Σε κάτι σαν τηλεφωνική δεν δούλευες; Τόσες πολλές ώρες δουλειά και επιπλέον 6ημερο;Naida έγραψε: 03 Φεβ 2020, 13:57Ε κάπου στριμωχνουμε τα υπόλοιπα στις υπόλοιπες ώρες. Αλλά εν ειναι κάθε μερα έτσι. Υπάρχουν μέρες που γυρίζω 7.30. Και Σάββατο σχολαω νωρίς.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 13:52Εργαζόμενη λείπεις από τις 7 έως τις 9 το βράδυ;;;Naida έγραψε: 03 Φεβ 2020, 08:37 ενώ λείπω από το σπίτι από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8-9 περίπου το βράδυ. Δεν έχει να κάνει πόσο πολυάσχολος είσαι με το μαγείρεμα.
Διότι, εάν εργαζόμενη, τι ζωή γαμώτο λέγεται αυτή;;;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Re: Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Τωωωωρα έχω φύγει από το τηλ. κέντρο εδώ και χρόνια. Είμαι σε 2 δουλειές γι αυτό είναι πολλές οι ώρες και Σάββατο. Αν είχα μόνο την κανονική μου θα ήμουνα Δ-Π και 4 αντε 5 το απόγευμα, θα ήμουνα σπιτάκι μου.Namrail έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:49Σε κάτι σαν τηλεφωνική δεν δούλευες; Τόσες πολλές ώρες δουλειά και επιπλέον 6ημερο;Naida έγραψε: 03 Φεβ 2020, 13:57Ε κάπου στριμωχνουμε τα υπόλοιπα στις υπόλοιπες ώρες. Αλλά εν ειναι κάθε μερα έτσι. Υπάρχουν μέρες που γυρίζω 7.30. Και Σάββατο σχολαω νωρίς.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 13:52
Εργαζόμενη λείπεις από τις 7 έως τις 9 το βράδυ;;;
Διότι, εάν εργαζόμενη, τι ζωή γαμώτο λέγεται αυτή;;;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δύο δουλειές είναι πικρό. Τουλάχιστον θα έχεις καλές αποδοχές.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ο χρόνος είναι κρίμα
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Καλές είναι παράπονο δεν έχω. Αλλά είναι ίσα ίσα για λογαριασμούς και για ψιλοπροσωπικά έξοδα. Ως εκεί, για πιο καλά πρέπει να βρω και τρίτη
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
2 σουβλακια απο Σαββα και ενα ινδικο σουβλακι. Τα εφαγα σε ενα μυστικο σημειο της Αθηνας μονος μου. Μισο απ το καθενα γιατι ηταν αηδια.
Σπαγγέτι σε πιτσαρία και μια σαλατιτσα. Καλά περάσαμε.
-
Ορέστης 35
Εφαγα κουλουρι μοτσαρελα στην Αιολου. Καλο ειναι τελικα, λιγο στεγνο το φυλο.
Χθες ανέβηκα κέντρο και πήρα από το mirch σουβλάκι. Καβλα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πήγα σε ελληνικό μπουφέ. Οι Ελληνογερμανοί είναι απίστευτοι. Λες και έχει πέσει η πείνα της Κατοχής, γέμισμα πιάτου με την μπουλντόζα. Ο άλλος βλέπει τα τελευταία 5 κομμάτια χορτόπιτα, ας πούμε, και τα βάζει στο πιάτο του και τα 5. Καλή του όρεξη. Δεν παιζόμαστε, πρέπει να ανήκω στην πιο γύφτικη ράτσα ever. Βασιλιάς των καραμπαμπάδων. Για όσκαρ πάω.
Ordem e Progresso.
-
σαν αμαρτία
Πες σε ποιο σημειοΟρέστης 35 έγραψε: 05 Φεβ 2020, 23:59 2 σουβλακια απο Σαββα και ενα ινδικο σουβλακι. Τα εφαγα σε ενα μυστικο σημειο της Αθηνας μονος μου. Μισο απ το καθενα γιατι ηταν αηδια.
(αν δεν μπορεις δημοσια, πμ)
-
Ορέστης 35
Σε κανεναν! Κοντα στο νεκροταφειο.σαν αμαρτία έγραψε: 11 Φεβ 2020, 01:52Πες σε ποιο σημειοΟρέστης 35 έγραψε: 05 Φεβ 2020, 23:59 2 σουβλακια απο Σαββα και ενα ινδικο σουβλακι. Τα εφαγα σε ενα μυστικο σημειο της Αθηνας μονος μου. Μισο απ το καθενα γιατι ηταν αηδια.
-
σαν αμαρτία
Ορέστης 35 έγραψε: 11 Φεβ 2020, 01:55Σε κανεναν! Κοντα στο νεκροταφειο.σαν αμαρτία έγραψε: 11 Φεβ 2020, 01:52Πες σε ποιο σημειοΟρέστης 35 έγραψε: 05 Φεβ 2020, 23:59 2 σουβλακια απο Σαββα και ενα ινδικο σουβλακι. Τα εφαγα σε ενα μυστικο σημειο της Αθηνας μονος μου. Μισο απ το καθενα γιατι ηταν αηδια.
Ok θελω να στο πω εδω και καιρο φίλε, Ζωγράφου θελω να προσεχεις, μην ξεμενεις μονος βραδινές ωρες, εχει γινει επικίνδυνη περιοχη και το πλέον επικίνδυνο στοιχείο ειναι οτι δεν σε προϊδεαζει για αυτο όπως πχ το κέντρο. Ιδίως σε ερημιες όπως Πανεπιστήμιο. Θα το εχεις υπόψιν, οκ;
-
Ορέστης 35
Σοβαρα; Ειχα μπει στο μαυρο δασος πολυ αργα και μονο κατι γκευ ειδα να σουλατσαρουν. Υπαρχουν καθαρματα που ληστευουν τους φοιτητες μαλλον, ε; Ισως εγω θα μπορουσα να δρασω σαν προστατης της νυχτας. Για πες σκηνικα να υπολογισω αν τους εχω.σαν αμαρτία έγραψε: 11 Φεβ 2020, 01:59
Ok θελω να στο πω εδω και καιρο φίλε, Ζωγράφου θελω να προσεχεις, μην ξεμενεις μονος βραδινές ωρες, εχει γινει επικίνδυνη περιοχη και το πλέον επικίνδυνο στοιχείο ειναι οτι δεν σε προϊδεαζει για αυτο όπως πχ το κέντρο. Ιδίως σε ερημιες όπως Πανεπιστήμιο. Θα το εχεις υπόψιν, οκ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση