Καλά ντάξει μου έτρεξαν τα σάλια.
Το από πάνω (το κίτρινο) είναι λιωμένο τυρί; τσένταρ;
Καρμπονάρα είναι.- Casper - έγραψε: 01 Αύγ 2020, 20:55Καλά ντάξει μου έτρεξαν τα σάλια.
Α άρα είναι αυγό. Μπερδεύτηκα :pΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2020, 16:30Καρμπονάρα είναι.- Casper - έγραψε: 01 Αύγ 2020, 20:55Καλά ντάξει μου έτρεξαν τα σάλια.
Αυτή τουλάχιστον ήταν η αρχική πρόθεση.![]()
Είναι μίγμα χτυπημένων αυγών με μια κούπα τριμμένη γραβιέρα. Οπότε, κάπου έπεσες μέσα.- Casper - έγραψε: 02 Αύγ 2020, 16:41Α άρα είναι αυγό. Μπερδεύτηκα :pΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2020, 16:30Καρμπονάρα είναι.- Casper - έγραψε: 01 Αύγ 2020, 20:55
Αυτή τουλάχιστον ήταν η αρχική πρόθεση.![]()
Έτσι γίνεται πάντα. Όταν εμφανιστεί τ' αγγόνι πας από πρώτη μούρη στη λίστα, στο τέλος της λίστας.Cavaliere έγραψε: 02 Αύγ 2020, 20:12 Η μάνα μου βαριότανε, όταν πρωτοήρθα, δεν μαγείρευε, όλο παράγγελνε φαγητό (γιαγιά). Μόλις ήλθε ο εγγονός, από κείνη τη μέρα, φόρεσε ποδιά πάλε. Δουλεύει καλά τ΄αγγόνι, εμένα δεν γουστάρουν, μάλλον.
![]()
Πυρηνικό όπλο το εγγόνι, έπρεπε να δεις πώς ήταν οι σχέσεις με τον πεθερό μου πριν, και πώς μετά. Κινεί βουνό το άτιμο.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2020, 20:15Έτσι γίνεται πάντα. Όταν εμφανιστεί τ' αγγόνι πας από πρώτη μούρη στη λίστα, στο τέλος της λίστας.
Κάτι σαν διαγραφή.
Όντως. Μιλάμε για απίστευτη δυναμική. Ενεργοποιεί αντιδράσεις, που είτε ήταν κοιμισμένες και δεν μπορούσαμε να ξυπνήσουμε εμείς οι άχρηστοιCavaliere έγραψε: 02 Αύγ 2020, 20:18Πυρηνικό όπλο το εγγόνι, έπρεπε να δεις πώς ήταν οι σχέσεις με τον πεθερό μου πριν, και πώς μετά. Κινεί βουνό το άτιμο.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2020, 20:15Έτσι γίνεται πάντα. Όταν εμφανιστεί τ' αγγόνι πας από πρώτη μούρη στη λίστα, στο τέλος της λίστας.
Κάτι σαν διαγραφή.
![]()
κανε λιγο εικονα το πως θα κανουμε μεις οταν μας φερουνε εγγονι.Cavaliere έγραψε: 02 Αύγ 2020, 20:18Πυρηνικό όπλο το εγγόνι, έπρεπε να δεις πώς ήταν οι σχέσεις με τον πεθερό μου πριν, και πώς μετά. Κινεί βουνό το άτιμο.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2020, 20:15Έτσι γίνεται πάντα. Όταν εμφανιστεί τ' αγγόνι πας από πρώτη μούρη στη λίστα, στο τέλος της λίστας.
Κάτι σαν διαγραφή.
![]()