:21

Το θέμα είναι Αρίστο, ότι άλλα βλέπεις, ξέρεις και καταλαβαίνεις εσύ και άλλα βλέπω, ξέρω και καταλαβαίνω εγώ αναφορικά με το τι θεωρείται αξιόπιστο ή όχι, στον ελληνικό και παγκόσμιο τύπο.

Κι επειδή μέχρι στιγμής, μας κάνεις την τιμή να μας ενημερώνεις για όλα τα άρθρα σου που δημοσιεύονται στα έγκριτα μέσα που αναφέρεις, καλό θα είναι να ανεβάσεις και κάποια από τα παλιότερα πονήματα σου της ορατής δημοσιογραφικής σου διαδρομής, την τελευταία 17ετία.

Προτείνω μια ξεχωριστή ενότητα γι' αυτό το θέμα και υποθέτω ότι οι πχορουμίτες συμφωνούν. :)
Γιατι το ζητας πονηρο (νομιζεις) κοριτσι;

Αμφισβητεις οτι υπηρξε δημοσιογραφικη καριερα στον τοπικο τυπο αλλα και σε πανελλαδικα περιοδικα;

.
Σαφώς και το αμφισβητώ. :lol:

H δημοσίευση άρθρων ή απόψεων στον τοπικό ή πανελλάδικο τύπο, δεν είναι δημοσιογραφική καρριέρα.

Το ίδιο ισχύει και για τα άρθρα/απόψεις στα ιστολόγια.
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει σ' ένα ιστολόγιο ή σε ένα οποιοδήποτε έντυπο ως εξωτερικός συνεργάτης.

Με αμοιβή ή άνευ αμοιβής.

Με το δικό σου σκεπτικό, υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες που μπορούν να δηλώσουν δημοσιογράφοι.

Το θέμα είναι, ότι το κυρίως επάγγελμα και οι αμοιβές από αυτό, εμφανίζεται μόνον στις φορολογικές τους δηλώσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:26
talaipwros έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:10 Μηνυσε

ΘΑ τους μηνυσει

Λαμογιο
Αυτό δεν είναι λαμογιά, είναι αφέλεια.
δεν ειναι αφελης ο αριστος μας. ξερει τι κανει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2020, 11:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:26
talaipwros έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:10 Μηνυσε

ΘΑ τους μηνυσει

Λαμογιο
Αυτό δεν είναι λαμογιά, είναι αφέλεια.
δεν ειναι αφελης ο αριστος μας. ξερει τι κανει.
Κι εγώ ξέρω τι κάνει. Και το ξέρει. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2020, 11:02

Σαφώς και το αμφισβητώ. :lol:

H δημοσίευση άρθρων ή απόψεων στον τοπικό ή πανελλάδικο τύπο, δεν είναι δημοσιογραφική καρριέρα.

Το ίδιο ισχύει και για τα άρθρα/απόψεις στα ιστολόγια.
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει σ' ένα ιστολόγιο ή σε ένα οποιοδήποτε έντυπο ως εξωτερικός συνεργάτης.

Με αμοιβή ή άνευ αμοιβής.

Με το δικό σου σκεπτικό, υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες που μπορούν να δηλώσουν δημοσιογράφοι.

Το θέμα είναι, ότι το κυρίως επάγγελμα και οι αμοιβές από αυτό, εμφανίζεται μόνον στις φορολογικές τους δηλώσεις.

Για μενα η δημοσιογραφια συνυπηρχε με τις τοπικες εκδοσεις, τη διαφημιση και την διοργανωση πολιτιστικων εκδηλωσεων.

Στην εφορια τα λεφτα τα δηλωνα τοπικες εκδοσεις και διαφημισεις.

Και εβγαζα αρκετα ωστε να συντηρω γραφειο με καμποσους υπαλληλους.

Παραλληλα πληρωνομουν να γραφω και σε πανελλαδικα περιοδικα ανεξαρτητα απο αυτα που εβγαζα.

Δεν θα κατσω να σου πω ολη μου τη διαδρομη σε περιοδικα, εκδοσεις, εφημεριδες και συνεργασιες.

Θα σου πω ομως τα πρωτα μου βηματα για να παρεις ενα μεζε. :lol:

α) Το πρωτο μου τοπικο περιοδικο το εβγαλα το 1992 και λεγοταν Παρουσια Πολιτισμου και Αναζητησης.

β) Η πρωτη μου συνεργασια με τοπικη εφημεριδα ηταν με τον Αγγελιοφορο, εβδομαδιαια εφημεριδα των Βορειων Προαστειων, στην οποια ανελαβα να γραφω τα νεα του δημου μου κρατωντας ενα 4σελιδο. Ξεκινησα να γραφω εκει το 1998.

γ) Η πρωτη μου συνεργασια με πανελλαδικο περιοδικο στο οποιο και πληρωνομουν ηταν με τις Ανιχνευσεις, περιοδικο που εβγαινε στη Βορεια Ελλαδα και εγραφαν ενα σωρο επωνυμοι οπως πιχι ο Γιανναρας. Με τις Ανιχνευσεις ξεκινησα συνεργασια το 1996.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Hector Buas έγραψε: 09 Μάιος 2020, 13:32 Ας το ξαναβάλουμε για όσους έχουν χάσει επεισόδια...

Ο Αρίστος και τα Ελληνικά Hoaxes

Στο οποιο υπαρχει η αποστομωτικη απαντηση μου απο κατω.

Στην οποια τους ευχαριστησα κιολας που μου δινουν χωρο να χρησιμοποιω τη σελιδα τους. :lol:

Βεβαια μετα απο αυτο τη δευτερη μου απαντηση δεν την ανεβασαν. :003:

.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Αρίστος έγραψε: 09 Μάιος 2020, 13:35
Hector Buas έγραψε: 09 Μάιος 2020, 13:32 Ας το ξαναβάλουμε για όσους έχουν χάσει επεισόδια...

Ο Αρίστος και τα Ελληνικά Hoaxes

Στο οποιο υπαρχει η αποστομωτικη απαντηση μου απο κατω.

Στην οποια τους ευχαριστησα κιολας που μου δινουν χωρο να χρησιμοποιω τη σελιδα τους. :lol:

Βεβαια μετα απο αυτο τη δευτερη μου απαντηση δεν την ανεβασαν. :003:

.
Σκέφτομαι να το βάζω σε κάθε σελίδα αυτού του νήματος. Οχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να μπορεί ο καθένας να διαβάζει την "αποστομωτική απάντηση" που έδωσες. Τι λές και σύ?
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Τι λες ρε κακομοιρη;

Εγω που εχω 500 φορες μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση απο σενα την πρωτη μου απαντηση στο hoaxes την εκανα αρθρο.

Και πηρε 7.286 αναγνωσεις κανοντας με λαικο ηρωα που τους κοντραρα στα ισα και τους αποστομωσα.
:D

https://new-economy.gr/2020/04/27/helle ... otimatika/

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Πηγαινε λοιπον να τρομαξεις τη σκια σου.

Φυσικα και να το βαζεις σε καθε σελιδα.

Θα το βαζεις εσυ και εγω θα βαζω τι τους απαντησα για να μην ξεχνιεται. :lol:

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστο, κάνε μου τη χάρη και γράψε κάτι πιο σοβαρό.

Τυχαίνει να έχω επαρκέστατη επαγγελματική εμπειρία από εκδότες και διαφήμιση, από την εποχή που οι εφημερίδες και τα περιοδικά έκαναν τιράζ εκατοντάδων χιλιάδων.

Οπότε, καλό θα είναι να απευθύνεσαι σ' αυτούς που μπορείς να εντυπωσιάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μα δεν θελω να εντυπωσιασω κανενα. Εγω στον τοπικο τυπο ημουνα, δεν εγραφα στους New York Times. Ομως ο τοπικος τυπος μια χαρα θεωρειται δημοσιογραφικοτατη δουλεια και συχνα εχει πολυ περισσοτερα λεφτα απο τις αμοιβες ενος μεσου δημοσιογραφου ημερησιας εφημεριδας.

.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Είσαι το καλύτερο ψέμα, είσαι η καλύτερη απάτη.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”