Αν το βάλεις στην φωτιά σίγουρα δεν θα αντέξει.Gherschaagk έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:23Νομίζω δε αντέχει στη ζέστη. Αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τι χρώμα έχει το κράνος;Maspoli έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:18Γράφω με γάντια κράνος και μάσκαhellegennes έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:14Κλειδώσου στο σπίτι και μην πολυμπαίνεις στο φόρουμ γιατί άκουσα ότι ο ιός μεταδίδεται και από τις τηλεφωνικές γραμμές και μέσω του ρούτερ σου μπορεί να κολλήσεις.Maspoli έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:48 Ρε μπορεί όλοι να ήμαστε λίγο πριν το θάνατο και σας νοιάζει αν υπερβάλουμε λίγο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
εσύ τα πλένεις τα χέρια σου, τα πράγματα που αγοράζεις πχ από το σούπερ τί κάνεις, απολυμαίνεις ένα ένα ό,τι αγοράσεις?Maspoli έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:22Σου λένε να πλένεις τα χέρια σου. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Αυτό με την θερμοκρασία σοβαρά τώρα, τί παίζει ακριβώς?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
https://www.newsbeast.gr/health/coronav ... o-covid-19
Κορονοϊός: Σκύλος βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19
προσθήκη στα αγαπημένα
Ο σκύλος μίας ασθενούς από τον νέο κορονοϊό στο Χονγκ Κονγκ τέθηκε σε καραντίνα την Παρασκευή αφού βρέθηκε θετικός στον ιό, ανακοίνωσαν οι αρχές, αν και προς το παρόν δεν έχει αποδειχθεί η ασθένεια μεταδίδεται από τα ζώα συντροφιάς στους ανθρώπους.
Ο σκύλος δεν παρουσιάζει συμπτώματα της ασθένειας, υπογράμμισε το υπουργείο Γεωργίας, Αλιείας και Προστασίας Περιβάλλοντος του Χονγκ Κονγκ, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Όμως «τα δείγματα που ελήφθησαν από τη μύτη και το στόμα του σκύλου βρέθηκαν να περιέχουν μικρά ποσοστά του ιού Covid-19», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τι ώθησε τις αρχές να διενεργήσουν τεστ στο ζώο.
Οι αρχές πήραν τον σκύλο την Τετάρτη από το σπίτι της ιδιοκτήτριάς του, μιας 60χρονης που είχε βρεθεί θετική στον νέο κορονοϊό μία ημέρα νωρίτερα και πλέον νοσηλεύεται στην απομόνωση.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι τα ζώα συντροφιάς, όπως σκύλοι και γάτες, μπορούν να μεταδώσουν τον ιό στους ανθρώπους, όμως το υπουργείο του Χονγκ Κονγκ εκτίμησε ότι τα ζώα των ασθενών θα πρέπει να τίθενται σε καραντίνα επί 14 ημέρες.
Στο Χονγκ Κονγκ έχουν καταγραφεί 93 κρούσματα του νέου κορονοϊού και δύο θάνατοι.
όχι ρε παιδιά και οι γκούφηδες....
Κορονοϊός: Σκύλος βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19
προσθήκη στα αγαπημένα
Ο σκύλος μίας ασθενούς από τον νέο κορονοϊό στο Χονγκ Κονγκ τέθηκε σε καραντίνα την Παρασκευή αφού βρέθηκε θετικός στον ιό, ανακοίνωσαν οι αρχές, αν και προς το παρόν δεν έχει αποδειχθεί η ασθένεια μεταδίδεται από τα ζώα συντροφιάς στους ανθρώπους.
Ο σκύλος δεν παρουσιάζει συμπτώματα της ασθένειας, υπογράμμισε το υπουργείο Γεωργίας, Αλιείας και Προστασίας Περιβάλλοντος του Χονγκ Κονγκ, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Όμως «τα δείγματα που ελήφθησαν από τη μύτη και το στόμα του σκύλου βρέθηκαν να περιέχουν μικρά ποσοστά του ιού Covid-19», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τι ώθησε τις αρχές να διενεργήσουν τεστ στο ζώο.
Οι αρχές πήραν τον σκύλο την Τετάρτη από το σπίτι της ιδιοκτήτριάς του, μιας 60χρονης που είχε βρεθεί θετική στον νέο κορονοϊό μία ημέρα νωρίτερα και πλέον νοσηλεύεται στην απομόνωση.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι τα ζώα συντροφιάς, όπως σκύλοι και γάτες, μπορούν να μεταδώσουν τον ιό στους ανθρώπους, όμως το υπουργείο του Χονγκ Κονγκ εκτίμησε ότι τα ζώα των ασθενών θα πρέπει να τίθενται σε καραντίνα επί 14 ημέρες.
Στο Χονγκ Κονγκ έχουν καταγραφεί 93 κρούσματα του νέου κορονοϊού και δύο θάνατοι.
όχι ρε παιδιά και οι γκούφηδες....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Η ιταλία θα ήταν η πρώτη χώρα που θα έφτανε ο ιός. Ήταν σχεδον σίγουρο.Gherschaagk έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:02Δλδ δεν ενδιαφέρει κανέναν το πώς ο συγκεκριμένος ιός έφτασε Μιλάνο;Lestat έγραψε: 28 Φεβ 2020, 13:59Η λογικη του patient 0 ειναι να εντοπιστει (αφου ηδη εχει εντοπιστει ο ασθενης 1 και εχει τεθει σε καραντινα) ωστε να μην μεταδωσει και σε άλλους τον ιο.Gherschaagk έγραψε: 28 Φεβ 2020, 13:52
Εμείς εδώ πέρα πέσαμε να φάμε ζωντανές 2 γυναίκες που πήγαν Ιταλία. Ούτε καν στην Κίνα. Οι Ιταλοί είναι τόσο λαρτζ που δεν έχουν πρόβλημα με τους patient 0 δλδ; Πώς το σκέφτονται;
Απο τη στιγμη που δεν βρεθηκε, αλλά εν τω μεταξυ ο αριθμος των κρουσματων ανεβηκε κατακορυφα, τοτε ο ιος απεκτησε ''αυτοχθονο'' χαρακτηρα μεταδοσης.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τελικά τι είχες ρε τύπε;Ζενίθεδρος έγραψε: 28 Φεβ 2020, 00:21Τί μου θυμησατε. Βρέθηκα κάποτε με σπυράκια σε όλο το σώμα στο νοσοκομείο, και μου κοιτούσαν το ολογυμνο κορμι τρεις γιατρινες, η υπηρεσία, η διευθύντρια του νοσοκομείου και η του τμήματος. Μου έπιαναν τα κωλομερια, μου πασπατευαν, έστω και διακριτικά, τα παπαρια, αλλά εγώ είχα λουφάξει, γιατί νωρίτερα μου είχαν πει πως θα μου κάνουν τεστ για εητζ.Last Veteran έγραψε: 27 Φεβ 2020, 23:34Ο θάνατος αγαπητοί, αν είναι ριζικό μας
Ας έρθει μεσ'την αγκαλιά, μουνάρας νοσοκόμας
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άσπρο για να ξεχωρίζει η κορώνα του ιού πάνω στο κράνος και να τον σκοτώνω με τη μυγοσκοτώστραhellegennes έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:26Τι χρώμα έχει το κράνος;Maspoli έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:18Γράφω με γάντια κράνος και μάσκαhellegennes έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:14
Κλειδώσου στο σπίτι και μην πολυμπαίνεις στο φόρουμ γιατί άκουσα ότι ο ιός μεταδίδεται και από τις τηλεφωνικές γραμμές και μέσω του ρούτερ σου μπορεί να κολλήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 28 Φεβ 2020, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
stergiosbik
Για να ειμαι πιο ακριβης,θα ηταν ευτυχια να καθαριζε ΜΟΝΟ οσα βρισκονται εντος σπιτιων.
- Highlander
Από ευρωπαϊκές χώρες στη Γαλλία έφτασε πρώτα.Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:29Η ιταλία θα ήταν η πρώτη χώρα που θα έφτανε ο ιός. Ήταν σχεδον σίγουρο.Gherschaagk έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:02Δλδ δεν ενδιαφέρει κανέναν το πώς ο συγκεκριμένος ιός έφτασε Μιλάνο;Lestat έγραψε: 28 Φεβ 2020, 13:59
Η λογικη του patient 0 ειναι να εντοπιστει (αφου ηδη εχει εντοπιστει ο ασθενης 1 και εχει τεθει σε καραντινα) ωστε να μην μεταδωσει και σε άλλους τον ιο.
Απο τη στιγμη που δεν βρεθηκε, αλλά εν τω μεταξυ ο αριθμος των κρουσματων ανεβηκε κατακορυφα, τοτε ο ιος απεκτησε ''αυτοχθονο'' χαρακτηρα μεταδοσης.
Έμαθα ότι κυκλοφόρησαν κάτι καινούρια γαμάτα, τύπε.hellegennes έγραψε: 28 Φεβ 2020, 00:36Είναι μια καλή ευκαιρία να μάθεις κάνα καινούργιο βιντεοπαιχνίδι.

Dein Herz, meine Gier
αμ γι αυτό τα πετάγανε τα έρμα τα ζωντανά από τα παράθυρα στην Κίνα
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Γαλλία Ιταλία. Για τον ίδιο λόγο οτι όλη η βιομηχανία μόδας έχει πολλά παρε δώσε με Ασία για τα φασον.Highlander έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:31Από ευρωπαϊκές χώρες στη Γαλλία έφτασε πρώτα.Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:29Η ιταλία θα ήταν η πρώτη χώρα που θα έφτανε ο ιός. Ήταν σχεδον σίγουρο.Gherschaagk έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:02
Δλδ δεν ενδιαφέρει κανέναν το πώς ο συγκεκριμένος ιός έφτασε Μιλάνο;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Δεν κάνει. Πρέπει να 'ναι κυανό. Δεν σε προστατεύει το άσπρο.Maspoli έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:29Άσπρο για να ξεχωρίζει η κορώνα του ιού πάνω στο κράνος και να τον σκοτώνω με τη μυγοσκοτώστρα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μας κάψατε.Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:29Η ιταλία θα ήταν η πρώτη χώρα που θα έφτανε ο ιός. Ήταν σχεδον σίγουρο.Gherschaagk έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:02Δλδ δεν ενδιαφέρει κανέναν το πώς ο συγκεκριμένος ιός έφτασε Μιλάνο;Lestat έγραψε: 28 Φεβ 2020, 13:59
Η λογικη του patient 0 ειναι να εντοπιστει (αφου ηδη εχει εντοπιστει ο ασθενης 1 και εχει τεθει σε καραντινα) ωστε να μην μεταδωσει και σε άλλους τον ιο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 1 Απαντήσεις