Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 17:00
Τι έχει γίνει εδώ; Τραγούδησαν νύχτα, σουβλίτσα, και Εσθήρ. Κορίτσια πάμε για μπάντα. Χελιγενή υπερποιητή στείλε κι άλλο υπερποίημα. Μόνο το Αλεξλαμπ δεν τραγουδάει. Γιατί; Τραγούδα Άλεξλαμπ κι ας είναι και λίγο μπάσα η φωνή σου.
Στέλνω υπερποίημα που έγραψα για μια Αθηναία με την οποία χώρισα τηλεφωνικά όσο ήμουν στην Αλεξανδρούπολη φαντάρος.
Κοίτα ΠΜ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εγώ δεν ξέρω ποια είναι αλλά εσύ είσαι συγκλονιστικός.
Έγραψα την πρώτη λέξη που μου ήρθε στο μυαλό, έτσι;
Έχει συναίσθημα ο μπαγάσας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και η λογική σχηματοποίηση των πραγμάτων, μια συναισθηματική έκφραση είναι. Εγώ τη λογική και το συναίσθημα τα θεωρώ συγκοινωνούντα δοχεία. Και αυτό ακριβώς ήταν που με έστειλε στη συνεργασία σας για τη Θεσσαλονίκη. Είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω ακούσει.
Ρε συ, κάνε κάτι με το μικρόφωνο. Νιώθω σαν κάποιος να παίζει με την βελόνα του πικάπ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η εντύπωση που μου δίνεται είναι ότι είσαι πολύ κοντά στο μικρόφωνο. Άνοιξε την έντασή του και πάρε απόσταση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πώς φαντάζομαι τους χρήστες PART 3β - Πώς φαντάζομαι τον blackpaint (επειδή είπε ότι τον έκανα σαν υπέρβαρο καπνιστή ταρίφα κι αυτός είναι πιο εκλεπτυσμένος):
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 28 Νοέμ 2019, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πώς φαντάζομαι τους χρήστες PART 3β - Πώς φαντάζομαι τον blackpaint (επειδή είπε ότι τον έκανα σαν υπέρβαρο καπνιστή ταρίφα κι αυτός είναι πιο εκλεπτυσμένος):