Πιο πιθανό δεν είναι ότι οι μικρότερες σου ηλικίες δεν είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
- Καραμελίτσα
Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης ,ο ηθοποιός.
Z
Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
under έγραψε: 21 Φεβ 2021, 13:52
Ο Παρτσακλακης βγηκε και ειπε οτι η Μενδωνη ειναι ανικανη επειδη ΔΕΝ ηξερε.
Παραπληροφορεις, ειπε οτι ΑΝ δεν ηξερε ηταν ανικανη και ΑΝ ηξερε ηταν ανηθικη.
.
Cecily Anne έγραψε: 21 Φεβ 2021, 16:18Κράτα μικρό καλάθι, γιατί όπου ακούς ΜΚΟ βρωμάει κουκουλωμα.
Σκέφτηκα να το κάνω υπογραφή τιμής ένεκεν αλλά λέω να περιμένω λίγες μέρες ή τέρμινα.
Αυτά τα θέματα πρέπει να προσεγγίζονται με την προσήκουσα ευαισθησία. Κανών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σκέψεις που έκαμα κι εγώ, συνειρμικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2021, 15:58Εγώ πάντως από τη στιγμή που είδα τη φωτο του μαλάκα με τον πιτσιρικά στο πιάνο και το θράσος του να κάνει χειρονομίες υπό την αιγίδα θεατρικής οντισιόν ή εκπαίδευσης, νοιώθω εμετικές τάσεις. Για όλους.Πασιφάη έγραψε: 21 Φεβ 2021, 15:52Xτες το άνοιξα κι εγώ για να δω αν είχε γράψει κάτι επιπλέον, αλλά μάλλον η μπόχα πάει πολύ ψηλά. Δεν νομίζω πως ο Χιος θα ρισκάρει πάλι τη ζωούλα του.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2021, 15:38 Ρε σεις, επειδή με πιο χαλαρά γκουγκλαρίσματα δεν βρήκα άκρη, άνοιξα και το πρωτοσέλιδο του Μακελειού, που είναι πρώτη μούρη στις αποκαλύψεις και ναι, ούτε ο Χίος αναφέρει κάτι.
Από τη στιγμή που ψάρωσε και ο αρχάγγελος της αποκάλυψης, το πράγμα είναι όντως σοβαρό λέμε.![]()
Και πραγματικά θα ήθελα να δω ποια ήταν τα 147 έντεχνα δίποδα που έκαναν like.
Η μικροπολιτική χλαπάτσα όλων των κομμάτων, που εστιάζει σε περιφερειακές παπαριές, τόσο εντός όσο και εκτός φόρουμ, δεν μ' ενδιαφέρει.
Όπου ακούνε μκο, αρχινάν τα κοκοκο.
Έλα..Παραδέξου την φιλότιμη προσπάθειά του να κατανοήσει τον Ελύτη. Μην είσαι κακιά. Εγώ να του ευχηθώ και με Καβάφη.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2021, 16:14Ξέρεις και άλλους στίχους του Ελύτη, μπουμπούκι μου;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Φεβ 2021, 16:09 Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα θα σου μείνουν ένας βιαστής, ένας μικροαστός και ένας Μητσοτάκης...
Που σημαίνει ότι με άλλα τόσα και μια μίζα μπορείς να την ξαναφτιάξεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Νon4me έγραψε: 21 Φεβ 2021, 14:11Προφανως κανει τζιζ γιαυτο . κατέρρευσε και το hoax των στοκουμέντων - συριζοβοθρου για τη ΜΚΟ που φέρεται να συνδεεται με τον κουλη . εκτος απο βοθροι ειναι και γρόθοι , σιγουρα δεν ανεβαινουν για κυνηγι στο βουνο .πατησιωτης έγραψε: 21 Φεβ 2021, 14:06
Με αυτή την τελευταία από την οποία έπαιρνε παιδιά για μαθήματα θεάτρου ο κατηγορούμενος δεν ασχολείται κανείς.Ο τηλεθεατής έμαθε ότι απλώς εδρεύει στην πλατεία Κατεχάκη και πέραν αυτού ουδέν.
Αφου δεν εχει σχεση με τον Κουλη γιατι τα καναλια που υποστηριζουν τον Κουλη προστατευουν την ΜΚΟ και ΔΕΝ αναφερουν το ονομα της;
.
- Dwarven Blacksmith
Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης ,ο ηθοποιός.
οκ ξέρεισεσύΚαραμελίτσα έγραψε: 21 Φεβ 2021, 16:22Πιο πιθανό δεν είναι ότι οι μικρότερες σου ηλικίες δεν είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι;
- Cecily Anne
Στα εξάμηνα Κολυβα. Θα ακολουθήσω κι εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2021, 16:23![]()
Σκέφτηκα να το κάνω υπογραφή τιμής ένεκεν αλλά λέω να περιμένω λίγες μέρες ή τέρμινα.
Αυτά τα θέματα πρέπει να προσεγγίζονται με την προσήκουσα ευαισθησία. Κανών.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Καλά να πάθουν.AlienWay έγραψε: 21 Φεβ 2021, 16:22 Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ συγκρούονται χρησιμοποιώντας το κίνημα του #metoo
Κούναγαν τα ταμπελάκια στο χαλαρό;
Ε, τώρα τους έμεινε το κοντάρι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο Στύγιος έσβησε την δημοσίευσή του, οκ.
Πάντως βλέπω τις επόμενες μέρες'' να γίνεται τις επι χρήμασι''.
Πάντως βλέπω τις επόμενες μέρες'' να γίνεται τις επι χρήμασι''.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 21 Φεβ 2021, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Προτείνω αυτό ως περισσότερο συμβατή προθεσμία.Cecily Anne έγραψε: 21 Φεβ 2021, 16:27Στα εξάμηνα Κολυβα. Θα ακολουθήσω κι εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2021, 16:23![]()
Αυτά τα θέματα πρέπει να προσεγγίζονται με την προσήκουσα ευαισθησία. Κανών.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
την είδηση ότι 4 γυναίκες σκοπεύουν τα καταγγείλουν μεγαλοδημογράφο για κακοποίηση, την αναδημοσίευσε σήμερα και το in.gr.
30 Ερωτήσεις Στον Γιώργο Παπαγεωργίου Για Την Οριακή Διαταραχή (προσωπικότητας)
https://psychikifrontida.gr/30-erotisei ... iatarachi/
https://psychikifrontida.gr/30-erotisei ... iatarachi/
Ασχετο.. αλλά οι παραπάνω χώροι, εχουν πολλούς... αδιαγνωστουςΓια παράδειγμα, πάρα πολλοί εξαιρετικοί καλλιτέχνες είναι Οριακοί. Το ήξερες αυτό;
Τα τρία επαγγέλματα όπου συναντάμε πιο συχνά Οριακούς είναι πολιτικοί, επιχειρηματίες και … δημοσιογράφοι.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Αυτο ακριβως συμβαινει και εχουν κουρασει.AlienWay έγραψε: 21 Φεβ 2021, 16:22 Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ συγκρούονται χρησιμοποιώντας το κίνημα του #metoo
Το πιο θλιβερο δε ειναι η προσπαθεια των διαδικτυακων μποτ να επηρεασουν κοσμο, οταν ειναι κατι παραπανω απο φανερο οτι μιλαμε για κατι που ξεπερναει την κομματικη "φανελα"...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση