Bazoomba έγραψε: 17 Δεκ 2023, 11:16
Αν δεν πειστηκες Ναιδα θα πουμε στον γαιδαρο απο πανω να αναρτησει κανα βιντεακι με 16 views να τα δεις ΟΛΑ.
Ανδρες παλευουν με λυκους, πρωθυπουργοι ιππευουν αρκουδες, το σπερμα τους παγωνει στους -26 για να μπορουν να το κανουν στην Τουνδρα...
Αλλη φαση, θα ανοιξουν οι οριζοντες σου. Ενα κλικ μακρια εισαι.
Πάντως για να πούμε και του στραβού το δίκιο, όντως το κρύο είναι αναζωογονητικό. Βλέπω διαφορά βιντεα που χωνονται μέσα σε μπανιέρες με πάγο. Επίσης έχω φίλο ρωσοποντιο 55+ και μου το έχει πει αυτό με το χιόνι κάτι τέτοιο τελοσπάντων και έχουν και χαμάμ. Κάθε σπίτι έχει και χαμάμ. Και αυτός εδώ έχει φτιάξει σπίτι του χαμάμ. Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, γυμνασμένος και δυνατός φουλ. Και δεν πίνει .
Για να πούμε του στραβου το δίκιο το κρύο κάνει τη μάπα πλισε από την αφυδάτωση.
ακομη πιο πολυ του στραβου το δικιο ο ηλιος κανει χειροτερη ζημια απο το κρυο
και δεν εννοω σε γκωλους αλλα για προσωπο
Πάντως για να πούμε και του στραβού το δίκιο, όντως το κρύο είναι αναζωογονητικό. Βλέπω διαφορά βιντεα που χωνονται μέσα σε μπανιέρες με πάγο. Επίσης έχω φίλο ρωσοποντιο 55+ και μου το έχει πει αυτό με το χιόνι κάτι τέτοιο τελοσπάντων και έχουν και χαμάμ. Κάθε σπίτι έχει και χαμάμ. Και αυτός εδώ έχει φτιάξει σπίτι του χαμάμ. Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, γυμνασμένος και δυνατός φουλ. Και δεν πίνει .
Για να πούμε του στραβου το δίκιο το κρύο κάνει τη μάπα πλισε από την αφυδάτωση.
Eπίσης ο ήλιος έχει μηδενικό επηρεασμό στη γονιδιακή συσσώρευση λίπους σε συγκεκριμένα σημεία και όχι μόνον.
Δεν ισχύει, μόνο αν είσαι στα χωράφια
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όχι, δεν είναι ακριβώς έτσι. Και πέραν της πληθυσμιακής διαφοράς στο πλαίσιο του μέσου όρου, οι ωραίες σλάβες και σλάβοι από κάποιες περιοχές, είναι πιο όμορφοι από τους νότιους. Σε γονιδιακό και όχι επίπλαστο πεδίο.
Αυτό είπα, ισχύει μέχρι τα 25. Σε γονιδιακό και όχι επιπλαστο πεδίο.
Ξέρεις πολλές τέτοιες;
Ή θεωρείς ότι μια όμορφη ρωσίδα 25αρα, που θα χρησιμοποιήσει τα ίδια ενισχυτικά για τη διατήρηση του κάλλους των νότιων, θα είναι "άντε γεια" στα 45;
Σαφώς και είναι γονιδιακό, το οτιδήποτε. Το πόσο παλεύει ο καθένας τα γονιδιακά του θέματα, είναι άλλη ιστορία.
Ξέρω πολλές τετοιες ναι. Και όχι από την τηλεόραση αλλά από κοντά. Και όχι φτωχομπινεδες αλλά σε πανεπιστήμια με δίδακτρα που δεν πάει ο νους σου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
vantono έγραψε: 17 Δεκ 2023, 14:47
Ήταν οι Ρώσοι ε?
Εγώ κάπου εκεί την είχα αφήσει τη σελίδα, στο κέρασμα στο 1ο ραντεβού ή στο κέρασμα γενικώς. Δεν θυμάμαι και πολύ.
Το θέμα του νήματος ήταν να μας κράξουν ως συνήθως επειδή δεν τους κάθονται.
Oντως ο ήλιος κάνει ζημιά - το κρύο όχι.
Αλλά εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος.
Οι μεσογειακές -μελαχρινες σπάνε πολύ λιγότερο από τις βόρειες λευκές, οι οποίες έχουν πορσελάνινη επιδερμίδα στα 18, αλλά στα 30 το δέρμα τους έχει αλλάξει εμφανώς.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.