!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
nemo

Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 20:38
nemo έγραψε: 08 Μάιος 2020, 20:33
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 20:22 Νομίζω ότι ο Αρίστος κάνει μέγα λάθος αν θεωρεί ότι η κόντρα Δημοκρατίας και new-economy με τα ellinika hoaxes συμφέρει τον ίδιο.

Γιατί αν θεωρεί ότι η εγκυρότητα της οποιασδήποτε άποψης ή κριτικής συνάδει με την τυπική δημοσιογραφική ιδιότητα, βλέπει το φύλλο και χάνει το δάσος.

Και δεν είναι ο μόνος. :lol:
αυτό ισχύει και για την αντίθετη πλευρά ..το λέω για τους υπόλοιπους
Σαφώς και ισχύει.

Το ερώτημα λοιπόν είναι το αν οι ίδιοι χρησιμοποιούν πιστοποιημένους δημοσιογράφους, στα δικά τους μέσα.

Αν δεν χρησιμοποιούν, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα τους; :lol:

Ακριβώς γι' αυτό λέω ότι χάνετε το δάσος.
Πέρα από ένα γνωστό χοντρό πρώην πολιτικό κόλλημα ο Αρίστο ξέρει να ελίσσεται καλυτερα από τους αντιπάλους του
και σε αυτό το θέμα είμαι μαζί του γιατί οι φωνές εναντίον του μπιλ πληθαίνουν στο εξωτερικό
και απομένει να δούμε ποια πλευρά θα κερδίσει για αυτό ποντάρω υπέρ του Αρίστου σε αυτό το θέμα
συν ότι θα δούμε και θα ζήσουμε πολλά παράξενα σε λίγο καιρό
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 20:22 Νομίζω ότι ο Αρίστος κάνει μέγα λάθος αν θεωρεί ότι η κόντρα Δημοκρατίας και new-economy με τα ellinika hoaxes συμφέρει τον ίδιο.

Γιατί αν θεωρεί ότι η εγκυρότητα της οποιασδήποτε άποψης ή κριτικής συνάδει με την τυπική δημοσιογραφική ιδιότητα, βλέπει το φύλλο και χάνει το δάσος.

Και δεν είναι ο μόνος. :lol:
Σαφώς και ισχύει.

Το ερώτημα λοιπόν είναι το αν οι ίδιοι χρησιμοποιούν πιστοποιημένους δημοσιογράφους, στα δικά τους μέσα.

Xρησιμοποιουν ανθρωπους που εχουν πιστοποιηθει ψευδως ως δημοσιογραφοι σε δημοσιογραφικες ενωσεις.

Σαν να λεμε εχω στο γραφειο μου καποιον που εχει δηλωσει ψευδως καθηγητης πανεπιστημιου.

Με οτι αυτο αφορα την αξιοπιστια και του τυπου που το ισχυριζεται και του γραφειου που εξακολουθει να τον απασχολει.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Ο Κουλης παντως σε αντιστοιχη περιπτωση σουταρε κοτζαμ υφυπουργο.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 21:27

Σαφώς και ισχύει.

Xρησιμοποιουν ανθρωπους που εχουν πιστοποιηθει ψευδως ως δημοσιογραφοι σε δημοσιογραφικες ενωσεις.

Σαν να λεμε εχω στο γραφειο μου καποιον που εχει δηλωσει ψευδως καθηγητης πανεπιστημιου.

Με οτι αυτο αφορα την αξιοπιστια και του τυπου που το ισχυριζεται και του γραφειου που εξακολουθει να τον απασχολει.
.

Στο συγκεκριμένο θέμα, αρμόδια είναι η δημοσιογραφική ένωση. Και δεν ξέρω τη θέση της.

Αναφορικά με το ερώτημα σου, συνεχίζεις με μια απολύτως αφελή προσέγγιση να θεωρείς ότι η οποιαδήποτε κόντρα μεταξύ Δημοκρατίας και ελληνικών hoaxes, είναι κάτι που καθιστά περισσότερο αξιόπιστο εσένα.

Και φυσικά, προκύπτουν και άλλα θέματα.

Αν π.x. θεωρήσουμε ότι αξιόπιστα είναι τα μμε που τα άρθρα τους υπογράφουν μόνον μέλη των δημοσιογραφικών ενώσεων και εξειδικευμένοι με το αντικείμενο του θέματος συνεργάτες, τα υπόλοιπα θεωρούνται αναξιόπιστα. Είναι έτσι;

Γιατί είναι λίγο κουκουρούκου να κατηγορούνται κάποια μμε ως "συστημικά" και με την πρώτη στραβή να κατηγορούνται ως "παράτυπα".

Αυτό θυμίζει τους αντιφά που θέλουν να καταλύσουν το κράτος αλλά όταν τους πιάνουν με τη γίδα στην πλάτη αρχίζουν να επικαλούνται την αστική δικαιοσύνη. :lol:

Εσύ ας πούμε, ποια ιδιότητα θα επικαλεσθείς αν βρεθείς σε νομική αντιπαράθεση με κάποιον από αυτούς που κατηγορείς για ανεπάρκεια και αναξιοπιστία;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nemo έγραψε: 08 Μάιος 2020, 21:20
Πέρα από ένα γνωστό χοντρό πρώην πολιτικό κόλλημα ο Αρίστο ξέρει να ελίσσεται καλυτερα από τους αντιπάλους του
και σε αυτό το θέμα είμαι μαζί του γιατί οι φωνές εναντίον του μπιλ πληθαίνουν στο εξωτερικό
και απομένει να δούμε ποια πλευρά θα κερδίσει για αυτό ποντάρω υπέρ του Αρίστου σε αυτό το θέμα
συν ότι θα δούμε και θα ζήσουμε πολλά παράξενα σε λίγο καιρό
Σε φορουμικό/φεισμπουκικό ή σε δικαστικό επίπεδο;

Υπάρχει μια χαώδης διαφορά μεταξύ αυτών των δύο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 23:14
Εσύ ας πούμε, ποια ιδιότητα θα επικαλεσθείς αν βρεθείς σε νομική αντιπαράθεση με κάποιον από αυτούς που κατηγορείς για ανεπάρκεια και αναξιοπιστία;

Αλλοι τους κατηγορουν επισημα και με στοιχεια, οχι εγω. :lol: Η zougla και η εφημεριδα Δημοκρατια τους εγκαλουν, υπαρχουν δηλαδη ΗΔΗ συγκεκριμενες κατηγοριες απο μερος του ελληνικου τυπου εναντιον τους. Η μεν zougla ζητησε ερευνα στις δημοσιογραφικες ενωσεις ενω η Δημοκρατια δημοσιευσε οτι θα υποβαλει μηνυση. Οσο για μενα αυτα που πιστευω τους τα ειπα μεσα στην ιστοσελιδα τους. :)

Δευτερον το δικο μου βιογραφικο ειναι εδω και παραδειγμα της δουλειας μου ειναι επισης εδω.

https://slpress.gr/author/k-papadopoulos/

Απλα τωρα που γραφω και σε δυο εφημεριδες πρεπει να το ενημερωσω.

Βλεπεις εγω γραφω πλεον σε δυο εφημεριδες, σε δυο περιοδικα, σε πεντε ιστοσελιδες, γραφω βιβλια (εχω βγαλει ενα, συμμετεχω σε δυο συλλογικα και αλλα δυο θα βγαλω το καλοκαιρι), ημουν επι 17 χρονια στον τοπικο τυπο εχοντας κυκλοφορησει 6 περιοδικα σε αντιστοιχους δημους, απειρους οδηγους και τοπικα λευκωματα (εχω φυλαξει αντιτυπα απο το καθενα), εχω οργανωσει τοπικα φεστιβαλ με επωνυμους καλλιτεχνες. Εχω λοιπον μια ορατη διαδρομη στο χωρο του τυπου.

Οι συνεργατες του ellinika hoaxes ειναι κυριολεκτικα αορατοι σε διαδρομες τους στον τυπο. Αν βρειτε που γραφουν ενημερωστε με κι εμενα. Η zougla αναφερει μονο εναν να εχει επαφη με τον τυπο.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 09 Μάιος 2020, 06:15, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 20:33
Leporello έγραψε: 08 Μάιος 2020, 20:19
The Rebel έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:53Δηλαδή στα 8.000.000.000 εμβόλια, 800.000 άτομα θα πάθουν κάτι, ή θα πεθάνουν, οπότε οι κυβερνήσεις όλων των λαών θα πρέπει να ετοιμαστούν να πληρώσουν τις ανάλογες αποζημιώσεις.
Παίρνεις φάρμακα καμμιά φορά; Εχεις δεί ποτέ φάρμακα που να έχουν παρενέργειες σε λιγότερους από 1/10.000 ασθενείς; Και βέβαια, παρενέργεια δεν σημαίνει θάνατος. Στην συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, μπορεί να σημαίνει κάτι σαν διάρροια ή πρήξιμο στο δέρμα.
Μα δεν είναι μόνον αυτό.

Για όλα τα φάρμακα και τα εμβόλια, υπάρχουν συνταγογραφήσεις, όπου εκτός από τις ενδείξεις και αντενδείξεις, αναφέρονται οι πιθανές παρενέργειες και στατιστικές.

Και ακριβώς γι' αυτό δεν είναι διαβολικό σχέδιο αλλά στοιχειώδες μέσο προφύλαξης το ιατρικό ιστορικό των ανθρώπων.

Υπαρχει περιπτωση εμβολιου που να χρησιμοποιηθηκε μαζικα χωρις να προηγηθουν τουλαχιστον 5 χρονια κλινικων δοκιμων;

https://www.larissanet.gr/2020/04/18/ko ... -emvoliou/

Μια ερωτηση που πρεπει να την απαντησει ο Γκειτς και η οποια φαρμακευτικη που ενδεχομενως παρουσιασει εμβολιο σε λιγους μηνες.

.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Αρίστος έγραψε: 09 Μάιος 2020, 04:44 Δευτερον το δικο μου βιογραφικο ειναι εδω και παραδειγμα της δουλειας μου ειναι επισης εδω.

:lol: :lol: έχεις βάλει φωτογραφία πριν τρείς δεκάδες χρόνια :o
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Ολοι οι πολιτικοι και οι υποψηφιοι στις εκλογες το ιδιο δεν κανουν στα προεκλογικα τους φυλλαδια; :lol:

Αλλα και οι δημοσιογραφοι δεν βαζουν συχνα καινουργιες τους φωτογραφιες, συνηθως εχουν μια και την κρατανε οσα χρονια και αν περασουν.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 09 Μάιος 2020, 04:59
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 20:33
Leporello έγραψε: 08 Μάιος 2020, 20:19 Παίρνεις φάρμακα καμμιά φορά; Εχεις δεί ποτέ φάρμακα που να έχουν παρενέργειες σε λιγότερους από 1/10.000 ασθενείς; Και βέβαια, παρενέργεια δεν σημαίνει θάνατος. Στην συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, μπορεί να σημαίνει κάτι σαν διάρροια ή πρήξιμο στο δέρμα.
Μα δεν είναι μόνον αυτό.

Για όλα τα φάρμακα και τα εμβόλια, υπάρχουν συνταγογραφήσεις, όπου εκτός από τις ενδείξεις και αντενδείξεις, αναφέρονται οι πιθανές παρενέργειες και στατιστικές.

Και ακριβώς γι' αυτό δεν είναι διαβολικό σχέδιο αλλά στοιχειώδες μέσο προφύλαξης το ιατρικό ιστορικό των ανθρώπων.
Υπαρχει περιπτωση εμβολιου που να χρησιμοποιηθηκε μαζικα χωρις να προηγηθουν τουλαχιστον 5 χρονια κλινικων δοκιμων;

https://www.larissanet.gr/2020/04/18/ko ... -emvoliou/

Μια ερωτηση που πρεπει να την απαντησει ο Γκειτς και η οποια φαρμακευτικη που ενδεχομενως παρουσιασει εμβολιο σε λιγους μηνες.
.
Ακριβώς γι' αυτό λέω ότι είσαι αφελής.

Πρώτον, είναι σαφές (ή θα έπρεπε να είναι) ότι τα χρονοδιαγράμματα ασφάλειας είναι μικρότερα σε περιπτώσεις πανδημιών, γιατί το ζητούμενο είναι η προφύλαξη των πολλών και όχι οι παρενέργειες σε λίγους. Και σε όλα τα φάρμακα υπάρχουν αντενδείξεις και παρενέργειες, πόσες φορές θα πρέπει να επαναληφθεί αυτό;
Το ζητούμενο είναι η μείωση του ποσοστού επικινδυνότητας, η σύγκριση μεταξύ των θετικών και αρνητικών αποτελεσμάτων. Και ακριβώς σ' αυτήν τη λογική κινούνται και οι μαζικοί εμβολιασμοί στις υποανάπτυκτες χώρες, όπου δεν υπάρχει δυνατότητα γενικού τσεκ απ για κάθε εμβολιαζόμενο, ενήλικο ή παιδί.

Δεύτερον, σε περιπτώσεις εντατικοποίησης των ερευνών, όπως συμβαίνει σήμερα με τον covid-19, o χρόνος έρευνας είναι πολύ πιο πυκνός γιατί υπάρχει συνεργασία πολλών ερευνητικών ομάδων σε όλο τον κόσμο. Οπότε, το οτιδήποτε προκύπτει, είναι πολύ δύσκολο να κινηθεί σε αδιαφανή μυστικά πεδία γιατί αποτελεί παγκόσμιο σημείο ενδιαφέροντος για εξειδικευμένους επιστήμονες. Και είναι μάλλον χλωμό, σε φάση που είναι σε ύφεση η παγκόσμια οικονομία, να προσπαθήσουν όλοι να καλύψουν τα συμφέροντα μιας φαρμακευτικής εταιρίας. Σαφώς και θα υπάρχουν διαφωνίες, σαφώς και θα παίξουν διπλωματικά συμφέροντα αλλά σε κάθε περίπτωση, τόσο οι επιστημονικές όσο και οι πολιτικές διαφωνίες υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Και τρίτον, είναι απολύτως κωμικό να επικαλούνται τους κινδύνους από τα εμβόλια οι άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι οι θάνατοι που θα προκύψουν από τον ιό, είναι μικρότερο κακό μπροστά σ' αυτούς που θα πληγούν από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας.

Γενικώς, όταν εμπλέκεται η μικροπολιτική με τα αντιεμβολιαστικά κινήματα, το αποτέλεσμα είναι ιλαροτραγωδία.

Αυτό όμως είναι δικό σας πρόβλημα και όχι του Γκέιτς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μπα δεν ειμαι εγω αφελης, απλα εσυ εισαι ΚΑΙ αφελης για να εμπιστευεσαι ως επιτομη της αληθειας τα συμφεροντα των φαρμακευτικων για γρηγορο εμβολιο ΚΑΙ ανευθυνη γιατι τα γρηγορα εμβολια δεν ειναι ασφαλη.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2020, 09:10
Δεύτερον, σε περιπτώσεις εντατικοποίησης των ερευνών, όπως συμβαίνει σήμερα με τον covid-19, o χρόνος έρευνας είναι πολύ πιο πυκνός γιατί υπάρχει συνεργασία πολλών ερευνητικών ομάδων σε όλο τον κόσμο.

Το αποδεικνυει εξαλλου αυτο που λες οτι στον πλανητη γινεται προσπαθεια για 131 ξεχωριστα εμβολια.

Μονο η Μπουρκινα Φασο δεν πολεμαει να φτιαξει δικο της εμβολιο. :lol:

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 09 Μάιος 2020, 04:44
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 23:14

Αλλοι τους κατηγορουν επισημα και με στοιχεια, οχι εγω. :lol: Η zougla και η εφημεριδα Δημοκρατια τους εγκαλουν, υπαρχουν δηλαδη ΗΔΗ συγκεκριμενες κατηγοριες απο μερος του ελληνικου τυπου εναντιον τους. Η μεν zougla ζητησε ερευνα στις δημοσιογραφικες ενωσεις ενω η Δημοκρατια δημοσιευσε οτι θα υποβαλει μηνυση. Οσο για μενα αυτα που πιστευω τους τα ειπα μεσα στην ιστοσελιδα τους. :)

Δευτερον το δικο μου βιογραφικο ειναι εδω και παραδειγμα της δουλειας μου ειναι επισης εδω.

Απλα τωρα που γραφω και σε δυο εφημεριδες πρεπει να το ενημερωσω.

Βλεπεις εγω γραφω πλεον σε δυο εφημεριδες, σε δυο περιοδικα, σε πεντε ιστοσελιδες, γραφω βιβλια (εχω βγαλει ενα, συμμετεχω σε δυο συλλογικα και αλλα δυο θα βγαλω το καλοκαιρι), ημουν επι 17 χρονια στον τοπικο τυπο εχοντας κυκλοφορησει 6 περιοδικα σε αντιστοιχους δημους, απειρους οδηγους και τοπικα λευκωματα (εχω φυλαξει αντιτυπα απο το καθενα), εχω οργανωσει τοπικα φεστιβαλ με επωνυμους καλλιτεχνες. Εχω λοιπον μια ορατη διαδρομη στο χωρο του τυπου.

Οι συνεργατες του ellinika hoaxes ειναι κυριολεκτικα αορατοι σε διαδρομες τους στον τυπο. Αν βρειτε που γραφουν ενημερωστε με κι εμενα. Η zougla αναφερει μονο εναν να εχει επαφη με τον τυπο.
.
Το θέμα είναι Αρίστο, ότι άλλα βλέπεις, ξέρεις και καταλαβαίνεις εσύ και άλλα βλέπω, ξέρω και καταλαβαίνω εγώ αναφορικά με το τι θεωρείται αξιόπιστο ή όχι, στον ελληνικό και παγκόσμιο τύπο.

Κι επειδή μέχρι στιγμής, μας κάνεις την τιμή να μας ενημερώνεις για όλα τα άρθρα σου που δημοσιεύονται στα έγκριτα μέσα που αναφέρεις, καλό θα είναι να ανεβάσεις και κάποια από τα παλιότερα πονήματα σου της ορατής δημοσιογραφικής σου διαδρομής, την τελευταία 17ετία.

Προτείνω μια ξεχωριστή ενότητα γι' αυτό το θέμα και υποθέτω ότι οι πχορουμίτες συμφωνούν. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Αρίστος έγραψε: 09 Μάιος 2020, 09:17
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2020, 09:10
Δεύτερον, σε περιπτώσεις εντατικοποίησης των ερευνών, όπως συμβαίνει σήμερα με τον covid-19, o χρόνος έρευνας είναι πολύ πιο πυκνός γιατί υπάρχει συνεργασία πολλών ερευνητικών ομάδων σε όλο τον κόσμο.

Το αποδεικνυει εξαλλου αυτο που λες οτι στον πλανητη γινεται προσπαθεια για 131 ξεχωριστα εμβολια.

Μονο η Μπουρκινα Φασο δεν πολεμαει να φτιαξει δικο της εμβολιο. :lol:

.
Τα γρήγορα εμβόλια τα απαιτεί τώρα ο κόσμος και οι εταιρίες τρέχουν να καλύψουν τη ζήτηση.Και ο Τραμπ που προβάλλεις υποσχέθηκε εμβόλιο μέχρι τέλος του χρόνου.Ποιά 5 χρόνια; :D να δω τι θα πεις όταν εμφανισθεί στον Λευκό Οίκο πριν τις εκλογές με τη σύριγγα και θα πει πάρτε το.
Είσαι πάνω από 60 ετών και με υποκείμενα νοσήματα,θα το πάρεις το εμβόλιο και χωρίς 5 χρόνια δοκιμών ή δεν θα το πάρεις;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 09 Μάιος 2020, 09:13 Μπα δεν ειμαι εγω αφελης, απλα εσυ εισαι ΚΑΙ αφελης για να εμπιστευεσαι ως επιτομη της αληθειας τα συμφεροντα των φαρμακευτικων για γρηγορο εμβολιο ΚΑΙ ανευθυνη γιατι τα γρηγορα εμβολια δεν ειναι ασφαλη.

.
Οκ, δεκτόν.

Εσύ θεωρείς αφελή εμένα κι εγώ θεωρώ αφελή εσένα.

Τhat' s life.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”