Θα σε απασχολήσει, να είσαι σίγουρος.Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:01 Δεν καταλαβα τι απαντησες αλλα μην φανταστεις οτι με απασχολει κιολας.![]()
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»
Re: Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγω παντως καταλαβα, η Γαλη δεν ηταν υπερ των συγκεντρωσεων στο εφετειο, οτι στηριξαν μερικα στελεχη της ΝΔ δεν σημαινει οτι στηριζει και η Γαλη, ουτε ειναι κλασσικη/παραδοσιακη ψηφοφορος της ΝΔ, στηριζει αυτα που η ιδια θεωρει σωστα. Ουτε εγω στηριζω ολα οσα κανει η ΝΔ, δεν ειμαστε κομματοσκυλα, κρινουμε και οτι μας αρεσει/δεν μας αρεσει το λεμε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άνοιξε πόρτα και θα μπω. Κανένα πρόβλημα.
Απλώς προτείνω να το σκεφτείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:07 Εγω παντως καταλαβα, η Γαλη δεν ηταν υπερ των συγκεντρωσεων στο εφετειο, οτι στηριξαν μερικα στελεχη της ΝΔ δεν σημαινει οτι στηριζει και η Γαλη, ουτε ειναι κλασσικη/παραδοσιακη ψηφοφορος της ΝΔ, στηριζει αυτα που η ιδια θεωρει σωστα. Ουτε εγω στηριζω ολα οσα κανει η ΝΔ, δεν ειμαστε κομματοσκυλα, κρινουμε και οτι μας αρεσει/δεν μας αρεσει το λεμε.
Ασε να μας εξηγησει η ιδια.
.
Το τι εννοεί ο χελώνος δεν καταλαβαίνει ούτε ο ιδιος .
Κατα τ αλλα και οι 2 ως ψηφοφοροι ησασταν οι χρησιμοι ηλιθιοι των ζαιων . και τωρα κουνατε το δαχτυλο
Πάντως ανεξάρτητα από το πόσο μαλάκες είναι οι αντικορωνιάρηδες φραπεδόβιοι και οι συλλογικότητες και όλοι αυτοί, να ξεκαθαρίσω ότι στηρίζω τον δαρμένο τύπο αν κυνηγήσει τον Κυρανάκη.
Δεν ειμαστε αντικορωνιαρηδες ρε συ, αλλα οχι και το καθε μπατσακι να το παιζει γαμαωτσεντουνγκ επειδη ξυπνησε στραβα.foscilis έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:14 Πάντως ανεξάρτητα από το πόσο μαλάκες είναι οι αντικορωνιάρηδες φραπεδόβιοι και οι συλλογικότητες και όλοι αυτοί, να ξεκαθαρίσω ότι στηρίζω τον δαρμένο τύπο αν κυνηγήσει τον Κυρανάκη.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Το ντουέτο "αδελφοί αντιμπρό" παρουσιάζουν το σώου "Παλλόμενα δάκτυλα".Νon4me έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:12Το τι εννοεί ο χελώνος δεν καταλαβαίνει ούτε ο ιδιος .
Κατα τ αλλα και οι 2 ως ψηφοφοροι ησασταν οι χρησιμοι ηλιθιοι των ζαιων . και τωρα κουνατε το δαχτυλο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κυρανακης Μεγκα, ποιος τον εβγαλε τον προβληματικο;

Και πολυ ασχοληθηκες.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:17Το ντουέτο "αδελφοί αντιμπρό" παρουσιάζουν το σώου "Παλλόμενα δάκτυλα".Νon4me έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:12Το τι εννοεί ο χελώνος δεν καταλαβαίνει ούτε ο ιδιος .Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 19:44
Eχεις πολυ πλακα τελικα, ολοι καταλαβαν τι εεννοουσε ο Χελωνος εκτος απο σενα.![]()
.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Τι λέει πάλι το ζαβο;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-