Μαλακίστηκα, δεν περίμενα ριμπάουντ άμεσαΛίνο Βεντούρα έγραψε: 20 Μάιος 2021, 12:54Σήμερα ρε μλκ; Εχθές τι έκανες όλη μέρα; Θα μπορούσες να κάνεις καλή μπάζα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Cryptocurrency
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Cryptocurrency
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Κάποιος μου 'κανε δώρο 5 banano. Τι σημαίνει αυτό; είμαι τυπικά in; Πως προχωρώ με την επένδυσή μου; 
Χουβαρντάς ο φίλος σουΣενέκας έγραψε: 20 Μάιος 2021, 14:55 Κάποιος μου 'κανε δώρο 5 banano. Τι σημαίνει αυτό; είμαι τυπικά in; Πως προχωρώ με την επένδυσή μου;![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Dwarven Blacksmith
Πολιτικοοικονομικά σημαίνει ότι ανήκεις πλέον στην αστική τάξη.Σενέκας έγραψε: 20 Μάιος 2021, 14:55 Κάποιος μου 'κανε δώρο 5 banano. Τι σημαίνει αυτό; είμαι τυπικά in; Πως προχωρώ με την επένδυσή μου;![]()
Κοινωνικά ίσως δημιουργήθηκε κάποια υποχρέωση, ανάλογα με την κουλτούρα του δωρητη μπορεί να περιμένει ανταπόδοση δώρου, αναγνώριση της ανωτερότητας του, πρόσκληση σε χορό, ή και γυμνές φωτογραφίες. Δεν μπορούμε να ξέρουμε χωρίς επιπλέον κοντεξτ.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Σχεδόν όλα τα ανταλλακτηρια μπουκωμένα ήτανε. Ήθελα να χώσω 3-4 κατοστάρικα στο ada με τέτοια τιμή και δεν με άφηνε να καταθέσω η πόρνη η binance. Κρίμα, ήταν φοβερή ευκαιρία.Ερμής έγραψε: 19 Μάιος 2021, 17:54 Δε πρόλαβα το καρντανο στα 0.85, είχε μπουκωσει το κόινμπεηζ. Δε τελείωσε σήμερα ή Κοκκινιλα. Πιστεύω θα φάει μεγαλύτερη διόρθωση. Περιμένουμε για αγορά . Δε το συζητάμε ότι hodl hodl hodl
Εννοείται φυσικά και βεβαίως hodl.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Εδώ έπεσε το coinmarketcap που κοιτάς μόνο τις τιμές !Πτολεμαίος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:15Σχεδόν όλα τα ανταλλακτηρια μπουκωμένα ήτανε. Ήθελα να χώσω 3-4 κατοστάρικα στο ada με τέτοια τιμή και δεν με άφηνε να καταθέσω η πόρνη η binance. Κρίμα, ήταν φοβερή ευκαιρία.Ερμής έγραψε: 19 Μάιος 2021, 17:54 Δε πρόλαβα το καρντανο στα 0.85, είχε μπουκωσει το κόινμπεηζ. Δε τελείωσε σήμερα ή Κοκκινιλα. Πιστεύω θα φάει μεγαλύτερη διόρθωση. Περιμένουμε για αγορά . Δε το συζητάμε ότι hodl hodl hodl
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Το κλάμα χτες/προχτές στο r/cryptocurrency δεν είχε προηγούμενο (well, θα είχε και το '17 προφανως).Ανά 7-8 ποστ, υπήρχε και suicide hotline ποστ.hades έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:26Εδώ έπεσε το coinmarketcap που κοιτάς μόνο τις τιμές !Πτολεμαίος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:15Σχεδόν όλα τα ανταλλακτηρια μπουκωμένα ήτανε. Ήθελα να χώσω 3-4 κατοστάρικα στο ada με τέτοια τιμή και δεν με άφηνε να καταθέσω η πόρνη η binance. Κρίμα, ήταν φοβερή ευκαιρία.Ερμής έγραψε: 19 Μάιος 2021, 17:54 Δε πρόλαβα το καρντανο στα 0.85, είχε μπουκωσει το κόινμπεηζ. Δε τελείωσε σήμερα ή Κοκκινιλα. Πιστεύω θα φάει μεγαλύτερη διόρθωση. Περιμένουμε για αγορά . Δε το συζητάμε ότι hodl hodl hodl

Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
και τον Μάρτη του 2020 που κράσαραν όλα είχε αρκετό κλάμαΠτολεμαίος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:37Το κλάμα χτες/προχτές στο r/cryptocurrency δεν είχε προηγούμενο (well, θα είχε και το '17 προφανως).Ανά 7-8 ποστ, υπήρχε και suicide hotline ποστ.hades έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:26Εδώ έπεσε το coinmarketcap που κοιτάς μόνο τις τιμές !Πτολεμαίος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:15
Σχεδόν όλα τα ανταλλακτηρια μπουκωμένα ήτανε. Ήθελα να χώσω 3-4 κατοστάρικα στο ada με τέτοια τιμή και δεν με άφηνε να καταθέσω η πόρνη η binance. Κρίμα, ήταν φοβερή ευκαιρία.
![]()
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πτολεμαίος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:37Το κλάμα χτες/προχτές στο r/cryptocurrency δεν είχε προηγούμενο (well, θα είχε και το '17 προφανως).Ανά 7-8 ποστ, υπήρχε και suicide hotline ποστ.hades έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:26Εδώ έπεσε το coinmarketcap που κοιτάς μόνο τις τιμές !Πτολεμαίος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:15
Σχεδόν όλα τα ανταλλακτηρια μπουκωμένα ήτανε. Ήθελα να χώσω 3-4 κατοστάρικα στο ada με τέτοια τιμή και δεν με άφηνε να καταθέσω η πόρνη η binance. Κρίμα, ήταν φοβερή ευκαιρία.
![]()
To 2017 η πτώση του BTC ηταν 65%Πτολεμαίος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:37Το κλάμα χτες/προχτές στο r/cryptocurrency δεν είχε προηγούμενο (well, θα είχε και το '17 προφανως).Ανά 7-8 ποστ, υπήρχε και suicide hotline ποστ.hades έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:26Εδώ έπεσε το coinmarketcap που κοιτάς μόνο τις τιμές !Πτολεμαίος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:15
![]()
Δεν ήταν κλάμα ήταν συντριβή και χωρίς την άμυνα του τεράστιου market cap και του μεγάλου αριθμού αγοραστών
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- omg kai 3 lol
Τυχαίο το ότι έχει προφορά και όψη Δυτικής ανατολικομπλογκιτισσας;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- omg kai 3 lol
Εγω δεν κλαιω για τα λιτρα αιματος που χυθηκαν αλλα γιατι το κρακεν δε μαφησε μαλλον να αγορασω at the dip 
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έχει βάλει ο οικονομικός κορδέλα κρύπτο;!