Porky λέγεται. Και αν δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, είναι βολικό, ειδικά για μας τους εργένηδες.Naida έγραψε: 29 Ιαν 2020, 00:16Ωραίο αυτό. Να διαλέγεις τι θα σου ψήσουν. Πως λέγεται;Namrail έγραψε: 29 Ιαν 2020, 00:07 Λοιπόν, υπάρχει ένα γαμάτο μαγαζί στο Μαρούσι για εμάς τους εργένηδες. Το ανακάλυψα τώρα πρόσφατα και το τιμάω σε κάθε ευκαιρια. Είναι κρεοπωλείο κατά βάση, που όμως σου δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να διαλέξεις το κρέας της προτίμησης σου, το οποιο ψήνεται μπροστά σου σε σχάρα και σερβίρεται άμεσα για φάγωμα.
Παράλληλα υπάρχουν και έτοιμα πιατα ημέρας για τους πιο βιαστικους. Σήμερα έφαγα εκει. Παρήγγειλα μια τίμια σταβλισια μπριζόλα , που την εψησαν μπροστά μου, μια πανσετα χοιρινή με πατάτες τηγανιτές που ηταν στα πιατα ημέρας και μια σαλατιτσα.
Πλήρωσα 16 ευρώ και έφαγα βασιλικά. Προφανώς θα μπορούσα να χορτάσω και μόνο με τη σαλάτα και το πιάτο ημέρας, που κόστιζαν μαζί κάπου στα 6,5 ευρώ. Αλλά ήθελα και τη σταβλισια.
Εξαιρετικό μαγαζί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Re: Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Και εσείς τι τραβάτεNamrail έγραψε: 31 Ιαν 2020, 22:32Porky λέγεται. Και αν δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, είναι βολικό, ειδικά για μας τους εργένηδες.Naida έγραψε: 29 Ιαν 2020, 00:16Ωραίο αυτό. Να διαλέγεις τι θα σου ψήσουν. Πως λέγεται;Namrail έγραψε: 29 Ιαν 2020, 00:07 Λοιπόν, υπάρχει ένα γαμάτο μαγαζί στο Μαρούσι για εμάς τους εργένηδες. Το ανακάλυψα τώρα πρόσφατα και το τιμάω σε κάθε ευκαιρια. Είναι κρεοπωλείο κατά βάση, που όμως σου δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να διαλέξεις το κρέας της προτίμησης σου, το οποιο ψήνεται μπροστά σου σε σχάρα και σερβίρεται άμεσα για φάγωμα.
Παράλληλα υπάρχουν και έτοιμα πιατα ημέρας για τους πιο βιαστικους. Σήμερα έφαγα εκει. Παρήγγειλα μια τίμια σταβλισια μπριζόλα , που την εψησαν μπροστά μου, μια πανσετα χοιρινή με πατάτες τηγανιτές που ηταν στα πιατα ημέρας και μια σαλατιτσα.
Πλήρωσα 16 ευρώ και έφαγα βασιλικά. Προφανώς θα μπορούσα να χορτάσω και μόνο με τη σαλάτα και το πιάτο ημέρας, που κόστιζαν μαζί κάπου στα 6,5 ευρώ. Αλλά ήθελα και τη σταβλισια.
Εξαιρετικό μαγαζί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πόσα χρόνια τώρα τύπε
-
Ορέστης 35
Κι εγω ειμαι εργενης αλλα ειμαι και μαγειρας.
Στην Ν. Ιωνία στον Αρμενιστή. Ντακο, σκορδαλιά με ψωμί, πατάτες, χόρτα και κολοκυθάκια. Πήραμε και καλαμαράκια τα οποία ήταν εξαιρετικά και μύδια που πάλι δεν εφαγα εξαιρετικά κι αυτά.. Μας κέρασε κάτι που ήπιαμε με ρόδι στο τέλος. Δεν ξέρω τι ήταν. Πάμφθηνα αλλά καθυστερούν υπερβολικά πολύ. Πάρα πάρα πάρα πολύ. Αλλα ωραία όλα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Θυμάμαι κοντά στη δουλειά στο Χαλάνδρι κοντά στα Σίδερα είχε ένα μαγέρικο, σε ανύποπτο σημείο σε δρόμο που είχε μόνο σπίτια, και πεταγόσουν κι έτρωγες κανονικό φαγητό, φτηνά και νόστιμα. Είχε 5-6 φαγητά να διαλέξεις, φασολάκια, γίγαντες, χόρτα, κανα ζυμαρικό, κανα φουρνιστό, τέτοια. Αυτό μου λείπει περισσότερο απο Ελλάδα. Και στην Αλάσκα να πας κάτι ψητό ή σουβλιστό και κάποιο είδος σουβλακο/σαντουιτσο/μπεργκερ θα το βρεις. Και εστιατόριο θα βρεις. Μαγέρικο δε βρίσκεις.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Ο Κιτσουλας;Chilloutbuddy έγραψε: 03 Φεβ 2020, 07:14 Θυμάμαι κοντά στη δουλειά στο Χαλάνδρι κοντά στα Σίδερα είχε ένα μαγέρικο, σε ανύποπτο σημείο σε δρόμο που είχε μόνο σπίτια, και πεταγόσουν κι έτρωγες κανονικό φαγητό, φτηνά και νόστιμα. Είχε 5-6 φαγητά να διαλέξεις, φασολάκια, γίγαντες, χόρτα, κανα ζυμαρικό, κανα φουρνιστό, τέτοια. Αυτό μου λείπει περισσότερο απο Ελλάδα. Και στην Αλάσκα να πας κάτι ψητό ή σουβλιστό και κάποιο είδος σουβλακο/σαντουιτσο/μπεργκερ θα το βρεις. Και εστιατόριο θα βρεις. Μαγέρικο δε βρίσκεις.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Μπορεί LOL
Δε θυμάμαι, μιλαμε πριν 20 χρόνια σχεδόν.
Δε θυμάμαι, μιλαμε πριν 20 χρόνια σχεδόν.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Σώπα ρε Ορέστη, προλαβαίνεις πραγματικά και να μαγειρέψεις; Φαίνεσαι και ακούγεσαι πολυάσχολος άνθρωπος. Τώρα μας λες για μαγειρική, άλλες φορές θα μας πεις για τη σχολή σου, το διάβασμα σου, γυμναστήριο, γκομενάκια που χτυπάς, τον σκύλο που βγάζεις βόλτα, και μέσα σε όλα για τους ύπνους που ρίχνεις σε άσχετες ώρες της ημέρας. Πες μας ποιο είναι το μυστικό σου, γιατί μου φαίνεται ότι πίνεις πολλά ένερτζυ ντρινκς και να ξέρεις δεν κάνουν καλό στην υγεία σου. Μπράβο πάντως.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
μπορεί αυτά να αφορούν διαφορετικές χρονικές περιόδουςΛεγεών έγραψε: 03 Φεβ 2020, 08:14Σώπα ρε Ορέστη, προλαβαίνεις πραγματικά και να μαγειρέψεις; Φαίνεσαι και ακούγεσαι πολυάσχολος άνθρωπος. Τώρα μας λες για μαγειρική, άλλες φορές θα μας πεις για τη σχολή σου, το διάβασμα σου, γυμναστήριο, γκομενάκια που χτυπάς, τον σκύλο που βγάζεις βόλτα, και μέσα σε όλα για τους ύπνους που ρίχνεις σε άσχετες ώρες της ημέρας. Πες μας ποιο είναι το μυστικό σου, γιατί μου φαίνεται ότι πίνεις πολλά ένερτζυ ντρινκς και να ξέρεις δεν κάνουν καλό στην υγεία σου. Μπράβο πάντως.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Κι εγώ όταν είμαι μόνη μου μαγειρεύω ενώ λείπω από το σπίτι από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8-9 περίπου το βράδυ. Δεν έχει να κάνει πόσο πολυάσχολος είσαι με το μαγείρεμα.Λεγεών έγραψε: 03 Φεβ 2020, 08:14Σώπα ρε Ορέστη, προλαβαίνεις πραγματικά και να μαγειρέψεις; Φαίνεσαι και ακούγεσαι πολυάσχολος άνθρωπος. Τώρα μας λες για μαγειρική, άλλες φορές θα μας πεις για τη σχολή σου, το διάβασμα σου, γυμναστήριο, γκομενάκια που χτυπάς, τον σκύλο που βγάζεις βόλτα, και μέσα σε όλα για τους ύπνους που ρίχνεις σε άσχετες ώρες της ημέρας. Πες μας ποιο είναι το μυστικό σου, γιατί μου φαίνεται ότι πίνεις πολλά ένερτζυ ντρινκς και να ξέρεις δεν κάνουν καλό στην υγεία σου. Μπράβο πάντως.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Ζηλεια ψωρα. Μολις ξυπνησα.Λεγεών έγραψε: 03 Φεβ 2020, 08:14Σώπα ρε Ορέστη, προλαβαίνεις πραγματικά και να μαγειρέψεις; Φαίνεσαι και ακούγεσαι πολυάσχολος άνθρωπος. Τώρα μας λες για μαγειρική, άλλες φορές θα μας πεις για τη σχολή σου, το διάβασμα σου, γυμναστήριο, γκομενάκια που χτυπάς, τον σκύλο που βγάζεις βόλτα, και μέσα σε όλα για τους ύπνους που ρίχνεις σε άσχετες ώρες της ημέρας. Πες μας ποιο είναι το μυστικό σου, γιατί μου φαίνεται ότι πίνεις πολλά ένερτζυ ντρινκς και να ξέρεις δεν κάνουν καλό στην υγεία σου. Μπράβο πάντως.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Εργαζόμενη λείπεις από τις 7 έως τις 9 το βράδυ;;;Naida έγραψε: 03 Φεβ 2020, 08:37 ενώ λείπω από το σπίτι από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8-9 περίπου το βράδυ. Δεν έχει να κάνει πόσο πολυάσχολος είσαι με το μαγείρεμα.
Διότι, εάν εργαζόμενη, τι ζωή γαμώτο λέγεται αυτή;;;
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Ε κάπου στριμωχνουμε τα υπόλοιπα στις υπόλοιπες ώρες. Αλλά εν ειναι κάθε μερα έτσι. Υπάρχουν μέρες που γυρίζω 7.30. Και Σάββατο σχολαω νωρίς.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 13:52Εργαζόμενη λείπεις από τις 7 έως τις 9 το βράδυ;;;Naida έγραψε: 03 Φεβ 2020, 08:37 ενώ λείπω από το σπίτι από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8-9 περίπου το βράδυ. Δεν έχει να κάνει πόσο πολυάσχολος είσαι με το μαγείρεμα.
Διότι, εάν εργαζόμενη, τι ζωή γαμώτο λέγεται αυτή;;;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση