μαλλον ναι, αλλα και εφαγα ολο το καλοκαιρι χωρις να μαστορεψω κατι σοβαρο, χωρις προτζεκτ και σχεδια και κατασκευες, και εχω στερητικα.Ερμής έγραψε: 24 Οκτ 2023, 21:46
Ήρθες φορτωμένο από το σκιπεριλικι και έχεις όρεξη να πεταξεις χρήμα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
Re: Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
εννοειται μτχ. η εργασια ειναι 300αρι, θα ειμαι κι εγω βοηθος του μαστορα. μοτερ βρισκω απο 500 ως 1000. κατι σωστο θα βρω, αλλα ακομη κι αν πασχει καπου, θα εχω τα ανταλλακτικα απο αυτο που θα βγαλω.Bazoomba έγραψε: 24 Οκτ 2023, 22:31Μοτερακι 2χιλιαρο με 1000 ευρω + την εργασια που θα βρεις; Αν μιλαμε για μεταχειρισμενο, απο που θα το παρεις εαν επιτρεπεται; Αξιζει η αγορα μεταχειρισμενου μοτερ;Ασέβαστος έγραψε: 24 Οκτ 2023, 17:501300 ευρω.![]()
δε γαμεις, αμα δε μου βγει το προτζεκτ, δε θα κλαψω κιολας. υπολογιζω μπατζετ συνολικα ταλληρο, για να το κανω οπως θελω.
βασικα ενα χιλιαρικο ειναι μοτερ και εργασια, αλλα τοσα εργατης και κατι αλλα αξεσουαρ που εχω στο μυαλο, και βαζω και 2κ για απροοπτα εξοδα. αμα δεν υπαρξουν απροοπτα, θα ριξω το κονδυλι σε ψηλωμα, αναρτησεις, και λοιπες μαλακιες.
- EKPLIKTIKOS
Αυτό που έχει πάνω τι ζημιά έχει;Ασέβαστος έγραψε: 25 Οκτ 2023, 09:11εννοειται μτχ. η εργασια ειναι 300αρι, θα ειμαι κι εγω βοηθος του μαστορα. μοτερ βρισκω απο 500 ως 1000. κατι σωστο θα βρω, αλλα ακομη κι αν πασχει καπου, θα εχω τα ανταλλακτικα απο αυτο που θα βγαλω.Bazoomba έγραψε: 24 Οκτ 2023, 22:31Μοτερακι 2χιλιαρο με 1000 ευρω + την εργασια που θα βρεις; Αν μιλαμε για μεταχειρισμενο, απο που θα το παρεις εαν επιτρεπεται; Αξιζει η αγορα μεταχειρισμενου μοτερ;Ασέβαστος έγραψε: 24 Οκτ 2023, 17:50
1300 ευρω.![]()
δε γαμεις, αμα δε μου βγει το προτζεκτ, δε θα κλαψω κιολας. υπολογιζω μπατζετ συνολικα ταλληρο, για να το κανω οπως θελω.
βασικα ενα χιλιαρικο ειναι μοτερ και εργασια, αλλα τοσα εργατης και κατι αλλα αξεσουαρ που εχω στο μυαλο, και βαζω και 2κ για απροοπτα εξοδα. αμα δεν υπαρξουν απροοπτα, θα ριξω το κονδυλι σε ψηλωμα, αναρτησεις, και λοιπες μαλακιες.
Υγ. Το βιταρα 1.9 ντίζελ έχε υπόψη ότι είναι μοτέρ της ρενω και αμφιλεγόμενο στους σουζουκακηδες
δεν ξερω
ο πωλητης λεει οτι δεν ανεβαζει πανω απο 1000 στροφες. πηγα το ειδα, μια χαρα δουλευε και ανεβαζε.εμοιαζε να μην εχει κατι. ο ανθρωπος μου ειπε να μην το παρω οδηγωντας, θα μεινω στο δρομο. φανταστηκα οτι δε θα λεει ψεμματα, και κανονιζω να ερθει με μεταφορικη.
με λιγο ψαξιμο στο νετ, βλεπω οτι τετοιο προβλημα ειναι συνηθως πεταλουδα γκαζιου η αντλια υψηλης. αν ειναι πραγματι κατι τοσο απλο, μπορει και να το κρατησω το διλιτρο μοτερ. θα δειξει.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Φτιάξτο ετσι κι αλλιώς και πουλα τοΑσέβαστος έγραψε: 25 Οκτ 2023, 09:28δεν ξερω![]()
ο πωλητης λεει οτι δεν ανεβαζει πανω απο 1000 στροφες. πηγα το ειδα, μια χαρα δουλευε και ανεβαζε.εμοιαζε να μην εχει κατι. ο ανθρωπος μου ειπε να μην το παρω οδηγωντας, θα μεινω στο δρομο. φανταστηκα οτι δε θα λεει ψεμματα, και κανονιζω να ερθει με μεταφορικη.
με λιγο ψαξιμο στο νετ, βλεπω οτι τετοιο προβλημα ειναι συνηθως πεταλουδα γκαζιου η αντλια υψηλης. αν ειναι πραγματι κατι τοσο απλο, μπορει και να το κρατησω το διλιτρο μοτερ. θα δειξει.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
O καθένας με τα βίτσια του, δε κρίνω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Για το nissan micra 1.0 90hp,18-19 μοντέλο,έχετε θετική άποψη? Ο κινητήρας είναι ο γνωστός tce από τη συνεργασία με Ρενώ,τουρμπισιο μικρό σωστά?
Mε εγγύηση από τον πωλητή βρίσκεις μοτέρ 2χίλιαρο με 500 ευρώ;Ασέβαστος έγραψε: 25 Οκτ 2023, 09:11εννοειται μτχ. η εργασια ειναι 300αρι, θα ειμαι κι εγω βοηθος του μαστορα. μοτερ βρισκω απο 500 ως 1000. κατι σωστο θα βρω, αλλα ακομη κι αν πασχει καπου, θα εχω τα ανταλλακτικα απο αυτο που θα βγαλω.Bazoomba έγραψε: 24 Οκτ 2023, 22:31Μοτερακι 2χιλιαρο με 1000 ευρω + την εργασια που θα βρεις; Αν μιλαμε για μεταχειρισμενο, απο που θα το παρεις εαν επιτρεπεται; Αξιζει η αγορα μεταχειρισμενου μοτερ;Ασέβαστος έγραψε: 24 Οκτ 2023, 17:50
1300 ευρω.![]()
Εγω μεταχειρισμένο δεκαετίας χωρίς ανακατασκευή, 1300αρι δεν βρισκω πιο κατω απο 650 ευρώ για το panda το ντιζελοκίνητο. Να μας πεις που να ψάξουμε
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
car.gr.Bazoomba έγραψε: 25 Οκτ 2023, 12:23Mε εγγύηση από τον πωλητή βρίσκεις μοτέρ 2χίλιαρο με 500 ευρώ;Ασέβαστος έγραψε: 25 Οκτ 2023, 09:11εννοειται μτχ. η εργασια ειναι 300αρι, θα ειμαι κι εγω βοηθος του μαστορα. μοτερ βρισκω απο 500 ως 1000. κατι σωστο θα βρω, αλλα ακομη κι αν πασχει καπου, θα εχω τα ανταλλακτικα απο αυτο που θα βγαλω.Bazoomba έγραψε: 24 Οκτ 2023, 22:31
Μοτερακι 2χιλιαρο με 1000 ευρω + την εργασια που θα βρεις; Αν μιλαμε για μεταχειρισμενο, απο που θα το παρεις εαν επιτρεπεται; Αξιζει η αγορα μεταχειρισμενου μοτερ;
Εγω μεταχειρισμένο δεκαετίας χωρίς ανακατασκευή, 1300αρι δεν βρισκω πιο κατω απο 650 ευρώ για το panda το ντιζελοκίνητο. Να μας πεις που να ψάξουμε![]()
το 1.8 ψαχνω, το διλιτρο ισως ειναι και φτηνοτερο. εσυ ψαχνεις 10ετιας, εγω 20ετιας.
τωρα για εγγυηση, τι να σου πω, δεν ρωταω καν, δεν περιμενω ετσι κι αλλιως να την τιμησει καποιος ακομη κι αν τη δωσει. παιρνω ρισκα στη ζωη...
Έχεις καταλήξει στο τι αυτοκίνητο, τι κατηγορία ψάχνεις πρώτα απο όλα; Ποιες προϋποθέσεις έχεις βάλει; Τι σε ενδιαφέρει;Garcia έγραψε: 25 Οκτ 2023, 12:22 Για το nissan micra 1.0 90hp,18-19 μοντέλο,έχετε θετική άποψη? Ο κινητήρας είναι ο γνωστός tce από τη συνεργασία με Ρενώ,τουρμπισιο μικρό σωστά?
Αν ειναι να πιάσουμε οτι αμάξι υπάρχει και δεν υπάρχει και να ρωτάμε σπεκς, δε γινεται δουλειά. Εκτος και έχεις αρκετό ελευθερο χρόνο.
-
stergiosbik
Το έχει γνωστός μου.Garcia έγραψε: 25 Οκτ 2023, 12:22 Για το nissan micra 1.0 90hp,18-19 μοντέλο,έχετε θετική άποψη? Ο κινητήρας είναι ο γνωστός tce από τη συνεργασία με Ρενώ,τουρμπισιο μικρό σωστά?
Μέχρι στιγμής είναι ευχαριστημενος.
Ερμής έγραψε: 25 Οκτ 2023, 12:53
Έχεις καταλήξει στο τι αυτοκίνητο, τι κατηγορία ψάχνεις πρώτα απο όλα; Ποιες προϋποθέσεις έχεις βάλει; Τι σε ενδιαφέρει;
Αν ειναι να πιάσουμε οτι αμάξι υπάρχει και δεν υπάρχει και να ρωτάμε σπεκς, δε γινεται δουλειά. Εκτος και έχεις αρκετό ελευθερο χρόνο.
Δηλαδή πρέπει να έχω καταλήξει ότι θα πάρω αύριο αυτοκίνητο για να ρωτήσω δύο info εδώ μέσα? Μην συμμετέχεις αν κουράστηκες ηδη,όσα αυτοκίνητα θέλουμε θα πιάσουμε και θα ρωταμε σπεκς,άλλωστε ζήτησα για συγκεκριμένο μοντέλο να δω αν υπάρχει θετική γνώμη.
Άλλο είπα. Τι κατηγορία ψάχνεις;Garcia έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:25Ερμής έγραψε: 25 Οκτ 2023, 12:53
Έχεις καταλήξει στο τι αυτοκίνητο, τι κατηγορία ψάχνεις πρώτα απο όλα; Ποιες προϋποθέσεις έχεις βάλει; Τι σε ενδιαφέρει;
Δηλαδή πρέπει να έχω καταλήξει ότι θα πάρω αύριο αυτοκίνητο για να ρωτήσω δύο info εδώ μέσα? Μην συμμετέχεις αν κουράστηκες ηδη,όσα αυτοκίνητα θέλουμε θα πιάσουμε και θα ρωταμε σπεκς,άλλωστε ζήτησα για συγκεκριμένο μοντέλο να δω αν υπάρχει θετική γνώμη.
Κυρίως super mini σε κατηγορία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 2300 Προβολές
-