!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
Re: Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
ανεβηκα την περασμενη Πεμπτη ... στεναχωρεθηκα που δεν τη νοσταλγησα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Για πες...
Είμαι τωρα Ευοσμο
Στείλε που βρίσκεσαι και ίσως περασω (κι απο Sid μια μέρα)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Ώπ!! Πηγαίνω το χειμώνα συχνά για πατσα και κοτόσουπα.Δυστυχως έχουν κλείσει αρκετά σουπαδικα στην ευρύτερη περιοχή (Μαρτίου -Μποτσαρη) την τελευταία δεκαετία.
- hellegennes
Σου έστειλα ΠΜ.Γαληνός έγραψε: 24 Μάιος 2024, 10:24Για πες...
Είμαι τωρα Ευοσμο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καλά ρε μαλάκες, όλοι από Εύοσμο είστε;hellegennes έγραψε: 24 Μάιος 2024, 10:47Σου έστειλα ΠΜ.Γαληνός έγραψε: 24 Μάιος 2024, 10:24Για πες...
Είμαι τωρα Ευοσμο
Όχι.GoBzi έγραψε: 24 Μάιος 2024, 11:17Καλά ρε μαλάκες, όλοι από Εύοσμο είστε;hellegennes έγραψε: 24 Μάιος 2024, 10:47Σου έστειλα ΠΜ.Γαληνός έγραψε: 24 Μάιος 2024, 10:24
Για πες...
Είμαι τωρα Ευοσμο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Η σκατιλα και η βοθριλα του Θερμαϊκού είναι το καλύτερο που έχει απομείνει σε αυτή την πόλη.
- hellegennes
Δεν είμαι στον Εύοσμο.GoBzi έγραψε: 24 Μάιος 2024, 11:17Καλά ρε μαλάκες, όλοι από Εύοσμο είστε;hellegennes έγραψε: 24 Μάιος 2024, 10:47Σου έστειλα ΠΜ.Γαληνός έγραψε: 24 Μάιος 2024, 10:24
Για πες...
Είμαι τωρα Ευοσμο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
H Δυτικη Θεσσαλονικη δεν παλευεται,μιλαμε για παρακμη... 
Το μέλλον της πόλης είναι δυτικά . Και στο λέω εγώ που μένω ανατολικά καλαμαριά. Μόνο και μόνο την δημογραφία να δεις θα καταλάβεις.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Αν εννοεις απο οικονομικης αποψης,ναι,πιο φθηνο νοικι η σπιτι δυτικα,με 350 φιλος νοικιασε στα διαβατα...καλαμαρια η κεντροανατολικα θελεις 5 κατοσταρικα αφετηρια.hades έγραψε: 05 Ιουν 2024, 13:33
Το μέλλον της πόλης είναι δυτικά . Και στο λέω εγώ που μένω ανατολικά καλαμαριά. Μόνο και μόνο την δημογραφία να δεις θα καταλάβεις.
δεν λέω μόνο από οικονομικής άποψης .Ανατολικά οι δήμοι γίνονται δήμοι γερόντων. Ο ίδιος ο δήμος θεσσαλονίκης στην απογραφή του 2021 είχε μέσο όρο ηλικίας 58.6 .Garcia έγραψε: 05 Ιουν 2024, 13:36Αν εννοεις απο οικονομικης αποψης,ναι,πιο φθηνο νοικι η σπιτι δυτικα,με 350 φιλος νοικιασε στα διαβατα...καλαμαρια η κεντροανατολικα θελεις 5 κατοσταρικα αφετηρια.hades έγραψε: 05 Ιουν 2024, 13:33
Δυτικά είναι οι οικογένειες πια Βέβαια είναι πίσω από πλευράς κυρίως συγκοινωνίων
όσο για τα νοίκια δεν είναι τόσο φθηνά. Ο Εύοσμος έφτασε τις τιμές της Καλαμαριάς πια . Καλαμαριά σπιτι με δυο δωμάτια με 500 ευρώ δεν βρίσκεις με τπτ πια .Εχουν ξεφύγει όλοι .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Ληστοσυμμορίτης
πάμε για ξηροκρήνη-αμπελόκηπους-μενμένη-κορδελιόhades έγραψε: 05 Ιουν 2024, 13:39δεν λέω μόνο από οικονομικής άποψης .Ανατολικά οι δήμοι γίνονται δήμοι γερόντων. Ο ίδιος ο δήμος θεσσαλονίκης στην απογραφή του 2021 είχε μέσο όρο ηλικίας 58.6 .Garcia έγραψε: 05 Ιουν 2024, 13:36Αν εννοεις απο οικονομικης αποψης,ναι,πιο φθηνο νοικι η σπιτι δυτικα,με 350 φιλος νοικιασε στα διαβατα...καλαμαρια η κεντροανατολικα θελεις 5 κατοσταρικα αφετηρια.hades έγραψε: 05 Ιουν 2024, 13:33
Δυτικά είναι οι οικογένειες πια Βέβαια είναι πίσω από πλευράς κυρίως συγκοινωνίων
όσο για τα νοίκια δεν είναι τόσο φθηνά. Ο Εύοσμος έφτασε τις τιμές της Καλαμαριάς πια . Καλαμαριά σπιτι με δυο δωμάτια με 500 ευρώ δεν βρίσκεις με τπτ πια .Εχουν ξεφύγει όλοι .
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
αμπελοκηπους ξηροκρήνη δεν βρίσκεις εύκολα φίλε Την επόμενη πενταετία ειδικά Ξηροκρήνη θα πάρει πολύ πάνω να το γνωρίζεις αυτό . Αμπελόκηποι καλή επιλογή παλιά είχε και γαμάτη αγορά αλλά έχει αρχίσει να πεθαίνει η αγορά αλλά τα νοίκια να ανεβαίνουν .Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 05 Ιουν 2024, 13:42πάμε για ξηροκρήνη-αμπελόκηπους-μενμένη-κορδελιόhades έγραψε: 05 Ιουν 2024, 13:39δεν λέω μόνο από οικονομικής άποψης .Ανατολικά οι δήμοι γίνονται δήμοι γερόντων. Ο ίδιος ο δήμος θεσσαλονίκης στην απογραφή του 2021 είχε μέσο όρο ηλικίας 58.6 .Garcia έγραψε: 05 Ιουν 2024, 13:36
Αν εννοεις απο οικονομικης αποψης,ναι,πιο φθηνο νοικι η σπιτι δυτικα,με 350 φιλος νοικιασε στα διαβατα...καλαμαρια η κεντροανατολικα θελεις 5 κατοσταρικα αφετηρια.
Κορδελιό μενεμένη δεν έχω άποψη.
- Ληστοσυμμορίτης
γενικά είναι ζόρικο, υπάρχουν διαμερίσματα που μένουν σε αχριστεία, δεν νοικιάζουν. Δυστυχως το flyover μας γαμησε το πλανο για τριανδρία. 450€ κοντα στο δάσοςhades έγραψε: 05 Ιουν 2024, 13:50αμπελοκηπους ξηροκρήνη δεν βρίσκεις εύκολα φίλε Την επόμενη πενταετία ειδικά Ξηροκρήνη θα πάρει πολύ πάνω να το γνωρίζεις αυτό . Αμπελόκηποι καλή επιλογή παλιά είχε και γαμάτη αγορά αλλά έχει αρχίσει να πεθαίνει η αγορά αλλά τα νοίκια να ανεβαίνουν .Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 05 Ιουν 2024, 13:42πάμε για ξηροκρήνη-αμπελόκηπους-μενμένη-κορδελιόhades έγραψε: 05 Ιουν 2024, 13:39
δεν λέω μόνο από οικονομικής άποψης .Ανατολικά οι δήμοι γίνονται δήμοι γερόντων. Ο ίδιος ο δήμος θεσσαλονίκης στην απογραφή του 2021 είχε μέσο όρο ηλικίας 58.6 .
Κορδελιό μενεμένη δεν έχω άποψη.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 138 Απαντήσεις
- 3235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 83 Απαντήσεις