φιλενάδα , νομικώς "πετάω έξω σαν γονείς" παραπέμπει μόνο σε περίπτωση ψιλής κυριότητας - επικαρπίας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Sos
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Re: Sos
Του Λατρεία του κάνανε το τραπέζι ή νηστικός την έβγαλε πάλι ο άνθρωπος; 
Στο ονομα μου ειναι!
Γι αυτο εβαλαν δικηγορους επειδη λενε εχουν ολες τις αποδειξεις.
Κ εγω τις εχω στο μεταξυ για τις δοσεις και εξοφλησεις.
Δεν θα κατσω να ασχοληθω, ας το καψουν.
Πραγματικα.
Παιζει κ να με δουλευουν ή να τα λενε επιτηδες για να δουν αντιδραση. Χεστηκα. Εμεις θα φυγουμε για να ησυχασουμε.
Γι αυτο εβαλαν δικηγορους επειδη λενε εχουν ολες τις αποδειξεις.
Κ εγω τις εχω στο μεταξυ για τις δοσεις και εξοφλησεις.
Δεν θα κατσω να ασχοληθω, ας το καψουν.
Πραγματικα.
Παιζει κ να με δουλευουν ή να τα λενε επιτηδες για να δουν αντιδραση. Χεστηκα. Εμεις θα φυγουμε για να ησυχασουμε.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Σορρυ που δεν θελω να ασχοληθω ΚΑΙ με δικηγορους.
Καποιος δικηγορος στο φορουμ υπαρχει για να μας πει αν λενε μαλακιες;
Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι πως ειναι στο ονομα μου (εχω το εγγραφο) κ τα emails του διαχειριστη με τις αποδειξεις πληρωμων (εξοφληση).
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Εξήγησε μας πως ήρθε στην κατοχή σου το ακίνητο; Κληρονομιά απο τη γιαγιά σε σένα μόνο;Casp έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:33Σορρυ που δεν θελω να ασχοληθω ΚΑΙ με δικηγορους.
Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι πως ειναι στο ονομα μου (εχω το εγγραφο) κ τα emails του διαχειριστη με τις αποδειξεις πληρωμων (εξοφληση).
Σε ολους εδωσε λεφτα η γιαγια μου.Γυφτάκι έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:35Εξήγησε μας πως ήρθε στην κατοχή σου το ακίνητο; Κληρονομιά απο τη γιαγιά σε σένα μόνο;Casp έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:33Σορρυ που δεν θελω να ασχοληθω ΚΑΙ με δικηγορους.
Σε μενα εδωσε το διαμερισμα.
Ο μπαμπας μου συνεχιζε να λεει πως ειναι ΔΙΚΗ ΤΟΥ περιουσια. Επειδη εκανε η μανα μου δανειο 70.000 κ δινει κι αυτος δοση.
Δεν εδωσε ΟΟΟΛΑ τα λεφτα η γιαγια μου. Εδωσα κ εγω κ η μανα μου απο αλλο ακινητο που εχουν κ παιρνουν ενοικιο, κ γι αυτο πηρε κ δανειο (εδω για το δανειο εμαθα προσφατα)
Στην καλή περίπτωση, έχει μπλέξει πλήρη/ψιλή κυριότητα/επικαρπία.
Στην αστεία περίπτωση, προσπαθώ να φανταστώ φάση όπου μένουν μαζί με τη γιαγιά και την αντίστοιχη κατανομή των εξόδων της συγκατοίκησης.
Στην κακή περίπτωση, θα ζήσει αυτό που ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.
Ουδέν κακόν αμγιγές καλού, έτσι δεν λένε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Άμα είναι όντως δικό σου γιατί να το δώσεις να το εκμεταλλεύονται οι δικοί σου; Μείνε να ξεκαθαρίσει.
Με την γιαγια; λολ
Θα παμε να νοικιασουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ
Θα παμε να νοικιασουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ
Δεν προκειται. ΑΡΚΕΤΑ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Οκτ 2023, 12:40 Άμα είναι όντως δικό σου γιατί να το δώσεις να το εκμεταλλεύονται οι δικοί σου; Μείνε να ξεκαθαρίσει.
Εχω κουραστει. Χθες ειλικρινα ανακουφιστηκα με το που φυγαμε. Το ιδιο κ ο δικος μου.
-
-
Μέχρι προχθές υπήρχε θέμα με τους λογαριασμούς και τα σμ (χωρίς να μπαίνει καν θέμα ενοικίου) και τώρα όλα θα κυλήσουν στο χαλαρό, έτσι;
Περιμένουμε εναγωνίως λεπτομέρειες για το ΠΩΣ δένεται το ατσάλι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.