!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Κι επίσης που να κωλοχτυπιέστε , εμβόλιο ΔΕΝ ΚΑΝΩ Λοξίας 
Περαστικά σου Στύγιος!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Κολλατε γιατί δεν προσέχετε, δεν φοράτε μάσκες σωστά.Στύγιος έγραψε: 18 Ιαν 2022, 18:56Α ναι με 1 πελάτη , όχι με 25-26 εφήβους 45 λεπτά στον ίδιο χώρο.Πολλαπλασίασε το επί 9 τμήματα που μπαίνω και ίσως νιώσεις.Otto Weininger έγραψε: 18 Ιαν 2022, 18:27Έχω μικρότερη απόσταση με τον πελάτη από σέναΣτύγιος έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:55
Α ωραία, το βρήκες
Στο φαρμακείο 2 πελάτες τη φορά , στην εφορία 1 ανά 15 τετραγωνικά... στην τάξη όμως 26 σε 40-50 τετραγωνικά διότι εκεί δεν ...κολλάει![]()
Δεν μπαίνουν μόνο 2
Κάνω καμία 150αρια ραπιντ την ημέρα μόνο εγώ, με ένα σωρό θετικούς που βήχουν γιατί πνίγονται κλπ
Ξαναπες μου τώρα
Φυσικά κάνεις ράπιντ με όλα τα προβλεπόμενα ..και με στολή αστροναύτη σε φαντάζομαι.![]()
Στην ξαναλέω , γιατί μπορώ.
Ειδικά όσοι κολλατε κάθε λίγο και λιγάκι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Menios_mikroulis
Στύγιος έγραψε: 18 Ιαν 2022, 18:56
Φυσικά κάνεις ράπιντ με όλα τα προβλεπόμενα ..και με στολή αστροναύτη σε φαντάζομαι.![]()
κάπως έτσι;
https://www.lifo.gr/now/greece/trikala- ... rapid-test

Σε αποδρομή δλδ ανίχνευσε ψόφιο ιό το PCR?Στύγιος έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:02
Aποτέλεσμα= θετικό σε αποδρομή(+/Ct=32.0) για RNA
Sars-Cov-2(Covid-19)
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Τώρα είναι σωστό...
Επίσης να αναφέρω ότι συνάδελφος νοσήσας και μετά εμβολιασμένος ...επανανόσησε ( με ξεπέρασε
) και σε μαθητές έχουμε περιπτώσεις επανανόσησης.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Στύγιος έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:58 Επίσης να αναφέρω ότι συνάδελφος νοσήσας και μετά εμβολιασμένος ...επανανόσησε ( με ξεπέρασε) και σε μαθητές έχουμε περιπτώσεις επανανόσησης.
σε πόσο χρονικό διάστημα?
Δε γνωρίζω ακριβώς , νόσησε καλοκαίρι ,μετά εμβολιάστηκε κι είναι το πιο φρέσκο κρούσμα καθηγητών στο σχολείο (+άλλοι 2).Επίσης για μαθητές ξέρω για νόσηση Σεπτέμβριο-Οκτώβριο κι επανανόσηση αυτές τις μέρες.dna replication έγραψε: 22 Ιαν 2022, 00:29Στύγιος έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:58 Επίσης να αναφέρω ότι συνάδελφος νοσήσας και μετά εμβολιασμένος ...επανανόσησε ( με ξεπέρασε) και σε μαθητές έχουμε περιπτώσεις επανανόσησης.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δέλτα το καλοκαίρι, Όμικρον τώρα. Απλό.Στύγιος έγραψε: 22 Ιαν 2022, 00:33Δε γνωρίζω ακριβώς , νόσησε καλοκαίρι ,μετά εμβολιάστηκε κι είναι το πιο φρέσκο κρούσμα καθηγητών στο σχολείο (+άλλοι 2).Επίσης για μαθητές ξέρω για νόσηση Σεπτέμβριο-Οκτώβριο κι επανανόσηση αυτές τις μέρες.dna replication έγραψε: 22 Ιαν 2022, 00:29Στύγιος έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:58 Επίσης να αναφέρω ότι συνάδελφος νοσήσας και μετά εμβολιασμένος ...επανανόσησε ( με ξεπέρασε) και σε μαθητές έχουμε περιπτώσεις επανανόσησης.
-
Uppercut
Χίλιες περιπτώσεις τέτοιες ξέρω και μάλλον ξέρουμε όλοι. Η όμικρον μεταδίδεται, κολλάει κανονικότατα, είτε έχεις περάσει, είτε έχεις τριπλοεμβολιαστεί. Το εμβόλιο μάλλον προστατεύει πάλι σημαντικά από κάτι πολύ βαρύ, αλλά από αυτό δεν κινδυνεύεις ιδιαίτερα στην όμικρον, ακόμα κι αν είσαι μεγάλος. Φίλος μου ιατρός μου λέει ότι με 0 κάτι 90χρονοι που έρχονται είναι οκ σε μία μέρα.Στύγιος έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:58 Επίσης να αναφέρω ότι συνάδελφος νοσήσας και μετά εμβολιασμένος ...επανανόσησε ( με ξεπέρασε) και σε μαθητές έχουμε περιπτώσεις επανανόσησης.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Κόλλησα Κόβιντ Εμβολιασμένος;
-
Δημοκράτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις